zyp3r Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Music Go Music - Warm In The Shadows (Villa rmx) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Finntroll -- Trollhammeren Tρελο κολλημα η Folk Metal. μπυρες, δασος, φωτιες και ΒΙΚΙΝΓΚΣ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ελευσινα rules.. Δεν ακουω τετοια αλλα αυτη η οικονομικη κριση θα μας αλλαξοπιστησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Depeche Mode Wrong & Gorillaz Stylo Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Depeche Mode Wrong & Gorillaz Stylo Τελεια bands, τελεια κομματια. (ειδες που τα Γοριλακια μαμανε?;) ) edit: Απο Gorillaz ακου το "Feel Good inc." και το "Plastic Beach". Edited February 16, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Michael Jackson - This Time Around Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Τελεια bands, τελεια κομματια. (ειδες που τα Γοριλακια μαμανε?;) ) Ναι είναι τέλειοι! Έχουν πολύ ξεχωριστό ήχο.. Και έχουν φάση τα cartoonάκια τους (τελικά όντως ήξερα κάποια κομμάτια τους :rolleyes: ) edit: Απο Gorillaz ακου το "Feel Good inc." και το "Plastic Beach". Ναι τα ξέρω αυτά! Έχουν όμορφο ρυθμό! Επίσης πολύ καλό το Deltron Zero και χαριτωμένο το She's so high. Και εσύ άκου το Stylo Labyrinth Remix ft. Tinie Tempah :) Edited February 16, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 White Lies - Bigger Than Us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Depeche Mode Wrong & Gorillaz Stylo +1 Επισης opeth - bridge of sighs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Φανταστικό κομμάτι. Aπλά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 +1 Επισης opeth - bridge of sighs Χμ.. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στις "πηγές" μου. :blink: Εμένα μου αρέσει πολύ και το Isolation Years, που δεν είναι και πολύ γνωστό δυστυχώς.. Θεϊκό το Windowpane! Από τα πιο ταξιδιάρικα και δυεισδητικά κομμάτια τους :music: *Εννοείται Θεός ο Akerfeldt Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Eιναι cover του τραγουδιου τoυ Robin Trower, αμα δεν γουσταρεις παλιοροκιες μπορει να μην σου αρεσει. Ειναι πιασαρικο ομως ;) Eιναι στο special edition του watershed, ισως γιαυτο δεν το εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Eιναι cover του τραγουδιου τoυ Robin Trower, αμα δεν γουσταρεις παλιοροκιες μπορει να μην σου αρεσει. Ειναι πιασαρικο ομως ;) Eιναι στο special edition του watershed, ισως γιαυτο δεν το εχεις. 6 λεπτά ηρεμίας.. Τζίζες τι κομματάρα.. Τέλεια αισθαντική και ερωτική κιθάρα.. Και τα φωνητικά του Θεού γρατζουνίζουν ευχάριστα.. Αν και δεν έχει τον "συνηθισμένο" ήχο των Opeth, είναι εξίσου υπέροχο.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bxk0TWNZ77Q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spama Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Depeche Mode - Enjoy the silence Παράθεση http://musicboxfm.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Depeche Mode - Enjoy the silence Aκουσε το και απο τους Lacuna Coil. Ωραια διασκευη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Depeche Mode - Enjoy the silence Η καλύτερη διασκευή είναι των Linkin Park. :secret: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Aπολείπειν ο Θεός Αντώνιον, Κ.Π.Καβάφης Άλκηστις Πρωτοψάλτη 1974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Moby - Mistake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Τριμιτονιο - Χαμογελα Nikki Ponte-I Don't Wanna Dance Jennifer Lopez - On The Floor (Feat. Pitbull) Come With Me - Κοκκινα Χαλια Edited February 25, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αυτο το εψαχνα καιρο και αυτη τη βδομαδα που το βρηκα το ακουω συνεχεια http://www.youtube.com/watch?v=THNzuF33tZo εδω μου αρεσει η μουσικη του πολυ (θα μπορουσε καποιος να πει οτι ειναι οπερα?..) εδω εχουμε να κανουμε με τους εθιστικα αγαπημενους μου red hot chili peppers και το αγαπημενο μου κομματι. Αυτο μου θυμιζει τις παλιες εποχες που δεν εζησα (δεν υπηρχα,,) το ακουω ενα χρονο απορω που δεν το βαρεθηκα..! Τελος ευτυχως που υπαρχουν και κατι site του τυπου..youtube to mp3 και μπορουμε να κατεβασουμε τραγουδια και μουσικες απο συναυλιες,ταινιες,κτλ.. :google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Τριμιτονιο - Χαμογελα :offtopic: Εδω εχει πεσει τρελη αντιγραφη :p .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 To αγαπημενο μου DM κομματι (απο τα τοσα τελεια που εχουν) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Gad feat K. BHTA - Over The Moon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts