Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και στο Μ8 το εχω.εδω και 1 μηνα.

Τοτε κατι αλλο φταιει.

Μηπως εγινε update στα google services και υπαρχει κάποια ασυμβατοτητα με το sense?

Συνήθως αυτά ευθύνονται για περιεργα drains.

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mετρια αυτονομια το G2? o_0

Κατοχος του HTC απο χτες, πολυ καλό γενικα αλλα εχουμε λυση για το θεμα με την καμερα και τις φωτεινες πηγες;

Τι πρόβλημα έχεις; Κάποιο δείγμα;

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καλησπέρα σε όλους,ενδιαφέρομαι για το htc 10,αλλά δεν ξέρω από πού να το πάρω. Κάποιο σκουτζομάγαζο αξιόλογο ξέρει κανείς; e-shop ίσως; το ψάχνω σε μαύρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε HTC 10 και one plus 3 . Θα ήθελα να μου πείτε αντικειμενικά για το τηλ και την κάμερα του.

Γιατί βλέπω σε πολλά ελληνικά μπλογκς να τα πουλάνε κ αναρωτιέμαι

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε HTC 10 και one plus 3 . Θα ήθελα να μου πείτε αντικειμενικά για το τηλ και την κάμερα του.

Δεν έχω δοκιμάσει το op3 οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Το μόνο που θα ήθελα απ το 10 είναι λίγο καλύτερη μπαταρία. Όσο για την κάμερα, τσέκαρε το album μου https://flic.kr/s/aHskBjaqpR

Δηλαδη βασιζεις την αγορα κινητου στην καμερα;

Ωραιος.

Εγω, σε ιδιο διλλημα, κατεληξα στο htc 10.

Η καμερα του ειναι μετρια, περιμενα πολλα παραπανω.

Κατα τα άλλα, το τηλεφωνο ράβει, αν και ειναι πανακριβο.

Ωραιος.

Για το HTC 10 μιλάς;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιος.

Δεν μας είπες τι πρόβλημα έχεις με την κάμερα. Μόνο μέτρια δε τη λες

Ωραιος.

Βέβαια!!!!

Κατασκευή ταχύτητα κ κάμερα, είχα Nexus 6p και το πίξελ δε με πείθει!!

Ωραίες φωτο βγάζει.

Από άποψη θορύβου στις σκοτεινές λήψεις;

Βέβαια!!!!

Κατασκευή ταχύτητα κ κάμερα, είχα Nexus 6p και το πίξελ δε με πείθει!!

Ωραίες φωτο βγάζει.

Από άποψη θορύβου στις σκοτεινές λήψεις;

Ευχη και καταρα το 6p που ειχες και το 5χ που εχω.

Πολυ καλη ποιοτητα εικονας τα Nexus, λιγο υποδεεστερο το HTC 10.

Bεβαια, εχει manual controls και καποια εξτρα που δεν εχουν τα "ξερα" Nexus.

To 10 εχει το εξης φοβερο ελατωμα στην καμερα, το τζαμακι λερωνεται πανευκολα και θαμπωνει τις φωτο οταν εχεις φως απεναντι σου.

Αλλιως ειναι πανγρηγορο τηλεφωνο, ισως το πιο γρηγορο android, μαζι με τα pixel.

Ευχη και καταρα το 6p που ειχες και το 5χ που εχω.

Πολυ καλη ποιοτητα εικονας τα Nexus, λιγο υποδεεστερο το HTC 10.

Bεβαια, εχει manual controls και καποια εξτρα που δεν εχουν τα "ξερα" Nexus.

To 10 εχει το εξης φοβερο ελατωμα στην καμερα, το τζαμακι λερωνεται πανευκολα και θαμπωνει τις φωτο οταν εχεις φως απεναντι σου.

Αλλιως ειναι πανγρηγορο τηλεφωνο, ισως το πιο γρηγορο android, μαζι με τα pixel.

Ωχ μου έκανες την καρδιά περιβόλι. Το Nexus 6p το έδωσα γτ με κούρασε στο χέρι και η nougat με την μπαταρία. Τώρα αν λες ότι το HTC 10 είναι ένα σκαλί πιο κάτω .

Τότε πρέπει να δω και το πίξελ αλλιώς σε πιο οικονομική και θέμα χεριου το Nexus 5x αλλά θα χάσω και επιδώσεις με εκείνο

Ευχαριστώ πολύ!!

Ωχ μου έκανες την καρδιά περιβόλι. Το Nexus 6p το έδωσα γτ με κούρασε στο χέρι και η nougat με την μπαταρία. Τώρα αν λες ότι το HTC 10 είναι ένα σκαλί πιο κάτω .

Τότε πρέπει να δω και το πίξελ αλλιώς σε πιο οικονομική και θέμα χεριου το Nexus 5x αλλά θα χάσω και επιδώσεις με εκείνο

Ευχαριστώ πολύ!!

Ενα σκαλι ειπα, οχι 3 :p

Το 6p εχει ομως κορυφαια καμερα, δεν υπαρχει android κινητο με καλυτερη (ισως τα pixel) οποτε μην ψαχνεις να βρεις καλυτερη καμερα, δεν υπαρχει.

Θα το δώσω,μου έκατσε λίγο μεγάλο, ίσως λίγο βαρύ,με αναγκάζει να το προσέχω παρα πολύ και με κουράζει αυτό.

400 euro θα πιάσει ?

Δεν έχει τη παραμικρή αμυχή.

Θα κρατήσω το M7 που είναι πολύ ξεκούραστο στη χρήση του και με το νέο έτος θα δούμε.

Θα το δώσω,μου έκατσε λίγο μεγάλο, ίσως λίγο βαρύ,με αναγκάζει να το προσέχω παρα πολύ και με κουράζει αυτό.

400 euro θα πιάσει ?

Θα κρατήσω το M7 που είναι πολύ ξεκούραστο στη χρήση του και με το νέο έτος θα δούμε.

αναλόγως πόσο το αγόρασες και από που. πάντως 400-450 εκεί γύρω

400 euro θα πιάσει ?

Τι χρώμα είναι;

Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk

Υπενθυμίζω, για κάποιους που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν, πως αγγελίες μέσα από τις σελίδες του forum απαγορεύονται. Για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχει ανάλογη ενότητα: Συχνές απορίες για το Buy and Sell

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κάτοχος και εγώ ενός HTC 10 δλδ η γυναίκα μου μιας και της το πήρα δώρο γιατί με είχε πρήξει να πάρει i phone και φυσικά της επέβαλα να πάρουμε HTC. Πραγματικά το κινητό είναι κόσμημα , καλύτερη αίσθηση στο χέρι από το 8αρι που έχω εγώ...όλο το ΣΚ δε το άφησα από τα χέρια μου σε σημείο να εκνευρίσω την γυναίκα μου γιατί υποτίθεται ότι είναι και δικό της αλλά τι να κάνουμε ζηλέψαμε, το δακτυλικό αποτύπωμα άψογο στην κυριολεξία, φωτογραφική ακόμη δεν έχουμε ασχοληθεί να δούμε διαφορά από το 8 , αρκετά γρήγορο ένα κλικ και παραπάνω από το 8.

Μια ερώτηση μόνο στο 8 αρι υπήρχε εκτός από το google music play εγκατεστημενο και το music player , κάτι που δε το έχει το 10 , έχει μόνο το google που μου βγάζει και συνδρομή , δλδ για να ακούει κάποιος μουσική πρέπει να κατεβάσει κάποιο app? και επίσης του έβαλα extra sd card , αλλά παρατήρησα ότι έχει διαφορετική αντιμετώπιση απο το 8 και με δυσκόλεψε και ακόμη με δυσκολεύει στις μεταφορές εφαρμογών ή αρχείων.

Κάτοχος του κινητού κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα και γράφω με την σειρά μου εντυπώσεις. Πάνω - κάτω τα θετικά έχουν αναφερθεί ήδη από τους περισσότερους, οι διαφορές είναι κυρίως στα αρνητικά.

*Επισημάνω πως όλα είναι βάση υποκειμενικών κριτηρίων και επίσης κάτι πολύ σημαντικό οι περισσότερες συγκρίσεις γίνονται με βάση το Μ8.

Αρνητικά:

-Αν και καταλαβαίνω την πρακτικότητα της τοποθεσίας του power button παρόλα αυτά είμαι αριστερόχειρας και δεν με βολεύει ιδιαίτερα.

-Το κινητό έχει γίνει τελείως cloud και το λειτουργικό στέλνει συνεχώς δεδομένα σε wi-fi/data. Ευτυχώς κατέβασα το mobiwol που περιορίζει την χρήση των data ακόμα και στο λειτουργικό. Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση που τουλάχιστον δεν βρήκα κάποια επιλογή στο κινητό που να περιορίζει το λειτουργικό. Ακόμα και η επιλογή περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου δεν φαίνεται να επιδρά το λειτουργικό που συνέχιζε ακάθεκτο να στέλνει δεδομένα.

-Εν σχέση με το παραπάνω απογοήτευση και από την πλήρη απουσία των εφαρμογών της HTC (gallery, internet, music) και από την αντικατάσταση τους από τις επίσης cloud εφαρμογές της Google τις οποίες φυσικά τις απενεργοποίησα όλες.

-Ο ήχος των ηχείων είναι χαμηλότερης έντασης εν σχέση με το Μ8 κάτι που απογοητεύει μιας και τις περισσότερες φορές ήθελα μια σκάλα έντασης παραπάνω.

-Αν και διάβασα πολλά θετικά σχόλια σχετικά με την αίσθηση του κινητού στο χέρι δεν βρέθηκα το ίδιο ικανοποιημένος. Η προσθήκη των γωνιών καταλήγουν σε πολύωρη χρήση ενοχλητικές και δημιουργούν μια αίσθηση πως πληγώνουν το χέρι κάτι που ενισχύει και η αύξηση του βάρους συγκριτικά με το Μ8.

-Η αυτόματη φωτεινότητα αργεί πολύ να προσαρμοστεί.

-Παίζοντας διάφορα παιχνίδια παρατήρησα εναλαμπές ως προς την ταχύτητα της εκάστοτε εφαρμογής.

Αδιάφορα:

-Παρατήρησα ένα κορεσμό στα χρώματα της οθόνης, παρόλο που ρυθμίζεται δεν μπορέσα να μείνω πλήρης ικανοποιημένος. Ακόμα και έτσι είναι 1000φορές καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία κινητά της Samsung που εκεί παρουσιάζεται υπερκορεσμός χρωμάτων. Όταν βγάζω μια φωτογραφία θέλω να αποτυπώνει την πραγματικότητα και όχι να προσθέτει χρώματα δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση.

-Τρελή ΜΑΛΑΚΙΑ της HTC που δεν έφερε το κόκκινο χρώμα στην Ευρώπη. Το μαύρο πλαίσιο της οθόνης τα σπάει κυριολεκτικά και σε συνδυασμό με ένα κόκκινο πλαίσιο για το σώμα του κινητού δεν μπορώ να φανταστώ παρά ένα απίστευτο αποτέλεσμα αισθητικής.

Θετικά:

-Διαβάζει το δακτυλικό αποτύπωμα τάχιστα.

-Τα ακουστικά τα σπάνε και η ένταση σπάει τύμπανα.

-Πολύ θετική η ύπαρξη λογισμικού για την προσαρμογή των συχνοτήτων του ήχου.

-Ταχύτερο, καλύτερη οθόνη, καλύτερες φωτογραφίες/βίντεο, στιβαρή κατασκευή.

-Ταχυφορτιστής, ταχύτατος.

-Η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Συμπέρασμα:

Στα δικά μου μάτια το HTC 10 είναι μια τεχνική αναβάθμιση από το M8 χωρίς να μεσολαβεί κάτι που να κάνει την διαφορά. Αντίθετα βρήκα στοιχεία που με απομακρύνουν από την HTC. Συγκεκριμένα με ενόχλησαν περισσότερο η αντικατάσταση των HTC εφαρμογών και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΓΕΛΕΙΟ λειτουργικό που τρώει data. Ελπίζω να βελτιωθούν με την έκδοση του νέου λειτουργικού και αυτήν την στιγμή σίγουρα δεν είναι ένα κινητό που το προτείνω προς αγορά.

Κάτοχος του κινητού κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα και γράφω με την σειρά μου εντυπώσεις. Πάνω - κάτω τα θετικά έχουν αναφερθεί ήδη από τους περισσότερους, οι διαφορές είναι κυρίως στα αρνητικά.

*Επισημάνω πως όλα είναι βάση υποκειμενικών κριτηρίων και επίσης κάτι πολύ σημαντικό οι περισσότερες συγκρίσεις γίνονται με βάση το Μ8.

Αρνητικά:

-Αν και καταλαβαίνω την πρακτικότητα της τοποθεσίας του power button παρόλα αυτά είμαι αριστερόχειρας και δεν με βολεύει ιδιαίτερα.

-Το κινητό έχει γίνει τελείως cloud και το λειτουργικό στέλνει συνεχώς δεδομένα σε wi-fi/data. Ευτυχώς κατέβασα το mobiwol που περιορίζει την χρήση των data ακόμα και στο λειτουργικό. Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση που τουλάχιστον δεν βρήκα κάποια επιλογή στο κινητό που να περιορίζει το λειτουργικό. Ακόμα και η επιλογή περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου δεν φαίνεται να επιδρά το λειτουργικό που συνέχιζε ακάθεκτο να στέλνει δεδομένα.

-Εν σχέση με το παραπάνω απογοήτευση και από την πλήρη απουσία των εφαρμογών της HTC (gallery, internet, music) και από την αντικατάσταση τους από τις επίσης cloud εφαρμογές της Google τις οποίες φυσικά τις απενεργοποίησα όλες.

-Ο ήχος των ηχείων είναι χαμηλότερης έντασης εν σχέση με το Μ8 κάτι που απογοητεύει μιας και τις περισσότερες φορές ήθελα μια σκάλα έντασης παραπάνω.

-Αν και διάβασα πολλά θετικά σχόλια σχετικά με την αίσθηση του κινητού στο χέρι δεν βρέθηκα το ίδιο ικανοποιημένος. Η προσθήκη των γωνιών καταλήγουν σε πολύωρη χρήση ενοχλητικές και δημιουργούν μια αίσθηση πως πληγώνουν το χέρι κάτι που ενισχύει και η αύξηση του βάρους συγκριτικά με το Μ8.

-Η αυτόματη φωτεινότητα αργεί πολύ να προσαρμοστεί.

-Παίζοντας διάφορα παιχνίδια παρατήρησα εναλαμπές ως προς την ταχύτητα της εκάστοτε εφαρμογής.

Αδιάφορα:

-Παρατήρησα ένα κορεσμό στα χρώματα της οθόνης, παρόλο που ρυθμίζεται δεν μπορέσα να μείνω πλήρης ικανοποιημένος. Ακόμα και έτσι είναι 1000φορές καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία κινητά της Samsung που εκεί παρουσιάζεται υπερκορεσμός χρωμάτων. Όταν βγάζω μια φωτογραφία θέλω να αποτυπώνει την πραγματικότητα και όχι να προσθέτει χρώματα δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση.

-Τρελή ΜΑΛΑΚΙΑ της HTC που δεν έφερε το κόκκινο χρώμα στην Ευρώπη. Το μαύρο πλαίσιο της οθόνης τα σπάει κυριολεκτικά και σε συνδυασμό με ένα κόκκινο πλαίσιο για το σώμα του κινητού δεν μπορώ να φανταστώ παρά ένα απίστευτο αποτέλεσμα αισθητικής.

Θετικά:

-Διαβάζει το δακτυλικό αποτύπωμα τάχιστα.

-Τα ακουστικά τα σπάνε και η ένταση σπάει τύμπανα.

-Πολύ θετική η ύπαρξη λογισμικού για την προσαρμογή των συχνοτήτων του ήχου.

-Ταχύτερο, καλύτερη οθόνη, καλύτερες φωτογραφίες/βίντεο, στιβαρή κατασκευή.

-Ταχυφορτιστής, ταχύτατος.

-Η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Συμπέρασμα:

Στα δικά μου μάτια το HTC 10 είναι μια τεχνική αναβάθμιση από το M8 χωρίς να μεσολαβεί κάτι που να κάνει την διαφορά. Αντίθετα βρήκα στοιχεία που με απομακρύνουν από την HTC. Συγκεκριμένα με ενόχλησαν περισσότερο η αντικατάσταση των HTC εφαρμογών και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΓΕΛΕΙΟ λειτουργικό που τρώει data. Ελπίζω να βελτιωθούν με την έκδοση του νέου λειτουργικού και αυτήν την στιγμή σίγουρα δεν είναι ένα κινητό που το προτείνω προς αγορά.

Ωραίες εντυπώσεις. Για τις εφαρμογές μήπως απλά έχεις συνηθίσει της HTC και τώρα εξαιτίας της συνεργασίας με την Google τις αλλάξανε;

Ωραίες εντυπώσεις. Για τις εφαρμογές μήπως απλά έχεις συνηθίσει της HTC και τώρα εξαιτίας της συνεργασίας με την Google τις αλλάξανε;

Με πείραξε γιατί οι κλασσικές εφαρμογές της HTC είναι πιο πρακτικές και κυρίως ότι οι εφαρμογές της google είναι cloud.

Με πείραξε γιατί οι κλασσικές εφαρμογές της HTC είναι πιο πρακτικές και κυρίως ότι οι εφαρμογές της google είναι cloud.

Μπορείς πάντως εύκολα να βάλεις πάλι τις εφαρμογές της HTC..μπορώ να πω ότι Μου έλειψαν και εμένα Αλλά τελικά της Google είναι καλύτερες Μόλις τις συνηθίσεις

Σε μη root συσκευή μπαινουν οι εφαρμογές gallery και music της HTC. Απλά δε θα μπορείς να κάνεις cast μουσική σε dlna συσκευή και ούτε Ν επεξεργαστείς εικόνες. Λειτουργεί άψογα ως viewer.

Μπορείς πάντως εύκολα να βάλεις πάλι τις εφαρμογές της HTC..μπορώ να πω ότι Μου έλειψαν και εμένα Αλλά τελικά της Google είναι καλύτερες Μόλις τις συνηθίσεις

Εγώ είχα Nexus 6p και θέλω τις εφαρμογές της Google . Εσύ το αντίθετο.

Νομίζω είναι όπως μάθαμε!

Ένας λόγος που μου άρεσε παλιά το iOS ίδια πάντα κ μετά από 3 χρόνια. Απλά νέο τηλ καλύτερη κάμερα κτλ

ρε παιδια γιατι εχουμε μεινει με το security update του αυγουστου ακομα;; Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Mετρια αυτονομια το G2? o_0

Ναι μέτρια, το πολυ τρις ωρες ανοιχτης οθονης οταν το HTC 10 εχει 4 για πλάκα και μου εχει βγαλει και εως πεντε!!

• The title was changed to HTC 10 (M10)