Jump to content

Επιλογη κινητου μεχρι 100 ε

jasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, ωρα να πάρω καινούργιο κινητό επειδή το προηγούμενο Huawei τα επαιξε η φόρτιση του!

Δεν ειμαι πολυ απαιτητικός στο θεμα του κινητου οποτε δεν ζητάω και καποια υπερπαραγωγη! ειμαι σχετικα gamerακιας αλλα δεν καίγομαι και πολες ωρες, η μουσικη ειναι απαραίτητο στοιχείο λογο ΜΜΜ καθημερινώς, για καμερα δεν ενδιαφέρομε τοσο, ας ειναι μια μετρια αρκει να κανει την δουλεια της! επισης να μην υπαρχει θεμα με το wifi γιατι το χρησιμοποιώ καθημερινά!

μαζεψα μια λιστα και θελω να ρωτησω ποιο θα ηταν καλυτερο να επιλεξω:

Cubot Note S

BlackView Zeta

Doogee Galicia X5 Pro

στην αρχη ειχα μαζέψει μια 5αδα υποψηφίων, αλλα απέκλεισα αυτα:

LG Magna

HomTom HT7

ευχαριστώ εκ των προτέρων :)!

τέλειο φαίνεται αλλα με την εγγύηση τι γίνεται? δηλαδή σε περίπτωση βλάβης το στέλνω πισω απο εκει που μου ηρθε για να το επισκευάσουν? ή στην αντιπροσωπια στην Ελλαδα?

τελικά ξερει κάποιος τι γίνεται με την εγγύηση? επίσης αξίζει να παρω αυτο το κινητό ή καποιο απο αυτα που πρότεινα? plz βοηθήστε! :rolleyes:

Έχεις 1 χρόνο εγγύηση, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Σε περίπτωση στραβης, θέλεις ένα διμηνο στην καλύτερη περίπτωση για να παει-να επισκευαστει/αλλαχτει-να γυρισει, αν νταραβεριστεις με αξιόπιστο κινεζομαγαζο.

Vickmall-bangood είναι αξιόπιστα και αν κάνεις αγορά από Κίνα καλό είναι να τα προτιμήσεις.

Για αγορα απο το vickmall, παραλαμβάνεις σε, μέσο όρο, 10-15 μέρες, αν δε ξεχάσουν να ανοίξουν το σάκο στο Ελ. Βενιζελος!!

Σε 20 αγορές από Κίνα, μόνο ένα παλιο-umi ήρθε ελαττωματικό, αλλά ευτυχώς το χα πάρει από vickmall και ήταν αψογοι, το στείλανε επισκευασμένο σε κάνα 2-μηνο.

οποτε δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα αρκει να ειναι έμπιστο κινεζομαγαζο απο τι καταλαβα! αξιζει δηλαδή να το παρω απο εκει και οχι απο Ελλαδα?

επισης ειδα το κινητο στο vickmall

και ειδα οτι πολλοι ζήταγαν να μπουν ελληνικα, google play, να αφαιρεθούν οι κινεζιες να rootαριστει κλπ, ολα αυτα (εκτος απο το τελευταίο) δεν νοούνται? πρέπει να τους το πω?

σωστα! αν το παραγγείλω μεχρι την Δευτερα υπάρχει περίπτωση να το εχω πριν το Πάσχα?

σωστα! αν το παραγγείλω μεχρι την Δευτερα υπάρχει περίπτωση να το εχω πριν το Πάσχα?

Το vickmall στέλνει γρήγορα και σε 10-15 μέρες το χεις, εκτός αν είσαι απο τους "τυχερούς" και τον "π@ίζουν" τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο και αργήσουν ν' ανοίξουν το σάκο....

ιασονα εβαλα λινκ του geekbuying διοτι το εχει πιο φθηνα απο το vickmall.

και τα 2 ειναι αξιοπιστα κατα την αγορα, δηλαδη δεν ειναι κλεφτες.

αν κατι παει στραβα, ισως εχεις λιγο καλυτερη επικοινωνια με το vickmall.

και ναι, το vickmall οντως ειναι γρηγορο συνηθως (δηλαδη προσπαθουν να

δινουν την παραγγελια-δεμα στο ταχυδρομειο σε 1-2 μερες).

δε χρειαζεται να αναφερεις για google play, root, κινεζικα κτλ,

διοτι το συγκεκριμενο κινητο εχει εργοστασιακα ελληνικα,

καθαρο android χωρις bloatware, ευρωπαϊκο φορτιστη.

η εγγυηση ειναι απο το καταστημα αγορας στην κινα.

και οπως εγραψε και ο δημακης, θα μεινεις περιπου 2 μηνες χωρις συσκευη

αν χαλασει και χρειαστει να το στειλεις κινα.

αν χαλασει εκτος εγγυησης (αρα θα πληρωσεις), υπαρχει και ελλαδα.

πληρωσε με paypal και παρολο που βιαζεσαι, μην επιλεξεις αποστολη

με κουριερ αλλα αποστολη με απλο ταχυδρομειο (πχ singpost).

Edited by telefoneri

....γιατί αν επιλέξεις αποστολή με courier, θα σε τσακώσει το τελωνείο και θα κλαις με μαύρο δάκρυ...:cry:

Όχι φυσικά. ;)

ναι. απο vickmall υπολογισε 10-15 μερες

ωραια!

ειναι πρωτη φορα που δεν μπορω να παρω αποφαση με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ για το ποιο να διαλεξω! αλλαξαν τα υποψήφια κινητά... :p

εαν για καποιο λογο δεν αποφασισω να παρω την κινηταρα Lenovo K3 Note

ποιο απο την παρακάτω ΤΕΛΙΚΉ λιστα, ειναι καλύτερο να επιλέξω?

Cubot Note S

HOMTOM HT7 PRO

Cubot X9

Leagoo Elite 5

sorry που σας παιδευω παιδια, αλλα πραγματικά μου ειναι πολυ δύσκολο.... (ειμαι και αναποφασιστος σαν χαρακτηρας) :rolleyes:

ωραια!

ειναι πρωτη φορα που δεν μπορω να παρω αποφαση με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ για το ποιο να διαλεξω! αλλαξαν τα υποψήφια κινητά... :p

εαν για καποιο λογο δεν αποφασισω να παρω την κινηταρα Lenovo K3 Note

ποιο απο την παρακάτω ΤΕΛΙΚΉ λιστα, ειναι καλύτερο να επιλέξω?

Cubot Note S

HOMTOM HT7 PRO

Cubot X9

Leagoo Elite 5

sorry που σας παιδευω παιδια, αλλα πραγματικά μου ειναι πολυ δύσκολο.... (ειμαι και αναποφασιστος σαν χαρακτηρας) :rolleyes:

cubot note s: δεν εχει 4G, δεν εχει notification led και οι καμερες του ειναι αρκετα μετριες.

κατα τα αλλα παρα πολυ καλο-τιμιο για τα χρηματα του

cubot x9: ειναι περασμενη φουρνια, εχει πιο παλιο android και η μπαταρια του ειναι μικρη.

η μπαταρια δεν αφαιρειται και δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα 2 καρτες sim και sd card.

το ht7 pro οπως και το απλο ht7 εχει μερικες αχρηστες-ενοχλητικες εφαρμογες

(το απλο ht7 εστρωσε στη συνεχεια με σκαλισμα ή/και updates). μπαταρια 3000mah.

το pro εχει αρκετα ιδια υποσυστηματα με το elite 5 αλλα δεν ειναι τοσο δοκιμασμενο οσο το elite 5.

η εμπρος καμερα του elite ειναι καλυτερη και η μπαταρια του elite ειναι 4000 αντι 3000mah.

επισης αν θυμαμαι καλα το ht7 pro δεν εχει τηλεχειριστηριο οπως το elite (αν σε ενδιαφερει αυτο).

εδω μια παραθεση χαρακτηριστικων των δυο.

προτεινω το elite 5 ως το πιο ισοζυγισμενο και βολικο. εχει αφαιρουμενη μπαταρια (θετικο),

εχει ξεχωριστη θεση για τις 2 sim και την sd (θετικο), εχει μεγαλη μπαταρια 4000mah

με fast charging, το μενου του εχει αρκετες επιλογες (περισσοτερες απο οτι συνηθως βρισκεις

σε κινητα αυτου του ευρους τιμης, πχ παραμετροποιηση-εμφανιση desktop, beautify καμερας κ.α.),

οι καμερες του ειναι αρκετα ικανοποιητικες-αξιοπρεπεις, εχει τριχρωμο notification led,

το android του ειναι καθαρο χωρις χαζοπρογραμματα-bloatware κτλ, εχει double tap to wake,

εχει υπερυθρες για χρηση ως τηλεχειριστηριο κ.α. και επισης καλο gps. το παιρνεις και

δε χρειαζεται να πειραξεις τιποτα, ειναι ολα ωραια σεταρισμενα (θεωρω οτι προσφερει συνολικα

την πιο βολικη-θετικη εμπειρια χρησης και απο το k3 note). επισης εχει ευρωπαικο φορτιστη,

δε θα χρειαστεις μετατροπεις κτλ. παρε και θηκη ($3) και tempered glass ($3) αν το επιλεξεις.

διαβασε το θεμα του να δεις τι λενε χρηστες που το εχουν εδω και μερικους μηνες

Edited by telefoneri

σ' ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

οποτε k3 note και leagoo elite 5 πανω κατω ειναι σχεδόν ιδια (εκτος φυσικά απο ποιότητα κατασκευής)?

επίσης αν αποφασίσω να το παρω απο εδω ειναι αξιόπιστο το site και ποσες μέρες (μεσο ορο) κάνει να έρθει?

σ' ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

οποτε k3 note και leagoo elite 5 πανω κατω ειναι σχεδόν ιδια (εκτος φυσικά απο ποιότητα κατασκευής)?

επίσης αν αποφασίσω να το παρω απο εδω ειναι αξιόπιστο το site και ποσες μέρες (μεσο ορο) κάνει να έρθει?

η lenovo ειναι πιο μεγαλη εταιρια αλλα μια χαρα ειναι η ποιοτητα κατασκευης του elite 5.

ενα προσφατο elite 5 για φιλο απο geekbuying ηρθε σε 15 μερες.

παραγγειλε το απο το vickmall και τσεκαρε απο κατω να παρεις και θηκη (τη συγκεκριμενη)

με tempered glass που τα εχει σε καλη τιμη, δηλαδη συνολο 116$/€102

Edited by telefoneri

Μιας και έχω λίγες μέρες το homtom ht7 pro έχω να λύση τα καλύτερα. Έχει μόνο 2 εφαρμογές της homtom που δεν ενοχλούν καθόλου καμία σχέση με τη Rom του απλού. Πολύ γρήγορο δύσκολα θα σκαλωσει κάπου. Η οθόνη του έχει αρκετά ζωντανά χρώματα και δεν θα σε απογοητευσει. Η homtom δίνει αρκετές αναβαθμίσεις συχνά και θα πάρει σίγουρα την έκδοση 6. Οι κάμερες τη μερα βγάζουν πολύ καθαρες φωτογραφίες το βράδυ είναι μέτριες όπως στα περισσότερα κινητά. Η μπαταρία βγάζει 5 ώρες ON Screen και πιστεύω θα βελτιωθεί και άλλο όσο φτιάχνουν και τη Rom.

Τέλος να πω για το smart wake της homtom που με κλειστή οθόνη μπορείς να ανοίξεις την οθόνη η να ανοίξεις διάφορες εφαρμογές με κάποιες χειρονομίες πάνω στην οθόνη.

Πιστευω στα 80 ευρώ που παίζει δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Το φινίρισμα του κινητού είναι αρκετά premium δεν δείχνει σε καμία περίπτωση φθηνό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και το ht7 και το elite 5 εχουν επεξεργαστή 1 GHz ενω το Κ3 εχει 1,7 GHz, (εαν εξαιρέσουμε τους +4 πυρήνες) σημαίνει μεγαλη διαφορα στην αποδοση του κινητού? επισης 2η μπαταρια για το κ3 υπαρχει καπου? γιατι με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα τίποτα... :rolleyes:

και το ht7 και το elite 5 εχουν επεξεργαστή 1 GHz ενω το Κ3 εχει 1,7 GHz, (εαν εξαιρέσουμε τους +4 πυρήνες) σημαίνει μεγαλη διαφορα στην αποδοση του κινητού? επισης 2η μπαταρια για το κ3 υπαρχει καπου? γιατι με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα τίποτα... :rolleyes:

ο επεξεργαστης του k3 ειναι ισχυροτερος ομως αν δεν κανεις πολυ βαρια χρηση, δε θα καταλαβεις διαφορα

διοτι πχ το elite 5 ειναι καθαρο απο bloatware και ανταποκρινεται μια χαρα, δεν κολλαει.

επισης η υψολοτερη αναλυση του κ3 δεν το βοηθαει στην αυτονομια.

θεωρω πολυ πιο χρησιμη την αισθητα καλυτερη αυτονομια, παρα την υπεροχη

του επεξεργαστη που σε αρκετες περιπτωσεις δε γινεται αισθητη.

δες και μια παραθεση στοιχειων εδω.

Edited by telefoneri

καλα ως προς την μπαταρια διορθώνετε περνώντας και μια δευτερη μαζι! οποτε δεν ειναι εκει το μεγαλο προβλημα!

bloatware τι ειναι? :rolleyes:

η χρήση που θα εχω αυτο το κινητό ειναι ή μουσική, ή ιντερνετ (facebook κλπ) ή απλα παιχνιδάκια.... (περα απο την κύρια χρήση του, την επικοινωνία :p ) αν ανταποκρινεται επαρκώς το elite 5 σε αυτα, δεν εχω λόγο τοτε να μην το παρω! απλα αυτο που με κανει να διστάζω (περα οτι δεν ειναι επώνυμη μάρκα, αλλα αυτο δεν με πολυαπασχολει) ειναι το 1GHz του επεξεργαστή....

καλα ως προς την μπαταρια διορθώνετε περνώντας και μια δευτερη μαζι! οποτε δεν ειναι εκει το μεγαλο προβλημα!

bloatware τι ειναι? :rolleyes:

η χρήση που θα εχω αυτο το κινητό ειναι ή μουσική, ή ιντερνετ (facebook κλπ) ή απλα παιχνιδάκια.... (περα απο την κύρια χρήση του, την επικοινωνία :p ) αν ανταποκρινεται επαρκώς το elite 5 σε αυτα, δεν εχω λόγο τοτε να μην το παρω! απλα αυτο που με κανει να διστάζω (περα οτι δεν ειναι επώνυμη μάρκα, αλλα αυτο δεν με πολυαπασχολει) ειναι το 1GHz του επεξεργαστή....

Σε οσα ειπε και ο φιλος πιο πανω, να προσθεσω οτι το Ελιτε 5 ειναι απο τα πιο πληρη και ομοιογενη κινητα! Απολυτη ισοροπια (πανω απο τον μεσο ορο) σε ολα! Σπανια θα ακουσεις κακη κουβεντα απο ανθρωπο που το εχει δουλεψει.

Bloatware αποκαλουμε τις περιτες κινεζικες εφαρμογες που προεγκαθιστουν οι κατασκευαστες, συνηθως δεν μπορεις να τις αφαιρεσεις και επιβαρυνουν την λειτουργια της συσκευης.

Τετοια, το Ελιτε ΔΕΝ εχει.

Και αυτο που λες για δευτερη μπαταρια.... Γιατι να εχεις δυο αφου κανεις την ιδια δουλεια με μια?

Ασε που ειναι και πανεμορφο....:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το vickmall στέλνει γρήγορα και σε 10-15 μέρες το χεις, εκτός αν είσαι απο τους "τυχερούς" και τον "π@ίζουν" τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο και αργήσουν ν' ανοίξουν το σάκο....
Ακριβώς,όλα είναι θέμα ΕΛΤΑ.

Δύο Homtom HT7 ήρθαν σε 18 μέρες και ένα Xiaomi redmi Note 3 pro σε 12.

Τα Homtom είχαν παραγγελθεί (και σταλεί!) μια μέρα νωρίτερα...... :lol::lol::lol:

Υ.Γ. Πάρε το Lenovo!Δοκιμασμένη συσκευή με 600 περίπου σελίδες θέμα και τελικά είναι και Lenovo..... :p :p

Edited by immortal207

Η Lenovo όντως, έχει σημαντική άνοδο το τελευταίο διάστημα στην παγκόσμια αγορά smartphones.

Μαζι με τη Huawei και τη Xiaomi έχουν ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα.

Υ. Γ.: Παραλίγο να μπει και το Πλαίσιο σφήνα με τα Turbo-X, αλλά το φάγανε τα διαπλεκομενα!! :X :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: