johny_pl Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 248.34 μου βγήκε τελικά το 3/32, λογικά κράτησε μετατροπή για το συνάλλαγμα, αλλά wtf τόσο πολύ διαφορά?πρώτη φορά βλέπω τόση διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 286 € το 3/32 από Honorbuy ευρωπαικό με χρήση κουπονιού 5$ του myphone (MYPHONE). Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Προβλεπω ολοι να παίρνουμε το 4/128 :p Αντέ να γιειν διαθέσιμο γιατί δεν την παλεύουμε άλλο :w00t: Edited June 7, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ερωτηση για τους κατοχους, εχετε quick charger να τσεκαρετε αν οντως φορτιζει με Q.C. 3? Συμφωνα με αυτο https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwi7w5f72JHNAhUCVBQKHZ8YBDEQFghBMAU&url=https%3A%2F%2Fwww.qualcomm.com%2Fmedia%2Fdocuments%2Ffiles%2Fquick-charge-device-list.pdf&usg=AFQjCNGX0-rZeuZ1ez9JgtpsJq6DC2CInQ&sig2=5fd8aIIfA7xz4oxJZcvQmA&bvm=bv.123664746,d.d24&cad=rja υποστηριζει γρηγορη φορτιση. Μόνο αυτά με τον 652 SD, το 3/32 με τον 650 υποστηρίζει Q.C. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Σωστα. Ekτος απο το chipset πρεπει να εχει ακομα ενα ολοκληρωμενο μεσα που το κανει "enabled", οπως αναφερει και η qualcomm: "These devices contain the hardware necessary to achieve Quick Charge 3.0. It is at the device manufacturer’s discretion to fully enable this feature." Επειδη επισημα στα specs δεν αναφερεται, γιαυτο και ρωταω αν το εχει κανει οντως καποιος και μπορουμε να φορτισουμε γρηγορα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εχει fm ραδιο; Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eχει φιλε!Και μαλιστα λειτουργει και χωρις ακουστικα (χωρις ιντερνετ φυσικα)!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 λες; να το χτυπησουμε; Δημητρη μια δοκιμη θα γινει σιγουρα. Απο μερα σε μερα θα το εχω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εγώ μιας και θα το έχω στα χέρια μου για άλλον θα το τεστάρω λίγο.μόνο η κάμερα με προβληματίζει λίγο στα xiaomi, σε όλα τα κινέζικα βασικά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εγώ μιας και θα το έχω στα χέρια μου για άλλον θα το τεστάρω λίγο.μόνο η κάμερα με προβληματίζει λίγο στα xiaomi, σε όλα τα κινέζικα βασικά. https://drive.google.com/open?id=1nB8EH5kki_M-KkmckMtaelnyaz6S_eOUrA https://drive.google.com/open?id=1p8SF85hYWsrQaDNxudWlyRrDeMz7qWhizA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ε ναι την μέρα δεν είναι θέμα, σε περίεργο φωτισμό είναι το θέμα.θα το βάλω δίπλα δίπλα με το g3 να δω την διαφορά.το mi5 χάνει πάρα πολύ όπως και το rn3 pro που δοκίμασα ο ίδιος. να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ή υπάρχει άλλος τρόπος?υπάρχει περίπτωση με λογαριασμό και αίτηση που ξεκλείδωσα άλλο 2 να ξεκλειδώσει και τώρα?λογικά όχι αλλά λέω μήπως και είμαστε τυχεροί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) ε ναι την μέρα δεν είναι θέμα, σε περίεργο φωτισμό είναι το θέμα.θα το βάλω δίπλα δίπλα με το g3 να δω την διαφορά.το mi5 χάνει πάρα πολύ όπως και το rn3 pro που δοκίμασα ο ίδιος. να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ή υπάρχει άλλος τρόπος?υπάρχει περίπτωση με λογαριασμό και αίτηση που ξεκλείδωσα άλλο 2 να ξεκλειδώσει και τώρα?λογικά όχι αλλά λέω μήπως και είμαστε τυχεροί. Μπορείς με τον ιδιο λογαριασμό να ξεκλειδώνεις 1 τηλέφωνο καθε μήνα , εμενα έτυχε να με αφήσει και δεύτερο μεσα στον ιδιο μήνα... Αν θελεις καλες φωτο σε περίεργο φωτισμό απο συσκευές αξιας 250 ευρώ δύσκολα θα βρεις καλυτερα να κοιτάξεις αλλου,αν θελεις ομως μια συσκευή άψογη σε ολα τα υπόλοιπα παρτο ειναι τηλεφωναρα... , εγω γενικά θελω να μου βγάλει καθαρα ενα ωραιο τοπίο που θα δω την ημέρα και σε αυτο με καλύπτει και με το παραπάνω , νύχτα γενικά δεν πολυ βγάζω , και φυσικά θέλω μπαταρια... εδω δεν εχει αντίπαλο η μπαταρια του είναι φορτηγού . Εχε υπόψιν σου οτι εγω σε ολες της συσκευες τα εχω ολα ανοιχτά ,ολα τρέχουν στο background με της ενημερωσεις κανονικά , location παντα στο High accuracy ,φωτεινότητα στο 60% οχι αυτόματο ,google maps πολύ συχνά λογο επαγγέλματος , πολυ ομιλία , πολυ facebook , πολυ messenger , αρκετο σερφαρισμα ,τα screenshot ειναι απ την πρώτη φόρτιση . [/img] http://s32.postimg.org/8ffr3gwhd/Screenshot_2016_05_27_22_42_17_com_miui_security.jpg' alt='Screenshot_2016_05_27_22_42_17_com_miui_security.jpg'> Edited June 7, 2016 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ναι πρέπει να κάνω καινούρια αίτηση η θα το δεχτεί με την παλιά?μπαταρία το ξέρω ότι είναι φορτηγό, δεν μασάει μια όπως και το rn3 pro που έδωσα σε φίλο βγάζει βδομάδα χωρίς να μπει ίντερνετ κλπ.το έχω δει να βαράει 9ωρα οθόνη.γενικά η μπαταρία στα xiaomi είναι από άλλο πλανήτη. η φωτογραφία θα με ξενερώσει για αυτό και δεν κάνω κίνηση για xiaomi ακόμα παρόλο που τα γουστάρω με χιλια.θα μου πεις όλα δεν θα τα έχεις αλλά τι να κάνω είμαι λίγο περίεργος :lol::p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ναι πρέπει να κάνω καινούρια αίτηση η θα το δεχτεί με την παλιά?μπαταρία το ξέρω ότι είναι φορτηγό, δεν μασάει μια όπως και το rn3 pro που έδωσα σε φίλο βγάζει βδομάδα χωρίς να μπει ίντερνετ κλπ.το έχω δει να βαράει 9ωρα οθόνη.γενικά η μπαταρία στα xiaomi είναι από άλλο πλανήτη. η φωτογραφία θα με ξενερώσει για αυτό και δεν κάνω κίνηση για xiaomi ακόμα παρόλο που τα γουστάρω με χιλια.θα μου πεις όλα δεν θα τα έχεις αλλά τι να κάνω είμαι λίγο περίεργος :lol::p Δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη αίτηση , στο έγραψα οτι με τον ιδιο λογαριασμό που ξεκλείδωσες τα αλλα θα ξεκλειδώσεις και αυτό , τωρα αν θέλεις να κάνεις και άλλη αίτηση με άλλον λογαριασμό έτσι για να υπάρχει σαν εφεδρική... καν το δωρεάν είναι ούτως η άλλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 θα το ρισκάρω και θα περιμένω να το δοκιμάσω.σήμερα το έστειλαν οπότε σε 2 βδομάδες θα το παραλάβω.έτσι και αλλιώς δεν έχει βγει ελληνική ρομ ακόμα ούτε twrp. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Βγηκε και η αγαπημενη μου θηκη.. http://www.ebay.com/itm/Luxury-Mirror-Back-Cover-Aluminum-Metal-Frame-Bumper-Case-For-Xiaomi-Mi-Max-/371635942721 σε χρυσο και χρυσοροζ.. και αυτη τα σπαει: http://www.ebay.com/itm/Shockproof-Thor-Metal-Protective-Bumper-Mobile-Case-Cover-for-Xiaomi-Max-MI-Max-/182154328474 Edited June 7, 2016 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 είναι που είναι μεγάλο με την δεύτερη θα πάει σε άλλο επίπεδο.η πρώτη τα σπαέι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Είχα πάρει μία ίδια με την πρώτη για το Redrmi Note 2. Δεν βολεψε καθόλου, και ασχημηνε ή συσκευή και έδωσε περισσότερο όγκο. Προτιμώ τις σιλικονουχες που είναι και λεπτές κΙ αφήνουν να φαίνονται και οι όμορφες γραμμές της συσκευής :p Edited June 8, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Είχα πάρει μία ίδια με την πρώτη για το Redrmi Note 2. Δεν βολεψε καθόλου, και ασχημηνε ή συσκευή και έδωσε περισσότερο όγκο. Προτιμώ τις σιλικονουχες που είναι και λεπτές κΙ αφήνουν να φαίνονται και οι όμορφες γραμμές της συσκευής :p Συμφωνώ στο 100%, και για εμένα μόνο σιλικόνης θηκουλες και ένα γυαλακι μπροστά. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη αίτηση , στο έγραψα οτι με τον ιδιο λογαριασμό που ξεκλείδωσες τα αλλα θα ξεκλειδώσεις και αυτό , τωρα αν θέλεις να κάνεις και άλλη αίτηση με άλλον λογαριασμό έτσι για να υπάρχει σαν εφεδρική... καν το δωρεάν είναι ούτως η άλλος :p Φιλε @ampelift, δοκιμασα για πλακα να το ξεκλειδωσω με τη ρομ που εχει την 7.3.15.0 stable και μου εγραψε οτι ηταν επιτυχες το ξεκλειδωμα!!!Λιγο κουφο δεν ειναι?Οσο για το θεμα που λεγαμε στο αδελφο σαιτ για την αλφα,δε μπορω με τιποτα να τη βαλω!!Φαντασου οτι εκανα επαναφορα ρυθμισεων για να βαλω την 7.3.14.0 και ουτε αυτη περναει!!Μονο τη πρωτη φορα περασε,αλλα οπως καταλαβες,παλι δεν ειχα καταφερει να βαλω την 7.3.15...!!Εχει σκυλιασει και δε μου περναει καμια,με οποιο τροπο και να δοκιμασα!!Εν το μεταξει,ουτε το mi pc suite το αναγνωριζει μηπως και τη περνουσα απο εκει!!Και απ' οτι εψαξα,φταιει η εκδοση 6 που εχουμε!!Πρεπει ν αναβαθμιστει το mi pcsuite αλλα δε βλεπω να υπαρχει νεοτερη εκδοση!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα παιδια αυριο θα παρω την εκδοση 3/32 διαβασα καλα λογια για την μπαταρια που με βολευει πολυ αλλα για πειτε και εσεις αξιζει το τηλεφωνο και στα υπολοιπα ειναι γρηγορο? ελεγα να παρω ενα samsung S6 αλλα λογο οτι πηρα ενα Drone και ηθελα να παρω και ταμπλετ πιστευω αυτο να με βολεψει τι λετε και εσεις που το εχετε !!!! Ευχαριστω! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα παιδια αυριο θα παρω την εκδοση 3/32 διαβασα καλα λογια για την μπαταρια που με βολευει πολυ αλλα για πειτε και εσεις αξιζει το τηλεφωνο και στα υπολοιπα ειναι γρηγορο? ελεγα να παρω ενα samsung S6 αλλα λογο οτι πηρα ενα Drone και ηθελα να παρω και ταμπλετ πιστευω αυτο να με βολεψει τι λετε και εσεις που το εχετε !!!! Ευχαριστω! Χαχαχαχα!!Σου απαντησα και στο αλλο σαιτ!!Αναλογα με τα λεφτα του αξιζει με 1000!!!Ειναι ταχυτατο σε ολα!!!Τσιμπα το!!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Χαχαχαχα!!Σου απαντησα και στο αλλο σαιτ!!Αναλογα με τα λεφτα του αξιζει με 1000!!!Ειναι ταχυτατο σε ολα!!!Τσιμπα το!!;) χαχαχαχα εισαι γερός οκ!!!!! αυριο μετο καλο σημερα δεν μπορουσε το παιδι!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Φιλε @ampelift, δοκιμασα για πλακα να το ξεκλειδωσω με τη ρομ που εχει την 7.3.15.0 stable και μου εγραψε οτι ηταν επιτυχες το ξεκλειδωμα!!!Λιγο κουφο δεν ειναι?Οσο για το θεμα που λεγαμε στο αδελφο σαιτ για την αλφα,δε μπορω με τιποτα να τη βαλω!!Φαντασου οτι εκανα επαναφορα ρυθμισεων για να βαλω την 7.3.14.0 και ουτε αυτη περναει!!Μονο τη πρωτη φορα περασε,αλλα οπως καταλαβες,παλι δεν ειχα καταφερει να βαλω την 7.3.15...!!Εχει σκυλιασει και δε μου περναει καμια,με οποιο τροπο και να δοκιμασα!!Εν το μεταξει,ουτε το mi pc suite το αναγνωριζει μηπως και τη περνουσα απο εκει!!Και απ' οτι εψαξα,φταιει η εκδοση 6 που εχουμε!!Πρεπει ν αναβαθμιστει το mi pcsuite αλλα δε βλεπω να υπαρχει νεοτερη εκδοση!! Ενταξει μην τρελαίνεσαι δεν χάνεις και τίποτα απ την alpha εχει θεματακια διάφορα και λιγο χειρότερη μπαταρια μην φανταστείς τπτ τραγικό... με την 7 έβγαζα σε σχεδόν 2 μέρες αναμομη περίπου 8 ωρες SOT , με την 8 Alpha βγάζω 6 ώρες SOT σε σχεδόν 2 μέρες αναμονή, οπότε άραξε... ούτως η άλλος την επομένη Παρασκευή βγαίνει η πρώτη Developer , θέλοντας και μη θα σου έρθει OTA . Edited June 8, 2016 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 <--- ετοιμο το avatar! κατι που θα ηθελα στο κινητο ειναι να ηταν και η προσοψη στο ιδιο χρωμα με την πλατη, οπως ειναι στα RM3.. Αυτο λετε να κανει δουλεια; το εχει παρει κανεις μηπως; http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-Transprent-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Max-Mi-Max-/201593944204 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 <--- ετοιμο το avatar! κατι που θα ηθελα στο κινητο ειναι να ηταν και η προσοψη στο ιδιο χρωμα με την πλατη, οπως ειναι στα RM3.. Αυτο λετε να κανει δουλεια; το εχει παρει κανεις μηπως; http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-Transprent-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Max-Mi-Max-/201593944204 Το Πήρα απ το Honorbuy, μια χαρά όλα και Touch εντάξει και καλύπτει την συσκευή σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts