nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Την είχα μέσα πριν καμία εβδομάδα..τώρα όντως δεν την βγάζει..κατάλαβες αυτό που λέω με την φώτο;; τράβα σε ένα τοίχο μια φώτο και στην γκαλερί φενεται δυο σκιές επάνω και κάτω στην φώτο..ενω με την κάμερα της google δεν το έβγαζε..καποια μαλ.... Έχει κάνει HTC αλλά ντρέπεται να το πει..χιχι ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχει μέσα.. Όταν κάποια εφαρμογή την είχες μέσα.την έχει μέσα στης εφαρμογές μου. Παιδιά προσπαθω να ανεβάσω screenshot και δεν το δέχεται.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως εννοείς τις σκιές του μενού; Εννοείς της διαφάνειες που έχει η φώτο πάνω και κάτω;;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μπράβο. Αυτές λέω Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μπράβο. Αυτές λέω Οπότε είναι bug.η οθόνη. Οθόνη δεν νομίζω γιατί με την εφαρμογή της google δεν βλέπω blur Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι. Δεν πρέπει να είναι hardware το ζήτημα. Να σας πω βρε παιδιά. Το eshop που έχει δύο εκδόσεις μια αγγλική και μια ελληνική και με διαφορετική τιμή τί θέλει να πει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι. Δεν πρέπει να είναι hardware το ζήτημα. Να σας πω βρε παιδιά. Το eshop που έχει δύο εκδόσεις μια αγγλική και μια ελληνική και με διαφορετική τιμή τί θέλει να πει; Το ενα ειναι EU και το αλλο ελληνικης αντιπροσωπειας? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έχουν έρθει στην ελληνική αντιπροσωπεία; Αυτό με παραξενεύει. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μπορει να ερχονται στις 20/6. Κανε τους ενα τηλεφωνο δεν χανεις τιποτα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν έχεις κι άδικο. Αύριο μάλλον. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έχουν έρθει στην ελληνική αντιπροσωπεία; Αυτό με παραξενεύει. Αν το φέρουν πριν το Σεπτέμβρη θα είναι μεγάλο επίτευγμα... Serious talking... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εντωμεταξύ οι Αμερικανοί πήραν και την 1.80 με buggies, νέο firmware και baseband κι εμείς ακόμη στην 1.30 Autohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/57da18f8851f383fbdc277f0c8440d83.jpg Manual ISO 100https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/a408890d5cb3ab8d363846418dd6a0c3.jpg Auto https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/c7604e1eb1016bd5fbfd468e708a260b.jpg Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Finn τι προελευσης ειναι το δικο σου? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αγγλικό αν κρίνω απ τον φορτιστή και τη ρομ που έχει Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η καθυστερηση φετος εγινε ηθελημενα. Τωρα το εκαναν για να δουν τι θα βγαλουν οι υπολοιποι του αντροιντ πρωτα ή για να αρχισει η κυκλοφορια του κοντα με το iphone δεν ειμαι σιγουρος. Για ενα ειμαι σιγουρος, φετος για πρωτη φορα θα δουμε πως πηγε το τηλεφωνο απο πωλησεις στο Q2. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η καθυστερηση φετος εγινε ηθελημενα. Τωρα το εκαναν για να δουν τι θα βγαλουν οι υπολοιποι του αντροιντ πρωτα ή για να αρχισει η κυκλοφορια του κοντα με το iphone δεν ειμαι σιγουρος. Για ενα ειμαι σιγουρος, φετος για πρωτη φορα θα δουμε πως πηγε το τηλεφωνο απο πωλησεις στο Q2. Αυξάνεις την ζήτηση με το να κάνεις τον κόσμο να το ψάχνει..παίζει ωραία φέτος η HTC.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά κάντε ένα τεστ..σε λευκό χρώμα.τοιχο τραβήξτε μια φώτο και δείτε έχει επάνω και κάτω αυτό το blur..ενώ με την κάμερα της google δεν μου το κάνει αυτό.https://goo.gl/photos/FtjbNBooooRWhqMJ7 Άκυρο..δςν είναι bug..ειναι έτσι η γκαλερί της google έχει αυτο το εφέ.. Το είδα τώρα στο public σε ένα s7 edge.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Αυξάνεις την ζήτηση με το να κάνεις τον κόσμο να το ψάχνει..παίζει ωραία φέτος η HTC.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο..δςν είναι bug..ειναι έτσι η γκαλερί της google έχει αυτο το εφέ.. Το είδα τώρα στο public σε ένα s7 edge.. τι ωραια παιζει η HTC ρε παιδια? Η HTC παιζει ωραια το παιχνιδι του φλερτ με το... φαλιμεντο. Ουτε ηθελημένα εγινε το stock shortage, ουτε τιποτα. Η HTC εχει σοβαρα προβλήματα logistics, δεν εχει ικανο αριθμο κομματιων να διαθεσει ουτε καν στις κρίσιμες αγορες (Γερμανια, Αγγλια, Γαλλια) και μαντεψτε... τσονταρει ακομα και τα αποθεματα που εχει για αγορες σαν την Ελλαδα (ναι, ναι, σωστα καταλάβατε γιατι ειδατε "ελληνικα" κομματια να φιγουραρουν σε "kaizer" και ξενες αγορες). Και το λεω αυτό με στεναχωρο σκεπτικο, καθως είναι εταιριαρα και η ποιοτητα που δινει με τα android phones της είναι κορυφαια (για να μη μιλησω για το sense, που είναι μακραν το πιο καλαισθητο ui, εστω και κουτσουρεμενο πλεον, μπροστα στον γελοιο κορεατικο αχταρμά των Samsung, LG). Edited June 13, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Δυστυχως ετσι ειναι. Οκ καλο το τιζινγκ αλλα οταν ο αλλος το θελει και περιμενει πολυ στο τελος θα παρει κατι αλλο. Το LG G5 παρουσιαστηκε τελη Φεβρουαριου και στην Ελλαδα ηρθε επισημα τελη Μαιου. Για να δουμε το 10 ποσο θα κανει. Ηθελημενα εγινε πιο μετα η παρουσιαση του τηλεφωνου και οχι στην εκθεση οπως καθε χρονο να καταλαβαινομαστε Edited June 13, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 πιο πολυ με προβλημα παραγωγης μου κανει αυτο παρα με οτιδηποτε αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 πιο πολυ με προβλημα παραγωγης μου κανει αυτο παρα με οτιδηποτε αλλο. Κάτι παίζει..πως γίνεται να έχουν έρθει ελληνικα τηλ εδώ και να τα έδιναν στο σκρουτζ.;;;;και η διαθέσιμοτ στα μαγαζιά να μην υπάρχει ακόμα... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε ποιον έτυχε ελληνικό; Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε ποιον έτυχε ελληνικό; Σε εμένα.... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε εμένα.... Έχεις τσεκάρει cid; Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε εμένα.... αν γραφει ελληνικα πανω το κουτακι δεν σημαινει οτι η συσκευη ειναι ελληνικη γιατι και η δικια μου εγραφε και ειναι γερμανικη. Τα unbranded γραφουν ολα ελληνικα πανω. δες αν εχεις cid 001 ή 002 ή 034 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αν γραφει ελληνικα πανω το κουτακι δεν σημαινει οτι η συσκευη ειναι ελληνικη γιατι και η δικια μου εγραφε και ειναι γερμανικη. Τα unbranded γραφουν ολα ελληνικα πανω. δες αν εχεις cid 001 ή 002 ή 034 034 νομίζω λέει. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 034 νομίζω λέει. ευρωπαικο no brand μια χαρα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ευρωπαικο no brand μια χαρα! Πάντως το έχω ερωτευτεί......... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts