Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μας διορθώσει τα "bugs" και να μας στέλνει και μας update και δεν μας "ξεχάσει " θα είναι μια ένδειξη ότι προσπαθεί να είναι σοβαρή εταιρεία και σέβεται τους πελάτες της. Edited by Darkpurple

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σημειωσω οσον αφορα το power saver οτι παντα το ειχα χωρις να κανω καμια αναβαθμιση ποτέ...Η παρτιδα ποσες συσκευες ειναι;;

500;; 1000;; 2000;; αυτοι λοιπον θα μεινουν με τα bugs σε αντιθεση με τους υπολοιπους? και να πω κατι πανω σαυτο;; αυτοι με 32 ειναι οι

πρωτοι πελατες που την εμπιστευτηκαν;; αυτους τους πελατες εχει συνδεσει με πεκινο η ουκι;; Φιλε zenix η 64αρα στο needrom ειναι οφισιαλ της ουκι;; υπαρχει απο την ουκι 64αρα ρομ εστω για φλασαρισμα;;;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η διαφορα στις επιδοσεις, γενικοτερα, δεν ειναι μεγαλη, μεταξυ 32 και 64. Με την καθημερινη χρηση δεν βλεπεις την διαφορα. Οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι στα 32 bit και κανεις developer δεν καθεται να κανει το compile στα 64. Το θεμα για μας τους 32 ειναι να βγαινουν ενημερωσεις για να διορθωνονται καποια bug. Αυτο ειναι ολο. Και για να απαντησω σε μια προηγουμενη ερωτηση σε σχεση με την μπαταρια, ενω φορτιζει ολο το βραδυ στο 100%, μολις κανω restart δειχνει 97-98% , το οποιο δεν ειναι δυνατον να συμβαινει. Οπως επισης το ποσοστο της μπαταριας πεφτει γρηγορα στο 98% χωρις ιδιαιτερη χρηση αλλα παλι το τηλεφωνο μου δινει 10-11 ωρες SOT. Αυτα σημαινουν οτι η ρομ εχει καποια μικρα bug που ενω δεν ειναι τιποτα σοβαρο καλο θαναι να φτιαχτουν σε μια ενημερωση. Απο την αλλη πλευρα οφειλω να πω οτι το τηλεφ. λειτουργει υποδειγματικα, χωρις προβληματα και ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα , κι ειχα πολλες :)

Ολες οι μπαταριες θεωρω οτι απο το εργοστασιο δν ειναι σε θεση να δωσουν πληρεις φορτισεις ετσι οπως το εννοεις...για τον λογο οτι δν ειναι καλο να αδειαζουν εντελως...αυτο που περιεγραψα και συμβαινει και σε σενα ειναι ο κυκλος μιας πληρους φορτισης...οταν η μπαταρια ειναι στο 100% δν σημαινει οτι εκανε μια πληρη φορτιση και με τον τροπο που περιεγραψα το πετυχαινεις αυτο...δν ειναι απαραιτητο να εχει μονο το λειτουργικο θεμα ανετα μπορει να εχει και η μπαταρια που ανεξαρτητα απο το βαρος της συσκευης ισως δν ειναι κομπλε 6mah..

Να σημειωσω οσον αφορα το power saver οτι παντα το ειχα χωρις να κανω καμια αναβαθμιση ποτέ...Η παρτιδα ποσες συσκευες ειναι;;

500;; 1000;; 2000;; αυτοι λοιπον θα μεινουν με τα bugs σε αντιθεση με τους υπολοιπους? και να πω κατι πανω σαυτο;; αυτοι με 32 ειναι οι

πρωτοι πελατες που την εμπιστευτηκαν;; αυτους τους πελατες εχει συνδεσει με πεκινο η ουκι;; Φιλε zenix η 64αρα στο needrom ειναι οφισιαλ της ουκι;; υπαρχει απο την ουκι 64αρα ρομ εστω για φλασαρισμα;;;

Ναι , υπαρχει εδω http://www.needrom.com/download/oukitel-k6000-pro-6-0/

Την φλασαρεις χωρις να κανεις τσεκ τα "userdata" και ετσι δεν χρειαζεται να ξαναστησεις το τηλεφ. απο την αρχη. Μετα κανεις μεσω ΟΤΑ τις αναβαθμισεις.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Την φλασαρεις χωρις να κανεις τσεκ τα "userdata" και ετσι δεν χρειαζεται να ξαναστησεις το τηλεφ. απο την αρχη. Μετα κανεις μεσω ΟΤΑ τις αναβαθμισεις.

Λεω να το δοκιμασω....ειμαι θετικος δλδ πλεον σαυτο...αλλα το ποτε ειναι αγνωστο..οποιος με προλαβει ας πει εντυπωσεις..

Και ειμαι θετικος μονο για τον λογο του οτι θα εχω υποστηριξη στο μελλον για οτιδηποτε αλλο προκυψει και αποφασισει η ουκι να κανει αναβαθμιση...

Edited by TyrionLannister

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολες οι μπαταριες θεωρω οτι απο το εργοστασιο δν ειναι σε θεση να δωσουν πληρεις φορτισεις ετσι οπως το εννοεις...για τον λογο οτι δν ειναι καλο να αδειαζουν εντελως...αυτο που περιεγραψα και συμβαινει και σε σενα ειναι ο κυκλος μιας πληρους φορτισης...οταν η μπαταρια ειναι στο 100% δν σημαινει οτι εκανε μια πληρη φορτιση και με τον τροπο που περιεγραψα το πετυχαινεις αυτο...δν ειναι απαραιτητο να εχει μονο το λειτουργικο θεμα ανετα μπορει να εχει και η μπαταρια που ανεξαρτητα απο το βαρος της συσκευης ισως δν ειναι κομπλε 6mah..

Οκ, εμενα δεν με πολυπειραζει να μην κανει πληρη κυκλο φορτισης. Αυτα ειναι παιδικες αρρωστιες. Το πολυ πολυ αν χαλασει η μπαταρια στα δυο χρονια, θαχω αλλαξει τηλεφ. :lol:

Για μενα το οτι το τηλεφ. δεν εχει προβληματα με ποιοτητα κλησεων, με καμερα, με miracast και chromecast που τα δουλευω πολυ, με ΟTG ,με καταπληκτικη οθονη κ.λ.π ειναι τα βασικα για μενα. Το οτι εχει ελλειψεις ειναι γεγονος (notification led κ.λ.π), αλλα μπορω ανετα και χωρις αυτα. Οσο για την μπαταρια να πω οτι το τηλεφωνο που αντικατατεστησε το ouki ηταν ενα xiaomi redmi note 2, το οποιο αν εξαιρεσεις οτι εμπαινε σκονη στην μπροστινη καμερα, ετριζε το καπακι πισω, δεν συνδεοταν με smart tv, η μπαταρια του (3000mah), με ελαφρια χρηση κρατουσε 3-3.5 sot με την φωτεινοτητα αρκετα μειωμενη, ηταν ενα καλο τηλεφωνο (χαχα). Τωρα με σχεδον ολα ανοιχτα συνεχεια και με την ιδια χρηση μου δινει 10-11 ωρες sot, τοτε η μπαταρια του δεν ειναι 6αρα αλλα δεκαεξαρα, (που λεει ο λογος) :lol:

Ετσι μπορεις να συγκρινεις και να πεις αν εχει η οχι καλη μπαταρια. Με τα προηγουμενα σου τηλεφωνα και την χρηση που κανεις.

Edited by zenix

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ειμαστε σιγουροι οτι μετα το φλασαρισμα δεν θα χασει διαφορα δεδομενα π.χ. imei κτλ το οποιο μου εχει συμβει πολλες φορες με αλλες συσκευες?

Το otg δουλεύει τελεια εκτος απο joystick. Εβαλα του xbox360 και δε το αναγνωριζε. Μαλλον δεν αναγνωριζει μοχλους. Εχει κανεις καποιον μοχλο να το επιβεβαιωσει;;; Μιλαω παντα με καλωδιο ετσι;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το power saver δεν το είχαμε απο την αρχή αν θυμάμαι καλά ουτε οι 32 ουτε οι 64, ήρθε μέσα στο 1ο update. Μόνο που στα 64 ήρθε και εφέ με το led.

soulfunkdjx. Έχεις πάρει νεο update να σε πάει σε ν12????

Το v12 ειναι για τα 32bit. (Το εχει ο γαμπρος μου)

Εγω ειμαι ακομα στην v8 με 64bit.

Προχθες παρελαβα ενα ακομα 64bit με update v9.

Μην αγχωνεστε παιδιά. Το τηλεφωνο λειτουργει άψογα ειτε σε 32 ή σε 64. Απλα οι 64 εχουν καποια εξτρα καλουδια. Μπορειτε να φλασαρετε την 64αρα απο needrom κ αν δε σας ανοιγει το κινητο τοτε ξαναβαλτε την 32αρα. Οποτε θα πρεπει να βρειτε κ τις δυο ρομ.

Το v12 ειναι για τα 32bit. (Το εχει ο γαμπρος μου

Το δαχτυλικο αποτύπωμα στην ν12 που ειναι 32 αρα λειτουργεί κανονικά?

Υπάρχει και το app της κλειδαριάς λογισμικού που λείπει από εμάς?

Μπορείς να μας πεις? Αν ναι, μπορεί να μας στείλει και μας την ν12 αφού ειναι 32 αρα.

Ναι θα το κοιταξω αλλα δε μπορω να σου στειλω την v12. Πως να στη στειλω; Θα επρεπε οταν την κατεβαζα να μη την κανω εγκατασταση και να πηγαινα στο φάκελο που το αποθηκευσε να το αντιγραψω καπου αλλου. Πλεον ειναι ηδη εγκατεστημένη και δεν υπαρχει το εκτελεσιμο αρχειο (zip).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να σας λύσω κάποιες απορίες και να βρω τα updates που ζητατε δωστε μου λιγο χρονο. Εχω εναν πολυ καλο μου φιλο Γερμανο που δουλευει στην oukitel. Μιλαμε πολυ συχνα. Θα τον ρωτησω και θα σας ενημερωσω. Οκ παιδες;;;;

Ναι θα το κοιταξω αλλα δε μπορω να σου στειλω την v12. Πως να στη στειλω; Θα επρεπε οταν την κατεβαζα να μη την κανω εγκατασταση και να πηγαινα στο φάκελο που το αποθηκευσε να το αντιγραψω καπου αλλου. Πλεον ειναι ηδη εγκατεστημένη και δεν υπαρχει το εκτελεσιμο αρχειο (zip).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να σας λύσω κάποιες απορίες και να βρω τα updates που ζητατε δωστε μου λιγο χρονο. Εχω εναν πολυ καλο μου φιλο Γερμανο που δουλευει στην oukitel. Μιλαμε πολυ συχνα. Θα τον ρωτησω και θα σας ενημερωσω. Οκ παιδες;;;;

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ που κάθε φορά μας βοηθάς.

Δεν εννοούσα να μου στείλεις εσύ το update , απλός διαβάζοντας ότι η ν12 ανήκει σε 32bit ομολογώ ότι χάρηκα και αναθάρρησα για μας με τα 32bit. Και σκέφτηκα ότι αφού κυκλοφορεί 32αρι με νέα ενημέρωση πιθανό σύντομα η oukitel αφού την έχει (την νέα ενημέρωση) να μας την στείλει και σε μας τους υπόλοιπους!!!

Βέβαια αν ο φίλος σου μπορεί να σε ενημέρωση για το ποια σκοπεύει να είναι η αντιμετώπιση της εταιρείας που εργάζεται για μας τα 32αρια θα είναι πολύ ευγενικό από μέρους του.

Ελπίζω αυτό το ν12 να σημαίνει ότι δεν μας "ξέχασε " και ότι σκοπεύει να διορθώσει τα "bug"

μας.

Αναμένουμε λοιπόν νέα σου για την ν12, αν διορθώνει κάτι από αυτά που θέλουμε , καθώς επίσης και ότι μπορέσει να σε πληροφορήσει ο φίλος σου.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου.

Έχει κανείς μενού επιλογών στο bluetooth για την αναμονή, ορατότητα κτλ.? Είμαι με 32bit και δεν υπάρχει κάτι εκτός αν δεν το βλέπω...

Το otg δουλεύει τελεια εκτος απο joystick. Εβαλα του xbox360 και δε το αναγνωριζε. Μαλλον δεν αναγνωριζει μοχλους. Εχει κανεις καποιον μοχλο να το επιβεβαιωσει;;; Μιλαω παντα με καλωδιο ετσι;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το v12 ειναι για τα 32bit. (Το εχει ο γαμπρος μου)

Εγω ειμαι ακομα στην v8 με 64bit.

Προχθες παρελαβα ενα ακομα 64bit με update v9.

Μην αγχωνεστε παιδιά. Το τηλεφωνο λειτουργει άψογα ειτε σε 32 ή σε 64. Απλα οι 64 εχουν καποια εξτρα καλουδια. Μπορειτε να φλασαρετε την 64αρα απο needrom κ αν δε σας ανοιγει το κινητο τοτε ξαναβαλτε την 32αρα. Οποτε θα πρεπει να βρειτε κ τις δυο ρομ.

που φαινεται το 32 και το 64bit?

Αν εννοείς το ποτέ θα είναι ορατό και πότε όχι, δεν το έχει ούτε το δικό μου.

Όμως και σε ενα doogee x5 που έχω με lollipop δεν το έχει ούτε αυτό.

Κάτι ποίο παλία με 4. 1, 4. 2 και 4. 4 λειτουργικό την έχουν την επιλογή.

Δεν ξέρω αν δεν την έχει η συσκευή μας απο " bug" λειτουργικού η έχει σταματήσει απο τα lollipop.

Περίμενε να σου απαντήσει και κανένα άλλο 32αρι.

Εγω δε καταλαβαινω γιατι εφοσον η v12 ειναι για 32 δεν βγαινει στο ΟΤΑ...soulfunkdjx η βοηθεια σου ειναι πολυτιμη ευχαριστουμε και αν δε φλασαρουμε απο,τι καταλαβα θα πρεπει να περιμενουμε...

Μόλις το παρέλαβα. Μία ερώτηση: στη μπροστινή κάμερα η φωτογραφία απεικονίζεται ανάποδα. Δηλαδή για παράδειγμα, εγώ και η φίλη μου "βγαίνουμε" σε αντίθετες θέσεις από αυτές που φωτογραφιζόμαστε. Ενώ δηλαδή εκείνη είναι δεξιά μου, βγαίνει στα αριστερά.

Αυτό διορθώνεται ή όχι;

Scotty, beam us up.

Μόλις το παρέλαβα. Μία ερώτηση: στη μπροστινή κάμερα η φωτογραφία απεικονίζεται ανάποδα. Δηλαδή για παράδειγμα, εγώ και η φίλη μου "βγαίνουμε" σε αντίθετες θέσεις από αυτές που φωτογραφιζόμαστε. Ενώ δηλαδή εκείνη είναι δεξιά μου, βγαίνει στα αριστερά.

Αυτό διορθώνεται ή όχι;

Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων μπας και φτιαξει. Αν οχι δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη καμερας απο το play store

Δοκίμασα με εφαρμογές, έκανα επαναφορά, αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.

edit

τελικά βρήκα πως στο google play με selfie camera φέρνει εφαρμογές που έχουν τη δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις. Αυτό που λέγατε δηλαδή.

Και πάλι ευχαριστώ!

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Δοκίμασα με εφαρμογές, έκανα επαναφορά, αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.

Μικρό το κακό. Με τόσες εφαρμογές που υπάρχουν μπορείς να κάνεις flip την φωτογραφία που θες και να την επαναφέρεις εκεί που θες.

Μου απαντησε ο Γερμανος παιδιά και ειπε πως η 32bit ειναι η παλιά rom. Τον ρωτησα αν ειναι ασφαλές να βαλουν οι 32αρηδες την 64και δε πηρα ακομα απαντηση. Μολις παω σπιτι θα το διασταυρωσω και απο αλλου και θα δας πω αν ειναι να το κανετε. Ισως το κανω εγω πρωτα στου γαμπρου μου που εχει 32bit και να μη περιμενουμε κανεναν να μας απαντησει, εκτος και αν καποιος απο εσας την εγκατεστησε ηδη και δε μας ενημερωσε.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Μου απαντησε ο Γερμανος παιδιά και ειπε πως η 32bit ειναι η παλιά rom. Τον ρωτησα αν ειναι ασφαλές να βαλουν οι 32αρηδες την 64και δε πηρα ακομα απαντηση. Μολις παω σπιτι θα το διασταυρωσω και απο αλλου και θα δας πω αν ειναι να το κανετε. Ισως το κανω εγω πρωτα στου γαμπρου μου που εχει 32bit και να μη περιμενουμε κανεναν να μας απαντησει, εκτος και αν καποιος απο εσας την εγκατεστησε ηδη και δε μας ενημερωσε.

Σου έγραψα πιο πριν Αποστόλη και σου είπα μιας και ασχολείσαι, να μας κάνεις έναν οδηγό να την περάσουμε κι εμείς.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro