christosi Δημοσιεύτηκε April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2016 Μου έκανε εντύπωση η παρουσίαση του jisr7 (http://www.myphone.gr/d/no1/g3.628/hands-on/) και το χτύπησα. Έχω ήδη εμπειρία από Rwatch R5 kai weloop tommy και περιμένω. Φαίνεται αρκετα πλήρες για τα λεφτά του. (Το weloop είναι αλλη κατηγορία, αδιάβροχο, χωρίς μικρόφωνο και touch screen και ήθελα κάτι διαφορετικό για παράλληλη χρήση) http://en.001phone.cn/UploadFiles/Files/9/7/379/749/000000.gif Highlights •MTK2502 chipset, Support Micro SIM, TF Card •With 1.3" IPS full circle capacitive touch screen •Health fitness tracker: Heart Rate Monitor, Pedometer, Sedentary reminder, Sleep Monitor •Networks Connected & Bluetooth availability: 2G network connectivity let you call, text, email and receive notifications, even when your phone nearby; Aslo available in bluetooth only. •With Baidu's voice Siri: free your hands, just with mouth, to realize the man-machine voice interaction •Game controller: Watch can be used as game handle •Built-in 350mAH battery, standby time is up to about 50 hours •Storage: 64MB RAM + 128MB ROM + 16GB TF Card extension •Customizable watch faces: Express yourself with a selection of customizable watch face design to make your G3 watch device for all occasions. http://www.geekbuying.com/item/NO-1-G3-Bluetooth-Smart-Phone-Watch-MTK2502-SIM-GPRS-Smartwatch-Heart-Rate-Monitor-Fitness-Tracker-Siri-Call-SMS-Reminder---Black-363143.html Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. April 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι σχετικά με το NO1 G3 Το έχω βάλει να φορτίζει για πρώτη φορά και δεν έχει καμία ένδειξη αν όντως φορτίζει. Συν το ότι μόλις το κουνήσεις κινδυνεύουν να φύγουν οι επαφες από τη θ'εση τους. ¨επρεπε να δείχνει κάτι στην οθόνη? Ευχαριστώ Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 πρεπει να δειχνει οτι φορτιζει μηπως δεν κανει καλη επαφη ο φορτιστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_gol Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 ξερετε πως αλλαζουμε οψη ρολογιου και πως μπαινει η οψη με τον πρασινο κυκλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. June 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι σχετικά με το NO1 G3 Το έχω βάλει να φορτίζει για πρώτη φορά και δεν έχει καμία ένδειξη αν όντως φορτίζει. Συν το ότι μόλις το κουνήσεις κινδυνεύουν να φύγουν οι επαφες από τη θ'εση τους. ¨επρεπε να δείχνει κάτι στην οθόνη? Ευχαριστώ update μου έστειλαν και 2ο καλώδιο, αλλά δυστυχώς φταίει το ρολόι Ταξιδεύει για Κίνα. Σε 1,5 - 2 μήνες θα ξανάρθει!!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλημέρες… Ξεθάβω το θέμα μπας και βρούμε λύση. Αν έχει ασχοληθεί κανείς με τα faces θέλω να μάθω πως θα φτιάξουμε ένα δικό μας αλλά με μια μεγάλη λεπτομέρεια. Δεν θέλω να είναι απλό, δλδ ώρα – λεπτά – δευτερόλεπτα αλλά να μπορώ να έχω και τις μέρες την μπαταρία το βηματόμετρο κ.ο.κ. Αν γίνεται να κάνω backup τα default που έχει από μόνο του και να αρχίσω να κόβω – ράβω θα εξυπηρετούσε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts