paliopaido86 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 καλησπερα ,γνωριζει καποιος αν περιμενουμε συντομα καποια σημαντικη αναβαθμιση μετα την 1.80.401.1 ; και επισης αν το εχει ρουταρει καποιος , ποια διαδικασια ακολουθησε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Τι να πω απλα φοβερη :) post#3152 μοιρασε εγκεφαλικα να παρουμε κανα δυο :lol::lol::lol::lol::p:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=211 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Επειδη δεν την παλευω αλλο..θα το παραγγειλω την αλλη Δευτερα με τιμολογιο εταιριας..θα μου βγει 500 κατι απλα στο τριμηνο που γινεται ο συμψηφισμος του φπα θα παρω πισω τη διαφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Είναι φανταστικό THEO Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 κ γω σε ασπρο τη δευτερα.κουραστηκα να περιμενω το μαυρο.και καποια στιγμη αν μου τη δωσει το κανω μαυρο.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Είναι φανταστικό THEO Το πιστευω,ειναι σταθερα ποιοτικη(κατασκευη και λογισμικο) η HTC και ξερω περιπου τι θα συναντησω. Να πω την αληθεια οταν εβλεπα να μην πεφτει η τιμη περνουσαν σκεψεις να παω σε s7 edge σαν ολοκληρωμενη συσκευη αλλα μετα αρχισα να θυμαμαι λιγο απο touchwiz και εφυγαν αμεσως αυτες οι σκεψεις :lol: Επισης ειναι και ο ηχος που δινω βαση (ειδικα απο ακουστικα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Το πιστευω,ειναι σταθερα ποιοτικη(κατασκευη και λογισμικο) η HTC και ξερω περιπου τι θα συναντησω. Να πω την αληθεια οταν εβλεπα να μην πεφτει η τιμη περνουσαν σκεψεις να παω σε s7 edge σαν ολοκληρωμενη συσκευη αλλα μετα αρχισα να θυμαμαι λιγο απο touchwiz και εφυγαν αμεσως αυτες οι σκεψεις :lol: Επισης ειναι και ο ηχος που δινω βαση (ειδικα απο ακουστικα) δεν θα βρεις καλυτερο ηχο σε ακουστικα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Όχι και δεν θα βρει..... V10 ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 δεν θα βρεις καλυτερο ηχο σε ακουστικα. Ναι , τo χω ψαξει ;) Υπερτατος ηχος, καλο και το V10 που λεει και ο απο πανω απλα το 10αρι ειναι λιγο πιο μπροστα στα τεστ ηχου που ειδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτη την καλη ποιοτητα ηχου απο συσκευες οπως το v10 και htc10, μπορεις να την εχεις με απλα ακουστικα η πρεπει να παρεις καποια αλλα πιο ΄ικανα΄ ;;; Με λιγα λογια, αυτα που ειναι στο κουτι κανουν η πρεπει καποιος να ξοδευτει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτά που είναι στο κουτί είναι hi res και κοστίζουν 48€ αν θυμάμαι καλά αν τα αγοράσεις. Με όλα τα ακουστικά θα δεις διαφορά αλλά με καλά ακουστικά θα πάθεις πλάκα. Τουλάχιστον με το HTC που έχω εμπειρία. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτά που είναι στο κουτί είναι hi res και κοστίζουν 48€ αν θυμάμαι καλά αν τα αγοράσεις. Με όλα τα ακουστικά θα δεις διαφορά αλλά με καλά ακουστικά θα πάθεις πλάκα. Τουλάχιστον με το HTC που έχω εμπειρία. Αρα το htc10 εχει τα καταλληλα ακουστικα μεσα για να απολαυσεις στο επακρο τις μουσικες δυνατοτητες του τηλεφωνου,καλο αυτο !!! Πραγματικα αυτο το τηλεφωνο, δεν νομιζω να υστερει πουθενα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την αγορά που έκανα. Ναι Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το έχω στα χέρια μου σε άσπρο.αδικα περίμενα το μαυρο.ειναι πολύ όμορφο αν και για να πω την αλήθεια μπροστά το σήμα της HTC λείπει. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εγώ πάντως που ψάχνω ευρωπαϊκή συσκευή δεν το βρίσκω πουθενά. Στο expansys πανάκριβο και αναμένεται, στο amazon.co.uk έχει καλή τιμή αλλά δεν το έχουν ακόμα... Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε σαν κωδικός στα γνωστά μαγαζιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το πήρα από kaizershop και το κουτί είχε στα ελληνικά τα περιεχόμενα κ είναι ευρωπαϊκή μη πω ότι ήταν συσκευή που προοριζόταν για Ελλάδα.έχει αρκετά κομμάτια σε χρυσό κ ασημί. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Το πήρα από kaizershop και το κουτί είχε στα ελληνικά τα περιεχόμενα κ είναι ευρωπαϊκή μη πω ότι ήταν συσκευή που προοριζόταν για Ελλάδα.έχει αρκετά κομμάτια σε χρυσό κ ασημί. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα!πολυ καλη επιλογη!μπορεις να μας πεις τι πανελ εχει το 10αρι σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Οι αμερικανοι έχουν παλι έκπτωση $100 παντως.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μου ήρθε τώρα και άλλο update..htc -034 https://goo.gl/photos/2Mb2MPyvX8K4ennt7 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μου ήρθε τώρα και άλλο update..htc -034 https://goo.gl/photos/2Mb2MPyvX8K4ennt7 Update βγάζουν. Συσκευές θα βγάλουν? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Update βγάζουν. Συσκευές θα βγάλουν? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον θα το κάνουν συλλεκτικο.χιχιχιχι Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 την TIANMA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Power of 10...ερωτας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ειναι το ατιμο..ειδικα οι σκιασεις που κανει με το φως ειναι πολυ ομορφες. Πιστευω το πιο premium κινητο που υπαρχει...εκτος τα vertu:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ειναι το ατιμο..ειδικα οι σκιασεις που κανει με το φως ειναι πολυ ομορφες. Πιστευω το πιο premium κινητο που υπαρχει...εκτος τα vertu:p και αδικειτε το ασπρο πολυ.ειναι πολυ καλυτερο απο κοντα και δε φαινεται οτι στην οθονη εχεις βαλει τζαμι η ζελατινη που σε σχεση με το μαυρο ειναι πολυ εντονο αυτο που εξεχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts