ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 ΤΟ σκέφτομαι να πω την αλήθεια. Μπαταρία πάνω από 5ωρο μπα έτσι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 ΤΟ σκέφτομαι να πω την αλήθεια. Μπαταρία πάνω από 5ωρο μπα έτσι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το oneplus 3t βγάζει περισσότερες ώρες οθόνη από το htc 10? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μπαα,ούτε απο το 3 νομίζω που είχα πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το oneplus 3t βγάζει περισσότερες ώρες οθόνη από το htc 10? Ναι,πολύ καλύτερό.μιλάμε για 6 με 6:30 ώρες οθόνη Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ναι,πολύ καλύτερό.μιλάμε για 6 με 6:30 ώρες οθόνη Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με wifi ή μεικτή χρηση; εμενα το 10 βγαζει 4 ωρες και κάποια λεπτα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με 4G.Με 45% φωτεινοτητα. Το 3T βγαζει περισσοτερες; εχω δει και 7 ωρες οθονη σε wifi παντως. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ρε συ pik πως βγαζεις 4 ωρες με 4g; Εγώ με 4g δεν περνάω το 3ωρο πολλες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 με wifi ή μεικτή χρηση; εμενα το 10 βγαζει 4 ωρες και κάποια λεπτα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με 4G.Με 45% φωτεινοτητα. Το 3T βγαζει περισσοτερες; εχω δει και 7 ωρες οθονη σε wifi παντως. Με μικτή χρήση εννοείται Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Εγω παιδια με htc παίζω στις 3μιση μικτή πάντα,με Oneplus 3 ήμουν στις 4μιση. Ίδια χρήση, καθημερινή ρουτίνα δεν άλλαξε κάτι. Τωρα αν λιωσω σπιτι wifi,χαμηλη φωτεινότητα,το htc παει 5 ,το 1+ βαραγε 6+ . Το 3Τ πρέπει να ναι και λιγο καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ξαφνικά άρχισε να μη μου ζητάει κωδικό για αποκρυπτογράφηση στην εκκίνηση. Τι έγινε τα έχασε; Και κάτι άλλο, η μπαταρία δεν με ικανοποιεί ρε παιδιά. Χρησιμοποιώ αυτό το boost + και το Greenify. Τα υπόλοιπα battery tips τα έχω κατά νου. Τελειώνει πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το επαθα και γω μια δυο μερες με την μπαταρια και τελικα εφταιγε μια version του messenger. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το messenger γενικά την γ****ι την μπαταρία νομίζω. Στα irregular activities από το boost+ έχει μονίμως 100+ κάθε 7ημερο σε εμένα Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε συ pik πως βγαζεις 4 ωρες με 4g; Εγώ με 4g δεν περνάω το 3ωρο πολλες φορες εχω απενεργοποιησει google app /search απο ολες τις οθονες. εχω απενεργοποιησει notifications σε tweets που δεν με ενδιαφερουν εχω 4 mail και ινστα αλλά η φωτεινοτητα παντα στο 40%.Σπιτι στο 25% οταν δεν εχω καλο 4g το αλλαζω σε 3g μονος μου. Σε κλειστους χωρους απενεργοποιω αμεσως το data και πιανω wifi,εδω που μενω εχει σχεδον παντου. επισης παρακολουθω τα updates. Πχ πριν μερες το twitter ειχε παρει update που πραγματικα την μπαταρια την διαλυσε.Το εκλεισα.Εντελως. Τωρα που εδωσαν καινουριο και εφτιαξε το εβαλα παλι. Γενικα το προσεχω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ξαφνικά άρχισε να μη μου ζητάει κωδικό για αποκρυπτογράφηση στην εκκίνηση. Τι έγινε τα έχασε; Και κάτι άλλο, η μπαταρία δεν με ικανοποιεί ρε παιδιά. Χρησιμοποιώ αυτό το boost + και το Greenify. Τα υπόλοιπα battery tips τα έχω κατά νου. Τελειώνει πολύ γρήγορα. Και εμένα ζητάει κωδικό..πιο παλιά δεν ζητούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά έχει τύχει σε κάποιον να το στείλει σέρβις? Εμπειριες κτλ? Πάει κατευθείαν εξωτερικό? Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν σε λειτουργία πτήσης το Wi-Fi μπορεί να ενεργοποιηθεί; Μετά την αναβάθμιση σε nougat δε μπορώ να το κάνω με τίποτα Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ενεργοποιείται κανονικά Finn. Έτσι σου απαντάω. Μήπως δεν περιμένεις αρκετά για να το δεις ενεργοποιημένο; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παλιά πατούσα στον διακόπτη και άλλαζε από off σε on. Τώρα απλά δεν πατιέται Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Και μενα κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παλιά πατούσα στον διακόπτη και άλλαζε από off σε on. Τώρα απλά δεν πατιέται Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις stock rom; Έχεις κάνει επανεκκίνηση να φανταστώ ε; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Και εμένα ζητάει κωδικό..πιο παλιά δεν ζητούσε Όχι σε μένα δε ζητάει πλέον. Ζητούσε και τώρα πια δε ζητάει. Τι συνέβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παλιά πατούσα στον διακόπτη και άλλαζε από off σε on. Τώρα απλά δεν πατιέται Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δεν φτιαξει μετα απο restart εισαι για reset... lol.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Και σε εμένα κανονικά wifi Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά έχει τύχει σε κάποιον να το στείλει σέρβις? Εμπειριες κτλ? Πάει κατευθείαν εξωτερικό? Greetings from my awesome Gold HTC 10 Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα φίλε μου; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα φίλε μου; Όχι απλά ρωτάω πληροφοριακά να δω τι παίζει! :) Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν ανοίγει ουτε μετά από restart. Maximushd έχω. Πω βαριέμαι να ξαναστηνω Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts