kostakiss Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 working class hero .. :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 απ το σπιτι δεν θα βγω,πινω μπαφους και παιζω pro.αν και το πρωτο δεν το κανω στο δευτερο εχω κολλησει:pπαιχνιδαρα,χαζοτραγουδο αλλα ταιριαζει στην περιπτωση μου Το πρώτο δεν το κάνεις, δλδ θα βγεις απ'το σπίτι...:worry: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Το πρώτο δεν το κάνεις, δλδ θα βγεις απ'το σπίτι...:worry: ουπς,εισαι παρατηρητικος βλεπω και καλα που το ειπες,το δευτερο καλε δεν κανω:lol:ειμαι απο μονος μου αν εκανα κι απο αυτο τοτε αστο:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Matthew Dekay :music: Vs Proluctors - The Deep Show & Bad Perasma - Swing to Harmony Clearing the mind - 16 bit lolitas remix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Manic Street Preachers - Autumnsong :happy: So when you hear this autumn song Clear your heads and get ready to run So when you hear this autumn song Remember the best times are yet to come :music: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Manic Street Preachers - Autumnsong :happy: So when you hear this autumn song Clear your heads and get ready to run So when you hear this autumn song Remember the best times are yet to come :music: :up: :respect: Από τότε που το «απέκτησα» το έχω κάψει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μονη ξανα δε θα σ αφησωωωω να μη μ αφησεις μονο ποτε περασε η μπορα,περασεεεεε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μονη ξανα δε θα σ αφησωωωω να μη μ αφησεις μονο ποτε περασε η μπορα,περασεεεεε μήπως είσαι ΑΕΚτζού??? :p εγώ έχω κολλήσει με το "Happy together" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 εγώ έχω κολλήσει με το "Happy together" I can't see me lovin' nobody but you for all my life When you're with me, baby, The skies will be blue for all my life :up: :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μήπως είσαι ΑΕΚτζού??? :pοχι γριουλα ειμαι:p εγώ έχω κολλήσει με το "Happy together"ποιος το λεει αυτο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 οχι γριουλα ειμαι:p ποιος το λεει αυτο; υπάρχουν διάφορες εκτλέσεις αυτή των simple plan νομίζω ότι είναι πολύ καλή... αν δεν κάνω λάθος η πρώτη είναι απο σκαθάρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 οχι γριουλα ειμαι:p ποιος το λεει αυτο; και πάλι συνδέεσαι με την ΑΕΚ ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 υπάρχουν διάφορες εκτλέσεις αυτή των simple plan νομίζω ότι είναι πολύ καλή... αν δεν κάνω λάθος η πρώτη είναι απο σκαθάρια Σύμφωνα με την Wikipedia η πρώτη εκτέλεση είναι από τους The Turtles... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Landing in London - Three doors down! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Landing in London - Three doors down! Πολύ καλό κομμάτι, στο γνώριμο ύφος των 3 Doors Down... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Take That - Rule the World Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Take That - Rule the World Αυτό κι αν το έχω κάψει... :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Depeche Mode - Freelove Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Take That - Rule the World Φοβερό!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 jesus, he knows me , phill collins Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Tanto Project - Perfect Color (Original Mix) τελειοοο απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Πολύ καλό κομμάτι, στο γνώριμο ύφος των 3 Doors Down... :) Οντως πολυ ωραιο!!!!:music: Extra κολλημα: Apologize - Timbaland feat One republic "It's too late to apologize..." Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Οντως πολυ ωραιο!!!!:music: Extra κολλημα: Apologize - Timbaland feat One republic "It's too late to apologize..." Καινούργιο single; Hmm, I'll check it out... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 το φιλι της ζωης-@ζου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Καινούργιο single; Hmm, I'll check it out... :) Πως και δεν το χεις παρει ειδηση?;) Ο χαμος γινεται... Νο 2 στο Billboard και το τραγουδι με τα περισσοτερα "παιξιματα" στην ιστορια του βρετανικου ραδιοφωνου...(πηγη) Οχι πως αυτα λενε απο μονα τους κατι αλλα ειναι και πολυ ωραιο τραγουδι...:music: ΥΓ: θα πρεπε να ειναι one republic ft timbaland....;) Ουσιαστικα δικο τους ειναι και συμμετεχει ο timbaland... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts