Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε κανένα νέο περί αναβαθμίσεων; Από πού μπορούμε να μάθουμε τίποτα;

Τελη Ιουνιου,αρχες Ιουλιου νομιζω περιμενουμε.. Καποιος πρεπει να το εχει ανεβασει σε αυτο το ποστ

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, παιδιά έχω το κινητό 3 μέρες τώρα, μου έσπασε το s7 edge και ήρθα πίσω μετά το m7 και m8 στη μαμά HTC αλλά έχω λίγο φρικάρει.. το κινητό ρε παιδιά είναι σαν ζεστή πατάτα μόνιμα, επικοινώνησα με HTC και μου απάντησαν ότι όταν φορτίζει μεχρι 55 (!) βαθμοί είναι ασφαλές και έβαλα ενα apk και είμαι μόνιμα (ακόμα και τσατ μόνο να κάνω η browsing) στους 40-42 βαθμούς πιάνει και 45 καμια φορά, σπάνια 38. Επίσης ξενέρωσα απίστευτα που πλέον έχει google gallery, google music και δεν μπορεις καν να κατεβάσεις HTC gallery/music... μεγάλο fail. :X

ΥΓ.: αν έχει ειπωθεί το θέμα με τις θερμοκρασίες που είμαι σίογυρος θα έχει γίνει, είμαι λίγο μ@λκς με την αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα δε το κατέχω το θέμα search σε αυτό το φορουμ:worry:

Στην φόρτιση, ειδικά με το quickcharge και τώρα που πιάσαν ζέστες το 40-45 δεν μου φαίνεται υπερβολικό. Αν μονίμως όπως λες όμως είναι τόσο, κάτι παίζει. Εγώ θέμα με θερμοκρασίες δεν έχω, μήπως καμιά εφαρμογή το προκαλεί; Δοκίμασε κάποια εφαρμογή που σου δίνει cpu usage όπως το quick system info ή το system panel μπας και κάτι τρέχει μονίμως στο παρασκήνιο. Γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει;

Για gallery/music/ημερολόγιο νομίζω κυκλοφορούν στο xda apk's που δεν θέλουν ρουτάρισμα αλλά εμένα τα έχει η ρομ μου οπότε δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Καλησπέρα, παιδιά έχω το κινητό 3 μέρες τώρα, μου έσπασε το s7 edge και ήρθα πίσω μετά το m7 και m8 στη μαμά HTC αλλά έχω λίγο φρικάρει.. το κινητό ρε παιδιά είναι σαν ζεστή πατάτα μόνιμα, επικοινώνησα με HTC και μου απάντησαν ότι όταν φορτίζει μεχρι 55 (!) βαθμοί είναι ασφαλές και έβαλα ενα apk και είμαι μόνιμα (ακόμα και τσατ μόνο να κάνω η browsing) στους 40-42 βαθμούς πιάνει και 45 καμια φορά, σπάνια 38. Επίσης ξενέρωσα απίστευτα που πλέον έχει google gallery, google music και δεν μπορεις καν να κατεβάσεις HTC gallery/music... μεγάλο fail. :X

ΥΓ.: αν έχει ειπωθεί το θέμα με τις θερμοκρασίες που είμαι σίογυρος θα έχει γίνει, είμαι λίγο μ@λκς με την αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα δε το κατέχω το θέμα search σε αυτό το φορουμ:worry:

εγω το φορτιζω σε πτηση και με τα παντα κλειστα.

Δοκιμασε ετσι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημερα και απο εμενα...απο σημερα και εγω στην παρεα σας

Καλώς τον. Με γεια το κινητό

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Καλορίζικο φίλε μου. Εύχομαι να το χαρείς. :)

HTC 10 Black leather Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει;

Για gallery/music/ημερολόγιο νομίζω κυκλοφορούν στο xda apk's που δεν θέλουν ρουτάρισμα αλλά εμένα τα έχει η ρομ μου οπότε δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω.

Η μπαταρία δεν βγάζει μέρα ούτε με απειλή όπλου, χτες το παραζόρισα μέσα στην κάψα με 4γ και φωτογραφίες λόγω δουλειάς και μετά συνέχισε ζεστό, απο το βράδυ ως τώρα είναι δροσερό μπορώ να πω (δεν το ακουμπάω κιόλας..) Τις είχα δει τις εφαρμογές αλλά όλες βγάζουν κατι θεματάκια, δεν υποστηρίζουν αντιγραφή σε sd στο gallery και τέτοια. Έβαλα κάτι άλλες απο πλέιστορ και βλέπω.

Για Gallery app δοκίμασε το quickpic. Δεν το αλλάζω με τπτ.

Επίσης βάλε betterbatterystats η gsam battery να δεις άμα τρώει τπτ περίεργο την μπαταρία σου.

Καλημέρα. Καλορίζικο φίλε μου. Εύχομαι να το χαρείς. :)

Ευχαριστω παιδια...curved tempered glass θεσσαλονικη που βρισκω;;κ αν δεν εχει που παιρνω καλης ποιοτητας εδω στη θεσσαλονικη;

Ευχαριστω παιδια...curved tempered glass θεσσαλονικη που βρισκω;;κ αν δεν εχει που παιρνω καλης ποιοτητας εδω στη θεσσαλονικη;

συνονόματε αν το αγόραζες πριν κανά μήνα θα σε έδινα εγώ. αλλά πήγε ύπερ πάντων πατρίς το το 10άρι :)

κάτι θα κάνουμε να σε βοηθήσουμε

συνονόματε αν το αγόραζες πριν κανά μήνα θα σε έδινα εγώ. αλλά πήγε ύπερ πάντων πατρίς το το 10άρι :)

κάτι θα κάνουμε να σε βοηθήσουμε

Καλημερα φιλε βασιλη και σε ευχαριστω πολυ

Βρηκα ενα αλλα δν καλυπτει τη κουρμπα στο πλαι ,και ειναι κ ανοιχτο κατω στο δαχτυλικο

Καλημέρα βασιλη! Το μόνο φουλ tempered glass που μπορείς να βρεις είναι της ozrly το οποίο κολλάει περιμετρικά στην οθόνη.

Απλα στον ήλιο έχει τελίτσες στην οθόνη και το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει σκαλοπάτι λόγω του ότι δίνει ύψος..

Καλημέρα βασιλη! Το μόνο φουλ tempered glass που μπορείς να βρεις είναι της ozrly το οποίο κολλάει περιμετρικά στην οθόνη.

Απλα στον ήλιο έχει τελίτσες στην οθόνη και το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει σκαλοπάτι λόγω του ότι δίνει ύψος..

Θεσσαλονικη που μπορω να το βρω;; γιατι μεσω skroutz με αντικαταβολες κ μεταφορικα δν αξιζει...το πληρωνεις 2 φορες

Κ ειναι curved;;; καλυπτει τις κουρμπες;

Τα καλύπτει όλα απλά δεν είναι σαν τα κλασσικά temperd glass. Πιάνει περιμετρικά με 3m κόλλα.

Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει δυστυχώς..

Μετά μόνο από ebay UK που βγαίνει γύρω στα 14 ευρώ..

Τα καλύπτει όλα απλά δεν είναι σαν τα κλασσικά temperd glass. Πιάνει περιμετρικά με 3m κόλλα.

Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει δυστυχώς..

Μετά μόνο από ebay UK που βγαίνει γύρω στα 14 ευρώ..

Αρα παιρνω ενα απλο απο plus3 κ τελειωνω.....

Εγώ έχω απλό Screen protector της Terrapin απλά το προσέχω πολύ το κινητό. Δοκίμασα 2-3 γυαλιά αλλά δεν μου άρεσε κανένα..

Την ταπετσαρια το θεμα το αλλαζω...ψαχνω να βρω πως αλλαζει το θεμα στην προστασια οθονης,πριν ανοιξει δηλ η οθονη, κ δν το βρισκω....καποια βοηθεια;

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω απλό Screen protector της Terrapin απλά το προσέχω πολύ το κινητό. Δοκίμασα 2-3 γυαλιά αλλά δεν μου άρεσε κανένα..

Θα παρω ενα της volte tel...εκτος αν ο φιλος βασιλης με βολεψει με κανενα αλλο καλυτερο...

Την ταπετσαρια το θεμα το αλλαζω...ψαχνω να βρω πως αλλαζει το θεμα στην προστασια οθονης,πριν ανοιξει δηλ η οθονη, κ δν το βρισκω....καποια βοηθεια;

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα παρω ενα της volte tel...εκτος αν ο φιλος βασιλης με βολεψει με κανενα αλλο καλυτερο...

Από τα θέματα θα πας στην προσαρμογή τρέχοντος θέματος και από εκεί στην ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα τετράγωνο με ένα βελάκι. Από εκεί κάνεις τη δουλειά σου αν έχεις κάποια δικιά σου εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τα θέματα θα πας στην προσαρμογή τρέχοντος θέματος και από εκεί στην ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Πάνω δεξιά θα σου βγάλει ένα τετράγωνο με ένα βελάκι. Από εκεί κάνεις τη δουλειά σου αν έχεις κάποια δικιά σου εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν καποιος απο θεσσαλονικη παραγγειλει tempered orzly ας μου πει...εννοειται οτι κ εαν ακομη εχει κ πουλαει παλι το ιδιο

johnny Mαματη αδερφε πω ...πω :) :respect:

post # 1967 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446474&page=132

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

johnny Mαματη αδερφε πω ...πω :) :respect:

post # 1967 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446474&page=132

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να σαι καλά :)

έχω δοκιμάσει όλα τα widgets, και εφαρμογές για να κλειδώνω την οθόνη να μην πατάω το power button και όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή με το δακτυλικό αποτύπωμά μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος γιατί γίνετε αυτό? πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ποιον launcher χρησιμοποιείς?

Ποιον launcher χρησιμοποιείς?

της htc άλλα έχω δοκιμάσει και nova και google now τπτ τα ίδια

Xperiaλόγος