t300 Δημοσιεύτηκε January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2005 Μου έδωσαν ένα CDRW το οποίο δεν διαβάζονταν από το drive μου. Έλεγε ότι ήθελε κάποιους drivers από τη Roxio. Mάλλον θα το είχαν γράψει με μέθοδο drag to disk. Μέχρι εδώ ΟΚ. Προσπάθησα να το σβήσω με το Nero αλλά έβγαζε μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει αυτόν τον τύπο CD. Τελικά κατάφερα και το έσβησα με την ενσωματωμένη δυνατότητα των XP αλλά τώρα δεν βλέπουν καθόλου το CDRW. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει τίποτα στο drive. Καμιά πρόταση; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Nα το κάνεις format και μετά πάλι erase .Θα επανέρθει (xρησιμοποιώ το Discjuggler) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 firmware update? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Nα το κάνεις format και μετά πάλι erase .Θα επανέρθει (xρησιμοποιώ το Discjuggler) Πώς μπορώ να κάνω format αφού δε βλέπει καθόλου CD; Λέει ότι δεν υπάρχει CD στο drive... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Πώς μπορώ να κάνω format αφού δε βλέπει καθόλου CD; Λέει ότι δεν υπάρχει CD στο drive... exo tin entiposi oti einai pali oi gnostes lalakies twn win.. dokimases me Easy CD Creator? apo Linux isos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Έχω δοκιμάσει με Nero, Clone CD και την ενσωματωμένη εφαρμογή των XP. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts