koufos Δημοσιεύτηκε April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2016 Γεια σας παιδιά, γυρεύω κινητό να πάρο σήμερα είτε αύριο για την κοπέλα μου και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο. Συγκεκριμένα το Xiaomi είναι το Pro μοντέλο με τον 650 qualcomm, 2gb ram κλάι 16gb rom, το 5X επίσης 2gb ram και 16gb rom. Η τιμή τους είναι πολύ κοντά. Όπως διαβάζω η μπαταρία και των δυο είναι παρα πολύ καλή. Του Xiaomi με τον helios X10 ήταν μέτρια αλλα με τον qualcomm 650 έγινε πολύ καλή. Από κάμερα δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται λιγάκι καλύτερο το Redmi note 3 pro. Την ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα και επίσης η μπροστινή για selfies. Όπως βλέπω του Xiaomi η μπροστινή έχει πολύ καλύτερη κάμερα με τον f 2.0 φακό σε σύγκριση με τον f 2.4 tou Huawei. Εσείς τι θα διαλέγατε και γιατί? Έχετε επίσης κάποιο άλλο κινητό υπόψη? Ναι ξέρω το Moto G 3rd gen αλλα ο μονος λόγος που δεν το βάζω είναι γιατί έχει πολύ πιο χαμηλά specs στην ίδια τιμή. Ναι ξέρω για το καθαρό android του και άμεσα updates αλλα για την κοπέλα δεν την νοιαζει φτάνει κάποτε το xiaomi η το huawei να πάρουν 6.0 marshmallow που όπως φαίνεται θα πάρουν. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά για την κάμερα του RN3 PRO... :X Δεν είναι μαύρο χάλι, άντε, ίσως λίγο χάλι τη νύχτα που έχει μαύρο... :lol: Πλάκα κάνω, απλά οι περισσότεροι, με την 16ρα κάμερα της Sony, περίμεναν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Στην τελευταία Ελληνική developer Rom που κυκλοφορεί από την Ελληνική κοινότητα της miui βλέπω ότι βγάζει καλύτερες φώτο από τις εκδόσεις με τις οποίες ήρθε αρχικά το κινητό. Το θέμα είναι μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και να περάσεις αυτή την Rom? Όχι ότι είναι βέβαια κάτι τόσο δύσκολο, υπάρχουν οδηγίες που ακολουθείς κατά γράμμα...;) Κατά τ' άλλα, δηλαδή μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη, GPS, κ.λ.π. το κινητό "φυσαει" !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. April 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά για την κάμερα του RN3 PRO... :X Δεν είναι μαύρο χάλι, άντε, ίσως λίγο χάλι τη νύχτα που έχει μαύρο... :lol: Πλάκα κάνω, απλά οι περισσότεροι, με την 16ρα κάμερα της Sony, περίμεναν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Στην τελευταία Ελληνική developer Rom που κυκλοφορεί από την Ελληνική κοινότητα της miui βλέπω ότι βγάζει καλύτερες φώτο από τις εκδόσεις με τις οποίες ήρθε αρχικά το κινητό. Το θέμα είναι μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και να περάσεις αυτή την Rom? Όχι ότι είναι βέβαια κάτι τόσο δύσκολο, υπάρχουν οδηγίες που ακολουθείς κατά γράμμα...;) Κατά τ' άλλα, δηλαδή μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη, GPS, κ.λ.π. το κινητό "φυσαει" !! Άρα λες προς το Redmi Note 3 Pro να παω? Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ προς τα εκεί πήγα... και δεν το μετάνιωσα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Αν δε σε νοιαζει η μπαταρια g4 να χεις και πολυ καλη εγγυηση απλα πιο ασχημο Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. April 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Αν δε σε νοιαζει η μπαταρια g4 να χεις και πολυ καλη εγγυηση απλα πιο ασχημο Είναι 100 κάτι euro πιο ακριβό και δεν θέλω να δώσω πάνω από 200ευρ Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. April 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ προς τα εκεί πήγα... και δεν το μετάνιωσα... ;) Το τσίμπησα σήμερα, και μάλιστα το 32gb 3gb ram έκδοση σε καλή τιμή από το honorbuy από ΕΥ Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Το τσίμπησα σήμερα, και μάλιστα το 32gb 3gb ram έκδοση σε καλή τιμή από το honorbuy από ΕΥ Μπηκα στο honorbuy να δω το κινητο αλλα στο screenshot με τις γλωσσες την ελληνικη δεν την ειχε. Ειναι οντως ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 και να μην την εχει τι σε νοιαζει;;;; περνας ελληνικη και εισαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλά, εξήγησε στο παιδί 5 πράγματα, όχι απλά πέρνα ελληνική. Πες του ότι πρέπει να του έρθει με την developers γιατι άμα του έρθει με τη Multilanguage πρέπει να έχει PhD στην πυρηνική φυσική και να ασχολείται ώρες για να περάσει την ελληνική, αν καταφέρει να την περάσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 εχω την εντύπωση οτι οι οδηγίες για περασμα ελληνικης ρομ. αν κανω λάθος, ας μην το πάρει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ,Πλάκα κάνω, απλά οι περισσότεροι, με την 16ρα κάμερα της Sony, περίμεναν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. ,/QUOTE] Νομίζωη η κάμεραε είναι Samsung και ναι περιμεναμε καλύτερα αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Από ότι διάβαζα στο υποφόρουμ του RN3PRO εδώ και λίγο καιρό ούτε με την Samsung κάμερα έρχεται αλλά την έχουν αλλάξει. Από EU μάλλον multilanguage θα έχει και άν είναι θέμα η ελληνική rom φαντάζομαι θα υπάρχει και η επιλογή της επιστροφής εντός κάποιου χρονικού διαστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 @zananiro υπερβάλεις....:ρ Και άκρη να μη βγάλει με τους οδηγούς, θα μπει μέσα στο θέμα της συσκευής ή εδώ ή στο miui.gr και θα τον ξεπετάξουν τα σαϊνια.....;) @nikos_nia86 οι φωτο που βγάζει με τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού είναι πολύ καλές. Έχεις τη συσκευή και σου βγάζει ακόμα χάλια φωτο? :blink: @andval Ο sensor που φοράει η συσκευή είναι ο S5K3P3 και είναι ο ίδιος..η υλοποίηση του module αλλάζει κάθε φορά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά, γυρεύω κινητό να πάρο σήμερα είτε αύριο για την κοπέλα μου και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο. Συγκεκριμένα το Xiaomi είναι το Pro μοντέλο με τον 650 qualcomm, 2gb ram κλάι 16gb rom, το 5X επίσης 2gb ram και 16gb rom. Η τιμή τους είναι πολύ κοντά. Όπως διαβάζω η μπαταρία και των δυο είναι παρα πολύ καλή. Του Xiaomi με τον helios X10 ήταν μέτρια αλλα με τον qualcomm 650 έγινε πολύ καλή. Από κάμερα δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται λιγάκι καλύτερο το Redmi note 3 pro. Την ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα και επίσης η μπροστινή για selfies. Όπως βλέπω του Xiaomi η μπροστινή έχει πολύ καλύτερη κάμερα με τον f 2.0 φακό σε σύγκριση με τον f 2.4 tou Huawei. Εσείς τι θα διαλέγατε και γιατί? Έχετε επίσης κάποιο άλλο κινητό υπόψη? Ναι ξέρω το Moto G 3rd gen αλλα ο μονος λόγος που δεν το βάζω είναι γιατί έχει πολύ πιο χαμηλά specs στην ίδια τιμή. Ναι ξέρω για το καθαρό android του και άμεσα updates αλλα για την κοπέλα δεν την νοιαζει φτάνει κάποτε το xiaomi η το huawei να πάρουν 6.0 marshmallow που όπως φαίνεται θα πάρουν. το 5X γιατί θα χει 2 χρονιά εγγύησή στην Ελλάδα, 800άρα μπάντα και θα ναι έτοιμο out of the box δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με ξεκλείδωμα bootloader ούτε rom με φόβο να brickάρει ή πάθει οτιδήποτε update: τώρα είδα ότι πήρες xiaomi άντε καλοδούλευτο Edited June 26, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν τον πρόλαβες...έπεσε στις γραμμές του τρένου...:lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts