Jump to content

«Σχέση» από το Internet;

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

off topic i mou fenete?

Μια σχεση που αρχιζει απο το νετ δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο. Διαβαζω καθε τοσο αρθρα για ζευγαρια που γνωριστικαν μεσω του ιντερνετ, παντρεφτικαν και μετα απο μισο-ενα- δυο χρονια το πολλυ χωριζουν και πανε στα δικαστιρια, κανουν κατι κακο ο ενας στον αλλον και διαφορα τετια. Το να κανεις μια γνωριμια δεν ειναι κατι το κακο αλλα συνιθος δεν καταλιγουν σε καλες σχεσης που αντεχουν στον χρονο. Αν παλι κανεις καπιον φιλο αυτος δεν θα ειναι καπιος φιλος που να ειναν αυτος που τον εμπιστευσε στα παντα αλλα θα μπορει να ειναι μια παρεα. Εγω πχ εχω γνωρισει εναν μεσω του MSN αλλα θα προτιμουσα να μην τον γνωρισω ποτε. Τωρα τα λεμε μια χαρα αλλα δεν βρησκο λογο να τον γνωρισω.

κοιταξε δεν πολυστεκει αυτο που λες γιατι και πολλα ζευγαρια που δεν εχουν γνωριστει απο net χωριζουν και καταληγουν στα δικαστηρια,επειτα μπορεις να βρεις και καλους φιλους μεσο net που καποια στιγμη μπορει να γινεται και κολληταρια,οπως μπορεις να την πατησεις με το net,μπορεις να την πατησεις και με διχως τη βοηθεια του net :) αναλογα το ποσο γκαντεμης εισαι :p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγουρα! Απλα με κανονικη γνωριμια παιζουν πιο πολλα. Βλεπεις την συμπεριφορα, τον χαρακτιρα και ολα αυτα απο την αρχη με αποτελεσμα να τα εχεις απο την αρχη υπ οψον σου. Ενω απο το νετ αρχικα εχεις μονο την κουβεντα που μεσω νετ δεν ειναι και μαγαλη λεπτομερη κτλ, που μπορει να σε κανουν να δεις αλλιως τον ανθρωπο οταν τον γνωρισεις που συνιθος ειναι αρνητικο. Γνωστος μου εχει συναντισει ανθροπο που μιλωσανε μαζι στο νετ (μονο φιλικα, ειναι του ιδιου φιλου) και του βγηκε σε καλλη φιλια ενω ενας γνωστος του γνωρισε εναν αλλον και παραλιγο να βρεθει φυλακι. Οποτε εχω υποψειν μου και της δυο περιπτοσης. Απλα με το νετ περισσοτερες ειναι οι πιθανοτιτες για κακη καταλιχη παρα για καλη. Ασε που ποτε δεν ξερεις τι ψυχακιαδες και τι ψυχανομαλοι κυκλοφορουν στα ΙRC και στα διαφορα chat

Έλα ρε, γίνονται τέτοια πράγματα; Ανήκουστο. Να το ονομάσουμε cyber-sex? Τρέχω στο #hellas να τους πω τα νέα!

Αχ! Με πρόλαβες! Είχα σκοπό να τους το αναγγείλω εγώ. Το έχουν βάλει topic τώρα... γμτ! :( Ούτε τα credits για το myphone δεν βάλανε :cry:

πιστεύω ότι κάποιος με ελαφρώς μεγαλύτερο iq από το νούμερο των παπουτσιών του μπορεί να τους καταλάβει αυτούς ....

Πλάκα κάνεις... :w00t:

Ανεξάρτητα του iq σου, δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι κρύβεται στην απέναντι οθόνη.

Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα, ούτε καν αν μιλάς σε άντρα ή γυναίκα.

Ο καθένας παίζει το παιχνίδι του. Απλά το βλέπεις σαν παιχνίδι και παίζεις και εσύ, το θέμα είναι να μην το πάρεις στα σοβαρά.

Δεν έχω συναντήσει ποτέ γυναίκα από net για να έχω κάποια εμπειρία, αλλά το θεωρώ ξεπεσμό και δεν φοβάμαι μήπως με κοροιδέψουν οι άλλοι, αλλά δεν θα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Αν δεν μπορώ να βρω γκόμενα έξω, καλύτερα να μη βρω καθόλου.

Άλλωστε πιστεύω οτι το 90% των γυναικών που συχνάζουν στο net συστηματικά και κυρίως ψάχνουν άντρα από εκεί είναι για τα μπάζα! :D

και εγω γνωρισα μια κοπελα απο το mirc και τωρα μετα απο μια φιλια 2 χρονια εχουμε δεσμο και παμε απο το καλο στο καλυτερο αλλα...

off topic i mou fenete?

Μια σχεση που αρχιζει απο το νετ δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο. Διαβαζω καθε τοσο αρθρα για ζευγαρια που γνωριστικαν μεσω του ιντερνετ, παντρεφτικαν και μετα απο μισο-ενα- δυο χρονια το πολλυ χωριζουν και πανε στα δικαστιρια, κανουν κατι κακο ο ενας στον αλλον και διαφορα τετια. Το να κανεις μια γνωριμια δεν ειναι κατι το κακο αλλα συνιθος δεν καταλιγουν σε καλες σχεσης που αντεχουν στον χρονο.

φίλε αυτό δεν έχει καμία σχέση.

Τα πολλά διαζύγια δεν οφείλονται στην σχέσεις μέσω net.

Συνήθως αυτές οι σχέσεις είναι για πη**μα και μετά τίποτα και εννοώ υπο κανονικές συνθήκες γιατί διαφορετικά θα τη βγάλουν με cyber πη**μα! :p

Αν παλι κανεις καπιον φιλο αυτος δεν θα ειναι καπιος φιλος που να ειναν αυτος που τον εμπιστευσε στα παντα αλλα θα μπορει να ειναι μια παρεα. Εγω πχ εχω γνωρισει εναν μεσω του MSN αλλα θα προτιμουσα να μην τον γνωρισω ποτε. Τωρα τα λεμε μια χαρα αλλα δεν βρησκο λογο να τον γνωρισω.

Οι φίλοι είναι άλλη φάση.

Και εγώ έχω γνωρίσει άτομα από net και κάνουμε παρέα.

Πολλές φορές είναι και καλό γιατί έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.

Άλλωστε πιστεύω οτι το 90% των γυναικών που συχνάζουν στο net συστηματικά και κυρίως ψάχνουν άντρα από εκεί είναι για τα μπάζα! :D

Αν ψάχνουν αντρα στο νετ, κι εγώ πιστευω οτι οι περισσότερες είναι για τα μπαζα. Αν όμως απλα "συχνάζουν στο net συστηματικα" δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκυπτει αυτοςς ο χαρακτηρισμός!Δηλαδή επειδη εμενα με εκανε ο Θεος να μου αρέσουν πολύ οι υπολογιστές και γενικά το ιντερνετ, σημαίνει οτι είμα και μπαζο ενώ οι υπολοιπες τεχνοφοβικές γυναικες πιο ωραίες απο μένα? Νομιζω η συλλογιστική σου πορεία μπαζει νερα λίγο...

Αν ψάχνουν αντρα στο νετ, κι εγώ πιστευω οτι οι περισσότερες είναι για τα μπαζα. Αν όμως απλα "συχνάζουν στο net συστηματικα" δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκυπτει αυτοςς ο χαρακτηρισμός!Δηλαδή επειδη εμενα με εκανε ο Θεος να μου αρέσουν πολύ οι υπολογιστές και γενικά το ιντερνετ, σημαίνει οτι είμα και μπαζο ενώ οι υπολοιπες τεχνοφοβικές γυναικες πιο ωραίες απο μένα? Νομιζω η συλλογιστική σου πορεία μπαζει νερα λίγο...

Mπορεί εσύ να ανήκεις στο 10%! :D

Άφησα περιθώρια. :p

Αλλά γενικά αυτό βλέπω και ακόμη περισσότερο δεν έχει τύχει ποτέ να γνωρίσω ωραία κοπέλα και να μου πεί ασχολούμαι με το internet και γενικότερα με υπολογιστές.

Από αυτά, εκεί καταλήγω. :innocent:

Επίσης δέχομαι photos από τις γυναίκες του myphone, διοργανώνω καλλιστεία! :tease: :stupid:

Συμφωνώ απόλυτα...

Με εκνευρίζουν κι εμένα οι τύποι που αράζουν όλη τη μέρα σε ένα room και κάθε λίγα λεπτά πετάνε ένα "Endiaferetai kamia gia gnwrimia?". Ή που μόλις δουν ένα γυναικείο nickname να μπαίνει, μέσα σε 0,0000005 χιλιοστά του δευτερολέπτου της ανοίγουν πριβέ παράθυρο για να της την πέσουν. Από την άλλη όμως, το να τύχει σε κάποιον μια καλή γνωριμία από ένα chat room ή forum όπου μπαίνει για να συζητήσει κάτι άσχετο (και όχι με σκοπό να κάνει καμάκι), δεν το κατακρίνω. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέτοιες τυχαίες γνωριμίες μπορεί να μας συμβούν παντού, γιατί όχι και στο Internet;

Χα! Έχετε βάλει καμιά φορά γυναικείο nickname να δείτε τι γίνεται;! Με το που μπαίνεις στο #hellas ξαφνικά πετάγονται 15 παράθυρα DCC Chat. Δεν προλαβαίνεις να τα κλείνεις λέμε! Ερε τι τραβάνε οι γυναίκες μέσα εκεί... :rolleyes:

Αυτο είναι συνηθισμένο σε τετοιες ηλικίες όπως η δική σου γιατι δεν έχουν συνηθως το θάρρος να κάνουν μια "κανονική" σχέση. Να ξέρεις όμως οτι webcams, μικρόφωνα και τέτοια ποτέ δεν υποκαθιστουν το να βλέπεις τον άλλον, να τον αγγιζεις κλπ. Εχω μια φίλη, πολυ φοβερό άτομο κατα τα αλλα, που όταν ήταν μόνη έμπαινε στο τσατ της Vodafone για να συναψει με καποιον τετοιου είδους πλασματικές σχέσεις γιατι δεν άντεχε να είναι τελείως μόνη και ήθελε να έχει καποιον να της στελνει ερωτολογα στο κινητο σε τακτα χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρεί την ψευδαισθηση της σχεσης. Τι θελω να πω με αυτό? Ότι συνηθως τετοια φαινομενα είναι συμβιβαστικές καταστάσεις που προκυπτουν απο την απελπιδα προσπαθεια των ανθρώπων να μην μεινουν μονοι τους. Εννοειται οτι μιλαω για "σχεσεις" μέσω ιντερνετ και μονο που δεν έχουν ειδωθει ποτε οι 2 ανθρωποι. Αν απλα ξεκιναει απο το ιντερνετ τότε για μενα ειναι το ίδιο και καλύτερο απο το να ξεκιναει σε μια καφετερια.

Κάτι σαν το φιλαράκι μου που έλεγα δηλαδή... μήπως να τους βάλουμε να γνωριστούνε; ;)

...

Βάλε το 99%...

Πάντως μια φορά πριν δύο-τρία χρόνια θυμάμαι σε ένα internet cafe ήταν μια ξανθιά... άλλο πράγμα έτσι; Έπαιζε DIABLO II!!! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό γιατί είμαι σίγουρος πως δεν θα το ξαναδω να συμβαίνει.

Αλλά ρε παιδιά αυτό το σχέσεις μέσω internet (+ cybersex) πόσο γελοίο μπορεί να είναι;

Φανταστείτε:

<Alexel> Mwro se thelw edw kai twra, gdisou

<Mwro_19> Ok, alla gdisou esu prwta giati egw ntrepomai

* Alexel bgazei papoutsia, bgazei kaltses, bgazei poukamiso, panteloni, mpokseraki kai perimenei.

* Mwro_19 kanei to idio

<Alexel> Ti forouses mpokseraki?

<Mwro_19> Oxi bre...

<Alexel> Ok, sunexizoume

* Alexel pianei tin MWro_19 apo tin mesi kai tis anoigei ta podia

<Mwro_19> Eisai sigouros gi' auto?

<Alexel> e?

* Mwro_19 is now known as Baggelis_truck42

* Alexel pidaei apo to parathiro

:D :p :lol: :lol:

Επειδη είναι σπάνιο δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται. ας μη γενικεύουμε και ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακι. Απλα οι γυναικες που ασχολουνται με υπολογιστές είναι γενικά λίγες οπότε ειναι στατιστικά μικρότερη η πιθανότητα να βρεις καποια ωραια.

κακα τα ψεματα οποιος κανει τσατ για να βρει γκομενα/ο ειναι για τα αναθεμα και 100% μπαζο! οι ωραιοι ΔΕΝ μπενουν να κανουν τσατ να ψαχτουν γιατι εχουν και τις επιτυχιες του στην αληθινη ζωη.

Αλλά ρε παιδιά αυτό το σχέσεις μέσω internet (+ cybersex) πόσο γελοίο μπορεί να είναι;

Φανταστείτε:

<Alexel> Mwro se thelw edw kai twra, gdisou

<Mwro_19> Ok, alla gdisou esu prwta giati egw ntrepomai

* Alexel bgazei papoutsia, bgazei kaltses, bgazei poukamiso, panteloni, mpokseraki kai perimenei.

* Mwro_19 kanei to idio

<Alexel> Ti forouses mpokseraki?

<Mwro_19> Oxi bre...

<Alexel> Ok, sunexizoume

* Alexel pianei tin MWro_19 apo tin mesi kai tis anoigei ta podia

<Mwro_19> Eisai sigouros gi' auto?

<Alexel> e?

* Mwro_19 is now known as Baggelis_truck42

* Alexel pidaei apo to parathiro

:D :p :lol: :lol:

Χααχαχαχχαχαχαχααα γαματο! LooooooooooooooL

Χα! Έχετε βάλει καμιά φορά γυναικείο nickname να δείτε τι γίνεται;! Με το που μπαίνεις στο #hellas ξαφνικά πετάγονται 15 παράθυρα DCC Chat. Δεν προλαβαίνεις να τα κλείνεις λέμε! Ερε τι τραβάνε οι γυναίκες μέσα εκεί... :rolleyes:

Εγώ hellas μπαίνω με φίλους με ψαρωτικά nicknames και φυσικά σκάνε τα prv δέκα δέκα μαζεμένα.Το τι δούλεμα τους ρίχνουμε δε περιγράφεται...το γελοίο είναι ότι αφού τους στείλουμε και μια ψεύτικη φωτό μιας θεάς μας έχουν ερωτευτεί(!) :worry: Η πλάκα είναι όταν μιλάμε με κάποιον που κι αυτός στάνταρ για πλάκα είναι και δουλεύουμε ο ένας τον άλλο. :p

Κι εγώ πίστευα ότι όσοι κάνουν τσατ είναι για τα μπάζα αλλά τελικά αποδεικνύομαι λάθος.Δηλαδή δεν ισχύει πάντα.Εγώ μπαίνω συγκεκριμένα σε ένα room σχετικό με την μουσική που ακούω και όλοι σχεδόν είναι κούκλοι.Βασικά μπείτε joy να δείτε τι παίζει,το 90% από αυτούς μπαίνουν και τσατ. ;)

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

κακα τα ψεματα οποιος κανει τσατ για να βρει γκομενα/ο ειναι για τα αναθεμα και 100% μπαζο! οι ωραιοι ΔΕΝ μπενουν να κανουν τσατ να ψαχτουν γιατι εχουν και τις επιτυχιες του στην αληθινη ζωη.

δικιο εχεις powerZ οι ωραιοι κυκλοφορουμε στoυς δρομους κι οχι στα chatrooms :D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

emena giati kati mou leei mesa mou oti akoma kaneis mirc kai an oxi akoma gia polla xronia psaxnosoun polli asxima kai o monadikos sou skopos itan to na breis gkomena mesa apo to mirc. den ksero alla gia kapoio logo to ithos tou post sou mou thimizei tetoio atomo.

sorry ean se prosbalei to post mou alla leo kati to opoio kathe fora pou diabazo to post sou mou bgainei sinexeia. makari na eimai lathos kai na exo lathos krisi.

Kαλέ μου Dakar, το mirc είναι πρόγραμμα. Το chat ονομάζεται Internet Relay Network , κοινώς και IRC. Το GrNet είναι ένας IRC server. Αυτά περί σωστής ενημέρωσης.

Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με το Net από τότε που τα modem ήταν 2400 να σου πω ότι τα πρώτα 'chat' τα κάναμε σε κάτι παράξενα πράγματα που λέγονταν BBS. Μετά ανακαλύψαμε το Undernet, το Dalnet, το EFNet. (Αυτά ήταν (και είναι ακόμα) τα μεγαλύτερα IRC (chat) Networks στον κόσμο.

Επί σειρά ετών ήμουν διαχειριστής ενός τέτοιου IRC Server (IrcOP ή SYSop) στη Dalnet και στης Microsoft , το chat.msn.com. Τότε λοιπόν που έκανα chat , σε καθημερινή βάση, δεν υπήρχε η πλέμπα που έχει γεμίσει το σημερινό Net όπου και η κουτσή μαρία (σόρρυ Μαρία) έχει pc και Net.

Φαινόμενα σαν την κατάντια του #hellas στο GrNet δεν υπήρχαν. Τότε το chat ήταν ένα πολύ καλό μέσο επικοινωνίας και στα rooms είχαμε κάνει παρέες. Σκέψου ότι το πρώτο meeting IRL , δλδ να συναντηθούμε αυτοί που κάναμε chat έγινε μετά από 1,5 χρόνο online παρέας.

Τότε τα rooms είχαν 10-15 βασικούς "τσατόβιους" που ο ένας ήξερε τα προβλήματα του άλλου , του συμπαραστεκόταν , του έλεγε στο φινάλε έναν καλό λόγο προσπαθώντας να τον ανεβάσει ψυχικά όταν κάποιος έλεγε έχω πρόβλημα.

Εν ολίγεις , δεν ψάχναμε γυναίκα στο Net. Το ότι έτυχαν και κάποιες περιπτώσεις να συμβεί κάτι , απλά έτυχε. Θα μπορούσε να τύχει το ίδιο σε ένα club, σε μία καφετέρια ,σε ένα κινηματογράφο, οπουδήποτε.

Μακάρι να είχα πια χρόνο να κάνω chat και μακάρι να μπορούσα να ξαναβρώ εκείνες τις παρέες, τότε που το "καμμιά 25 από Κοζάνη" ήταν το μόνο που δεν ψάχναμε εκεί μέσα. Εκείνες τις παρέες που είχαν μέσα και ανθρώπους ξένους και ξεροσταλιάζαμε μέχρι τις 3 το πρωί περιμένοντας το φίλο που έμενε Αυστραλία ή Αμερική να μπεί , να του πούμε καλημέρα , να ρωτήσουμε τι κάνει η γυναίκα του και τα παιδιά του και να πάμε για ύπνο γιατί την άλλη μέρα είχαμε δουλειά. Αυτό ήταν το chat πρίν 15 χρόνια φίλε μου, τότε που έκανα και εγώ. Κρίμα που δεν το προλάβατε.

Και τελειώνοντας νομίζω ότι το παρακάτω εξέφραζε απόλυτα τι ήταν κάποτε η Online επικοινωνία. Πιο αθώα , πιο ρομαντική, πιο ανθρώπινη :

Διαβασέ το προσεκτικά και θα με καταλάβεις ή μάλλον θα καταλάβεις ποιός ήταν ο vampyre τότε.

FRIENDS WITHOUT FACES

We sit and we type, and we stare at our screens

We all have to wonder, what this possibly means.

With our mouse we roam, through the rooms in a maze

Looking for something or someone, as we with in a daze.

We chat with each other, we type all our woes

Small groups we do form, and gang up on our foes.

We wait for somebody, to type out our name.

We want recognition, but it is always the same.

We give kisses and hugs, and sometimes flirt.

In PM's we chat deeply, and reveal why we hurt.

We do form friendships - but - how, we don't know

But some of these friendships, will flourish and grow.

Why is it on screen that we can be so bold

Telling our secrets, that have never been told.

Why is it we share the thought in our mind

With those we can't see, as though we were blind.

The answer is simple, it is as clear as a bell.

We all have our problems, and need someone to tell.

We can't tell real people, but tell someone we must,

So we turn to the 'puter, and to those we can trust.

Even though it is crazy, the truth still remains

They are Friends Without Faces, and odd little names.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

ελεος :p

ολοι κανουν chat δεν εχει σχεση αμα εισαι ομορφος και δεν ξερεις τι σου γινεται εδω στην περιοχη μου εχουμε κατι λελεδες με κατι κοπελες που λες οτι τελικα οι αντρες εφυγαν για τον αρη ολοι εχουν επιτυχιες αλλοι λιγοτερες αλλοι περισσοτερες σημασια εχει οτι οι πιο πολλοι μπαινουν για το χαβαλε και αμα κατσει η φαση τοτε ενταξει :D :p

εδω περα εχει τυχει να γνωρισω κοπελα απο το counter strike μετα απο τα βρισιδια που εφαγε

Kαλέ μου Dakar, το mirc είναι πρόγραμμα. Το chat ονομάζεται Internet Relay Network , κοινώς και IRC. Το GrNet είναι ένας IRC server. Αυτά περί σωστής ενημέρωσης.

Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με το Net από τότε που τα modem ήταν 2400 να σου πω ότι τα πρώτα 'chat' τα κάναμε σε κάτι παράξενα πράγματα που λέγονταν BBS. Μετά ανακαλύψαμε το Undernet, το Dalnet, το EFNet. (Αυτά ήταν (και είναι ακόμα) τα μεγαλύτερα IRC (chat) Networks στον κόσμο.

Επί σειρά ετών ήμουν διαχειριστής ενός τέτοιου IRC Server (IrcOP ή SYSop) στη Dalnet και στης Microsoft , το chat.msn.com. Τότε λοιπόν που έκανα chat , σε καθημερινή βάση, δεν υπήρχε η πλέμπα που έχει γεμίσει το σημερινό Net όπου και η κουτσή μαρία (σόρρυ Μαρία) έχει pc και Net.

Φαινόμενα σαν την κατάντια του #hellas στο GrNet δεν υπήρχαν. Τότε το chat ήταν ένα πολύ καλό μέσο επικοινωνίας και στα rooms είχαμε κάνει παρέες. Σκέψου ότι το πρώτο meeting IRL , δλδ να συναντηθούμε αυτοί που κάναμε chat έγινε μετά από 1,5 χρόνο online παρέας.

Τότε τα rooms είχαν 10-15 βασικούς "τσατόβιους" που ο ένας ήξερε τα προβλήματα του άλλου , του συμπαραστεκόταν , του έλεγε στο φινάλε έναν καλό λόγο προσπαθώντας να τον ανεβάσει ψυχικά όταν κάποιος έλεγε έχω πρόβλημα.

Εν ολίγεις , δεν ψάχναμε γυναίκα στο Net. Το ότι έτυχαν και κάποιες περιπτώσεις να συμβεί κάτι , απλά έτυχε. Θα μπορούσε να τύχει το ίδιο σε ένα club, σε μία καφετέρια ,σε ένα κινηματογράφο, οπουδήποτε.

Μακάρι να είχα πια χρόνο να κάνω chat και μακάρι να μπορούσα να ξαναβρώ εκείνες τις παρέες, τότε που το "καμμιά 25 από Κοζάνη" ήταν το μόνο που δεν ψάχναμε εκεί μέσα. Εκείνες τις παρέες που είχαν μέσα και ανθρώπους ξένους και ξεροσταλιάζαμε μέχρι τις 3 το πρωί περιμένοντας το φίλο που έμενε Αυστραλία ή Αμερική να μπεί , να του πούμε καλημέρα , να ρωτήσουμε τι κάνει η γυναίκα του και τα παιδιά του και να πάμε για ύπνο γιατί την άλλη μέρα είχαμε δουλειά. Αυτό ήταν το chat πρίν 15 χρόνια φίλε μου, τότε που έκανα και εγώ. Κρίμα που δεν το προλάβατε.

Και τελειώνοντας νομίζω ότι το παρακάτω εξέφραζε απόλυτα τι ήταν κάποτε η Online επικοινωνία. Πιο αθώα , πιο ρομαντική, πιο ανθρώπινη :

Διαβασέ το προσεκτικά και θα με καταλάβεις ή μάλλον θα καταλάβεις ποιός ήταν ο vampyre τότε.

FRIENDS WITHOUT FACES

We sit and we type, and we stare at our screens

We all have to wonder, what this possibly means.

With our mouse we roam, through the rooms in a maze

Looking for something or someone, as we with in a daze.

We chat with each other, we type all our woes

Small groups we do form, and gang up on our foes.

We wait for somebody, to type out our name.

We want recognition, but it is always the same.

We give kisses and hugs, and sometimes flirt.

In PM's we chat deeply, and reveal why we hurt.

We do form friendships - but - how, we don't know

But some of these friendships, will flourish and grow.

Why is it on screen that we can be so bold

Telling our secrets, that have never been told.

Why is it we share the thought in our mind

With those we can't see, as though we were blind.

The answer is simple, it is as clear as a bell.

We all have our problems, and need someone to tell.

We can't tell real people, but tell someone we must,

So we turn to the 'puter, and to those we can trust.

Even though it is crazy, the truth still remains

They are Friends Without Faces, and odd little names.

tote sou ofeilo mia signommi mias kai parermineusa to post sou. simfono apolita me ola osa les kai aspazomai tis apopseis sou kai blepo oti den diafonoume se tipota sto thema tou ti xrisi einai prepon na ginetai.

apla egine i lathos kritiki logo tou oti sinithos ean tixei kai akouso tetoia mesa se parea einai apo atoma pos na to po teliomena pou exoun san autoskopo to irc gia na broun date.

to megalo kako bebaia einai oti sto grnet to 80% (kai isos kai ligo na leo) ton atomon mpainoun gia na psarepsoun gkomena i gkomeno kai oti sizitisi kai na paei na anoiksei kapoios/a prin to telos kataligoun stis klassikes erotisis tou stil pos eisai, pou meneis, exeis foto, theleis na pame gia kafe, dose mou to tilefono sou.

alla please min me les kale mou dakar giati em mou akougetai kapos you know :p

kalimeres kai apo emena kai thimithite simera na peite mia kalimera stin mana sas kai to simantikotero na min ksexasete to doro giati meta den tha sas milane. (kala tha sas milane alla oles oi ginaikes einai ligo euaisthites me ta dora kai tis giortes ;) )

so cheers apo emena kai xronia polla stis manades tou einai edo mesa kai genika se oles olou tou kosmou. :D

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

ελεος :p

ολοι κανουν chat δεν εχει σχεση αμα εισαι ομορφος και δεν ξερεις τι σου γινεται εδω στην περιοχη μου εχουμε κατι λελεδες με κατι κοπελες που λες οτι τελικα οι αντρες εφυγαν για τον αρη ολοι εχουν επιτυχιες αλλοι λιγοτερες αλλοι περισσοτερες σημασια εχει οτι οι πιο πολλοι μπαινουν για το χαβαλε και αμα κατσει η φαση τοτε ενταξει :D :p

εδω περα εχει τυχει να γνωρισω κοπελα απο το counter strike μετα απο τα βρισιδια που εφαγε

auto einai na brizis tin gkomena na tis rixneis kai kana mpertaki ksilo kai meta na se leei moro mou

xaxaxaxaxaxaxaxa :p mipos tis aresoun kai ta dermatina me rafes perierges kai ta mastigia :p

auto einai na brizis tin gkomena na tis rixneis kai kana mpertaki ksilo kai meta na se leei moro mou

xaxaxaxaxaxaxaxa :p mipos tis aresoun kai ta dermatina me rafes perierges kai ta mastigia :p

οχι απλως με ειχε ξεσκισει και νομιζα οτι ηταν αγορι και λεω κατι γαλλικα και ρωταω που ειναι το νουμερο 35 παω εκει και βλεπω οτι ηταν μια κοπελα μετα απο την συγνωμη που επρεπε να δωσω τις επιασα κουβεντα για το cs και ετσι πηρα το νουμερο της και τωρα θα δουμε :p

οχι απλως με ειχε ξεσκισει και νομιζα οτι ηταν αγορι και λεω κατι γαλλικα και ρωταω που ειναι το νουμερο 35 παω εκει και βλεπω οτι ηταν μια κοπελα μετα απο την συγνωμη που επρεπε να δωσω τις επιασα κουβεντα για το cs και ετσι πηρα το νουμερο της και τωρα θα δουμε :p

sostos. kala einai apo tis pio apifanes eukairies gia gnorimia ;)

Pisteuw pws i diafora tou "chat" apo to "real life" sto thema sxesis egguetai sto gegonos pws stin "alithini zwi" vlepeis ex'arxis ton allo kai ton katigoriopoieis kai vasi tis ekswterikis emfanisis! Me to chat milas arxika kai gnwrizeis pio eukolo kai tin prwsopikotita(an den leei psemata)!

Pisteuw pws to chat einai mia mikrografia tis koinwnias! Tha vreis ta panta! Wraies, asximes, eksupnes, xazes........ta panta!!

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Vampyre, μην πας πολύ πίσω... Ξεκίνησα να μπαίνω IRC συστηματικά τέλη 97 αρχές 98. Τότε στο #cyprus (Undernet) οχι μόνο ξέραμε οι τακτικοί ο ένας τον άλλον, αλλά κάναμε και την πλάκα μας... Αλλά όχι μόνο αυτό: μία φίλη είχε δημιουργήσει δικό της κανάλι και μπαίναμε και εκεί, και λειτουργούσαμε όπως ανέφερες... Όλοι νυκτόβιοι μέχρι τις 4-5 το πρωί, να συζητάμε, να κάνουμε πλάκες, να πειράζουμε αλλήλους.. Ωραίες εποχές :O

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Vampyre, μην πας πολύ πίσω... Ξεκίνησα να μπαίνω IRC συστηματικά τέλη 97 αρχές 98. Τότε στο #cyprus (Undernet) οχι μόνο ξέραμε οι τακτικοί ο ένας τον άλλον, αλλά κάναμε και την πλάκα μας... Αλλά όχι μόνο αυτό: μία φίλη είχε δημιουργήσει δικό της κανάλι και μπαίναμε και εκεί, και λειτουργούσαμε όπως ανέφερες... Όλοι νυκτόβιοι μέχρι τις 4-5 το πρωί, να συζητάμε, να κάνουμε πλάκες, να πειράζουμε αλλήλους.. Ωραίες εποχές :O

Σε ορισμένα καναλια έτσι είναι ακόμα. Πχ στο καναλι της σχολήςε μου που εμπαινα παλια συστηματικά (#hmmy) το κλίμα είναι ακριβώς αυτο και κανεις δεν μπαινει εκει για να βρει γκόμενα...

ΥΓ: Γκρρρρρρρ, παλι με το account του Παναγιώτη εκανα ποστ, που να με πάρει και να με σηκώσει! :O

Ναι, η Μichelle είμαι...

εγω πλεων οταν μπαινω στο irc μπαινω στο efnet μονο και αυτο οχι για chat ...

θυμαμαι παλια γυρο στο 2001-2002 που μολις σε ηλικια 11-12 χρονων εμπαινα στο irc και ηταν τελιως διαφορετικα περιπου ακριβως σε καναλια που ηταν "μικρα" οπως το περιγραφουν οι bestman και vampire

θυμαμαι οτι ειχα κανει και το δικο μου καναλι που αν θυμαμαι καλα ειχε το ονομα #brujah και εκει το βραδυ μαζευομασταν καμια 10αρια ατομα και συζηταγαμε και καναμε χαβαλε ....

θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ακομη τετοιες παρεες στo irc

ασχετο:μηπως βγηκαμε λιγο εκτος θεματος? ακουω καποιον να ερχεται στο βαθος και να κουβαλαει αλυσηδες ...:rolleyes:

michelle: :innocent: