Jump to content

ΚΙνητο με 350€!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

Αν δεν κερδισω το διαγωνισμο με το s7 πιο κινητο προτεινετε μεχρι 350;;

Εβλεπα τοσο καιρο το G4 και τωρα διαβαζω ολο για θεματα bootloop!! Δυστηχως επειδη μολις την πατησα με αυτο που ειχα και τα εχασα ολα (s3 mini δεν διαβαζει την εσωτερικη μνημη) δεν θελω να χασω παλι τα αρχεια μου!! Αυτο που ζηταω ειναι να εχει μια πολυ καλη καμερα και 3gb ram και πανω!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Κοιταξε το Honor 7 εντος budget και το LG V10 με κατιτις παραπανω.

Δεν ξερω τι παιζει με Xiaomi και Meizu σε αυτα τα λεφτα.

Κοιταξε το Honor 7 εντος budget και το LG V10 με κατιτις παραπανω.

Δεν ξερω τι παιζει με Xiaomi και Meizu σε αυτα τα λεφτα.

Κανενα αλλο;;

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Κανενα αλλο;;

Κοίτα μήπως σαρεσει καμία περσινή ναυαρχίδα (s6, m9, που δεν θα το πρότεινα αλλά λέμε τώρα xD, κτλ...)

Όλα με πολύ καλή κάμερα και 3gb ram.. Παρόλα αυτά δεν ξέρω τι παραπάνω θα ήθελες από το κινητό (όπως μέγεθος οθόνης, μπαταρία αποσπομενη ή μη) οπότε δες τα και μόνος :) ή δώσε μας μερικές πληροφορίες ακόμα

G4 είναι πιο vfm, αν και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει αυτό το θέμα με το bootloop όπως ανέφερες και εσύ, αλλά και το s6 πέφτει ενώ υπάρχει και το v10 που είναι αξιόλογο και πιο πλήρες σαν κινητό, αλλά τεράστιο.

Πάντα θα προτείνω και μια ματιά στο xiaomi redmi note 3 pro που είναι πολύ φθηνότερο και αρκετά καλό σε όλους τους τομείς.

Edited by NickName98

Γραψε περισσοτερες πληροφοριες που λεει κ ο φιλος!!Δες το moto x style στα 380!! Καθαρο ανδροιδ/πολυ καλη καμερα/ηχειαρες/turbo charging/οθοναρα/αναβαθμισεις!!

Παιδια ευχαριστώ για την αντιμετώπιση... Πρεπει μεχρι την Δευτέρα να εχω κατάληξη γιατι δεν εχω τηλ... Θελω με την σειρα προτεραιοτητας Πολυ καλη καμερα, 3gb ραμ , μπαταρία να κκρατάει μια μερα με λιγη χρήση, και μέγεθος αν γίνεται και μικρότερο απο το g4 γιατι μεχρι τωρα ειχα το s3 mini και γγενικα να μην κολλαει... για φθηνο εχω δει το galaxy a5 16(γνωμη!! Δεν θελω κινέζικα! !

Οχι να δωσεις 300ευρω για το A5 2016.. ouτε καν φιλε,μονο φθηνο δεν ειναι γιαυτα που προσφερει!!!Με snapdragon 615 δεν πας πουθενα:lol:

Αν θες ριξε μια ματια στο Ζ5 compact,εχει 4,7 οθονη,πολυ καλη μπαταρια,τελεια καμερα(απο τις καλυτερες εκει εξω),αδιαβροχο,ειναι ομορφο,στερεο ηχεια,εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων (snp 810/adreno 430) ικανοποιητικη οθονη,δεν εχει 3gb ram αλλα 2 αλλα δεν εχει θεμα,εχει ελαφρυ λογισμικο κ σε συνδιασμο με τον πολυ δυνατο επεξεργαστη δεν θα εχει κανενα προβλημα..Σιγουρα κλασεις ανωτερο απο το Α5 2016

Edited by mikele123

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου θα το κοιταξω και θα επανελθωμε ερωτησεεις αν ειναι!!

Στο g4 το πρόβλημα που αναφέρεις είναι για τις παλιότερες παρτίδες, δεν κυκλοφορούν τώρα πια κατά κύριο λόγο, αλλά μπορείς να ρωτήσεις το μαγαζί ποια παρτίδα είναι για να σιγουρευτείς.

Καλησπερα παιδια,

Αν δεν κερδισω το διαγωνισμο με το s7 πιο κινητο προτεινετε μεχρι 350;;

Εβλεπα τοσο καιρο το G4 και τωρα διαβαζω ολο για θεματα bootloop!! Δυστηχως επειδη μολις την πατησα με αυτο που ειχα και τα εχασα ολα (s3 mini δεν διαβαζει την εσωτερικη μνημη) δεν θελω να χασω παλι τα αρχεια μου!! Αυτο που ζηταω ειναι να εχει μια πολυ καλη καμερα και 3gb ram και πανω!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

δεν θα προτεινω κινητο,μονο να αποθηκευεις αυτοματα ,ειναι μια ρυθμιση και το κανει μονο του..,

τα αρχεια σου σε dropbox ή αλλού...

α αμα θες κινητο παρε το mx5 απο public,ετσι για πληθωρα επιλογων ..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Στο g4 το πρόβλημα που αναφέρεις είναι για τις παλιότερες παρτίδες, δεν κυκλοφορούν τώρα πια κατά κύριο λόγο, αλλά μπορείς να ρωτήσεις το μαγαζί ποια παρτίδα είναι για να σιγουρευτείς.

καποιοι αναφερουν προβληματα ακομα και σε παρτιδα 603 που διαβασα... και με προβληματιζει... Βασικα ειναι να μην σου τυχει!! Ενω μαρεσει ΤΕΡΜΑ σαν κινητο ξαφνικα ξενερωσα γιατι αν παθει παλι κατι ιδιο οπως αυτο που ειχα τωρα θα ξενερωσω τερμα με τα καινουργια τηληφωνα και δεν θελω να μπει "χερι" απο την αρχη τουλαχιστον... Οποτε θελω να παω σε κατι σιγουρο..

δεν θα προτεινω κινητο,μονο να αποθηκευεις αυτοματα ,ειναι μια ρυθμιση και το κανει μονο του..,

τα αρχεια σου σε dropbox ή αλλού...

α αμα θες κινητο παρε το mx5 απο public,ετσι για πληθωρα επιλογων ..

Την ειχα ηδη και την χρησιμοποιω ακομα και τωρα ειναι για φωτογραφιες ομως που θα τραβαγες εσυ!! Οχι για αυτες που σου στελνουν... ;)

συν δεν θελω κινεζικα.. θελω να το κρατησω αρκετο καιρο!!

Edited by Giannis_95

Από skroutz: LG G4, Huawei P8, Huawei Honor 7, Sony Xperia Z3+, Meizu MX5.

Μετά έχουμε και OnePlus 2, Xiaomi Mi4S, Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Για OnePlus 2 και Huawei P8 ότι θέλεις για λεπτομέρειες ρώτησέ με.

Παιδια ευχαριστώ για την αντιμετώπιση... Πρεπει μεχρι την Δευτέρα να εχω κατάληξη γιατι δεν εχω τηλ... Θελω με την σειρα προτεραιοτητας Πολυ καλη καμερα, 3gb ραμ , μπαταρία να κκρατάει μια μερα με λιγη χρήση, και μέγεθος αν γίνεται και μικρότερο απο το g4 γιατι μεχρι τωρα ειχα το s3 mini και γγενικα να μην κολλαει... για φθηνο εχω δει το galaxy a5 16(γνωμη!! Δεν θελω κινέζικα! !

Με βάση τα θέλω σου, φωτογραφίζεις κάτι μεταξύ HTC M9 που είναι πιο μικρό απο G4 και Sony Z5 Compact (με μια θυσία στη μνήμη) που είναι πιο κοντά στο δικό σου S3 mini. Αν και έχω την εντύπωση πως αν σου κράτησε το S3 mini μέχρι τώρα, δε θα είχες πρόβλημα και με το Α5 2016 που υστερεί σε χαρακτηριστικά (και τιμή) αλλά είναι πανέμορφο.

Γνώμη μου. Αν σε βόλεψε το S3 mini, μη πας σε πολύ μεγάλο κινητό. Χαρακτηριστικά, τούμπανο κλπ αλλά αν δε σου κάθεται στο χέρι τι να το κάνεις.

Με βάση τα θέλω σου, φωτογραφίζεις κάτι μεταξύ HTC M9 που είναι πιο μικρό απο G4 και Sony Z5 Compact (με μια θυσία στη μνήμη) που είναι πιο κοντά στο δικό σου S3 mini. Αν και έχω την εντύπωση πως αν σου κράτησε το S3 mini μέχρι τώρα, δε θα είχες πρόβλημα και με το Α5 2016 που υστερεί σε χαρακτηριστικά (και τιμή) αλλά είναι πανέμορφο.

Γνώμη μου. Αν σε βόλεψε το S3 mini, μη πας σε πολύ μεγάλο κινητό. Χαρακτηριστικά, τούμπανο κλπ αλλά αν δε σου κάθεται στο χέρι τι να το κάνεις.

Ακριβώς, αν σε άντεξε το S3 mini εξοικονομείς και λεφτά με ένα της σειράς Galaxy A όπως το Α5 που λέει ο φίλος. Δε νομιζω οτι θα σου κακοφανεί να σου μεινουν και στην τσέπη αρκετά χρήματα. :happy: