sakis0547 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 @akilleas ο @duc απο ότι θυμάμαι έχει το Hydrogen,και μάλλον παίρνει άλλες αναβαθμίσεις από το helium... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 @akilleas ο @duc απο ότι θυμάμαι έχει το Hydrogen,και μάλλον παίρνει άλλες αναβαθμίσεις από το helium... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως ετσι!Κι εγω ειχα το Hydrogen και τωρα εχω το Helium και νομιζα οτι περνουν τις ιδιες ρομ!!Ομως και καλυτερα για να πουμε την αληθεια,παιρνει τις ιδιες με το 128αρι!Γι'αυτο λεγονται αυτα τα δυο (64αρι+128αρι) Helium!!;):) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 @akilleas ο @duc απο ότι θυμάμαι έχει το Hydrogen,και μάλλον παίρνει άλλες αναβαθμίσεις από το helium... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν Hydrogen = 32GB τότε ναι αυτό έχω. Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 @duc, ναι, 32 =Hydrogen, 64/128=helium.. Καλημέρα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλημέρα σε όλους τους MiMaxάδες :lol: Σε αναμονή του τέρατος. Μου έχει λείψει και έχω πάθει στέρηση λεμεεεεεεε :cool: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καποιος φιλος αν μπορει να μπυ δωσει link για συντομη απαστολη του MAX που θελω να παραγγειλω.Καπου ειδα οτι στελνουν και απο Ιταλια?. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καποιος φιλος αν μπορει να μπυ δωσει link για συντομη απαστολη του MAX που θελω να παραγγειλω.Καπου ειδα οτι στελνουν και απο Ιταλια?. Ευχαριστω Κοίτα στο link που παραθέτω. Η ευρωπαικη αποθήκη του honorbuy, παρέλαβα το δικό μου σε less than 48hours με DHL, αποστολή από Ιταλία. Επισης στέλνουν τη συσκευή με την official global stable που το προσθέτεις στα πλεονεκτήματα αγοράς από εκεί ;-) http://www.honorbuy.com/110-xiaomi-max Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Κοίτα στο link που παραθέτω. Η ευρωπαικη αποθήκη του honorbuy, παρέλαβα το δικό μου σε less than 48hours με DHL, αποστολή από Ιταλία. Επισης στέλνουν τη συσκευή με την official global stable που το προσθέτεις στα πλεονεκτήματα αγοράς από εκεί ;-) http://www.honorbuy.com/110-xiaomi-max Σε ευχαριστω για την απαντηση,οταν πηγαινω για checkout εχειστο κατω μερος επιλογη "EMS Froma China 5-15 working days" και κοστος $47 , τσεκαρουμε αυτη την επιλογη? Edited March 4, 2017 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ακριβούτσικο ..... Εγώ το πηρα από το eglobalcentral.eu με το κουπονι BUYBE4LEAVE και βγαινει στα 287€ ;) Έρχεται θεωρητικά μεσω Ευρώπης. Το δικό μου είναι καθοδον για Αγγλία, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 6-8 working days :rolleyes: Περιμένω λοιπόν ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση,οταν πηγαινω για checkout εχειστο κατω μερος επιλογη "EMS Froma China 5-15 working days" και κοστος $47 , τσεκαρουμε αυτη την επιλογη?Όχι αυτό, αν επιλέξεις "EMS Froma China 5-15 working days" πας καρφί για ........ "πληρωμή". :wacko: Πρέπει να επιλέξεις το παρακατω http://i64.tinypic.com/2r4u7aq.jpg Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση,οταν πηγαινω για checkout εχειστο κατω μερος επιλογη "EMS Froma China 5-15 working days" και κοστος $47 , τσεκαρουμε αυτη την επιλογη? Οπως ακριβώς σου απάντησε ο φίλος kwnana. Ακριβούτσικο ..... Εγώ το πηρα από το eglobalcentral.eu με το κουπονι BUYBE4LEAVE και βγαινει στα 287€ ;) Έρχεται θεωρητικά μεσω Ευρώπης. Το δικό μου είναι καθοδον για Αγγλία, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 6-8 working days :rolleyes: Περιμένω λοιπόν ..... Ναι μεν ακριβούτσικο, αλλά παραδοτέο στην πόρτα σου σε μιάμιση μέρα ;) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Ερώτηση.απο που ρυθμίζουμε την προώθηση κλήσεων σε άλλο αριθμό .Με 8.2.1.0 stable Το βρήκα μέσα από τον dialer. Edited March 4, 2017 by tzeskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Οπως ακριβώς σου απάντησε ο φίλος kwnana. Ναι μεν ακριβούτσικο, αλλά παραδοτέο στην πόρτα σου σε μιάμιση μέρα ;) Ναι 1 εβδομάδα νωρίτερα, αλλα 65$ παραπάνω από το άλλο που είναι κι αυτό μέσω Ευρώπης ...... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ακριβούτσικο ..... Εγώ το πηρα από το eglobalcentral.eu με το κουπονι BUYBE4LEAVE και βγαινει στα 287€ ;) Έρχεται θεωρητικά μεσω Ευρώπης. Το δικό μου είναι καθοδον για Αγγλία, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 6-8 working days :rolleyes: Περιμένω λοιπόν ..... Εγώ έμπλεξα με NL! Το έχω πάρει από Gearbest το 4/128 GOLD και μου είναι από 17/2 on ttansport! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Δηλαδή εγώ που το πήρα το δικό μου 119€να μην μιλάω......:lol: Οκ έτυχα σε τρελή προσφορά από geek...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Αν είναι το 4/128 που γίνετε κουβέντα, τότε ναι..ούτε του παπά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Δηλαδή εγώ που το πήρα το δικό μου 119€να μην μιλάω......:lol: Οκ έτυχα σε τρελή προσφορά από geek...... Εσύ να πας να παίξεις κανα τζόκερ :p άκου 119!!:X Εν γένει μια αγορά είναι θέμα προταιρεοτητων, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες... Πάντως τόσο χαρούμενο και απροβληματιστο thread εγώ να συναντήσω από εποχές ΝΟΤΕ 2 :cool: Edited March 4, 2017 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 :blink: Εσύ να πας να παίξεις κανα τζόκερ :p άκου 119!!:X Εν γένει μια αγορά είναι θέμα προταιρεοτητων, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες... Πάντως τόσο χαρούμενο και απροβληματιστο thread εγώ να συναντήσω από εποχές ΝΟΤΕ 2 :cool: Έχουν περάσει από τά χέρια μου δεκάδες κινητά από τά χέρια μού,ένα από τα λίγα που αγόρασα 2 φορές είναι το max.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Μέχρι έλευσης ΝΟΤΕ8 ( το s pen και η amoled μου λείπουν, οφείλω να ομολογήσω) με βλέπω να αγκυροβολώ εδώ πολύ εύκολα. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Όχι αυτό, αν επιλέξεις "EMS Froma China 5-15 working days" πας καρφί για ........ "πληρωμή". :wacko: Πρέπει να επιλέξεις το παρακατω http://i64.tinypic.com/2r4u7aq.jpg Σε ευχαριστω και παλι,δυστυχως επελεξα fron china,δεν ειδα την επιλογη που λες,τωρα εστειλα αιτημα να αλλαξουν εταιρεια,ελπιζω να το κανουν αλλιως θα κανω cancel την παραγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και γω 2η φορά που πήρα το ίδιο κινητό δεν παλευεται τίποτα λιγότερο μετά το mi max. Τώρα σκέφτομαι να κάνω την υπερβαση για το 4/128 λόγω της μνήμης πιο πολύ. εμενα γιατι κατι με γαργαλαει να περιμενω το 2 που ερχεται σε κανα 2μηνο με τον 660......? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) εμενα γιατι κατι με γαργαλαει να περιμενω το 2 που ερχεται σε κανα 2μηνο με τον 660......? Και καλά κάνεις. Αρκεί να σου φτάνουν τα βαλάντια... Λύστε μου μια απορία. Μόνο σε εμένα γλιστράει πολύ η οθόνη του; Σε σημείο που αρκετές φορές δεν μπορώ να κάνω παρατεταμένο ταπ κάπου. Sent from my Amstrad CPC6128 Edited March 5, 2017 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Αν είναι στο ίδιο επίπεδο με το 1 εννοείται οι πιο πολύ στο νημα θα πάνε εκεί,αλλά αρκετά πιο μετά απο το λανσαρισμα του εννοείται Καί λίγο παραπέρα,να πέσει και η τιμουλα, εννοείται ότι θα το τιμήσουμε....:) Πρωσοπικα δύσκολα θα πάω σε πιο μικρή οθόνη..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καί λίγο παραπέρα,να πέσει και η τιμουλα, εννοείται ότι θα το τιμήσουμε....:) Πρωσοπικα δύσκολα θα πάω σε πιο μικρή οθόνη..... Αυτό να λέγεται κάτω από 6,20 δεν κατεβαίνουμε πλέον.:D Ελπίζω και το ΝΟΤΕ8 να ανεβάσει ιντσες -οπως ακούγεται άλλωστε-όταν με το καλό βγει... Και εννοείται πως θα τιμησουμε MI MAX2 Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Περασα την Kινεζικη official rom global stable prime, και εχω Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκαταστημενα. Βεβαια εχασα το custom twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts