fotu_drilling Δημοσιεύτηκε April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2016 Καλησπέρα boys n' girls.. Θέλω να αγοράσω κινητό σε 1-2 μήνες και επειδή μου αρέσει λιγάκι το MIUI είμαι ανάμεσα στο Redmi 3 Pro που κυκλοφορεί οσονούπω και το Redmi Note 3 Pro. 3D παιχνίδια δεν παίζω, το κινητό προτίθεμαι να το λιώσω με οποιοδήποτε πιθανό άλλο τρόπο. Πως στέκεται ο 616 απέναντι στον 650 και τι λέει η κάθε συσκευή από κάμερα; ( υποθέτω το Redmi 3 Pro φοράει ίδια με του απλού 3 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπέρα boys n' girls.. Θέλω να αγοράσω κινητό σε 1-2 μήνες και επειδή μου αρέσει λιγάκι το MIUI είμαι ανάμεσα στο Redmi 3 Pro που κυκλοφορεί οσονούπω και το Redmi Note 3 Pro. 3D παιχνίδια δεν παίζω, το κινητό προτίθεμαι να το λιώσω με οποιοδήποτε πιθανό άλλο τρόπο. Πως στέκεται ο 616 απέναντι στον 650 και τι λέει η κάθε συσκευή από κάμερα; ( υποθέτω το Redmi 3 Pro φοράει ίδια με του απλού 3 ) ανάμεσα στα δύο αν δεν σε ενοχλεί η μεγαλύτερη οθόνη εννοείται να επιλέξεις το note. είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) αυτο που ειπε ο ξαντερ Edited April 2, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτό που είπε ο τελεφονερι για αυτό που είπε ο ξαντερ....:lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 αυτο που ειπε ο ντεμακης Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτό που είπαν όλοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν υπαρχει συγκριση εφοσον ειναι διαφορετικών διαστάσεων. Η απάντηση είναι απλή, αν θες 5,5 τότε note 3, αν θες 5 τότε redmi 3. Για μενα, ένα κινητό είναι ανθρώπινο μέχρι τις 5 και θα το σκεφτώ για redmi 3 pro Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotu_drilling Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εντάξει μάγκες το εμπέδωσα, ευχαριστώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 r u sure? χα χα χα χα Πάντως το redmi 3 pro είναι αρκετά ακριβό, τώρα που κυκλοφορεί, ενώ το redmi note 3 pro θα συνεχίσει να πέφτει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν υπαρχει συγκριση εφοσον ειναι διαφορετικών διαστάσεων. Η απάντηση είναι απλή, αν θες 5,5 τότε note 3, αν θες 5 τότε redmi 3. Για μενα, ένα κινητό είναι ανθρώπινο μέχρι τις 5 και θα το σκεφτώ για redmi 3 pro και το note είναι αρκετά compact σαν συσκευή πάντως, δεν πιστεύω ότι θα σε ταλαιπωρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamaou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 καλησπερα και απο μενα παιδια.θελω να παρω το redmi 3 pro αλλα βλεπω οτι δεν ειναι multi-language.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ε λογικα θα βγει απλα ειναι πολυ καινουργιο αν και τα ζυγιζω και το g4 μου κανει πιο καλη αγορα λογο εγγυησης και κορυφαιον χαρακτιριστικων. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts