hgemwn Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το pin το ζητάει υποχρεωτικά μόνο μετά από επανεκκίνηση ή αν κάνεις πολλές απόπειρες με το αποτύπωμα και δεν το αναγνωρίσει. @nikosz75013 δεν ανοίγουν τα links Για την επανεκκίνηση συμφωνώ... Μου το ζητάει σχεδόν περισσότερες φορές από το αποτύπωμα... αν είναι για παράδειγμα σε αναμονή και το πιάσω μετά από κάνα μισάωρο μου ζητάει pin to enable fingertip... Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημερα, εχω προταση ανταλλαγης Huawei Mate 8 με ενα HTC 10, ποια η γνωμη σας; Πως τα παει το HTC 10 σε θεματα ταχυτητας, διαχειρισης μνημης, καμερας και μπαταριας; Το δαχτυλικο αποτυπωμα εχει αμεση αποκριση; Αξιζει η αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Για την επανεκκίνηση συμφωνώ... Μου το ζητάει σχεδόν περισσότερες φορές από το αποτύπωμα... αν είναι για παράδειγμα σε αναμονή και το πιάσω μετά από κάνα μισάωρο μου ζητάει pin to enable fingertip... Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.. Καμία ιδέα; ξαναβαλε δακτυλικο αποτυπωμα γιατι μαλλον ετσι οπως ακουμπας το δακτυλο σου δε το αναγνωριζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οκ θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημερα, εχω προταση ανταλλαγης Huawei Mate 8 με ενα HTC 10, ποια η γνωμη σας; Πως τα παει το HTC 10 σε θεματα ταχυτητας, διαχειρισης μνημης, καμερας και μπαταριας; Το δαχτυλικο αποτυπωμα εχει αμεση αποκριση; Αξιζει η αλλαγη; τι να σου πω .. μαλλον οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουμε εμπειρια απο Ματε8 το htc10 παντως ειναι δυναμιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οκ θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω... Ευχαριστώ... Το ίδιο πάλι μου ζητάει pin... Όπως και πριν. Μήπως φταίει που έχω nova και θέλει καμία ρύθμιση που δεν ξέρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Το ίδιο πάλι μου ζητάει pin... Όπως και πριν. Μήπως φταίει που έχω nova και θέλει καμία ρύθμιση που δεν ξέρω;; Φιλε μου απο κλειστή οθόνη πρέπει να βάλεις το δάχτυλο στον αισθητήρα για να ανοίξει και φυσικά να να ξεκλειδώσει. Αν προσπαθήσεις να το ανοίξεις από το κουμπί η απο την οθόνη (tap) τότε σου πετάει να βάλεις κωδικό. Αν εκείνη την στιγμή βάλεις το δάχτυλο σου στον αισθητήρα θα ξεκλειδώσει.Αν δεν θες να σου κλειδωνει η συσκευη καθε φορα που κλείνει υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξει τον χρόνο που θα σου ξανακλειδωσει από την στιγμή που το ξεκλείδωσες. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Το ίδιο πάλι μου ζητάει pin... Όπως και πριν. Μήπως φταίει που έχω nova και θέλει καμία ρύθμιση που δεν ξέρω;; αν κλειδωνεις με double tap απο το nova και δεν είσαι ρουτ ναι, θα ζητάει και pin εκτός απο αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Να και ένα δικό μου θέμα Με όλες τις φωτογραφίες δικές μου και όλες από το Μ9... https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t6f8f9d7f-32e6-43f5-9d22-71f40709c4d3?by=4aee8c14-36ee-4aa4-8a18-28141878947f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Να και ένα δικό μου θέμα Με όλες τις φωτογραφίες δικές μου και όλες από το Μ9... https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t6f8f9d7f-32e6-43f5-9d22-71f40709c4d3?by=4aee8c14-36ee-4aa4-8a18-28141878947f Πολύ ωραίο χειμερινό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 εφτιαξα themes.... . https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.te6bf18b1-bd00-48b4-a34b-3981b58206fc?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t40d2b8e2-4215-4414-9632-9c7c51ec5b98?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tec9ca163-283f-4e7c-89bb-14a3bcfc7f59?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tdcce11d8-44a4-47ed-82b4-e5d00620d68a?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link[/quote Νομίζω τώρα δουλεύει το λινκ μερικές φορές κολλάει. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 εφτιαξα themes.... . https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.te6bf18b1-bd00-48b4-a34b-3981b58206fc?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t40d2b8e2-4215-4414-9632-9c7c51ec5b98?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tec9ca163-283f-4e7c-89bb-14a3bcfc7f59?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tdcce11d8-44a4-47ed-82b4-e5d00620d68a?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link[/quote Νομίζω τώρα δουλεύει το λινκ μερικές φορές κολλάει. Ανοίγουν, ναι. Του warcraft μου αρέσει πολύ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Πολύ ωραίο χειμερινό Ναι είναι από Άλπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Λοιπόν για να γίνει κατανοητό αυτό που γράφω.. . Σβήνει το κινητό μετα από ένα λεπτό που έχω βάλει στις ρυθμίσεις . Ακουμπώ το δαχτυλικο αποτύπωμα να ξεκλειδώσει και μου ζητάει να βάλω το pin... Όχι πάντα αλλά το κάνει κάποιες φορές ή και συνέχεια.. . Έβαλα ξανά από την αρχή το αποτύπωμα αλλά τίποτα.. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;; έρχομενός από iPhone 6s και ειλικρινά με νευριαζει όταν το ζητάει. Edited October 28, 2016 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Λοιπόν για να γίνει κατανοητό αυτό που γράφω.. . Σβήνει το κινητό μετα από ένα λεπτό που έχω βάλει στις ρυθμίσεις . Ακουμπώ το δαχτυλικο αποτύπωμα να ξεκλειδώσει και μου ζητάει να βάλω το pin... Όχι πάντα αλλά το κάνει κάποιες φορές ή και συνέχεια.. . Έβαλα ξανά από την αρχή το αποτύπωμα αλλά τίποτα.. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;; έρχομενός από iPhone 6s και ειλικρινά με νευριαζει όταν το ζητάει. Επαναφορα και αν συνεχιζει πας για service. Edited October 28, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Βγάλε τον νόβα και παρατήρησε αν στο κάνει πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Λοιπόν για να γίνει κατανοητό αυτό που γράφω.. . Σβήνει το κινητό μετα από ένα λεπτό που έχω βάλει στις ρυθμίσεις . Ακουμπώ το δαχτυλικο αποτύπωμα να ξεκλειδώσει και μου ζητάει να βάλω το pin... Όχι πάντα αλλά το κάνει κάποιες φορές ή και συνέχεια.. . Έβαλα ξανά από την αρχή το αποτύπωμα αλλά τίποτα.. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;; έρχομενός από iPhone 6s και ειλικρινά με νευριαζει όταν το ζητάει. Αν το σβήσεις απ' το κουμπί μετά ανοίγει κανονικά με δακτυλικό αποτύπωμα; Αν ναι, τότε έχω την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να είναι, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της Google! Αλλά καλυτερα περίμενε να απαντήσει και κάποιος που θα ξέρει σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Λοιπόν για να γίνει κατανοητό αυτό που γράφω.. . Σβήνει το κινητό μετα από ένα λεπτό που έχω βάλει στις ρυθμίσεις . Ακουμπώ το δαχτυλικο αποτύπωμα να ξεκλειδώσει και μου ζητάει να βάλω το pin... Όχι πάντα αλλά το κάνει κάποιες φορές ή και συνέχεια.. . Έβαλα ξανά από την αρχή το αποτύπωμα αλλά τίποτα.. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;; έρχομενός από iPhone 6s και ειλικρινά με νευριαζει όταν το ζητάει. Σίγουρα κάτι παίζεται...Επειδή είχα iPhone 6s Αλλά Και s7 το HTC10 έχει το πιο άμεσο άνοιγμα με fingerprint και από τα δύο άρα κάτι γίνεται λάθος εκεί... Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει εφαρμογή τρίτου για να κλείνει η συσκευή? Η κάποιο άλλο launcher? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγάλε τον νόβα και παρατήρησε αν στο κάνει πάλι Ώπα Εάν έχει Νόβα γι'αυτό το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Σίγουρα κάτι παίζεται...Επειδή είχα iPhone 6s Αλλά Και s7 το HTC10 έχει το πιο άμεσο άνοιγμα με fingerprint και από τα δύο άρα κάτι γίνεται λάθος εκεί... Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει εφαρμογή τρίτου για να κλείνει η συσκευή? Η κάποιο άλλο launcher? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ώπα Εάν έχει Νόβα γι'αυτό το κάνει Νοβα έχω ναι...δεν έχω κανένα gesture ενεργοποιημενο... Έκανα μια επανεκκίνηση όμως που έπρεπε να κάνω μάλλον μετά το update και τώρα είναι φωτιά Edited October 28, 2016 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Νοβα έχω ναι...δεν έχω κανένα gesture ενεργοποιημενο... Έκανα μια επανεκκίνηση όμως που έπρεπε να κάνω μάλλον μετά το update και τώρα είναι φωτιά Ωραία...Πάμε Για Αλλά λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Pik έχεις βάλει την HTC gallery; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Η εμπειρία Μου στα φόρουμ τόσα χρόνια Μου έχει μάθει ότι ένα ήσυχο από ποστ τοπικ που είναι για ειδικό για συσκευή σημαίνει ότι η συσκευή έχει πολύ λίγα προβλήματα... Σφαίρα το λοιπόν πάνε τα δεκαρια μας και νομίζω θα πάρει πάλι φωτιά το τοπικ όταν έρθει το android 7 που είναι μάλλον ζήτημα ημερών.... Βέβαια το ποστ αυτό είναι για να σπάσει λίγο η ηρεμία αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τον pik αλλά δεν τον βλέπω να απαντάει είναι αν παρατήρησε τα σκαμπανεβάσματα στην κατανάλωση της μπαταρίας έχοντας εγκατεστημένη την HTC gallery. Εμένα σαν να ταυτίστηκαν οι δύο περίοδοι δηλαδή όσο είχα την εφαρμογή εγκατεστημένη, τόσο είχα και περίεργη συμπεριφορά από τα Google Play services. Ίσως να μη συνεργάζεται με αυτήν την έκδοση Android και γι' αυτό να μη φορτώνει και ο χάρτης εντός της εφαρμογής. Κάποιο api άλλαξε; Μπορεί. Το μοιράζομαι μήπως βοηθήσει και κάποιον άλλο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τον pik αλλά δεν τον βλέπω να απαντάει είναι αν παρατήρησε τα σκαμπανεβάσματα στην κατανάλωση της μπαταρίας έχοντας εγκατεστημένη την HTC gallery. Εμένα σαν να ταυτίστηκαν οι δύο περίοδοι δηλαδή όσο είχα την εφαρμογή εγκατεστημένη, τόσο είχα και περίεργη συμπεριφορά από τα Google Play services. Ίσως να μη συνεργάζεται με αυτήν την έκδοση Android και γι' αυτό να μη φορτώνει και ο χάρτης εντός της εφαρμογής. Κάποιο api άλλαξε; Μπορεί. Το μοιράζομαι μήπως βοηθήσει και κάποιον άλλο. Για να το δοκιμάσω και εγώ χωρίς γκαλερυ μιας και το έχω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εδώ Ταϊβάν κι άλλο update 1.98 πάλι για VoLTE και wifi calling ότι να ναι Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts