Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την είχα μέσα πριν καμία εβδομάδα..τώρα όντως δεν την βγάζει..κατάλαβες αυτό που λέω με την φώτο;; τράβα σε ένα τοίχο μια φώτο και στην γκαλερί φενεται δυο σκιές επάνω και κάτω στην φώτο..ενω με την κάμερα της google δεν το έβγαζε..καποια μαλ.... Έχει κάνει HTC αλλά ντρέπεται να το πει..χιχι

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την έχει μέσα.. Όταν κάποια εφαρμογή την είχες μέσα.την έχει μέσα στης εφαρμογές μου.

Παιδιά προσπαθω να ανεβάσω screenshot και δεν το δέχεται..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως εννοείς τις σκιές του μενού;

Εννοείς της διαφάνειες που έχει η φώτο πάνω και κάτω;;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπράβο. Αυτές λέω

Οπότε είναι bug.η οθόνη. Οθόνη δεν νομίζω γιατί με την εφαρμογή της google δεν βλέπω blur

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ναι. Δεν πρέπει να είναι hardware το ζήτημα. Να σας πω βρε παιδιά. Το eshop που έχει δύο εκδόσεις μια αγγλική και μια ελληνική και με διαφορετική τιμή τί θέλει να πει;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι. Δεν πρέπει να είναι hardware το ζήτημα. Να σας πω βρε παιδιά. Το eshop που έχει δύο εκδόσεις μια αγγλική και μια ελληνική και με διαφορετική τιμή τί θέλει να πει;

Το ενα ειναι EU και το αλλο ελληνικης αντιπροσωπειας?

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Μπορει να ερχονται στις 20/6. Κανε τους ενα τηλεφωνο δεν χανεις τιποτα

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Έχουν έρθει στην ελληνική αντιπροσωπεία; Αυτό με παραξενεύει.

Αν το φέρουν πριν το Σεπτέμβρη θα είναι μεγάλο επίτευγμα... Serious talking...

Εντωμεταξύ οι Αμερικανοί πήραν και την 1.80 με buggies, νέο firmware και baseband κι εμείς ακόμη στην 1.30

Autohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/57da18f8851f383fbdc277f0c8440d83.jpg

Manual ISO 100https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/a408890d5cb3ab8d363846418dd6a0c3.jpg

Auto

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/c7604e1eb1016bd5fbfd468e708a260b.jpg

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Finn τι προελευσης ειναι το δικο σου?

Microsoft Surface pro 8

Αγγλικό αν κρίνω απ τον φορτιστή και τη ρομ που έχει

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Η καθυστερηση φετος εγινε ηθελημενα. Τωρα το εκαναν για να δουν τι θα βγαλουν οι υπολοιποι του αντροιντ πρωτα ή για να αρχισει η κυκλοφορια του κοντα με το iphone δεν ειμαι σιγουρος. Για ενα ειμαι σιγουρος, φετος για πρωτη φορα θα δουμε πως πηγε το τηλεφωνο απο πωλησεις στο Q2.

Microsoft Surface pro 8

Η καθυστερηση φετος εγινε ηθελημενα. Τωρα το εκαναν για να δουν τι θα βγαλουν οι υπολοιποι του αντροιντ πρωτα ή για να αρχισει η κυκλοφορια του κοντα με το iphone δεν ειμαι σιγουρος. Για ενα ειμαι σιγουρος, φετος για πρωτη φορα θα δουμε πως πηγε το τηλεφωνο απο πωλησεις στο Q2.

Αυξάνεις την ζήτηση με το να κάνεις τον κόσμο να το ψάχνει..παίζει ωραία φέτος η HTC....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά κάντε ένα τεστ..σε λευκό χρώμα.τοιχο τραβήξτε μια φώτο και δείτε έχει επάνω και κάτω αυτό το blur..ενώ με την κάμερα της google δεν μου το κάνει αυτό.https://goo.gl/photos/FtjbNBooooRWhqMJ7

Άκυρο..δςν είναι bug..ειναι έτσι η γκαλερί της google έχει αυτο το εφέ.. Το είδα τώρα στο public σε ένα s7 edge..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αυξάνεις την ζήτηση με το να κάνεις τον κόσμο να το ψάχνει..παίζει ωραία φέτος η HTC....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκυρο..δςν είναι bug..ειναι έτσι η γκαλερί της google έχει αυτο το εφέ.. Το είδα τώρα στο public σε ένα s7 edge..

τι ωραια παιζει η HTC ρε παιδια? Η HTC παιζει ωραια το παιχνιδι του φλερτ με το... φαλιμεντο.

Ουτε ηθελημένα εγινε το stock shortage, ουτε τιποτα. Η HTC εχει σοβαρα προβλήματα logistics, δεν εχει ικανο αριθμο κομματιων να διαθεσει ουτε καν στις κρίσιμες αγορες (Γερμανια, Αγγλια, Γαλλια) και μαντεψτε... τσονταρει ακομα και τα αποθεματα που εχει για αγορες σαν την Ελλαδα (ναι, ναι, σωστα καταλάβατε γιατι ειδατε "ελληνικα" κομματια να φιγουραρουν σε "kaizer" και ξενες αγορες).

Και το λεω αυτό με στεναχωρο σκεπτικο, καθως είναι εταιριαρα και η ποιοτητα που δινει με τα android phones της είναι κορυφαια (για να μη μιλησω για το sense, που είναι μακραν το πιο καλαισθητο ui, εστω και κουτσουρεμενο πλεον, μπροστα στον γελοιο κορεατικο αχταρμά των Samsung, LG).

Edited by v@gelis

Δυστυχως ετσι ειναι. Οκ καλο το τιζινγκ αλλα οταν ο αλλος το θελει και περιμενει πολυ στο τελος θα παρει κατι αλλο. Το LG G5 παρουσιαστηκε τελη Φεβρουαριου και στην Ελλαδα ηρθε επισημα τελη Μαιου. Για να δουμε το 10 ποσο θα κανει. Ηθελημενα εγινε πιο μετα η παρουσιαση του τηλεφωνου και οχι στην εκθεση οπως καθε χρονο να καταλαβαινομαστε Edited by bvb

Microsoft Surface pro 8

πιο πολυ με προβλημα παραγωγης μου κανει αυτο παρα με οτιδηποτε αλλο.

Κάτι παίζει..πως γίνεται να έχουν έρθει ελληνικα τηλ εδώ και να τα έδιναν στο σκρουτζ.;;;;και η διαθέσιμοτ στα μαγαζιά να μην υπάρχει ακόμα...

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Σε ποιον έτυχε ελληνικό;

Microsoft Surface pro 8

Σε εμένα....

Έχεις τσεκάρει cid;

Microsoft Surface pro 8

Σε εμένα....

αν γραφει ελληνικα πανω το κουτακι δεν σημαινει οτι η συσκευη ειναι ελληνικη γιατι και η δικια μου εγραφε και ειναι γερμανικη.

Τα unbranded γραφουν ολα ελληνικα πανω.

δες αν εχεις cid 001 ή 002 ή 034

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν γραφει ελληνικα πανω το κουτακι δεν σημαινει οτι η συσκευη ειναι ελληνικη γιατι και η δικια μου εγραφε και ειναι γερμανικη.

Τα unbranded γραφουν ολα ελληνικα πανω.

δες αν εχεις cid 001 ή 002 ή 034

034 νομίζω λέει.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ευρωπαικο no brand μια χαρα!

Πάντως το έχω ερωτευτεί.........

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to HTC 10 (M10)