Fick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το ανέφερα και το εχω ζήσει προσωπικά με διάφορες συσκευες και εχω κατακρίνει και εκεί οπου εμφανιζόταν. Επειδή εμφανιζόταν σε αλλους δεν σημαινει οτι "όλα μια χαρά,τέλεια" εδω. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ειναι κατακριτέο και απαράδεκτο ειδικά στο βαθμό που ειναι τώρα. Και μιλάμε για την οθόνη που ειναι το Α και Ω σε ενα smartphone. Sent from my iPad Air 2 Το όλα καλά όλα τέλεια πού το είδες τώρα; Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν το έχεις αναφέρει κι αλλού και το έχεις κατακρίνει. Δεν έχω καταλάβει γιατί μπαίνεις και spamαρεις ένα thread για ένα κινητό που δε γουστάρεις. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Finn καμια φωτο δεν εχει σημερα ? βαλε κατι να ηρεμησουν τα πνευματα, να ασχοληθουμε με κατι αλλο Ηρεμηστε μια παρεα ειμαστε εδω :) Edited June 12, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/ad2e3d0291a83682369768d545beeeef.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/b3444543d041ac59c3a10752500b7a63.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/19ad09d64199786e95d57cf2ad92e7d7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/a23a8e6176d337ba8f1c329a839063f3.jpg Όποιος τα θέλει στο Flickr ενημερώνει! Θεωρώ τα χρώματα πολυ φυσικά! Εκεί που υστερεί η κάμερα είναι το macro mode Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πω ρε και κάνει πείνα. Φαίνεται και το αλάτι στην πατάτα. Σκέψου να μην υστερούσε το μάκρο... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Αυτο ειναι πιτογυρο.. και παραλια :lol::lol::lol::lol: Εισαι αρχοντας finn εγραψες. ΕDIT σε σχεση με το α9 πως τις βλεπεις τις φωτο? Edited June 12, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ανώτερο απ το α9 κατά πολύ. Σε όλους τους τομείς.Μονο πιο βαρύ είναι και προτιμώ sense 7 ui απ την ασχήμια του stock Android Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πιο βαρύ στο χέρι εννοείς; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ναι πιο βαρύ στο χέρι και νιώθεις ότι είναι πιο στιβαρη κατασκευή. Δεν μ ενοχλεί ιδιαίτερα. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Finn εντελως φιλικα μαμιεσαι. :lol: τι μας βαζεις ρε φιλε πιτογυρα και παραλιες και εδω βρεχει; :D μην τσιμπατε στις προκλησες #htcθειτε !!!! :D http://i.imgur.com/G5mzKdc.jpgκουκλακι. ειδες που στα ελεγα Φινν για το 10αρι που ειναι ανωτερο; οχι που ειναι ασχημο το Α9 αλλα άλλο φρουτο το 10. Edited June 12, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Κανονικά θα έπρεπε να έχει την επιλογή για οποιο Sense θέλεις. Αλλα πάλι έχεις την επιλογή από ότι ξέρω να καταβάσεις τις εφαρμογές HTC. Για αυτό τα γραφει. Φοβάται μη κάνει κανένας το τεράστιο λάθος και πάρει λάθος συσκευή. PS: Kαμια φορα παρομοιάζουμε τα κινητά με αυτοκίνητα. E λοιπόν αυτό παραπάνω είναι Aston Martin. Edited June 12, 2016 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εἰρήνη ὑμῖν, ρε σεις :) . Πάντως την έχουμε αυτήν την αρρώστια της κακομοιριάς εμείς οι ΗΤCάκηδες, όλες οι υπόλοιπες συσκευές είναι άψογες και η δικιά μας έχει τα χίλια κακά. Εν τω μεταξύ o Apple fan δίνει την 700αρα εν έτει 2016 για οθόνη 1334x750 και χαίρεται, και ο Sammy fan μας ζαλίζει οτι η δικιά του οθόνη είναι εξωγήινης τεχνολογίας. Χαρείτε την κινητάρα και το καλοκαίρι στην Ελλάδα, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Οφφτοπικ: Finn, σήμερα είχα κανονίσει hiking στο Μέλανα Δρυμό και χαιρόμουν. Μετά είδα το ποστ σου από παραλία. Το ακύρωσα. Μου χάλασες την Κυριακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Finn εντελως φιλικα μαμιεσαι. ειδες που στα ελεγα Φινν για το 10αρι που ειναι ανωτερο; οχι που ειναι ασχημο το Α9 αλλα άλλο φρουτο το 10. 1) Μη μου βρίζεις τον Finn :p :p και 2) Ναι ρε συ pik είναι ανώτερο αλλά έχουν και μια διαφορά σχεδόν 4 κατοστάρικα... Λογικό δεν είναι ότι θα είναι ανώτερο παντού; Send from my HTC One A9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αφού εμφανίζονται χρήστες που δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι και απο τους 2 τύπους panel αυτο μόνο θετικό δεν ειναι. Εσύ μπορει να είσαι ικανοποιημένος απο την δικιά σου,άλλος όμως οχι. Έπρεπε όλοι να ειναι ικανοποιημένοι και να μην υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Όλοι τα ίδια λεφτά δίνουν η εταιρία οφείλει να παρέχει το μέγιστο σε όλους. Η δεν ειναι έτσι;; Ούτε να ψάχνεται ο κάθε ενας στο xda να βρει άκρη και αν βρει βέβαια. Sent from my iPad Air 2 Εγώ πάντως χειρότερη οθόνη σε κινητό δεν είχα ξαναδεί για λίγο που είχα το htc 10 ευτυχώς το επέστρεψα στο expansys και πήρα το huawei p9 και είδα τι θα πει οθόνη lcd. .....όποιος φίλος το έχει το htc 10 ας μου στείλει pm έχω δύο θήκες και ένα γυαλί για οθόνη να του τα στείλω θα προτιμηθεί πρώτα από βόρεια Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) 1) Μη μου βρίζεις τον Finn :p :p και 2) Ναι ρε συ pik είναι ανώτερο αλλά έχουν και μια διαφορά σχεδόν 4 κατοστάρικα... Λογικό δεν είναι ότι θα είναι ανώτερο παντού; Send from my HTC One A9 οταν βγηκε το Α9 η τιμη του ηταν 649Ε. Τωρα εχουν διαφορά. Και πιστεψε με αν θελω να ειμαι ειλικρινης,η διαφορα δεν ειναι απο 4 κατοσταρικα... ;) Edited June 12, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Θα διαφωνήσω,έχει ωραία οθόνη το 10. Του p9 όντως είναι καλύτερή,όχι ομως ότι αφήνει και τρελά πίσω το 10άρη Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγώ πάντως χειρότερη οθόνη σε κινητό δεν είχα ξαναδεί για λίγο που είχα το htc 10 ευτυχώς το επέστρεψα στο expansys και πήρα το huawei p9 και είδα τι θα πει οθόνη lcd. .....όποιος φίλος το έχει το htc 10 ας μου στείλει pm έχω δύο θήκες και ένα γυαλί για οθόνη να του τα στείλω θα προτιμηθεί πρώτα από βόρεια Ελλάδα Εσένα δεν ήταν προβληματική η συσκευή αν θυμάμαι καλά; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγώ πάντως χειρότερη οθόνη σε κινητό δεν είχα ξαναδεί για λίγο που είχα το htc 10 ευτυχώς το επέστρεψα στο expansys και πήρα το huawei p9 και είδα τι θα πει οθόνη lcd. ..... μονο αυτο ειδες ομως σε σχεση με το 10,δεν ειδες και τιποτα αλλο... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μονο αυτο ειδες ομως σε σχεση με το 10,δεν ειδες και τιποτα αλλο... :lol: Και τη χάλια κάμερα για αυτό πακέτο και πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Και τη χάλια κάμερα για αυτό πακέτο και πισω αφου δεν πληρουσε τις προδιαγραφες σου και δεν εκανε για τις αναγκες σου καλα εκανες και το εστειλες πισω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Πωπω αναρωτιέμαι αν μου έκατσε αψεγάδιαστη συσκευή ώρες ώρες. Σίγουρα δεν είναι το τέλειο τηλέφωνο αλλά προσπαθώ να βρω σημαντικά μειονεκτήματα και δε μπορώ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Πωπω αναρωτιέμαι αν μου έκατσε αψεγάδιαστη συσκευή ώρες ώρες. Σίγουρα δεν είναι το τέλειο τηλέφωνο αλλά προσπαθώ να βρω σημαντικά μειονεκτήματα και δε μπορώ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμ αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οτι θα ηθελα λιγο πιο ομαλο σκρολινγκ και να μην λερωνε το τζαμακι του φακου και του λειζερ φοκους τοσο ευκολα. Τις προαλες εβγαζε φωτο με θαμπαδα το βραδυ και μολις ειχε κανει update και ψιλοτρομαξα αλλα τελικα ηθελε καλο καθαρισμα. Ααα και λιγο πιο δυνατο wifi Edited June 12, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Παιδιά κάντε ένα τεστ..σε λευκό χρώμα.τοιχο τραβήξτε μια φώτο και δείτε έχει επάνω και κάτω αυτό το blur..ενώ με την κάμερα της google δεν μου το κάνει αυτό.https://goo.gl/photos/FtjbNBooooRWhqMJ7 Edited June 13, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Την καμερα της google δεν μου την βγαζει πια στο store. Την εβαλες απο apk? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Την καμερα της google δεν μου την βγαζει πια στο store. Την εβαλες απο apk? Την είχα μέσα πριν καμία εβδομάδα..τώρα όντως δεν την βγάζει..κατάλαβες αυτό που λέω με την φώτο;; τράβα σε ένα τοίχο μια φώτο και στην γκαλερί φενεται δυο σκιές επάνω και κάτω στην φώτο..ενω με την κάμερα της google δεν το έβγαζε..καποια μαλ.... Έχει κάνει HTC αλλά ντρέπεται να το πει..χιχι ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την είχα μέσα πριν καμία εβδομάδα..τώρα όντως δεν την βγάζει..κατάλαβες αυτό που λέω με την φώτο;; τράβα σε ένα τοίχο μια φώτο και στην γκαλερί φενεται δυο σκιές επάνω και κάτω στην φώτο..ενω με την κάμερα της google δεν το έβγαζε..καποια μαλ.... Έχει κάνει HTC αλλά ντρέπεται να το πει..χιχι Την έχει μέσα.. Όταν κάποια εφαρμογή την είχες μέσα.την έχει μέσα στης εφαρμογές μου. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μήπως εννοείς τις σκιές του μενού; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts