sakaki14567 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 sakaki δεν την χρειαζεσαι την extreme power save γιατι η μπαταρια ειναι μια χαρα. εκανα ενα reset μετα απο το update για να περασω καποια πραγματα που εχω στο Α9 μου http://i.imgur.com/PtMnmu1.jpg Η μπαταρια δεν ειναι κακη ....καλη ειναι. ναι ενταξει απλα ρωταω αν βαλεις την απλη εξοικονομηση ποσο παει?οχι την extreme...πχ εγω στ μ8 παντα την εχω ενεργοποιημενη και βγαζω μερα στο ανετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Απο καιζερ..ειμαι λιγακι καπως με την καμερα..περιμενα αλλα πραγματα..καπως καλυτερη To update το πήρε η κάμερα??? Έχει βγει πρόσφατο update που διορθώνει αρκετά την αρχική κατάσταση με την κάμερα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Pik νιώθεις ότι λείπει κάτι απ το 10 το οποίο υπάρχει στο Α9? Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωρες ωρες πιστευω εχει καλυτερη οθονη το Α9 γιατι η amoled ειναι πανεμορφη. επισης ειναι πολυ πιο ελαφρυ και λεπτο,αυτο σε κανει να το χειριζεσαι πιο ευκολα. Το Wifi στο Α9 ειναι ανωτερο απο του 10. απο εκει και περα δεν υπαρχει καμμια σχεση.. και κατι που το ξερουν λιγοι. Τα 10αρια εχουν 2 ειδων οθονες. Sharp/Tianma πιο φωτεινη η Sharp,καλυτερα μαυρα η Tianma ομως ετσι και αλλιως το ρυθμιζεις. εγω πχ εχω Tianma και δεν εχω κανενα θεμα Edited May 17, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σωστός είδα poll στο xda με τις οθόνες Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ωρες ωρες πιστευω εχει καλυτερη οθονη το Α9 γιατι η amoled ειναι πανεμορφη. επισης ειναι πολυ πιο ελαφρυ και λεπτο,αυτο σε κανει να το χειριζεσαι πιο ευκολα. Το Wifi στο Α9 ειναι ανωτερο απο του 10. απο εκει και περα δεν υπαρχει καμμια σχεση.. και κατι που το ξερουν λιγοι. Τα 10αρια εχουν 2 ειδων οθονες. Sharp/Tianma πιο φωτεινη η Sharp,καλυτερα μαυρα η Tianma ομως ετσι και αλλιως το ρυθμιζεις. εγω πχ εχω Tianma και δεν εχω κανενα θεμα Πως το βλέπεις αυτό? Νόμιζα πως η Sharp είχε σταματήσει να εφοδιάζει την htc.. oh well :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 sakaki δεν την χρειαζεσαι την extreme power save γιατι η μπαταρια ειναι μια χαρα. εκανα ενα reset μετα απο το update για να περασω καποια πραγματα που εχω στο Α9 μου http://i.imgur.com/PtMnmu1.jpg Η μπαταρια δεν ειναι κακη ....καλη ειναι. Δημήτρη ή χρήση στα νούμερα που ανεβάζεις είναι με Wi-Fi αποκλειστικά ή μεικτά κ με δεδομένα? Την φωτεινότητα που την έχεις? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδια εχει καποιο θεμα με το focus στην καμερα; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Παιδια εχει καποιο θεμα με το focus στην καμερα; ναι εχει,ειναι λιγο αργο ακομα και μετα την αναβαθμισουλα. θα την ηθελα ελαχιστα πιο γρηγορη μου ηρθε και update. Δημήτρη ή χρήση στα νούμερα που ανεβάζεις είναι με Wi-Fi αποκλειστικά ή μεικτά κ με δεδομένα? Την φωτεινότητα που την έχεις? αυτο που ειδες ειναι χωρις καθολου wifi,το λεει στα στατιστικα. η φωτεινοτητα παντα στα κινητα μου ειναι στο 45% στο αυτοματο. Γενικα η μπαταρια ειναι ικανη για το καλυτερο και για το μετριο ταυτοχρονα. πιστευω σε 2 updates ακομα θα δουμε ανετα 4,5 με 5 ωρες οθονη σε 4g και αυτο μου φτανει. δεν ειχα κανενα προβλημα ομως με την μπαταρια μεχρι σημερα. Πως το βλέπεις αυτό? Νόμιζα πως η Sharp είχε σταματήσει να εφοδιάζει την htc.. oh well :p κατεβαζεις μια εφαρμογη... hw info ή κατι τετειο. Edited May 17, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ναι εχει,ειναι λιγο αργο ακομα και μετα την αναβαθμισουλα. θα την ηθελα ελαχιστα πιο γρηγορη μου ηρθε και update. αυτο που ειδες ειναι χωρις καθολου wifi,το λεει στα στατιστικα. η φωτεινοτητα παντα στα κινητα μου ειναι στο 45% στο αυτοματο. Γενικα η μπαταρια ειναι ικανη για το καλυτερο και για το μετριο ταυτοχρονα. πιστευω σε 2 updates ακομα θα δουμε ανετα 4,5 με 5 ωρες οθονη σε 4g και αυτο μου φτανει. δεν ειχα κανενα προβλημα ομως με την μπαταρια μεχρι σημερα. κατεβαζεις μια εφαρμογη... hw info ή κατι τετειο. 2ώρες κ σαράντα λεπτά με χρήση δεδομένων στο πενήντα τις εκατό είναι πολύ καλα πιστεύω. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δε ξέρω εάν είναι άξιο αναφοράς, αλλά από τότε που ήρθε το 2ο update της κάμερας, με το που switchαρα στο video rec, έκλεινε το τηλέφωνο.. όχι το camera app, το τηλέφωνο..:p.. Έγινε ένα hard reset και oh lalah.. έστρωσε.. :lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 @Shuffle το αμερικανικό που πήρες υποστηρίζει την 800αρα; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 @Shuffle το αμερικανικό που πήρες υποστηρίζει την 800αρα; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Yeap!..... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λέτε να το πάρω απο smarties; Μου είπαν 1 έως 3 ημέρες θα το εχουν και μετα το στέλνουν. Ο ενδοιασμος μου ειναι πως είχα παραγγείλει άλλη μια φορά απο smarties και δεν είχε έρθει ποτε. Ποοοοτε θα βγει στο Σκρουτζ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λέτε να το πάρω απο smarties; Μου είπαν 1 έως 3 ημέρες θα το εχουν και μετα το στέλνουν. Ο ενδοιασμος μου ειναι πως είχα παραγγείλει άλλη μια φορά απο smarties και δεν είχε έρθει ποτε. Ποοοοτε θα βγει στο Σκρουτζ. :confused: Κάνε το παραγγελία και αν στο ενδιάμεσο βρεις κάτι άλλο τους παίρνεις και το ακυρωνεις. Βεβαιωσου ότι είναι unbranded η συσκευή, αν βέβαια σε ενδιαφέρει αυτό. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κάνε το παραγγελία και αν στο ενδιάμεσο βρεις κάτι άλλο τους παίρνεις και το ακυρωνεις. Βεβαιωσου ότι είναι unbranded η συσκευή, αν βέβαια σε ενδιαφέρει αυτό. Nikos from s7 edge Αυτό θα κάνω μάλλον. Αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο στο Σκρουτζ θα το ακυρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Tην ασημι εκδοση με το μαυρο μπροστα που μπορουμε να την βρουμε και αν μπορουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μπορει καποιος να βαλει μια φωτο τον φορτιστη γιατι εχω την εντυπωση οτι μου εχει βαλει τον παλιο μεσα? πανω γραφει 1Α. Μολις εφτασε και βλεπω πραγματα που δεν μ αρεσουν πχ ανοιχτο κουτι χωρις ζελατινα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 bvb από που αγόρασες; Μάλλον σου στείλανε προϊόν για άλλη αγορά κι αντί να βάλουν φορτιστή μέσα με αγγλικό πχ plug, θεώρησαν ότι απευθύνονται σε αδαή και έβαλαν συμβατικό μέσα. Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Απο amazon.de πρεπει να ναι συσκευη απο Taiwan περιμενω να φορτισει για να το ανοιξω. Τι κανουμε τωρα του στελνω να μου στειλει φορτιστη? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μπορει καποιος να βαλει μια φωτο τον φορτιστη γιατι εχω την εντυπωση οτι μου εχει βαλει τον παλιο μεσα? πανω γραφει 1Α. Μολις εφτασε και βλεπω πραγματα που δεν μ αρεσουν πχ ανοιχτο κουτι χωρις ζελατινα Γράφει στο πλάι, Qualcomm charge 3.0?.. Οπως και να έχει, ΜΟΝΟ με τον included φορτιστή έχει γρήγορη φόρτιση.. με οποιονδήποτε άλλο quick/turbo charger κτλ δε φορτίζει γρήγορα.. Δοκίμασα και με τον motorola και με του Robin, που είναι και οι 2 turbo, και μετά βίας έπιανε το 1.5Α.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Όχι βέβαια. Του έστειλα εμαιλ και αν δεν μου στείλει το κανονικό τον δίνω στην αμαζον,δεν μπορω να ανεβασω την φωτο. Συνεχιζω απο εδω cid HTC__621, νομιζω Ταιβαν μας καλυπτει η εγγυηση στην Ελλαδα? Edited May 18, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Όχι βέβαια. Του έστειλα εμαιλ και αν δεν μου στείλει το κανονικό τον δίνω στην αμαζον,δεν μπορω να ανεβασω την φωτο. Συνεχιζω απο εδω cid HTC__621, νομιζω Ταιβαν μας καλυπτει η εγγυηση στην Ελλαδα? Καλησπερα :) καλοριζικο το τερατακι. δεν ρωτας την htc αυριο στο chat για το cid να εισαι σιγουρος 100% δινεις το ιμει της συσκευης και σου λενε για την εγγυηση. http://www.htc.com/gr/contact/chat/ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λέτε να το πάρω απο smarties; Μου είπαν 1 έως 3 ημέρες θα το εχουν και μετα το στέλνουν. Ο ενδοιασμος μου ειναι πως είχα παραγγείλει άλλη μια φορά απο smarties και δεν είχε έρθει ποτε. Ποοοοτε θα βγει στο Σκρουτζ. :confused: Μου κάνει εντύπωση πως στο site τους λένε ότι έχουν το silver EU και στην εικόνα έχουν το ασημί με μαύρη πρόσοψη... κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται:ninja: αυτό είναι για την αμερικάνικη αγορά ή κανω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Στο smarties δείχνει ότι έφεραν και το γκρι τώρα με 650. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Στο smarties δείχνει ότι έφεραν και το γκρι τώρα με 650. Mε μεγαλυτερο χρονο παραδοσης βεβαια. Αυτο δεν το εχω καταλαβει.. Δεν ειναι σε αποθεμα, αλλα αμα το παραγγειλεις το φερνουν; Tι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts