newcell Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Τα Στρατακια . ..πάμε δυνατά !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MlcTsQky_58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Dead Moon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Take me to church-hozier Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Sum 41 - still waiting οποίος βρει σε ποιο Internet show έχει χρησιμοποιηθεί το solo, κερδίζει ένα μανταλακι... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Becky G - shower Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τεράστιος Iratus!! Απίστευτο το νέο άλμπουμ και το συγκεκριμένο κομμάτι!!! Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Με πρόλαβες Θάνο. Το ακούω για 2η φορά. Δεν έχω λόγια απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εγώ να δεις... Όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα.. Απίστευτη δουλειά! (ήμουν σίγουρος ότι θα σχολίαζες :p ) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Υπήρχε περίπτωση να μη σχολιάσω; :p Επίσης, πέρα από το Για τις περίεργες μέρες, ξεχώρισα τα Έλληνας, Γυμνός και Για αυτά που νιώθω φεύγω (μου θύμισε αρκετά σαν στυλ το Μοβ από Άνοιξη!). Βέβαια όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Όχι φυσικά! :p Από την πρώτη στιγμή που είδα το post του στο fb το περίμενα οτι θα σχολιάσεις εδώ :p Και γω αυτά ξεχώρισα από το άλμπουμ πλην του Για αυτά που νιώθω φεύγω που μου φάνηκε κάπως περίεργο... Τώρα μένει να δούμε και τρίτη πράξη και ένα άλμπουμ από Βορ.άς που έχω καιρό να δω δουλειά τους. (άσχετο) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 3η πράξη όντως. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι οι FF έχουν σπάσει, οι ίδιοι (τουλάχιστον ο Iratus) υποστηρίζουν ότι θα βγει το Φτου κι απ' την αρχή στην ώρα του. Προς το παρόν περιμένω και τη δουλειά του Ταφ Λάθος που βγαίνει όπου να ναι και φυσικά Ταφ Λάθος και Iratus μαζί σε κάποιο κομμάτι να τρελαθούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αυτές τις μέρες έχω φάει τρελό κόλλημα με το fade to black των Metallica. Τρανή απόδειξη ότι και οι μεταλλαδες μπορούν να γράψουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μπαλάντες,με άρτιο δέσιμο ακουστικής και ηλεκτρικής, με πολύ απαλά και όμορφα vocals. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αυτές τις μέρες έχω φάει τρελό κόλλημα με το fade to black των Metallica. Τρανή απόδειξη ότι και οι μεταλλαδες μπορούν να γράψουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μπαλάντες,με άρτιο δέσιμο ακουστικής και ηλεκτρικής, με πολύ απαλά και όμορφα vocals. απλα υμνος η κομματαρα:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 απλα υμνος η κομματαρα:cool: Ακριβώς όπως το είπες, ύμνος :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Kansas - Carry On Wayward Son Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 "Πάντα να σκέφτεσαι διπλά να πράττεις λογικά, γιατί τα βρώμικα παιχνίδια θέλουν βρώμικα μυαλά..." Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 sum 41 - scumfuk εξαιρετικο δεσιμο ντραμς/κιθαρας, με πολυ ομορφες εναλλαγες απο το αργο στο γρηγορο κλπ, φοβερα vocals απο τον deryck, και πολυ ωραια Lyrics. Γενικα ενα φοβερο τραγουδι με πολυ ψυχη και παθος, στο για εμενα κορυφαιο αλμπουμ της μπαντας, Screaming bloody murder. αναμενουμε σε 6-12 μηνες το επομενο.... Να σημειωθει και η πολυ καλη εισαγωγη. μονο αρνητικο ειναι οτι θα το ηθελα λιγο πιο μεγαλο με ισως και κανα σολο. αλλα δεν υπαρχει πλεον κιθαριστας για το σολο.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το άκουσα σε ένα club τη μέρα του καρναβαλιού και από χτες έχω κολλήσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklwtsas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Joe cocker - Unchain My Heart Παράθεση Με Εκτίμηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts