Jump to content

mamaou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mamaou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mamaou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω παντως το εχω καιρο και ολα καλα μεχρι τωρα που μαλλον κατι πατησα λαθος σε καμια διαφημιση και μαλλον κατι κολλησα και κανει τα δικα του καποιες φορες.του εκανα επαναφορα αλλα παλι τα ιδια.ακουω γνωμες ...
  2. κατεβασα τον zenui και απιστευτος χωρις χαζες διαφημισεις και με πολλες επιλογες δοκιμασα 6-7 αυτος μου ειναι κουτι.ελπιζω να κανουν συντομα update στην 6.0 ομως για κατι μικροπραγματα.παντος σαν κινητο πολυ καλο αλλα η μπαταρια οχι οπως περιμενα.με φουλ χρηση μιαμιση μερα αντε 2 βαρια!!!
  3. εγω που την εκανα φλας με ενα φιλο και μου αρεσε πιο πολυ πριν τι κανω?μονο και μονο για το launcher της ulefone γυρναω παλι στην 5.1.το κινητο μια χαρα τρεχει ουτε κολλαει καπου.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω εστω το launcher καπου?:wacko:
  4. Παιδια την περασα την 6. Μια χαρα παει το κινητο δεν το εψαξα αρκετα γιατι πηγα για δουλεια.ειναι πιο γρηγορο λιγο αλλα με χαλαει που δεν εχει το λαουντσερ της εταιριας γιατι μου αρεσε πολυ.
  5. Καλημέρα εγω τώρα το παλευω να το περάσω αλλά δεν το κατάφερα κάτι κάνω λάθος
  6. καλησπερα και απο μενα παιδια.θελω να παρω το redmi 3 pro αλλα βλεπω οτι δεν ειναι multi-language.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση?
×
×
  • Create New...