Jump to content

Eurovision 2005 με την Έλενα Παπαρίζου (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!)

bel
 Κοινοποίηση

Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?  

204 members have voted

1. 1. Ποιά θέση πιστεύετε ότι θα κερδίσουμε στον διαγωνισμό?

• 51
    • 2η - 3η
      59
    • 4η - 6η
      37
    • 7η - 10η
      17
    • 11η - 15η
      5
    • 16η +
      10
    • μου είναι αδιάφορο
      23
    • ΔΞ / ΔΑ
      2

Recommended Posts

Κι εγω θέλω!!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπειτε παιδες στο http://www.free-gr-music.com

Θα το βρειτε πρωτο - πρωτο. Στα 192 ειναι χωρις διαφημισεις.

Να υπήρχε κιόλας το αρχείο θα ήταν καλά... :whistle:

Αν πας να το κατεβάσεις εμένα τουλάχιστον μου βγάζει File does not exist...

Μπειτε παιδες στο http://www.free-gr-music.com

Θα το βρειτε πρωτο - πρωτο. Στα 192 ειναι χωρις διαφημισεις.

παιδες??? :)

koritsare :tease: den mou anigi i selida

...

Πάντως παίδες το My No 1 εμένα μου αρέσει. Ειδικά η λύρα είναι όλα τα λεφτά. Το δικό μας είναι συμπαθητικούλι (sic) αλλά δεν έχει αυτό το κάτι. Τουλάχιστον ο Κωνσταντίνος είναι έμπειρος απο Eurovision (3η συμμετοχη) οπότε ας ελπίσουμε το καλύτερο...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πάντως παίδες το My No 1 εμένα μου αρέσει. Ειδικά η λύρα είναι όλα τα λεφτά. Το δικό μας είναι συμπαθητικούλι (sic) αλλά δεν έχει αυτό το κάτι. Τουλάχιστον ο Κωνσταντίνος είναι έμπειρος απο Eurovision (3η συμμετοχη) οπότε ας ελπίσουμε το καλύτερο...

Είστε μια κλάση κατώτεροι από μας στο φετινό τραγούδι :p αλλά το 12άρι μας θα το πάρετε. Ελπίζω κι εμείς να έχουμε το δικό σας. ;) Δε μου λες αληθεύει ότι η Μπόκοτα ήρθε στο ΡΙΚ και θα παρουσιάσει αυτή τη Eurovision για την Κύπρο;

Το δικό μας θα το έχετε. Εδώ σας 12αρίσαμε σε πολύ χειρότερα κομμάτια, σ'αυτό θα κολλήσουμε. Αλλωστε... να μας κραξει άδικα όλη η Ευρώπη πάλι? :lol:

Όσον αφορά την κα Μπόκοτα, για παρουσίαση του διαγωνισμόυ δεν νομίζω. Λέχθηκε αρχικά ότι της έγινε πρόταση για συμμετοχή στην κυπριακή αποστολή, η οποία διαψεύσθηκε αργότερα απο τον Γ.Δ. του ΡΙΚ.

Στο μεταξύ, νέα τροπή παίρνει το θέμα σχετικά με την Δάφνη Μπόκοτα, και τη συμμετοχή της μαζί με την κυπριακή αποστολή στον φετινό διαγωνισμό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάριου Μαυρίκιου, ουδέποτε το ΡΙΚ έκανε επίσημη πρόταση προς την κ. Μπόκοτα για να συμμετάσχει μαζί με την κυπριακή αποστολή στο Κίεβο μετά την απομάκρυνσή της από τον ελληνικό διαγωνισμό, διαψεύδοντας παράλληλα τα κυπριακά και τα ελληνικά δημοσιεύματα, τα οποία έκανα αναφορά επί του θέματος. Ο κ. Μαυρίκιος δήλωσε ακόμη ότι θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια της κ. Μπόκοτα φέτος στην ομάδα της κυπριακής αποστολής, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο καθώς το ΡΙΚ, δεν θέλει ν' ανοίξει πόλεμο μαζί με την ΕΡΤ λόγω της συνεργασίας που έχουν τα τελευταία χρόνια.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Δάφνη Μπόκοτα δήλωσε ότι ουδέποτε έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από το ΡΙΚ, παρά μόνο κουβέντιασε το θέμα με τους αρμόδιους του κρατικού καναλιού, χωρίς ωστόσο να επέλθει η οποιαδήποτε συμφωνία. Ταυτόχρονα αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε θέση επί των δηλώσεων του Μάριου Μαυρίκιου καθώς δεν έχει ακούσει ακριβώς το τι έχει λεχθεί.

ΠΟΛΙΤΗΣ:28/02/2005 Σελ.: 50

Κωδ. άρθρου:527345

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Να υπήρχε κιόλας το αρχείο θα ήταν καλά... :whistle:

Αν πας να το κατεβάσεις εμένα τουλάχιστον μου βγάζει File does not exist...

1ον) Συγνωμη για το "παιδες". Το διορθωνω. Παιδες και κοριτσια.

2ον) Καπου καπου (οχι παντα) ο διακομηστης κλεινει (πιθανον) για ανασυγκροτηση. Να ξαναπροσπαθησετε λιγο αργοτερα. Αυτην την ωρα παραδειγμα μπορειτε να μπειτε αφοβα.

3ον) Ολοι οι συνδεσμοι ανοιγουν νεα σελιδα οπου οδηγουν στο rapidshare.de.

Απο εκει κατεβαινετε κατω κατω και πατατε το FREE οπου μετα απο μερικα δευτερολεπτα μπορειτε να κατεβασετε το αρχειο.

4ον) Ολα δουλευουν αψογα μεχρι αποδειξεως του εναντιου.

Π α π α ρ ιζου και ξερω ψωμι!!!Ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει!!Και να πατωσουμε μονο η Π α π α ρ ι ζου δεν θα φταιει(αποκλειεται να πατωσουμε)

Be best and f@ck the rest..

http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif

http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif

Πολύ καλή θέση επεφύλαξε στο "My Number One" η κλήρωση για τη σειρά των διαγωνιζομένων τη βραδιά του ημιτελικού και τελικού της Eurovision

http://img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/57/1620457.jpg

Η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των διαγωνιζομένων στον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision ολοκληρώθηκε στο Κίεβο, με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των αντιπροσωπειών. Η Έλενα Παπαρίζου και το "My Number One" θα εμφανιστούν 19οι στη σκηνή του Κιέβου στις 21 Μαΐου. Η θέση αυτή είναι από τις καλύτερες για την ελληνική συμμετοχή, καθώς η εμπειρία από παλαιότερες διοργανώσεις έχει δείξει πως τα τραγούδια που εμφανίζονται τελευταία πλασάρονται ευκολότερα στις πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης. Επίσης, ευνοϊκό για τη χώρα μας θεωρείται το ότι η Γερμανία που προηγείται και η Ρωσία και η Βοσνία που ακολουθούν έχουν τραγούδια διαφορετικού ύφους από το "My Number One", κάτι που θα κάνει την ελληνική συμμετοχή να ξεχωρίσει περισσότερο. Με βάση τα αποτελέσματα της κλήρωσης, στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου θα εμφανιστεί πρώτη η Αυστρία και το τραγούδι "Y asi", ενώ μια από τις χώρες που θα προκριθούν από τον ημιτελικό θα ανοίξει την αυλαία του μεγάλου τελικού στις 21 Μαΐου. Οικοδεσπότες της φετινής Eurovision θα είναι η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Rouslana, ο διάσημος μποξέρ, Volodymyr Klytscho και ο πρωταγωνιστής της ουκρανικής τηλεόρασης, DJ Pasha.

Η σειρά στον ημιτελικό

Με βάση τα αποτελέσματα της κλήρωσης, στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:

1. Αυστρία

2. Λιθουανία

3. Πορτογαλία

4. Μολδαβία

5. Λετονία

6. Μονακό

7. Ισραήλ

8. Λευκορωσία

9. Ολλανδία

10. Ισλανδία

11. Βέλγιο

12. Εσθονία

13. Νορβηγία

14. Ρουμανία

15. Ουγγαρία

16. Φινλανδία

17. FYROM

18. Ανδόρα

19. Ελβετία

20. Κροατία

21. Βουλγαρία

22. Ιρλανδία

23. Σλοβενία

24. Δανία

25. Πολωνία

Σειρά εμφάνισης στον τελικό

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού θα ανοίξει μια από τις δέκα χώρες που θα προκριθούν στις 19 Μαΐου και ακολουθούν η Βρετανία, η Μάλτα και δύο από τις χώρες του ημιτελικού.

Η Τουρκία θα εμφανιστεί έκτη και θα ακολουθήσει μια χώρα του ημιτελικού, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν η Αλβανία, η Κύπρος, η Ισπανία και μια από τις χώρες που θα προκριθούν στις 19 Μαΐου.

Δωδέκατη θα εμφανιστεί η Σερβία - Μαυροβούνιο και έπονται: μια χώρα από τον ημιτελικό, η Σουηδία, άλλη μια χώρα από τον ημιτελικό, η Ουκρανία, η Γερμανία και μια χώρα του ημιτελικού.

Στο σημείο αυτό είναι η σειρά της Έλενας και του "My Number One", την οποία θα ακολουθήσουν η Ρωσία, η Βοσνία και δύο χώρες που θα προκριθούν από τον ημιτελικό, ενώ τη βραδιά θα κλείσει η Γαλλία.

EUROVISION.ERT.GR

...

και 19η θέση και καλό τραλαλά :D

άσχετο..

το σταρ έτσι όπως λέει τις ειδήσεις σχετικά με την παπαρίζου...μας έχει βγάλει ήδη πρώτους :X :D :D :p

και 19η θέση και καλό τραλαλά :D

άσχετο..

το σταρ έτσι όπως λέει τις ειδήσεις σχετικά με την παπαρίζου...μας έχει βγάλει ήδη πρώτους :X :D :D :p

Ναι δεν είδες χθες που έλεγε διάφορα περι πρώτης θέσης κατα τη διάρκεια που κράζανε τον Τυράκη και τον Τερζή ?

Οτι θα είμαστε στην πεντάδα το πιστεύω ακράδαντα αλλα για πρώτη θέση δεν τρέφω ελπίδες, μας βλέπω για 3η - 4η θέση

απορώ που κάνουν θέμα τι θα βάλει στην γιούρο...αφού είπαν ότι θα φορέσει το μαύρο φόρεμα που φαίνεται λίγο και στο βίντεο κλιπ :confused: :worry: :blink:

απορώ που κάνουν θέμα τι θα βάλει στην γιούρο...αφού είπαν ότι θα φορέσει το μαύρο φόρεμα που φαίνεται λίγο και στο βίντεο κλιπ :confused: :worry: :blink:

1o)To star το είπε για το φουστάνι? αν ναι να τους εμπιστευεσαι...

εχουν υπογράψει συμβόλαιο με το διαολο...

χαχαχαχαχαα

2ο)Για το δελτίο του Σταρ ειναι ζωτική η πορεία της Παπαρίζου... Αν μπορούσαν να λένε σε ΟΛΟ το δελτίο για αυτήν και την Πασχαλίδου θα το έκαναν...

ΧΑχαχαχαχαχαχαχα!!! :X

:X

2ο)Για το δελτίο του Σταρ ειναι ζωτική η πορεία της Παπαρίζου... Αν μπορούσαν να λένε σε ΟΛΟ το δελτίο για αυτήν και την Πασχαλίδου θα το έκαναν...

ΧΑχαχαχαχαχαχαχα!!! :X

και γιατι αυτό?

:p έχει να κάνει με την ΤΙΜ μήπως? :p :w00t: :grin: :whistle: :secret:

ti kserete eseis oi duo kai de mas to lete??..peite na ma8oume ki emeis kale...

Ναι βρε, πείτε μας ! :w00t:

Σήμερα κυκλοφόρησε και το single του Μy number one.Περίμενα να εχει και κανένα remix αλλά αντί για αυτό εχει μόνο το I don't want you here anymore (αναπάντητες κλήσεις).
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Σήμερα κυκλοφόρησε και το single του Μy number one.Περίμενα να εχει και κανένα remix αλλά αντί για αυτό εχει μόνο το I don't want you here anymore (αναπάντητες κλήσεις).
ε λογικό δεν είναι? να προβληθεί λιγουλάκι και ο Δάντης εις το εξωτερικό

:p

telika tha parameinei ws exei to tragoudi? oi allages pou tha ekane? :confused:

...

telika tha parameinei ws exei to tragoudi? oi allages pou tha ekane? :confused:

Δεν άκουσα κάποια διαφορά σε σχέση με το αρχικό κομμάτι.Απλά τώρα ακούγεται πολυ ποιό καθαρά μιας και αυτό που κατέβασα έχει γίνει rip απευθείας απο το cd. :lol:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Δεν ξέρω τελικά πως θα πάει το αγγλικό τραγούδι της Παπαρίζου. Αυτό που με κάνει όμως να βγαίνω απο τα ρούχα μου ειναι το οτι έχουμε φορτωθεί αυτή την απαράδεκτη την αντιμπόκοτα και την πληρώνουν μάλιστα οι "μ@λ@κες" (δηλαδή εμείς) με 14000 € τον μήνα!!!!! Ημαρτων πια σε αυτή την χώρα. :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...