Da_rudakos Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Κανε μια wipe cache και wipe dalvik cache απο twrp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Η μπαταριούλα του Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Παιδιά διαβάζω καλές κριτικές από γνωστούς συμφορουμιτες και σκέφτομαι κι εγώ να κάνω την αλλαγή από το OnePlus 3 μου. Μια πληροφορία θέλω μόνο για το σέρβις τι παίζει,γιατί η OnePlus σε αυτό σπέρνει αν δείτε στο φόρουμ μας. Με ψήνει πολύ το κινητό σας.Ειδικα για την κάμερα. Επίσης αν κάποιος από εσάς έχει παιδί ας μου πει παρακαλώ πώς πάει στα κινούμενα θέματα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Άκυρο για το σέρβις έψαξα το thread και βρήκα.Αποτρεπτικο όσο να ναι. Βέβαια μακριά από αρβ...ο κι όπου να ναι.Δεν ξέρω. Edited February 25, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Όλο και καλύτερα. Και με φουλ παιχνίδι και κάμερα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παιδιά Καλησπέρα! Έχουμε αρχίσει και Ζεσταινομαστε , εννοώ δηλ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ , κατά την φόρτιση , είναι νορμάλ? :| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ο ταχυφορτιστής το ζεσταίνει πάντα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παιδιά χωρίς s-off μπορούμε να παιξουμε με rom κλπ ετσι; Τι παραπάνω προσφέρει το s-off σε αυτή την διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδιά χωρίς s-off μπορούμε να παιξουμε με rom κλπ ετσι; Τι παραπάνω προσφέρει το s-off σε αυτή την διαδικασία; Καλημερα :) ναι φλασαρης χαλαρα και χωρις s off δες και εδω για το s off ποστ#2574 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435228&page=172 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδιά πείτε καμία καλή γραμματοσειρά που να υποστηρίζει ελληνικά. Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Όταν είχα M7 και one mini εκείνα δεν είχαν επιλογή την ελληνική γλώσσα. (Στο πληκτρολόγιο την ειχαν) . Ούτε μετά που είχα βάλει ελληνική κάρτα δεν εμφάνισε τα ελληνικά. Το 10 τα έχει? Γερμανικό είναι το κινητό που βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το εργαλειο τα 2 μαγαζια που με βολευουν ειναι το Kaizer και το AGM Shop με κανενα απο τα 2 δεν εχω εμπειρια αλλα για το Kaizer εχω ακουσει διαφορα στο παρελθον (δεν δινει DOA)....οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτικος ειναι κατι που πρεπει να προσέξω παρτιδα κτλ? Ευχαριστω για την οποια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Όταν είχα M7 και one mini εκείνα δεν είχαν επιλογή την ελληνική γλώσσα. (Στο πληκτρολόγιο την ειχαν) . Ούτε μετά που είχα βάλει ελληνική κάρτα δεν εμφάνισε τα ελληνικά. Το 10 τα έχει? Γερμανικό είναι το κινητό που βρήκα ναι έχει νομιζω πλεον κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το εργαλειο τα 2 μαγαζια που με βολευουν ειναι το Kaizer και το AGM Shop με κανενα απο τα 2 δεν εχω εμπειρια αλλα για το Kaizer εχω ακουσει διαφορα στο παρελθον (δεν δινει DOA)....οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτικος ειναι κατι που πρεπει να προσέξω παρτιδα κτλ? Ευχαριστω για την οποια απαντηση Μακριά από kaizershop. Οι άνθρωποι είναι μεγάλοι ψεύτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το εργαλειο τα 2 μαγαζια που με βολευουν ειναι το Kaizer και το AGM Shop με κανενα απο τα 2 δεν εχω εμπειρια αλλα για το Kaizer εχω ακουσει διαφορα στο παρελθον (δεν δινει DOA)....οποτε ειμαι λιγο επιφυλακτικος ειναι κατι που πρεπει να προσέξω παρτιδα κτλ? Ευχαριστω για την οποια απαντηση Καλησπερα πριν απο χρονια οντως το συγκεκριμενο καταστημα{καιζερ} ειχε πολυ αρνητικα σχολια. Αν κοιταξεις καποιες σελιδες πισω στο νημα υπαρχει φιλος που το αγορασε απο εκει και του βγηκε ελληνικο. Αφου σε βολευη οταν θα πας η παρεις τηλ, ρωτα αν η συσκευη ειναι ελληνικη- ευρωπαικη αν υποστιριζει ελληνικη γλωσσα και αν σε περιπτωση δεν εχει κατι απο τα παραπανω θα δεχτουν να σου κανουν αντικατασταση, ωστε να εισαι σιγουρος.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρα κάτοχος Κ εγώ της συσκευής Κ ήθελα να ρωτήσω από την μπαταρία ήσαστε ευχαριστημένοι; εγώ μεχριβστιγμης καθόλου. Με το ζόρι έχω 3 ώρες οθόνη με μισή ώρα τηλεφωνήματα. Με την ίδια χρήση σε άλλες συσκευές είχα πολύ περισσότερο οθονη. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εγώ είμαι συνεχώς κοντά στις 5 με ελάχιστο τις 4,5 Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Και γω παιζω 4μιση με 5. Εχεις μηπως φωτεινοτητα μονιμα στο τερμα? Αλλιως δες μηπως καποια εφαρμογη σου κανει τη ζημια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Η φωτεινότητα πάντα είναι κάτω από την μεση Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Η φωτεινότητα πάντα είναι κάτω από την μεση Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 ωρες και εγω με μικτη χρηση δεδομένα-wifi, φωτεινότητα αυτοματο μεση και ομιλια πανω απο 1 ωρα. Μεχρι το 15% αυτα ολα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Κι εγώ 4 με ώρες μαξ έχω. Όσο πιο καλό σήμα έχει η περιοχή τόσο καλύτερα πάντως. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εγω γύρω στις 4ω,αλλα τις πρώτες 10ωρες της μερας δεν εχω σήμα και φεύγει ενα 30% χωρίς πολύ οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Θα το ψάξω. Ίσως κάνω Κ ένα καθάρισμα στην συσκευή Κ στησιμο από την αρχή Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Σκέφτομαι να πάρω το HTC 10 μεταχειρισμένο και θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω σε αυτό το κινητό πάντα είχα Samsung και τώρα έχω το Samsung note 3 ελπίζω να αξίζει η μετάβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Σκέφτομαι να πάρω το HTC 10 μεταχειρισμένο και θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω σε αυτό το κινητό πάντα είχα Samsung και τώρα έχω το Samsung note 3 ελπίζω να αξίζει η μετάβαση Η μεταβαση αξιζει,στην ουσια αναβαθμιζεσαι σε ολους τους τομεις,μονο που οας σε μικροτερη οθονη πας απο το note. Γενικα επειδη η samsung εχει χαλια λογισμικο που ειναι πολυ βαρυ το htc 10 θα σου φανει οτι παει αερας. Εκπληκτικη καμερα Απιστευτος ηχος,ηχεια και ειδικα ακουστικα Απιστευτα καλογραμμενο λογισμικο Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Η μεταβαση αξιζει,στην ουσια αναβαθμιζεσαι σε ολους τους τομεις,μονο που οας σε μικροτερη οθονη πας απο το note. Γενικα επειδη η samsung εχει χαλια λογισμικο που ειναι πολυ βαρυ το htc 10 θα σου φανει οτι παει αερας. Εκπληκτικη καμερα Απιστευτος ηχος,ηχεια και ειδικα ακουστικα Απιστευτα καλογραμμενο λογισμικο Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. Πόση ώρα sοt οθόνης βγάζει το HTC 10 το note 3 μονο με Wi-Fi και internet χωρίς παιχνίδια μου βγάζει 5 με 5μηση ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts