duc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Συμφωνώ μαζί σου. Θέλω να έχουμε όλοι την ίδια ακριβώς μεταχείριση ανεξάρτητος ποιά παρτίδα αγορασαμε. Οσο αναφορά τον ήχο κλήσεις, εμένα χτυπάει κανονικά, εκτός και αν το γυρίσω με την οθόνη ανάποδα, όπου μπαίνει σε σιγαση, αλλά αυτό το έχω επιλέξει εγώ μέσα απο τις ρυθμίσεις. Νομίζω αυτό δεν έχει σχέση, δεν έχω ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή για να έχω θέμα. Το έχω ψάξει και το ψάχνω ακόμη αλλά άκρη δεν βρήκα, Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας μου πει γιατί είναι πολύ σπαστικό και φυσικά χάνω και κλήσεις έτσι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Γεια σας παιδες...εχω την αντικατασταση για οσους εχουν διαβασει τι επαθα στις πρωτες σελιδες εδω και ενα μηνα...και αν και εχω v8 ειμαι στα 32 bit...υπαρχει η ρομ για 64 που απλα την τρεχουμε απο το app των ενημερωσεων της συσκευης..χωρις την διαδικασια δλδ που κανουμε οταν κανουμε ρουτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Γεια σας παιδες...εχω την αντικατασταση για οσους εχουν διαβασει τι επαθα στις πρωτες σελιδες εδω και ενα μηνα...και αν και εχω v8 ειμαι στα 32 bit...υπαρχει η ρομ για 64 που απλα την τρεχουμε απο το app των ενημερωσεων της συσκευης..χωρις την διαδικασια δλδ που κανουμε οταν κανουμε ρουτ;; Φτιάξε μας ρε αδελφέ, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να περάσουμε εμείς με τα 32bit την 64bith; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Γεια σας παιδες...εχω την αντικατασταση για οσους εχουν διαβασει τι επαθα στις πρωτες σελιδες εδω και ενα μηνα...και αν και εχω v8 ειμαι στα 32 bit...υπαρχει η ρομ για 64 που απλα την τρεχουμε απο το app των ενημερωσεων της συσκευης..χωρις την διαδικασια δλδ που κανουμε οταν κανουμε ρουτ;; Τα 32αρια έχουν την ν8. 0_20160607 ως νέα με release date 12. 6. 2016. Στα 64αρια ήταν FZ_V7.0_20160823 , μετά έγεινε ν8 και μετά ν9. Αν εχεις την ν8. 0_20160607 σου έστειλαν νέο με 32αρα, αν η ν8 σου είναι άλλη έχεις 64αρα, η επιλογή να διαλέγουμε την ρομ μέσα απο τις ενημερώσεις θα ήταν το ιδανικό. Μακάρι να έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τα 32αρια έχουν την ν8. 0_20160607 ως νέα με release date 12. 6. 2016. Στα 64αρια ήταν FZ_V7.0_20160823 , μετά έγεινε ν8 και μετά ν9. Αν εχεις την ν8. 0_20160607 σου έστειλαν νέο με 32αρα, αν η ν8 σου είναι άλλη έχεις 64αρα, η επιλογή να διαλέγουμε την ρομ μέσα απο τις ενημερώσεις θα ήταν το ιδανικό. Μακάρι να έχεις δίκιο. Εχω την ν8. 0_20160607 και αρα 32αρα και συμφωνα με το antutu...το θεμα ειναι οτι η εφαρμογη ανανεωσων εχει το κουμπακι ''τοπικες ενημερωσεις'' και οταν το πατησεις σε παραπεμπει σε τοποθεσια μεσα στο κινητο ή στην καρτα sd...πραγμα που σημαινει οτι ανετα (ισως) αν κατεβασεις μια ρομ και στην προκειμενη την 64αρα οφισιαλ να την τρεξει και ολα κομπλε;;;αυτη ειναι η απορια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheDriver Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Για οσους εχουν θεμα με διαφορα θεματα οπως το να μην χτυπαει ο ηχος κλησης, εγω εκανα επαναφορα συστηματος κ ολα εστρωσαν. Πιστευω φταιει το κατεβασμα εφαρμογων που ζητανε διαφορες αδειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εχω την ν8. 0_20160607 και αρα 32αρα και συμφωνα με το antutu...το θεμα ειναι οτι η εφαρμογη ανανεωσων εχει το κουμπακι ''τοπικες ενημερωσεις'' και οταν το πατησεις σε παραπεμπει σε τοποθεσια μεσα στο κινητο ή στην καρτα sd...πραγμα που σημαινει οτι ανετα (ισως) αν κατεβασεις μια ρομ και στην προκειμενη την 64αρα οφισιαλ να την τρεξει και ολα κομπλε;;;αυτη ειναι η απορια μου Το έχω δει κι εγώ. Θα την πάρει από εκεί η θέλει flashtools ? Μόνο κάποιος που το έκανε με επιτυχία μπορεί να μας πει το πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Αν δε γινεται μαυτον τον τροπο εφοσον δινει τη δυνατοτητα η εφαρμογη να τρεξεις αρχειο απο το κινητο θα ειναι κριμα και κατι τετοιες ωρες ειναι να αναρωτιεσαι τι καλο εχει ενα open soυrse λειτουργικο σαν το αντροιντ αν δεν μπορεις να κανεις κατι τοσο απλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καινουρια;παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Άγνωσται αι βουλαί της oukitel :lol::lol: Μπορεί μόλις σταματήσει να βγάζει νέες, να μας ενημέρωση όλους και να μας ενοποιήσει??? :confused::!::what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) καινουρια;παλια; Λογικα ειναι καινουρια....γιατι και v12 βλεπω...και 1 Ιουνιου στο επιπεδο ενημερωσης στον κωδικα ασφαλειας...εγω εχω v8 και 1η Μαϊου αντιστοιχα Επισης το θεμα με τις επιλογες στο δαχτυλικο αποτυπωμα νομιζω οτι υπαρχει στις 64αρες ρομ...οσοι εχουμε 32αρα δεν εμφανιζονται οι επιλογες για συγκεκρiμενες app. να μια ακομα διαφορα αναμεσα στις 32 και 64 μπιτ ρομς Edited October 3, 2016 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Λογικα ειναι καινουρια....γιατι και v12 βλεπω...και 1 Ιουνιου στο επιπεδο ενημερωσης στον κωδικα ασφαλειας...εγω εχω v8 και 1η Μαϊου αντιστοιχα Επισης το θεμα με τις επιλογες στο δαχτυλικο αποτυπωμα νομιζω οτι υπαρχει στις 64αρες ρομ...οσοι εχουμε 32αρα δεν εμφανιζονται οι επιλογες για συγκεκρiμενες app. να μια ακομα διαφορα αναμεσα στις 32 και 64 μπιτ ρομς Σωστα. Ειναι πιο καινουργια. Απο την αλλη νομιζω οτι δεν μπορεις να περασεις μια 64 ρομ πανω απο 32 . Ουτε ως απλη αναβαθμιση. Μονο με spflash για να σβηστουν και να ξαναγραφτουν ολα απο την αρχη. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Σωστα. Ειναι πιο καινουργια. Απο την αλλη νομιζω οτι δεν μπορεις να περασεις μια 64 ρομ πανω απο 32 . Ουτε ως απλη αναβαθμιση. Μονο με spflash για να σβηστουν και να ξαναγραφτουν ολα απο την αρχη. Ένας φίλος πριν λίγο καιρό κατέβασε σε moto g τα lollipop της cyanogenmod σε zip και τα αποθήκευσε στο τηλέφωνο. Μετά τα άνοιξε και το αναβάθμισε απο εκεί και λειτουργεί κανονικά η συσκευή. Νομίζω ότι αυτό εννοεί ο TyrionLannister. Αφού απο 4αρια έγεινε αλλαγή σε 5αρια πού είναι γράψιμο όλα νέα, μήπως θα μπορούσε να δουλέψει κάτι ανάλογο και για μας, για να πάμε απο 32 σε 64??? :!: Τα spflash είναι ίσως πιο ασφαλή. Ξέρουμε όμως αν υπάρχει κάτι σε 64 που είναι συμβατό αυτήν την στιγμή?? Έχει δοκιμάσει κάποιος την αλλαγή ?? Edited October 4, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 καινουρια;παλια; και δε μπορειτε να περασετε τη νεα; δε κυκλοφορει ετοιμη να τη φλασαρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ένας φίλος πριν λίγο καιρό κατέβασε σε moto g τα lollipop της cyanogenmod σε zip και τα αποθήκευσε στο τηλέφωνο. Μετά τα άνοιξε και το αναβάθμισε απο εκεί και λειτουργεί κανονικά η συσκευή. Νομίζω ότι αυτό εννοεί ο TyrionLannister. Αφού απο 4αρια έγεινε αλλαγή σε 5αρια πού είναι γράψιμο όλα νέα, μήπως θα μπορούσε να δουλέψει κάτι ανάλογο και για μας, για να πάμε απο 32 σε 64??? :!: Τα spflash είναι ίσως πιο ασφαλή. Ξέρουμε όμως αν υπάρχει κάτι σε 64 που είναι συμβατό αυτήν την στιγμή?? Έχει δοκιμάσει κάποιος την αλλαγή ?? Οι αναβαθμισεις απο μια εκδοση android σε αλλη γινεται με ΟΤΑ χωρις προβλημα αρκει να πας απο 32 σε 32 bit. Ολες οι εταιρειες που υποστηριζουν σοβαρα τα τηλεφωνα τους ετσι κανουν. Απο 32 σε 64 μονο με φλασαρισμα της ρομ. Και τι εννοεις αν υπαρχει κατι σε 64 συμβατο? Αν υπαρχει 64αρα που να περναει πανω απο 32αρα χωρις φλασαρισμα? Οχι δε υπαρχει, αλλα αν θες να φλασαρεις 64αρα ρομ, υπαρχουν 2-3 στο needrom. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danjors Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τελικά αγόρασα νέο ίδιο. Στο χρονικό διάστημα που περίμενα να έρθει το νέο βρέθηκε τεχνικός κινητών απο γνωστό μου και το διόρθωσε. Δεν είχε τίποτα. Απλά το ξεκούμπωσε κ το κούμπωσε και έφτιαξε απο μόνο του! Τώρα έχω βρεθεί με 2 ίδια ολοκαίνουργα κινητά! Ωστόσο είναι πραγματικά άψογο!!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ο darkpurple με καταλαβε...αυτο ακριβως εννοουσα...εχω πολλες αμφιβολιες για το αν με spflash ειναι πιο ασφαλης η ολη φαση.. Δεν εμπιστευομαι εντελως να συνδεσω το κινητακι στο πισι για να φλασαρω...απο την αποψη οτι το πισακι εχει πολλα πανω του φορτωμενα και μπορει να κανει κανα conflict απο την αλλη γτ να εμπιστευτω 64αρα ρομ απο το needrom;;; να υπενθυμισω οτι η διαδικασια ειναι περιπου σαν να ρουταρεις το κινητο αφου πρεπει να δεις αν εχει gapps οπως και δε δειχνει πουθενα αν προκειται για 64αρα ρομ..εχει για να σας προλαβω ενα αρχειο με ονομα τεραστιο αλλα δν ειμαι προγραμμτιστης να καταλαβω αν ειναι 32αρα ή 64αρα...... ο zenix κατατοπιστικοτατος αποκλειει αυτο που εμεις με 32αρα ρομ επιθυμουμε και δηλωνω απογοητευμενος απο την ουκι για τον λογο οτι 100% οι ρομ της εχουν bugs αλλα και το θαρρος να βγαζει κινητο με 2 διαφορετικες ρομ (32 και 64) και να μην προσφερει στους χρηστες της μεν ο,τι προσφερει στους χρηστες της δε..οι dev εκει περα θα πρεπε να μην παρατησουν την 32αρα ρομ...και αν το κανουν θαπρεπε να προσφερουν 64αρα σε ολες τις παρτιδες αλλιως ΟΤΑ αναβαθμιση απο 32 σε 64 χωρις να βαζουν τον πελατη που τους προτιμησε να μπλεκει με φλασαρισματα...Τωρα θα μου πειτε νταξ σιγα ρε φιλε θιγμενε πελατη αλλα να βαζουν εργοστασιακα led ειδοποιηση στην αναβαθμιση και να με στελνουν εμενα με 32αρα να κατεβαζω 3rd party apps για την ιδια ακριβως δουλεια το βλεπω γελοιο...κιαυτο τραβηγμενο;; οκ....η 64αρα να εχει λαβει ισως και 4 αναβαθμισεις και μεις τιποτα;;; Ασχετο αλλα ειμαι αρρωστακι λιγο με το αν φορτιζει σωστα η μπαταρια...γνωριζοντας βολτ αμπερ κλπ βγαινει ο χρονος πληρους φορτισης σε μενα στις 2,5 ωρες στο 100% ...Δοκιμαστε να κανετε το εξης....φορτιστε πληρως το κινητο σας (εγω εχω κατεβασει και εφαρμογη να με ειδοποιει) καντε επανεκκινηση το κινητο αν αναψει με 100% τοτε η μπαταρια ειναι κομπλε αν οχι συνεχιστε τα ιδια βηματα μεχρι να δειξει 100% στην επανεκκινηση...σε μενα δν εχει γινει ποτε...να κατι ακομα για την ουκι και τις μπαταριες της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχουμε "λειψο" αποτύπωμα, έλλειψη led , έλλειψη κλειδαριάς λογισμικού και ποιος ξέρει και τι άλλο που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα και εφόσον κανείς δεν μας είπε (δηλαδή η ίδια η εταιρεία η oukitel) οτι σκοπεύει να κυκλοφορήσει 2 λειτουργικά στο ίδιο ακριβώς μοντέλο, έμμεσος πλην σαφώς μας αφαίρεσε το δικαίωμα της επιλογής. Εάν δεν κάνει κάτι η εταιρεία να διόρθωση αυτήν την "αδικία" ανάμεσα στα 2 λειτουργικά, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να νιώθω "ριγμενη" . Βέβαια το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα και χωρίς αυτά. Αυτή όμως δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση εταιρείας προς τους πελάτες της. Εύχομαι να γίνει κάτι στο σύντομο μέλλον που να μας "δικαιώσει ". Συγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TyrionLannister Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Αν υποψιαστω οτι εχω power saver με την 32αρα v8 τωρα και οταν αγορασα παλι το πρωτο μου τον μαη ειχα παλι power saver αρα παλι v8 και οι 64αρηδες το αποκτησαν στη v9 τοτε δεν ελπιζω σε τιποτα εκτος απο φλασαρισμα αν και εφοσον το βγαλει η ιδια η ουκι στο σαιτ της στο φβ οπουναναι αρκει να ενημερωσει...γιατι απλα οι dev παιζουν με τις ρομ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Αν υποψιαστω οτι εχω power saver με την 32αρα v8 τωρα και οταν αγορασα παλι το πρωτο μου τον μαη ειχα παλι power saver αρα παλι v8 και οι 64αρηδες το αποκτησαν στη v9 τοτε δεν ελπιζω σε τιποτα εκτος απο φλασαρισμα αν και εφοσον το βγαλει η ιδια η ουκι στο σαιτ της στο φβ οπουναναι αρκει να ενημερωσει...γιατι απλα οι dev παιζουν με τις ρομ...! Το power saver δεν το είχαμε απο την αρχή αν θυμάμαι καλά ουτε οι 32 ουτε οι 64, ήρθε μέσα στο 1ο update. Μόνο που στα 64 ήρθε και εφέ με το led. soulfunkdjx. Έχεις πάρει νεο update να σε πάει σε ν12???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Πάντως είναι απαράδεκτο, και η oukitel σαν εταιρία ακόμη πιο πολύ. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται κατά στον τον τρόπο στους καταναλωτές που την στηρίζουν. Εμείς δλδ που πήραμε 64 bit τηλέφωνα με 32 bit λειτουργικά να είμαστε αποπαίδια. Για αυτό πάω την Blackview με χίλια, το BV5000 που είχα αγοράσει πριν καιρό είχε 5.0.1 και πήρε 6.0 και συνέχεια μου κάνει αναβαθμίσεις. Πολύ καλή η υποστήριξη ενώ αντίθετα η oukitel στην υποστήριξη είναι ανύπαρκτη. θα τολμήσω να πω πως ουσιαστικά μας κορόιδεψε δίνοντας μας "ελαττωματικά" προϊόντα προς Αγορά μιας και κανείς δεν ήξερε τι αγόραζε. Και μιας και δεν παίρνουμε αναβαθμίσεις εμείς, θα πρέπει να παρακαλούμε μην γίνει τίποτα και μείνουμε στα κρύα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Πάντως είναι απαράδεκτο, και η oukitel σαν εταιρία ακόμη πιο πολύ. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται κατά στον τον τρόπο στους καταναλωτές που την στηρίζουν. Εμείς δλδ που πήραμε 64 bit τηλέφωνα με 32 bit λειτουργικά να είμαστε αποπαίδια. Για αυτό πάω την Blackview με χίλια, το BV5000 που είχα αγοράσει πριν καιρό είχε 5.0.1 και πήρε 6.0 και συνέχεια μου κάνει αναβαθμίσεις. Πολύ καλή η υποστήριξη ενώ αντίθετα η oukitel στην υποστήριξη είναι ανύπαρκτη. θα τολμήσω να πω πως ουσιαστικά μας κορόιδεψε δίνοντας μας "ελαττωματικά" προϊόντα προς Αγορά μιας και κανείς δεν ήξερε τι αγόραζε. Και μιας και δεν παίρνουμε αναβαθμίσεις εμείς, θα πρέπει να παρακαλούμε μην γίνει τίποτα και μείνουμε στα κρύα. Δυστυχως, εμεις οι 32ριδες, θα πρεπει να κανουμε τον "κοπο" να φλασαρουμε μια 64αρα και απο κει και περα να παιρνουμε ΟΤΑ. Αλλιως οποιος ειναι ευχαριστημενος μενει εδω. :( :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γιατι τοση γκρινια βρε παιδια? Πηρατε σκαρτη συσκευη? Το οτι οι κινεζοι καθε δυο τρεις μηνες βγαζουν καινουρια η αναβαθμισμενη συσκευη, το ξερουμε, το εχουμε αποδεχτει και εχουμε μπει και εμεις στο παιγνιδι. Αυτο εχει τα καλα του για τους υποψηφιους αγοραστες αλλα και τα κακα του για τους ηδη κατοχους. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους "μαζική διαμαρτυρία" από εμάς τους 32αριδες προς την εταιρεία ώστε να κερδίσουμε κάτι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους "μαζική διαμαρτυρία" από εμάς τους 32αριδες προς την εταιρεία ώστε να κερδίσουμε κάτι???? Η διαφορα στις επιδοσεις, γενικοτερα, δεν ειναι μεγαλη, μεταξυ 32 και 64. Με την καθημερινη χρηση δεν βλεπεις την διαφορα. Οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι στα 32 bit και κανεις developer δεν καθεται να κανει το compile στα 64. Το θεμα για μας τους 32 ειναι να βγαινουν ενημερωσεις για να διορθωνονται καποια bug. Αυτο ειναι ολο. Και για να απαντησω σε μια προηγουμενη ερωτηση σε σχεση με την μπαταρια, ενω φορτιζει ολο το βραδυ στο 100%, μολις κανω restart δειχνει 97-98% , το οποιο δεν ειναι δυνατον να συμβαινει. Οπως επισης το ποσοστο της μπαταριας πεφτει γρηγορα στο 98% χωρις ιδιαιτερη χρηση αλλα παλι το τηλεφωνο μου δινει 10-11 ωρες SOT. Αυτα σημαινουν οτι η ρομ εχει καποια μικρα bug που ενω δεν ειναι τιποτα σοβαρο καλο θαναι να φτιαχτουν σε μια ενημερωση. Απο την αλλη πλευρα οφειλω να πω οτι το τηλεφ. λειτουργει υποδειγματικα, χωρις προβληματα και ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη που ειχα μεχρι τωρα , κι ειχα πολλες :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts