stamatis3133 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Εχω φιλο με το dual sim P9. Πως τσεκαρω οτι ειναι dual active; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Αν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλεσουν στην άλλη χτυπαει;ή δείχνει σε αυτόν που σε καλεί ότι το τηλέφωνο είναι απενοργοποιημενο και μετά εσένα σου έρχεται sms για την κλήση αλλά θέλω για το p9 PLUS δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με το p9 Edited January 13, 2017 by kloze Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το p9 παντως που δοκιμασα δεν ηταν dual active. Οποτε αμφιβαλω οτι το P9 plus θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ami81 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα!Κάτοχος του P9 Plus εδώ και 3 μήνες και όλα δουλεύουν ρολόι.Το Σάββατο έλαβα ένα update... Ήμουν Β170 Emui 4.1 και τώρα έχω Β181 Emui 4.1.1 Οι υπόλοιποι που βρίσκεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα!Κάτοχος του P9 Plus εδώ και 3 μήνες και όλα δουλεύουν ρολόι.Το Σάββατο έλαβα ένα update... Ήμουν Β170 Emui 4.1 και τώρα έχω Β181 Emui 4.1.1 Οι υπόλοιποι που βρίσκεστε? Εγω ειμαι ακομα Β170 Emui 4.1 και στο HiCare δεν εχει καποιο update. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Μόλις πηρα και εγω το update και είμαι ακριβώς όπως εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ami81 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση απάντηση!Μόλις πάρω νέο update θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει να μην εχετε τα κουμπια πανω στην οθόνη και να παίζετε με την πιεση. Εγω στη αρχη που το ειχα δουλεψει με κουραζε αλλα νομιζω οτι μετα το update δουλευει πολυ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ami81 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει να μην εχετε τα κουμπια πανω στην οθόνη και να παίζετε με την πιεση. Εγω στη αρχη που το ειχα δουλεψει με κουραζε αλλα νομιζω οτι μετα το update δουλευει πολυ καλύτερα. Από την αρχή που πήρα την συσκευή στα χέρια μου τη δουλεύω χωρίς τα κουμπιά και δεν είχα πρόβλημα. Δεν είδα κάποια διαφορά με το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ami81 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μου ρθε update για Nougat 7 και τα σχετικά. Δεν θα την περάσω ακόμη ομως γιατί δεν έχω χρόνο.... Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Ωραιος,ευχαριστω για την ενημερωση. Εγω παλεψα με κατι εργαλεια απο το play store αλλα δεν εκανα δουλεια. Αν εχει βγει update θα το βαλω εγω. Μου ειχε ερθει και εμενα. Μολις την εβαλα.Εντυπωσεις σε μια δυο μερες. Edited March 13, 2017 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ami81 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλημέρα! Έκανα το update... Μου πήρε 3 ώρες για να το ολοκληρώσει.... Δεν έχω δει πολλά πράγματα ακόμα ομως υπάρχουν διαφορές προς το καλυτερο απ ότι κατάλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γιατί πέφτει αυτόματα η φωτεινότητα όταν μπαίνω σε μερικές εφαρμογές? Δεν έχω τίποτα ενεργοποιημένο σχετικά με εξοικονόμηση ενέργειας. Εχω τη Nougat έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 με τη φωτεινότητα το εχουν και αλλοι με Huawei και Nougat. Εγω δεν εχω καταλαβει κατι πουνα με ενοχλει. Αυτο εχω παρατήρησει εδω και λιγες μερες που χρειάστηκα GPS ειναι οτι ειχα πολυ μεγαλο προβλημα, μιλαμε για τραγική κατάσταση, εχανε το σημα σε ανοιχτό σημειο ενω ημουν με τα ποδια. Δεν θυμάμαι με Marshmallow πως ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμηση ,αλλα μου βγαζει προβλημα με μια εφαρμογη για το κλειδωμα της οθονης ,ενω κλειδωνει κανονικα οταν το ανοιγω απο το αποτυπωμα μου ζηταει τον κωδικο!ενω πριν ανοιγε αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμηση ,αλλα μου βγαζει προβλημα με μια εφαρμογη για το κλειδωμα της οθονης ,ενω κλειδωνει κανονικα οταν το ανοιγω απο το αποτυπωμα μου ζηταει τον κωδικο!ενω πριν ανοιγε αμεσως έχει προστεθεί widget από την Huawei για το κλείδωμα της οθόνης "Κλείδωμα Οθόνης " λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα εμενα Ακόμα να έρθει HUAWEI P9 LITE Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδια απο μπαταρια πωσ παει; screen on time ποσο εχετε; περιμενα λογο amoled καλυτερους χρονουσ σε σχεση με το p9 το απλο Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μου ηρθε νεο μινι update, μιλαει για βελτιωσεις στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια καλησπέρα ,nougat με emui 5 έχει πάρει η συσκευή ? και ποιο μοντέλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts