LLLEFTERIS Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μου φανηκε παραξενο γιατι εχουν περασει πανω απο 500 κινητα απο τα χερια μου και μονο ενα θυμαμαι που δουλευε χωρις να θελει τα ακουστικα για κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εμενα γτ δε δουλευει? Μηπως πρεπει να ειμαι εξω? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μου φανηκε παραξενο γιατι εχουν περασει πανω απο 500 κινητα απο τα χερια μου και μονο ενα θυμαμαι που δουλευε χωρις να θελει τα ακουστικα για κεραια. Samsung champ c330k-Nokia x3-nokia 5030 κ.α. που δεν τα θυμαμαι τωρα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εμενα γτ δε δουλευει? Μηπως πρεπει να ειμαι εξω? Ναι, χωρίς ακουστικά δεν πιάνει καλά σε εσωτερικούς χώρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Κατοχος 4/128 από Honor εδώ και 2 εβδομάδες. Ήρθε σε 3 μέρες με Global official και το κινητό απλά τα σπάει. Το χω φορτώσει με όλες τι μνημοβορες εφαρμογές social media, βαριά παιχνίδια, syncs ανοιχτά και απλά πετάει. 2 μειονεκτηματα έχει, το ηχείο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, και η καμερα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Με γεια σου!! Και ναι, ενώ είναι φοβερό σε όλα, στη κάμερα μας τα χαλάει λίγο!!Ειδικά το βράδυ...:( Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Βρε παλικαρια το ραδιο δουλευει χωρις ακουστικα; ετσι μου ειπαν.:confused: Θεωρητικά δουλεύει, γιατί σε εμένα χωρίς ακουστικά που τα χρησιμοποιεί σαν κεραία δεν πιάνει τίποτα, τουλάχιστον σε εμένα και στην περιοχή της Δάφνης που έχω δοκιμάσει. Sent from my MI MAX using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατοχος 4/128 από Honor εδώ και 2 εβδομάδες. Ήρθε σε 3 μέρες με Global official και το κινητό απλά τα σπάει. Το χω φορτώσει με όλες τι μνημοβορες εφαρμογές social media, βαριά παιχνίδια, syncs ανοιχτά και απλά πετάει. 2 μειονεκτηματα έχει, το ηχείο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, και η καμερα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Το ηχείο εμένα μια χαρά μου φαίνεται από ένταση. Η κάμερα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις κάνει την δουλειά της. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Για την κάμερα προφανώς σε αυτά τα χρήματα δεν περίμενα κάτι καλύτερο, για τις νυχτερινές φωτογραφίες πάντως η αυτόματη λειτουργία είναι άθλια και όχι ο φακός. Κανά 2 φορές που έπαιξα νύχτα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις είδα πολύ καλύτερες φωτογραφίες (πάντα μέτριες βέβαια σε σχέση με άλλες ακριβότερες συσκευές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Για την κάμερα προφανώς σε αυτά τα χρήματα δεν περίμενα κάτι καλύτερο, για τις νυχτερινές φωτογραφίες πάντως η αυτόματη λειτουργία είναι άθλια και όχι ο φακός. Κανά 2 φορές που έπαιξα νύχτα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις είδα πολύ καλύτερες φωτογραφίες (πάντα μέτριες βέβαια σε σχέση με άλλες ακριβότερες συσκευές) Για πες φίλε μου κάνα δυο τρόπους να δοκιμάσω κι εγώ... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Γεια σας Εβαλε κανεις nougat 7? Απο το xda εννοω Σε αναμονη της miui nougat Ευχαριστώ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Την έχω βάλει εδώ και αρκετές ημέρες, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν δουλεύει το 4G. Το σκορ στο antutu ανέβηκε κατά 7%, η αυτονομία είναι στα ίδια επίπεδα με την 6.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnzav Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εδω και λιγες ωρες ειμαι και εγω περηφανος κατοχος λοιπον!!! Από Honorbuy EU, Σαββατο βράδυ έκανα την παραγγελία, σήμερα το πρωί έφτασε κιολας(Ολλανδία μένω)! Καιρος για ''σκαψιμο'' τωρα!! Υ.Γ. Εχω μια απορια η οποία μπορεί να σας φανεί κουφή και να φάω δούλεμα! Μου έστειλαν δώρο ενα tempered glass screen protector. Σε όσα βιντεάκια είδα, ολα είχανε 2πλη ζελατινα τν οποία έπρεπε να αφαιρέσεις(μπρος πισω). Αυτό, είχε μόνο μία και γενικότερα είναι πιο "βαριά" απο αύτα που ξέρω. Τις απλές 'ζελατίνες' δηλαδή.... Είναι διαφορετικό το στυλ της, ή είμαι για τα ανάθεμα?? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα σε όλες/όλους! Διαθέτω ένα Xiaomi Mi Max international version και έχβ το εξής θέμα: Ενώ μπορώ με καλώδιο OTG να συνδέσω φλασάκι και το βλέπει κανονικά, όταν συνδέω USB to ethernet adapter (έχω δοκιμάσει δύο - έναν Apple και έναν no name κινέζικο) δε βλέπει δίκτυο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 @panospc Ευχαριστώ Καλο θα ηταν γραψεις ποια εβαλες Γραφεις τι δειχνει το αντουτου στην πραγματικότητα ειδες κάποια διαφορά στην αποδοση Νομιχω οτι υπαρχουν εκδοσεις που υποστηριζουν 4 g Ευχαριστώ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Την Global Dev 7.1.5 είχα βάλει, έχω κάνει και 2 update και είμαι με την 7.1.19 τώρα. Σε ταχύτητα δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά, ίσως είναι ελάχιστα πιο γρήγορη η 7. Αυτό με το 4G που δεν δουλεύει είναι bug και το αντιμετωπίζουν αρκετά άτομα. Νομίζω στην αγγλοκινέζικη nougat δουλεύει σωστά το 4G. Επίσης το Multi-Window δεν το έχουν προσθέσει προς το παρών και ας είναι εγγενής λειτουργία στο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Την Global Dev 7.1.5 είχα βάλει, έχω κάνει και 2 update και είμαι με την 7.1.19 τώρα. Σε ταχύτητα δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά, ίσως είναι ελάχιστα πιο γρήγορη η 7. Αυτό με το 4G που δεν δουλεύει είναι bug και το αντιμετωπίζουν αρκετά άτομα. Νομίζω στην αγγλοκινέζικη nougat δουλεύει σωστά το 4G. Επίσης το Multi-Window δεν το έχουν προσθέσει προς το παρών και ας είναι εγγενής λειτουργία στο 7. θα συμφωνησω απολυτα, μια απο τα ιδια και εγω, προβλημα με 4g, διορθωνει αρκετα το προβλημα με την ευαισθητη οθονη. Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ευχαριστώ έχουμε δρόμο ακομα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Την Global Dev 7.1.5 είχα βάλει, έχω κάνει και 2 update και είμαι με την 7.1.19 τώρα. Σε ταχύτητα δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά, ίσως είναι ελάχιστα πιο γρήγορη η 7. Αυτό με το 4G που δεν δουλεύει είναι bug και το αντιμετωπίζουν αρκετά άτομα. Νομίζω στην αγγλοκινέζικη nougat δουλεύει σωστά το 4G. Επίσης το Multi-Window δεν το έχουν προσθέσει προς το παρών και ας είναι εγγενής λειτουργία στο 7. Ωχ αυτό για το multiwindow δεν μου αρέσει καθόλου, μου θυμίζει το smart lock που είναι εγγενής λειτουργία του Android 6 και δεν υπάρχει πουθενά, απλά απαράδεκτο. Αν δεν υπάρχει Multi window στην τελική έκδοση ποτέ ξανά Xiaomi από εμένα. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ωχ αυτό για το multiwindow δεν μου αρέσει καθόλου, μου θυμίζει το smart lock που είναι εγγενής λειτουργία του Android 6 και δεν υπάρχει πουθενά, απλά απαράδεκτο. Αν δεν υπάρχει Multi window στην τελική έκδοση ποτέ ξανά Xiaomi από εμένα. Sent from my MI MAX using Tapatalk Βασικά μόνο για αυτό έχει νόημα να γίνει αναβάθμιση... Για ποιον άλλο λόγο? Πόσο μάλλον σε κινητό με 6.44 οθόνη... Έλεος! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Βασικά μόνο για αυτό έχει νόημα να γίνει αναβάθμιση... Για ποιον άλλο λόγο? Πόσο μάλλον σε κινητό με 6.44 οθόνη... Έλεος! Sent from my MI MAX using Tapatalk Έλα ντε, πλάκα μας κάνουν εκεί στην xiaomi; Ας ελπίσουμε ότι απλά δεν έχει προστεθεί ακόμα, αλλά κάτι δεν μου κάθεται... Οχι τίποτα άλλο έχω και το galaxy s7 edge και έλεγα να το πουλήσω αλλά με αυτά που διαβάζω... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ σήμερα έτσι για χαβαλέ και δοκιμές,πέρασα lineage os 14.1 official. Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και το τηλέφωνο συμπεριφέρεται ταχύτατα.Όχι ότι είχε θέμα ταχύτητας με miui αλλα πάνε όλα σφαίρα. Οθόνη δυο ώρες περισσότερο άνετα + multiwindow + smart lock. Γενικά εμπειρία pure android Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ σήμερα έτσι για χαβαλέ και δοκιμές,πέρασα lineage os 14.1 official. Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και το τηλέφωνο συμπεριφέρεται ταχύτατα.Όχι ότι είχε θέμα ταχύτητας με miui αλλα πάνε όλα σφαίρα. Οθόνη δυο ώρες περισσότερο άνετα + multiwindow + smart lock. Γενικά εμπειρία pure android Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aπο xda φιλε μου?Και πως τη περασες?Εμενα εχει την official global dev τη τελευταια. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Έχει και εκεί τα link. Από εδώ την κατέβασα. https://download.lineageos.org/hydrogen Θέλει τα κλασικά. Twrp.Wipe όλα εκτος το internal,πέρασμα rom,gapps,super su και είσαι έτοιμος. http://www.hacksandgeeks.com/single-post/2017/01/25/Official-Lineage-OS-141-for-Xiaomi-Mi-Max-hydrogen να και ενας μπουσουλας γενικος. Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 25, 2017 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Έχει και εκεί τα link. Από εδώ την κατέβασα. https://download.lineageos.org/hydrogen Θέλει τα κλασικά. Twrp.Wipe όλα εκτος το internal,πέρασμα rom,gapps,super su και είσαι έτοιμος. http://www.hacksandgeeks.com/single-post/2017/01/25/Official-Lineage-OS-141-for-Xiaomi-Mi-Max-hydrogen να και ενας μπουσουλας γενικος. Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α να σαι καλα ευχαριστω!Λεω να τη δοκιμασω. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Έχει και εκεί τα link. Από εδώ την κατέβασα. https://download.lineageos.org/hydrogen Θέλει τα κλασικά. Twrp.Wipe όλα εκτος το internal,πέρασμα rom,gapps,super su και είσαι έτοιμος. http://www.hacksandgeeks.com/single-post/2017/01/25/Official-Lineage-OS-141-for-Xiaomi-Mi-Max-hydrogen να και ενας μπουσουλας γενικος. Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ρε φίλε επιτέλους :) Είχα κατεβάσει την τελευταία cyanogen 14.1 που βγήκε Χριστούγεννα αλλά δεν την πέρασα, περίμενα να βγει η rebranded σε lineage. Φρέσκια χθες ανέβηκε η rom και ο οδηγός βλέπω σημερινός :) Δεν προλαβαίνω τώρα να την περάσω αλλά αύριο μόλις γυρίσω από τη δουλειά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ σήμερα έτσι για χαβαλέ και δοκιμές,πέρασα lineage os 14.1 official. Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και το τηλέφωνο συμπεριφέρεται ταχύτατα.Όχι ότι είχε θέμα ταχύτητας με miui αλλα πάνε όλα σφαίρα. Οθόνη δυο ώρες περισσότερο άνετα + multiwindow + smart lock. Γενικά εμπειρία pure android Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ρε φίλε... Έχω αφήσει τα Root χρόνια αλλά τώρα με αυτά που λες με βλέπω να ξαναμπλεκω! Επειδή το πρώτο που με ενδιαφέρει σε ένα κινητό είναι η μπαταρία είναι τόσο καλή η διαχείριση; Αν και βασικά με νοιάζει να μην χάσω γιατί από διαχείριση μπαταρίας και τώρα είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Επίσης επιτέλους θα έχω smart lock και αφού λες ότι έχει και Multi window. Εχει bug γενικά ή όλα δουλεύουν ρολόι; Που βασίζεται σε Android 6; Εγώ έχω το Mi max 4gb/128gb helium, υπάρχει για την έκδοση μου; Να σαι καλά που μας άνοιξες τα μάτια! Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts