tripolis Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Μπράβο στην Lg! Μετά από σχεδόν 3 χρόνια κάτοχος τηλεφώνου συνεχίζει να ενημερώνει το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Πρέπει να έχουν βελτιώσει την αντικειμενικότητα της ένδειξης στάθμης της μπαταρίας...Η απλά έχουν φτιάξει κάποιο σοβαρό drain που χαλούσε την ανάγνωση. Στην εμπειρία χρήσης δεν βλέπω διάφορες ούτε στην διαχείριση της RAM. Αν και δεν είμαι κατάλληλος κριτής γιατί δεν κάνω βαριά χρήση μια εφαρμογή άντε 2 εχω ανοικτές ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που χρησιμοποιούν το εν λόγο κινητό, αλλά εγώ από το καλοκαίρι του 2016 που το έχω είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που κάνω. Το πρόβλημα είναι εδώ και δύο μήνες όταν η μπαταρία φτάνει στο 30 - 40% κάπου εκεί ανάμεσα, το κινητό κλείνει απότομα και βάζοντάς το για φόρτιση ξεκινά κλασικά από το 1%. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν τυχαίο αλλά μου το έκανε αρκετές φορές, οπότε σκέφτηκα να πάρω μια γνήσια μπαταρία μπας και μετά από 3,5 χρόνια τα έπαιξε. Τζίφος που λένε και με την καινούργια μπαταρία κάνει ακριβώς το ίδιο, οπότε προχώρησα στο format επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενώ το είχα πλήρως φορτισμένο στο 100% αλλά και πάλι μια από τα ίδια. Επίσης μια φορά που φόρτιζε και είχε φτάσει στο 25% το έβγαλα από την πρίζα και το χρησιμοποιούσα επίτηδες να δω πότε θα κλείσει, ε το άτιμο δεν έκλεισε αλλά έφτασε μέχρι και το 1% απροβλημάτιστα. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Κι εγώ το έχω από το καλοκαίρι του 2016 και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τη μπαταρία εδώ και 1 χρόνο και βάλε. Δεν με έχει ενοχλήσει καθώς το φορτίζω από το βράδυ και με κρατάει για τη χρήση που κάνω (περίπου 3-4 ώρες στο ίντερνετ ,youtube,viber και κλήσεις που και που) μέχρι και το επόμενο βράδυ είναι περίπου στο 50%. Αν πεσει περίπου στο 40% και το χρησιμοποιήσω ξαφνικά σβήνει απότομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Τι στο καλό προγραμματισμένα είναι να χαλάνε ; :lol: Μάλιστα άρα ξαναβάζω την παλιά μπαταρία, κρίμα είναι να χαλάσω την καινούργια και να το φορτίζω στο 40%' Μπορεί βέβαια με κάποια νέα ROM να φλασαριστεί και να σταματήσει αυτό, αλλά ποιος ασχολείται τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 (edited) Μέχρι πόσα GB microSD μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό; Πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ένας φίλος και αναρωτιόμασταν. Edited April 25, 2021 by Dark Scizor Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μέχρι πόσα GB microSD μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό; Πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ένας φίλος και αναρωτιόμασταν. Του 2016 μέχρι 32GB, του 2017 μέχρι 256GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Του 2016 μέχρι 32GB, του 2017 μέχρι 256GB Ο περιορισμός ισχύει ακόμα κι όταν χρησιμοποιείται exFAT; ή μήπως δεν υποστηρίζει exFAT το συγκεκριμένο (έκδοση 2016); Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Ο περιορισμός ισχύει ακόμα κι όταν χρησιμοποιείται exFAT; ή μήπως δεν υποστηρίζει exFAT το συγκεκριμένο (έκδοση 2016); Απ΄ ότι έχω διαβάσει κάποια στιγμή, android marshmallow 6.0 είναι μόνο σε Fat32 δεν δουλεύει σε exfat ή NTFS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts