Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως αφορά αυτό που και καλά σου στέλνει αυτόματα ενημερώσεις για εστιατόρια και τέτοια γύρω σου; Δεν ξέρω αν λειτουργεί καν στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση. Προς το παρόν τουλάχιστον.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως αφορά αυτό που και καλά σου στέλνει αυτόματα ενημερώσεις για εστιατόρια και τέτοια γύρω σου; Δεν ξέρω αν λειτουργεί καν στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Δες version που εχω και ποια εχει τωρα στο store9673dc90660d4a28dcdac83467c9b2d1.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος του κινητού του θέματος και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πρόσφατα για 1η φορά δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το NFC με το app go4more (για να διαβασει τα στοιχεία της κάρτας αλλά δεν λειτούργησε). Με αφορμή αυτό ψάχνοντας στο internet είδα ότι αρκετοί κάτοχοι του τηλεφώνου είχαν προβλήματα με την λειτουργία του NFC. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το κινητό έχει αγοραστει 11/2016. Στην arvato πρέπει να απευθυνθώ;

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η τιμη δεν πεφτει καθολου; Περιμενω μηνες και αντι να πεφτει, ανεβαινει! Με τετοια λεφτα μπορει να αγορασει καποιος σε λιγο το OnePlus 5.

θα πεσει αποτομα στα 399Ε ,σε περιπου 2 εβδομαδες.
Οταν ερθει το HTC 11 Ελλαδα;

Παντως χωρις υπερβολες, η τιμη του ειναι σταθερη εδω και 7 μηνες.

Στο site της HTC το 10 εχει 600 δολλαρια και το 11 650!! Ειναι λες και δε θελουν να πωλησουν αλλα 10αρια.. Ισως για αυτο δε το υποστηριζουν και τοσο πολυ τωρα τελευταια.. Ελπιζω να μη το αγορασω τζαμπα για την γυναικα μου..

Ποια η αποψη σας για την Ice View; Προτεινετε καποια αλλη θηκη;

Edited by Lux

Οταν ερθει το HTC 11 Ελλαδα;

Παντως χωρις υπερβολες, η τιμη του ειναι σταθερη εδω και 7 μηνες.

Στο site της HTC το 10 εχει 600 δολλαρια και το 11 650!! Ειναι λες και δε θελουν να πωλησουν αλλα 10αρια.. Ισως για αυτο δε το υποστηριζουν και τοσο πολυ τωρα τελευταια.. Ελπιζω να μη το αγορασω τζαμπα για την γυναικα μου..

Ποια η αποψη σας για την Ice View; Προτεινετε καποια αλλη θηκη;

Η ice view ειναι απο τος καλυτερες θηκες γενικός που υπαρχουν..Κ ειναι κ κόλλημα να την βλέπεις έχοντας το 10αρι..Το κακο ειναι οτι δύσκολα θα την βρεις άμεσα σε κατάστημα εδω..Εννοω να πας εσυ κ να την πάρεις..

Εγώ σε όλα μου τα κινητά περνω nillkin nature. Δεν την αλλάζω με τπτ.

HTC 10 Walnut Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ σε όλα μου τα κινητά περνω nillkin nature. Δεν την αλλάζω με τπτ.

HTC 10 Walnut Power

Kαι εγω, ειδικα το γκρι χρωματακι που σκουραινει ελαχιστα το κινητο και δεν κιτρινιζει τοσο ευκολα.

Εχει και τα μειονεκτηματα της, πχ λαδωνει πανευκολα, αλλα στανταρ την εχω εστω σαν εναλλακτικη.

Λαδωνει εύκολα ναι αλλά δεν προσθέτει πολύ όγκο στο κινητό και δεν χάνει και αισθητική του!

HTC 10 Walnut Power

έχει βάλει κανεις Viper Rom?

φίλος με Viper είναι στις 5 ωρες μονιμα σε 4g και 6,5 με wifi.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Eγω εχω βαλει με pnp tweaks και elementalX kernel!!Εκει που λες κυμαινονται οι ωρες!! :)

Δες version που εχω και ποια εχει τωρα στο store9673dc90660d4a28dcdac83467c9b2d1.jpg

Ήρθε ενημέρωση στο store για το sense home

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω εχω βαλει με pnp tweaks και elementalX kernel!!Εκει που λες κυμαινονται οι ωρες!! :)

αργα η γρηγορα εκει θα παω....

να αναφερω οτι διπλα διπλα U11 και το 10αρι μας...

σορρυ αλλά το 10αρι είναι σαν κόσμημα,καμμία σχέση.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αργα η γρηγορα εκει θα παω....

να αναφερω οτι διπλα διπλα U11 και το 10αρι μας...

σορρυ αλλά το 10αρι είναι σαν κόσμημα,καμμία σχέση.

Τοσο χαοτικη διαφορα; εινακ κοσμημα το 10αρι ναι, αλλα οχι και να πουμε οτι το γυαλι ειναι υποδεεστερο υλικο.. :rolleyes:

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η viper σπέρνει από πλευράς παραμετροποίησης και features γενικά.

Τρομερή Ρομ σε συνδυασμό με το elementalX και pnp thermal tweaks.

HTC 10 Black leather Power

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος του κινητού του θέματος και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πρόσφατα για 1η φορά δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το NFC με το app go4more (για να διαβασει τα στοιχεία της κάρτας αλλά δεν λειτούργησε). Με αφορμή αυτό ψάχνοντας στο internet είδα ότι αρκετοί κάτοχοι του τηλεφώνου είχαν προβλήματα με την λειτουργία του NFC. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το κινητό έχει αγοραστει 11/2016. Στην arvato πρέπει να απευθυνθώ;

Η συσκευή έχει θέμα στο να διαβάσει passive NFCs όπως είναι η κάρτα σου, τα tags κτλ. Δεν υπάρχει θέμα στα active NFCs, όπως είναι να πληρώσεις με Android pay (το χρησιμοποιώ καθημερινά).

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Η συσκευή έχει θέμα στο να διαβάσει passive NFCs όπως είναι η κάρτα σου, τα tags κτλ. Δεν υπάρχει θέμα στα active NFCs, όπως είναι να πληρώσεις με Android pay (το χρησιμοποιώ καθημερινά).

Όλες οι συσκευές έχουν αυτό το πρόβλημα ή είναι θέμα τύχης; Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση της συσκευής αφού είναι εντός εγγύησης και που πρέπει να απευθυνθώ;

Παιδιά η sprint το έχει βάλει στα 240 δολάρια unlocked στην Αμερική. Επειδή η τιμή είναι εξωπραγματική και σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (θα το φέρει η θεία μου αν χρειαστεί), έχει κάποια διαφορά το unlocked από sprint με το unlocked κατευθείαν από HTC;

Ασυμβατοτητες σε κάποιες μπάντες 4g. Αν δεν είναι unlocked έχει και διαδικασία για το ξεκλείδωμα

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Έχουμε κανένα νέο περί αναβαθμίσεων; Από πού μπορούμε να μάθουμε τίποτα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC 10 (M10)