nek46 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 καλη φαση .. ξερεις εαν δουλευει και το otetvgo??? Καλημερα δυστυχως δεν εχω ιδεα φιλε :O Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παίδες το δικό μου πως βρίσκω απο ποια χώρα ειναι? Για να ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω πάρει τις ενημερώσεις και είμαι ακόμα στην 1.92.7909.1 και δεν βρίσκει διαθέσιμες ενημερώσεις. Είναι το κόκκινο οπότε λογικά είναι το μοντέλο απο Ταϊβάν μιας και από εκεί μου ήρθε, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι απο εκεί όντως μιας και δεν γράφει κάπου μέσα στο κινητό την χώρα προέλευσης. Πως το βλέπω αυτό? Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παίδες το δικό μου πως βρίσκω απο ποια χώρα ειναι? Για να ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω πάρει τις ενημερώσεις και είμαι ακόμα στην 1.92.7909.1 και δεν βρίσκει διαθέσιμες ενημερώσεις. Είναι το κόκκινο οπότε λογικά είναι το μοντέλο απο Ταϊβάν μιας και από εκεί μου ήρθε, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι απο εκεί όντως μιας και δεν γράφει κάπου μέσα στο κινητό την χώρα προέλευσης. Πως το βλέπω αυτό? 709 είναι Ταϊβάν απ το νούμερο κι από το cid το βλέπεις. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 709 είναι Ταϊβάν απ το νούμερο κι από το cid το βλέπεις. Οπότε εγώ έχω όντως τις τελευταίες ενημέρωσεις ή έχω μείνει πίσω? Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3410 -> Sony Ericson K700i -> Sony Ericson K800i -> iPhone 3G -> Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 1020 -> HTC 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Οπότε εγώ έχω όντως τις τελευταίες ενημέρωσεις ή έχω μείνει πίσω? Η 1. 96 είναι η τελευταία μου ήρθε προχτές οπότε λογικά θα σου έρθει και σένα σύντομα Edited October 20, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Δυστυχώς δεν γίνεται χωρίς ροοτ Πολύ κακό αυτό. Με ξενέρωσε πολύ Κάποιες παρατηρήσεις μετά από 1 μέρα χρήσης μαζί με κάποιες συγκρίσεις με Μ9 (δεν μπορώ να κρίνω ακόμα μπαταρία και κάμερα): Θετικά 1)Απίστευτη κατασκευή και αισθητικά πολύ όμορφο 2)Τρομερά γρήγορο και smooth 3)Ακριβής και γρήγορος σαρωτης δακτυλικών αποτυπωμάτων 4)Εξαιρετική ποιότητα στις κλήσεις (είδα διαφορά σε σχέση με το Μ9 στο ακουστικό) 5)Ποιοτικά και δυνατά ηχεία (μου λείπουν τα stereo speakers και το μπάσο τους, αλλά το επίπεδο έχει μείνει πολύ ψηλά) 6)Εντυπωσιακή οθόνη, μεγάλη αναβάθμιση από το Μ9, του οποίου την οθόνη θα χαρακτήριζα λίγο μουντή Αρνητικά 1)Φωτεινοτητα οθόνης και θα κάνω την έκπληξη κάπου εδώ, καθώς θα μιλήσω για την ελάχιστη και όχι τη μέγιστη, μιας και δεν είχα ευκαιρία να τεστάρω τη δεύτερη ακόμα. Χθες πριν κοιμηθώ, έχοντας κλείσει τα φώτα, το κινητό μου φάνηκε πολύ φωτεινό και όχι ευχάριστο στη χρήση του σε απόλυτο σκοτάδι. Θα έπρεπε να είναι πιο σκοτεινή η οθόνη 2)Οχι δυνατότητα να αλλάξεις τα quick toggles; Και αντί για επιλογές για το αν το κινητό θα είναι αθόρυβο, έχουμε το hotspot; Κακή επιλογή 3)Bezels. Έχοντας το Μ9 δεν με προβλημάτισε ποτέ αυτό λόγω των ηχείων. Θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς μικρότερα. Ουδέτερα 1)Ποια η άποψη σας για τη δόνηση; Δεν μπορώ να καταλήξω. Είναι πολύ δυνατή και μου αφήνει περίεργη αίσθηση σε σχέση με προηγούμενες συσκευές που είχα 2)Έχω πήξει στο να μην πετυχαίνω τα κουμπιά δίπλα στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είχα συνηθίσει με το Μ9 που ήταν πολύ ψηλά και μπερδεύομαι :P Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Πολύ κακό αυτό. Με ξενέρωσε πολύ Κάποιες παρατηρήσεις μετά από 1 μέρα χρήσης μαζί με κάποιες συγκρίσεις με Μ9 (δεν μπορώ να κρίνω ακόμα μπαταρία και κάμερα): Θετικά 1)Απίστευτη κατασκευή και αισθητικά πολύ όμορφο 2)Τρομερά γρήγορο και smooth 3)Ακριβής και γρήγορος σαρωτης δακτυλικών αποτυπωμάτων 4)Εξαιρετική ποιότητα στις κλήσεις (είδα διαφορά σε σχέση με το Μ9 στο ακουστικό) 5)Ποιοτικά και δυνατά ηχεία (μου λείπουν τα stereo speakers και το μπάσο τους, αλλά το επίπεδο έχει μείνει πολύ ψηλά) 6)Εντυπωσιακή οθόνη, μεγάλη αναβάθμιση από το Μ9, του οποίου την οθόνη θα χαρακτήριζα λίγο μουντή Αρνητικά 1)Φωτεινοτητα οθόνης και θα κάνω την έκπληξη κάπου εδώ, καθώς θα μιλήσω για την ελάχιστη και όχι τη μέγιστη, μιας και δεν είχα ευκαιρία να τεστάρω τη δεύτερη ακόμα. Χθες πριν κοιμηθώ, έχοντας κλείσει τα φώτα, το κινητό μου φάνηκε πολύ φωτεινό και όχι ευχάριστο στη χρήση του σε απόλυτο σκοτάδι. Θα έπρεπε να είναι πιο σκοτεινή η οθόνη 2)Οχι δυνατότητα να αλλάξεις τα quick toggles; Και αντί για επιλογές για το αν το κινητό θα είναι αθόρυβο, έχουμε το hotspot; Κακή επιλογή 3)Bezels. Έχοντας το Μ9 δεν με προβλημάτισε ποτέ αυτό λόγω των ηχείων. Θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς μικρότερα. Ουδέτερα 1)Ποια η άποψη σας για τη δόνηση; Δεν μπορώ να καταλήξω. Είναι πολύ δυνατή και μου αφήνει περίεργη αίσθηση σε σχέση με προηγούμενες συσκευές που είχα 2)Έχω πήξει στο να μην πετυχαίνω τα κουμπιά δίπλα στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είχα συνηθίσει με το Μ9 που ήταν πολύ ψηλά και μπερδεύομαι :P Sent from my HTC 10 using Tapatalk Εχει το do not disturb toggle που αφηνει μονο τα ξυπνητηρια να εχουν ηχο. Υπαρχει ρυθμιση που φωτιζουν τα κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη οποτε δεν θα πας σε ακυρα σημεια. Edited October 20, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 καλησπερα κ απο μενα,το εχω το κινητο 5 μερες στην κατοχη μου κ μπορω να πω οτι μετα απο πολλες αλλαγες το τελευταιο 3μηνο οτι εδω μπορουμε να αραξουμε λιγο...!!! καποιες ερωτησεις. 1)πως βλεπω τι οθονη εχω? 2)αυτα τα αρχεια apk που δινεται τι ειναι κ πως τα περναμε? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Όντως αυτό είναι κάτι που περιμένω ..θα ήθελα να δω Πόσο θα αλλάξει η συσκευή.. Όσο το δουλεύω Μου αρέσει Και πιο πολύ..στα σημεία όμως νομίζω υστερεί.. Γνώμη μου... Αλλαζει εντελως η μπαρα ειδα κατι εικονες στο XDA. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 καλησπερα κ απο μενα,το εχω το κινητο 5 μερες στην κατοχη μου κ μπορω να πω οτι μετα απο πολλες αλλαγες το τελευταιο 3μηνο οτι εδω μπορουμε να αραξουμε λιγο...!!! καποιες ερωτησεις. 1)πως βλεπω τι οθονη εχω? 2)αυτα τα αρχεια apk που δινεται τι ειναι κ πως τα περναμε? Kαλησπερα για την οθονη σου δες εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.devcheck&hl=el post#560 thanks to the finn :) Finn φανταζομαι αυτη ειναι?:lol: 2) εφαρμογες= ark ειναι οπως οι αντιστοιχες που κατεβαζεις απο το store απευθειας ,συνηθως τις βρισκουμε στο xda η εδω. http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/ Εδω να αραξετε που να πατε κανατε την καλυτερη επιλογη:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Τι να πουμε και εμεις που κολλησαμε στην 195.111.3 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το δικό μου Μόλις πήρε μια αναβάθμιση 61μβ και Τώρα είναι 1.95.401 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαζει εντελως η μπαρα ειδα κατι εικονες στο XDA. Έχουμε λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το δικό μου Μόλις πήρε μια αναβάθμιση 61μβ και Τώρα είναι 1.95.401 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε λινκ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69191980&postcount=1064 Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το δικό μου Μόλις πήρε μια αναβάθμιση 61μβ και Τώρα είναι 1.95.401 Και σε μένα ήρθε Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Και σε μένα ήρθε Ήρθε και σε εμένα.αλλα security λέει Αυγούστου ακόμα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Έχει αλλάξει ο.τροπος που εμφανίζονται οι εφαρμογές που τρέχουν πίσω όπως επίσης ενημερωθηκαν και οι camera libraries. Μονο εμένα δεν απασχολούν τα security updates? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Σήμερα με πήραν 2 φορές τηλέφωνο ενώ μιλούσα με άλλο άτομο και δεν μπορούσα να απαντήσω και παράλληλα να βάλω σε αναμονή το άτομο με το οποίο μιλούσα. Ξέρετε τι μπορεί να φταιει; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Και σε εμένα μόλις εγκατέστησα την τελευταία ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Kαλησπερα για την οθονη σου δες εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.devcheck&hl=el post#560 thanks to the finn :) Finn φανταζομαι αυτη ειναι?:lol: 2) εφαρμογες= ark ειναι οπως οι αντιστοιχες που κατεβαζεις απο το store απευθειας ,συνηθως τις βρισκουμε στο xda η εδω. http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/ Εδω να αραξετε που να πατε κανατε την καλυτερη επιλογη:) κ πως κανουμε εγκατασταση καποια εφαρμογη που μας ενδιαφερει? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) κ πως κανουμε εγκατασταση καποια εφαρμογη που μας ενδιαφερει? Καλημερα φτιαξε ενα φακελο στο pc σου ,και ονομασε τον οπως θες app -ark- εφαρμογες ,τωρα κανε αντιγραφη και επικολληση στην μνημη του 10 βαζε εκει τις εφαρμογες σου, και εισαι ετοιμος να κανεις εγκατασταση την εφαρμογη σου.:) Edit βεβαια για τρεχεις τις εφαρμογες σου χρειαζεσαι και ενα file manager Π.Χ αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el Τον ανοιγεις βρισκεις τον φακελο σου και τρεχεις την εφαρμογη σου. Edited October 21, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ένα μεγάλο μπράβο πάντως στην HTC για το 10 είναι απίστευτο..σε κάμερα και μπαταρία.. Και είναι και πάρα πολύ γρήγορο.. Που να πάρει και την 7 θα τα σπάει ακόμα περισσότερο Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 και εγω παρα τα αρχικα θεματα που ειχα εχω αρχισει και την βρισκω ... δεν το κουναω απο εδω ... η συσκευη εχει πολλα να δωσει τελικα. ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ρε παιδιά εγώ μετά το τελευταίο update νομίζω ότι πάει καλύτερα σε μπαταρία... κάποιος άλλος ή είναι ιδέα μου;;; Ερώτηση και όποιος ξέρει να μου πει... έχει κανείς Android auto? Επειδή έχω εγώ και πήρα ένα άλλο after market καλώδιο αλλά δεν μπορώ να μπω ενώ όταν βάζω το μαμά καλώδιο όλα καλά.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ναι η μπαταρία πολύ καλύτερη από πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Για ποιο update λέτε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts