christos2476 Δημοσιεύτηκε April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μου έχουν βγει off 3 διαφορετικοί SSD και δεν ξέρω γιατί .Και δεν ξέρει και κανείς .έχω κάνει αναβάθμιση τον σταθερό μου , με καινούργια μητρική asus b150-m (ddr4) και επεξεργαστή ,και γενικά τα έχω αλλάξει όλα τροφοδοτικά ,dvd , μόνο έχω κρατήσει το κουτί και τον παλιό Hd δίσκο .Το πρόβλημα είναι πως μέσα σε 1,5 μήνα έχω αλλάξει 3 ssd που τους χρησιμοποιώ σαν bootable και ξαφνικά κρασάρουν . Μου τους αλλάζουν πάντα από την εταιρεία αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο .Κάνω καθαρή εγκατάσταση win 7 ulti χωρίς image και ghost και ο άλλος σας storage .3 φορές το ίδιο .Μετά από 1,5 με 2 εβδομάδες ενώ όλα είναι ρολόι ξαφνικά κολλάει το σύμπαν και μου βρίσκει το bios τον ssd σαν 20 mb (αντί 120gb ) .δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει , είναι όλα καινούργια .Και κανείς δεν έχει καταλάβει καθώς πάντα μου τον αλλάζουν με απορία .Έχω απελπιστεί .Πάει πουθενά το μυαλό σας ??? HELP !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μου έχουν βγει off 3 διαφορετικοί SSD και δεν ξέρω γιατί .Και δεν ξέρει και κανείς .έχω κάνει αναβάθμιση τον σταθερό μου , με καινούργια μητρική asus b150-m (ddr4) και επεξεργαστή ,και γενικά τα έχω αλλάξει όλα τροφοδοτικά ,dvd , μόνο έχω κρατήσει το κουτί και τον παλιό Hd δίσκο .Το πρόβλημα είναι πως μέσα σε 1,5 μήνα έχω αλλάξει 3 ssd που τους χρησιμοποιώ σαν bootable και ξαφνικά κρασάρουν . Μου τους αλλάζουν πάντα από την εταιρεία αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο .Κάνω καθαρή εγκατάσταση win 7 ulti χωρίς image και ghost και ο άλλος σας storage .3 φορές το ίδιο .Μετά από 1,5 με 2 εβδομάδες ενώ όλα είναι ρολόι ξαφνικά κολλάει το σύμπαν και μου βρίσκει το bios τον ssd σαν 20 mb (αντί 120gb ) .δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει , είναι όλα καινούργια .Και κανείς δεν έχει καταλάβει καθώς πάντα μου τον αλλάζουν με απορία .Έχω απελπιστεί .Πάει πουθενά το μυαλό σας ??? HELP !!! Θεμα Bios? Μηπως πρεπει να το αναβαθμισεις; Επισης με τα Windows 7 εχουν θεμα οι Skylake.Καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο(στα αγγλικα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts