Guest kvargiam Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Free bird. !!! Lynard Skynard. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Radiohead - Street Spirit λόγω μελαγχολίας... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Radiohead - Street Spirit λόγω μελαγχολίας... To ιδιο μου εχει κολλησει και μενα μαζι με τα: Breathe me - Sia και , πραγματικα υπεροχο κι αυτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Radiohead - Street Spirit λόγω μελαγχολίας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 ;) Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κομμάτι.. Τώρα είμαι σε φάση Careless whisper - George Michael... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 pink floyd - wish you were here Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Angels - Within Temptation :up: http://www.youtube.com/watch?v=26k7WCj67po Symphonic metal...:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 πολυ καλη διασκευη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Λόγια φιλικά - Αλχημιστές feat. Βασίλης Καρράς τέλειο τραγούδι! :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 B.o.B - Airplanes (feat. Hayley Williams) και Florence + the Machine - Heavy In Your Arms Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 B.o.B - Airplanes (feat. Hayley Williams) Είχα μεγάλο κόλλημα με αυτό όταν πρωτοβγήκε! Dust Rhymes - 5 Επιστολές Ακούστε το... Θα ανατριχιάσετε.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Michael Jackson & Mick Jagger - State of shock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa1901 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μόνη στης ζωής την άκρη άλλη μια φορά Έμειναν τα όνειρα μισά Στέγνωσε ξανά το δάκρυ μέσα στην ψυχή κι έγινε αλμύρα στην πληγή. Θέλω να σου πω αντίο, όμως δεν μπορώ μένω μές στο λάθος μου να ζω ό,τι μου ζήτησες δίνω κι ένα σου ζητώ να 'ρχεσαι κι εγώ να ξαναζώ. Σ' ανταμώνω στα κρυφά εκεί στα σκοτεινά, γεννιέμαι στα φιλιά Σε αγγίζω μια φορά, εκεί στο πουθενά και χάνομαι μετά. Να ξέρεις, όλη τη ζωή μου δίνω, σώμα και ψυχή φτάνει πάλι να 'μαστε μαζί Σε θέλω, δε με νοιάζει που πηγαίνω ούτε που θα βγει Είσαι εσύ το τέλος μου κι αρχή. Μόνη στης ζωής την άκρη ψάχνω στο ποτό Ένα παραμύθι να πιαστώ κι ένα τηλεφώνημά σου, έτσι ξαφνικά μ' έσωσε ακόμα μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Anything for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 "... Summer Jam 2003 (DJ F.R.A.N.K) και παρα πολλα αλλα..ακουω ολα τα τραγουδια μου ολα τα ειδη..:):)αλλα αυτα τα 3 πιο πολυ τωρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Sia - I'm in Here Από τη σκηνή του 2ου επ. του GG Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Τα Blackfield και Tears don't fall... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Judas Priest - Nostradamus μαμαει και δερνει..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Michael Jackson - Little Susie ( instrumental ) :respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Τίτλος θέματος: «Ποιό τραγούδι σας έχει κολλήσει αυτόν τον καιρό». Συνεπώς, προσπαθήστε να περιορίσετε τα καθημερινά μηνύματα, που σκοπό δεν έχουν παρά να αυξήσουν τον αριθμό των μηνυμάτων σας. Η παρατήρηση αναφέρεται σε όλους. Ευχαριστώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts