Fick Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μήπως αφορά αυτό που και καλά σου στέλνει αυτόματα ενημερώσεις για εστιατόρια και τέτοια γύρω σου; Δεν ξέρω αν λειτουργεί καν στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση. Προς το παρόν τουλάχιστον. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μήπως αφορά αυτό που και καλά σου στέλνει αυτόματα ενημερώσεις για εστιατόρια και τέτοια γύρω σου; Δεν ξέρω αν λειτουργεί καν στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση. Προς το παρόν τουλάχιστον. Δες version που εχω και ποια εχει τωρα στο store Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Χαχαχαχα. Σωστό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vvassiliss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του κινητού του θέματος και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πρόσφατα για 1η φορά δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το NFC με το app go4more (για να διαβασει τα στοιχεία της κάρτας αλλά δεν λειτούργησε). Με αφορμή αυτό ψάχνοντας στο internet είδα ότι αρκετοί κάτοχοι του τηλεφώνου είχαν προβλήματα με την λειτουργία του NFC. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το κινητό έχει αγοραστει 11/2016. Στην arvato πρέπει να απευθυνθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η τιμη δεν πεφτει καθολου; Περιμενω μηνες και αντι να πεφτει, ανεβαινει! Με τετοια λεφτα μπορει να αγορασει καποιος σε λιγο το OnePlus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 θα πεσει αποτομα στα 399Ε ,σε περιπου 2 εβδομαδες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 θα πεσει αποτομα στα 399Ε ,σε περιπου 2 εβδομαδες. Αντε για να το παρω το εργαλείο!!!Μαζι με ice view θηκη φυσικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) θα πεσει αποτομα στα 399Ε ,σε περιπου 2 εβδομαδες.Οταν ερθει το HTC 11 Ελλαδα; Παντως χωρις υπερβολες, η τιμη του ειναι σταθερη εδω και 7 μηνες. Στο site της HTC το 10 εχει 600 δολλαρια και το 11 650!! Ειναι λες και δε θελουν να πωλησουν αλλα 10αρια.. Ισως για αυτο δε το υποστηριζουν και τοσο πολυ τωρα τελευταια.. Ελπιζω να μη το αγορασω τζαμπα για την γυναικα μου.. Ποια η αποψη σας για την Ice View; Προτεινετε καποια αλλη θηκη; Edited June 10, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Οταν ερθει το HTC 11 Ελλαδα; Παντως χωρις υπερβολες, η τιμη του ειναι σταθερη εδω και 7 μηνες. Στο site της HTC το 10 εχει 600 δολλαρια και το 11 650!! Ειναι λες και δε θελουν να πωλησουν αλλα 10αρια.. Ισως για αυτο δε το υποστηριζουν και τοσο πολυ τωρα τελευταια.. Ελπιζω να μη το αγορασω τζαμπα για την γυναικα μου.. Ποια η αποψη σας για την Ice View; Προτεινετε καποια αλλη θηκη; Η ice view ειναι απο τος καλυτερες θηκες γενικός που υπαρχουν..Κ ειναι κ κόλλημα να την βλέπεις έχοντας το 10αρι..Το κακο ειναι οτι δύσκολα θα την βρεις άμεσα σε κατάστημα εδω..Εννοω να πας εσυ κ να την πάρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ποια η αποψη σας για την Ice View; Προτεινετε καποια αλλη θηκη; flip θηκες; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εγώ σε όλα μου τα κινητά περνω nillkin nature. Δεν την αλλάζω με τπτ. HTC 10 Walnut Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εγώ σε όλα μου τα κινητά περνω nillkin nature. Δεν την αλλάζω με τπτ. HTC 10 Walnut Power Kαι εγω, ειδικα το γκρι χρωματακι που σκουραινει ελαχιστα το κινητο και δεν κιτρινιζει τοσο ευκολα. Εχει και τα μειονεκτηματα της, πχ λαδωνει πανευκολα, αλλα στανταρ την εχω εστω σαν εναλλακτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Λαδωνει εύκολα ναι αλλά δεν προσθέτει πολύ όγκο στο κινητό και δεν χάνει και αισθητική του! HTC 10 Walnut Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 έχει βάλει κανεις Viper Rom? φίλος με Viper είναι στις 5 ωρες μονιμα σε 4g και 6,5 με wifi. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Όχι, αλλά με αυτά που λες μας βάζεις στο τρυπάκι να βάλουμε :P Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Eγω εχω βαλει με pnp tweaks και elementalX kernel!!Εκει που λες κυμαινονται οι ωρες!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δες version που εχω και ποια εχει τωρα στο store Sent from my HTC 10 using Tapatalk Ήρθε ενημέρωση στο store για το sense home Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Eγω εχω βαλει με pnp tweaks και elementalX kernel!!Εκει που λες κυμαινονται οι ωρες!! :) αργα η γρηγορα εκει θα παω.... να αναφερω οτι διπλα διπλα U11 και το 10αρι μας... σορρυ αλλά το 10αρι είναι σαν κόσμημα,καμμία σχέση. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 αργα η γρηγορα εκει θα παω.... να αναφερω οτι διπλα διπλα U11 και το 10αρι μας... σορρυ αλλά το 10αρι είναι σαν κόσμημα,καμμία σχέση. Τοσο χαοτικη διαφορα; εινακ κοσμημα το 10αρι ναι, αλλα οχι και να πουμε οτι το γυαλι ειναι υποδεεστερο υλικο.. :rolleyes: Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Η viper σπέρνει από πλευράς παραμετροποίησης και features γενικά. Τρομερή Ρομ σε συνδυασμό με το elementalX και pnp thermal tweaks. HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του κινητού του θέματος και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πρόσφατα για 1η φορά δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το NFC με το app go4more (για να διαβασει τα στοιχεία της κάρτας αλλά δεν λειτούργησε). Με αφορμή αυτό ψάχνοντας στο internet είδα ότι αρκετοί κάτοχοι του τηλεφώνου είχαν προβλήματα με την λειτουργία του NFC. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το κινητό έχει αγοραστει 11/2016. Στην arvato πρέπει να απευθυνθώ; Η συσκευή έχει θέμα στο να διαβάσει passive NFCs όπως είναι η κάρτα σου, τα tags κτλ. Δεν υπάρχει θέμα στα active NFCs, όπως είναι να πληρώσεις με Android pay (το χρησιμοποιώ καθημερινά). Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vvassiliss Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Η συσκευή έχει θέμα στο να διαβάσει passive NFCs όπως είναι η κάρτα σου, τα tags κτλ. Δεν υπάρχει θέμα στα active NFCs, όπως είναι να πληρώσεις με Android pay (το χρησιμοποιώ καθημερινά). Όλες οι συσκευές έχουν αυτό το πρόβλημα ή είναι θέμα τύχης; Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση της συσκευής αφού είναι εντός εγγύησης και που πρέπει να απευθυνθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Παιδιά η sprint το έχει βάλει στα 240 δολάρια unlocked στην Αμερική. Επειδή η τιμή είναι εξωπραγματική και σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (θα το φέρει η θεία μου αν χρειαστεί), έχει κάποια διαφορά το unlocked από sprint με το unlocked κατευθείαν από HTC; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ασυμβατοτητες σε κάποιες μπάντες 4g. Αν δεν είναι unlocked έχει και διαδικασία για το ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Έχουμε κανένα νέο περί αναβαθμίσεων; Από πού μπορούμε να μάθουμε τίποτα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts