Fick Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από το site της HTC Γερμανίας. Στην ίδια τιμή με το link που δίνεις. Το eshop φέρνει το γκρι κατόπιν παραγγελίας στα 735. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πάντως κι εδώ Αγγλία ίδιο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα... ΟΚ, είναι διαθέσιμο αν το παραγγείλεις online πλέον, αλλά όταν πας σε μαγαζί να δεις ένα demo αν είσαι τυχερός και έχουν κάποιο θα είναι αφορτιστο στην αποθήκη, όταν τα S7 τα έχουν με το κιλό γύρω γύρω για να παίξεις.... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τί τιμή έχει στο England; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το ειδα και το eshop αλλα αυτο το "κατόπιν παραγγελίας" το φοβάμαι Θα παρω αυριο παλι το smarties να δω τι γίνεται. Εντωμεταξύ το έχω παραγγείλει με την προηγούμενη τιμη που ειχε στα 650€ Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Γύρω στα 550 € αν πάρεις από αντίστοιχο skroutzoμάγαζο και γύρω στα 650 € από μεγάλες αλυσίδες τύπου Γερμανός. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το ειδα και το eshop αλλα αυτο το "κατόπιν παραγγελίας" το φοβάμαι Θα παρω αυριο παλι το smarties να δω τι γίνεται. Εντωμεταξύ το έχω παραγγείλει με την προηγούμενη τιμη που ειχε στα 650€ Κι εγώ δεν το πήρα στα 650 γιατί πίστευα θα πέσει στα 600 σχετικά σύντομα αλλά ξαφνικά πήρε ένα 50ρικο πάνω... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σε 2 εβδομαδες που θα κυκλοφορησει πιο ομαλα στην διαθεσιμότητα θα πεσει και η τιμή πιστευω..τωρα που ειναι λιγα κομμάτια τσιμπανε ολοι την τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγώ ακύρωσα από smarties. Μου είπανε θέλει έως 3 εβδομάδες (ενώ έλεγε 4-7 μέρες αρχικά). Βρήκα εδώ στις αγγελίες ένα και το περιμένω Τρίτη Τετάρτη Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγώ ακύρωσα από smarties. Μου είπανε θέλει έως 3 εβδομάδες (ενώ έλεγε 4-7 μέρες αρχικά). Βρήκα εδώ στις αγγελίες ένα και το περιμένω Τρίτη Τετάρτη Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλυτερα,και καινουριο θα παρεις και γλυτωσες και 100Ε πανω κατω φανταζομαι. ειμαι περιεργος αν θα εχεις την ιδια αποψη που εχω και εγω σε σχεση με το Α9. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 καλησπερα στην παρεα,το ξερω οτι ειμαι off topic αλλα επειδη ξαναψηνομαι να παρω το Α9 αλλα σε χρυσο χρωμα,το εχει δει κανεις απο κοντα?μηπως σαν να ροζιζει λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 καλυτερα,και καινουριο θα παρεις και γλυτωσες και 100Ε πανω κατω φανταζομαι. ειμαι περιεργος αν θα εχεις την ιδια αποψη που εχω και εγω σε σχεση με το Α9. Αύριο το αργότερο μεθαύριο θα ξέρουμε! Το Α9 έτσι κι αλλιώς δεν έχει φύγει ακόμη! Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αντε με το καλο να παραλαβεις:) Κανονισε να βαλεις και καμια φωτο να το δουμε :lol::p Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το site της Γερμανίας δε στέλνει Ελλάδα ή κάνω κάτι λάθος; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το site της Γερμανίας δε στέλνει Ελλάδα ή κάνω κάτι λάθος; δεν στελνει . Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Έστειλα email στο expansys.gr και τους ρώτησα τι περιλαμβάνει η συσκευασία. Απάντηση από Expansys: Σας ευχαριστούμε για το email σας. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η συσκευασία της συσκεύης περιέχει : Ευρωπαϊκός Αντάπτορας, Καλώδιο USB, Ακουστικά, τα οποία δεν είναι HI-RES , Οδηγός γρήγορης έναρξης και Κάρτα εγγύησης. Παραμένουμε στη διάθεσή σας καλή σας ημέρα! Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Expansys. Με εκτίμηση, Marta Απάντηση από εμενα: Τα ακουστικά στο HTC 10 είναι τα HI-RES από την εταιρία.Αν υπάρχουν μέσα τότε φυσιολογικά είναι αυτά. Επίσης πρέπει να περιλαμβάνει και HTC rapid Charger 3.0 Περιμένω διευκρινίσεις Ευχαριστώ Απάντηση από Expansys: Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο κωδικός της συσκεύης, η οποία είναι στη δικιά μας ιστοσελίδα είναι : 99HAJH018-00 . Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξή της HTC, για να σας συμβουλέψουν για τα αξεσουάρ της συσκεύης. http://www.htc.com/us/contact/phone/ Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στην HTC.gr και μου είπανε ότι δε γνωρίζουν. Γνωρίζει κάποιος τι περιλαμβάνει η συσκευή με αυτό το κωδικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 @Φιλε Imperia αν εχεις φατσοβιβλιο δεν ρωτας στο htc facebook greece ,μηπως ξερουν να σου απαντησουν. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 @Φιλε Imperia αν εχεις φατσοβιβλιο δεν ρωτας στο htc facebook greece ,μηπως ξερουν να σου απαντησουν. Θα το κοιτάξω. Από τη στιγμή που και οι ίδιοι δε ξέρουν δε κάνω τίποτα μέχρι να σιγουρευτώ. Όλο και κάποιος θα αγοράσει αυτό το κινητό με τον ίδιο κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Σήμερα παρέλαβα και γω (μετά από ένα μήνα αναμονή) αυτοπροσώπως σε Saturn Γερμανίας. Βρίσκετε τίποτα περίεργο στη φωτογραφία? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γράφει Ελληνικά πάνω; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) 209€ ? Με σύνδεση το πήρες? Edited June 7, 2016 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsirasn Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Καλησπέρα στη παρέα. Σήμερα παρέλαβα και γω (μετά από ένα μήνα αναμονή) αυτοπροσώπως σε Saturn Γερμανίας. Βρίσκετε τίποτα περίεργο στη φωτογραφία? :p Εκτός τα Ελληνικά αν μπορώ να διακρίνω καλά ότι ο φόρος είναι 19% ...αχ αθάνατη Ελλάδα ...Ανάπτυξη κλπ :lol: Edited June 7, 2016 by kotsirasn Παράθεση ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ελληνικη ετικετα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παγίδα ήταν. Δε θα μας πει... Εντωμεταξύ ελληνική ετικέτα χωρίς να έχει έρθει Ελλάδα; Μήπως έρχεται; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Θα σας πω βρε, 20 φαν της HTC μείναμε, να κρατάμε και μυστικά? Τα ελληνικά είναι το περίεργο ναι, περίμενα να μου το φέρουν πάνω από μήνα και όταν τελικά το έπιασα και είδα ελληνικά στο αυτοκόλλητο με έπιασε νευρικό. Για το θέμα της διαθεσιμότητας θα μπορούσα να γράφω άλλο ένα μήνα αλλά δεν έχει νόημα. ΟΦΦΤΟΠΙΚ: 209 με ανανέωση συμβολαίου, 24 μήνες, 29,99 το μήνα με κλήσεις και μηνύματα flat και 2GB internet. Για σύγκριση με την πολιτική της Sammy, πριν 10 μέρες έτρεχε μια προσφορά με το S7 Edge στο ίδιο πρόγραμμα, ΔΩΡΕΑΝ, και δώρο το VR. ΟΦΦΤΟΠΙΚ2: 19% ο ΦΠΑς ναι. Επίσης, μια φορά το χρόνο για τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι εδώ, Saturn & MediaMarkt χαρίζουν τον ΦΠΑ για όλες τις αγορές. Εκέινες τις μέρες προφανώς γίνεται ο κακός χαμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 @BillGS καλοριζικο φιλε :) Αμαν εγκεφαλικα μοιρασες αποψε:lol::lol::lol::lol::p:p:p Παιδια μην μασατε η αναπτυξη ερχεται :yahoo::yahoo::lol: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts