Tasos19s Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ρυθμίσεις/πληροφοριες/βοηθεια/βοηθεια/δεισλειτουργια υλικου/διαγνωστικος έλεγχος Πήγαινε σε αυτή την θέση και θα βρεις εργαλείο για να κάνεις δοκιμή αν φταίει ο αισθητήρας. Εμένα δεν πιάνει πάντα Επίσης από το play store έχει εφαρμογή που κάνεις test τον proximity sensor και σε εμένα θέλει να ακουμπήσεις το δάχτυλο στην οθόνη για να σβήσει Στα περισσότερα τηλέφωνα μόνο που πλησιάζεις σβήνει δεν είναι ανάγκη να ακουμπάει το τηλέφωνο στο αυτί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ρυθμίσεις/πληροφοριες/βοηθεια/βοηθεια/δεισλειτουργια υλικου/διαγνωστικος έλεγχος Πήγαινε σε αυτή την θέση και θα βρεις εργαλείο για να κάνεις δοκιμή αν φταίει ο αισθητήρας. Εμένα δεν πιάνει πάντα Επίσης από το play store έχει εφαρμογή που κάνεις test τον proximity sensor και σε εμένα θέλει να ακουμπήσεις το δάχτυλο στην οθόνη για να σβήσει Στα περισσότερα τηλέφωνα μόνο που πλησιάζεις σβήνει δεν είναι ανάγκη να ακουμπάει το τηλέφωνο στο αυτί Μηπως υπαρχει καποιο tempered glass ή μεμβράνη και καλυπτει τον αισθητήρα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μηπως υπαρχει καποιο tempered glass ή μεμβράνη και καλυπτει τον αισθητήρα? Kαλα λεει ο βεντουζας. Ο sensor αυτος ειναι ενα ματακι (σαν υπερυθρες) διπλα καπου στην μπροστινη καμερα. Καλουμε καποιον δηλαδη και βαζουμε το δαχτυλο εμας εκει να δουμε αν κλεινει η οθονη. Αν δεν δουλευει ο proximity sensor, πρωτα βγαζουμε γυαλια και προστασιες οθονης και ξαναδοκιμαζουμε. Αν ακομα δεν δουλευει και ειμαστε ετοιμοι να το στειλουμε service, παιρνουμε backup οτι χρειαζομαστε και κανουμε factory reset. Αν δεν δουλεψει και παλι, ηρθε η ωρα για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Kαλα λεει ο βεντουζας. Ο sensor αυτος ειναι ενα ματακι (σαν υπερυθρες) διπλα καπου στην μπροστινη καμερα. Καλουμε καποιον δηλαδη και βαζουμε το δαχτυλο εμας εκει να δουμε αν κλεινει η οθονη. Αν δεν δουλευει ο proximity sensor, πρωτα βγαζουμε γυαλια και προστασιες οθονης και ξαναδοκιμαζουμε. Αν ακομα δεν δουλευει και ειμαστε ετοιμοι να το στειλουμε service, παιρνουμε backup οτι χρειαζομαστε και κανουμε factory reset. Αν δεν δουλεψει και παλι, ηρθε η ωρα για σερβις Τα έχω δοκιμάσει όλα Είναι θέμα για αλλαγή στην συσκευή μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Παιδια πρεπει να ειναι σπάνιο φαινόμενο αυτο ετσι;Γιατι καθυστέρησα να το παρω κ ανέβηκε παλι η τιμή του στα 479€ ρε γ@μωτο!!Επισης το μεγάλο δίλημμα που ειχα κ το τρέναρα ηταν αν το παρω κοκκινο η carbon gray..Αλλα μαλλον σε μαυρο γιατι μου κανει πιο σοβαρο πιο κυριλέ..Το red πιο extreme χρωμα κ πιο γυναικείο νομιζω ειναι..Αυτα βεβαια ειναι κ γουστα..Αν ειχα περισσοτερα χρήματα θα πήγαινα στο U 11 λόγο κορυφαίας λογικα κάμερας για το 2017 σε κινητο..Το μονο που με χαλάει στο U 11 ειναι το γυαλί πίσω που αν σου πεσει γίνετε θρύψαλα..Σε αντίθεση με το htc 10 που λόγο μετάλλου δεν παθαίνει τιποτα..Μου βγαζει πιο premium ποιοτητα το 10αρι..Κ τελος δεν ξερω αν ο ηχος απο τα ακουστικα εχει την ιδια κορυφαία ποιοτητα του htc 10 το U 11.. Edit:Λογικα οταν βγει το U 11 θα πεσει παλι η τιμη του.. Edited May 30, 2017 by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλημέρα παιδιά. Χρησιμοποιω το Adaway. Είμαι ροοτ κανονικά αλλά οι διαφημίσεις δεν κόβονται από πολλές εφαρμογές. Γιατί συμβαίνει αυτό? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλημέρα παιδιά. Χρησιμοποιω το Adaway. Είμαι ροοτ κανονικά αλλά οι διαφημίσεις δεν κόβονται από πολλές εφαρμογές. Γιατί συμβαίνει αυτό? HTC 10 Matte Black Power Καλημερα καλο μηνα jonny :) πατα 2-3 φορες απανωτα να κανει ληψη αρχειου και εφαρ. και αν εχεις τικαρισμενη την επανεκινηση μετα την ληψη ξετικαρισετο . Μου το εχει κανει και εμενα καποιες φορες και σε μενα ετσι στρωνει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλό μήνα φίλε μου με υγεία! :) Δεν χρειάζεται reboot μετά την λήψη του αρχείου? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλό μήνα φίλε μου με υγεία! :) Δεν χρειάζεται reboot μετά την λήψη του αρχείου? HTC 10 Matte Black Power Nομιζω παλιοτερα ειχε αναφερθη στο xda οτι με reboot χανει τις ρυθμισεις , εγω δεν κανω και ειναι οκ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Nομιζω παλιοτερα ειχε αναφερθη στο xda οτι με reboot χανει τις ρυθμισεις , εγω δεν κανω και ειναι οκ. Σε κάποιες συσκευές ανάλογα όχι σε όλες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 (edited) Καλημέρα στο team απ το γραφείο! Εν αναμονή του u11! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 4, 2017 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Καλημέρα φίλε Στέλιο. Το παρειγγειλες τελικά ρε θηρίο? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Καλημέρα φίλε Στέλιο. Το παρειγγειλες τελικά ρε θηρίο? HTC 10 Matte Black Power Πραγματικα θηρίο!!!Φοβερη καμερα κ αυτονομία!!!Αν ειχα χρήμα θα πήγαινα σε αυτο αλλα θα παρω το 10αρι που κ παλι ειναι απο τα κορυφαία της htc κ οχι μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 (edited) Καλημέρα στο team απ το γραφείο! Εν αναμονή του u11! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλη αρχη στελιο:) θα μας πεθανεις παλι με τις ομορφιες της χαλκιδικης :lol: δωσε info στο λαο :lol: ποτε θα παραλαβεις ποσο πηγε χρωματακι και απο που :) Edited June 4, 2017 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Καλημέρα στο team απ το γραφείο! Εν αναμονή του u11! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα, με το καλο να σου ερθει! Βλεπω μια χαρα καιρος, εδω βροχη.. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μετα το τελευταίο update στο sense εχεις αλλος lag στις εναλλαγες οθονων? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Καλημέρα σας, μία βοήθεια παρακαλώ. Όταν βάζω το τηλέφωνο στο αυτί, για να απαντήσω σε μία κλήση, ανοίγει (εξαιτίας του αγγίγματος του αυτιού στο τηλ υποθέτω) η μπάρα με τις γρήγορες ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, να πατιόνται διάφορα κουμπιά, όπως π.χ. η λειτουργία σε πτήση και να διακόπτονται οι συνομιλίες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει το άνοιγμα της μπάρας των γρήγορων ρυθμίσεων, όταν ακουμπάει το αυτί στο τηλέφωνο; Ευχαριστώ.:) Παιδια το θεμα με το ανοιγμα οθονης οταν το εβαζα στο αυτι το ειχα και εγω και τελικα ηταν η επιλογη να ανοιγει η οθονη με διπλο χτυπημα.πηγα στα settings το απενεργοποιησα και λυθηκε το προβλημα.( settings/phone/display,gestures&buttons/motion launch gestures) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Κι αλλο update στο αμερικανικο. Μας ξεχασαν ΤΕΛΕΙΩΣ. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το έχουν ξεφτιλίσει λίγο το θέμα ε; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μόνο το ξεφτίλισαν... Τι να πει κανείς.. Ούτε να το φτύσουν το ευρωπαϊκό... HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πόση διαφορά μπορεί να έχει η ρομ και μας έχουν γράψει τόσο πολύ; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τι διαφορά να έχει σιγά.. Πιο πολύ τα security patches είναι... HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μετα το τελευταίο update στο sense εχεις αλλος lag στις εναλλαγες οθονων? Εχω και εγω το ιδιο προβλημα μαλιστα το εχω και στο m9 εκτος απο το 10.το πιο αστειο ειναι ομως οτι πλεον το sense home δεν υπαρχει σαν εφαρμογη στο playstore :D Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα μαλιστα το εχω και στο m9 εκτος απο το 10.το πιο αστειο ειναι ομως οτι πλεον το sense home δεν υπαρχει σαν εφαρμογη στο playstore :D Sent from my HTC 10 using Tapatalk Υπάρχει βρε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.launcher Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Υπάρχει βρε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.launcher Μεχρι σημερα το πρωι δεν υπηρχε.απο προχτες που εκανα το update μετα απο λιγο το εβγαλαν απο το store.επισης δειτε και αλλο περιεργο Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts