Jump to content

Xiaomi Redmi 3 Pro η....

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα boys n' girls..

Θέλω να αγοράσω κινητό σε 1-2 μήνες και επειδή μου αρέσει λιγάκι το MIUI είμαι ανάμεσα στο Redmi 3 Pro που κυκλοφορεί οσονούπω και το Redmi Note 3 Pro.

3D παιχνίδια δεν παίζω, το κινητό προτίθεμαι να το λιώσω με οποιοδήποτε πιθανό άλλο τρόπο.

Πως στέκεται ο 616 απέναντι στον 650 και τι λέει η κάθε συσκευή από κάμερα; ( υποθέτω το Redmi 3 Pro φοράει ίδια με του απλού 3 )

Καλησπέρα boys n' girls..

Θέλω να αγοράσω κινητό σε 1-2 μήνες και επειδή μου αρέσει λιγάκι το MIUI είμαι ανάμεσα στο Redmi 3 Pro που κυκλοφορεί οσονούπω και το Redmi Note 3 Pro.

3D παιχνίδια δεν παίζω, το κινητό προτίθεμαι να το λιώσω με οποιοδήποτε πιθανό άλλο τρόπο.

Πως στέκεται ο 616 απέναντι στον 650 και τι λέει η κάθε συσκευή από κάμερα; ( υποθέτω το Redmi 3 Pro φοράει ίδια με του απλού 3 )

ανάμεσα στα δύο αν δεν σε ενοχλεί η μεγαλύτερη οθόνη εννοείται να επιλέξεις το note. είναι καλύτερο

Δεν υπαρχει συγκριση εφοσον ειναι διαφορετικών διαστάσεων. Η απάντηση είναι απλή, αν θες 5,5 τότε note 3, αν θες 5 τότε redmi 3. Για μενα, ένα κινητό είναι ανθρώπινο μέχρι τις 5 και θα το σκεφτώ για redmi 3 pro

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

r u sure? χα χα χα χα

Πάντως το redmi 3 pro είναι αρκετά ακριβό, τώρα που κυκλοφορεί, ενώ το redmi note 3 pro θα συνεχίσει να πέφτει...;)

Δεν υπαρχει συγκριση εφοσον ειναι διαφορετικών διαστάσεων. Η απάντηση είναι απλή, αν θες 5,5 τότε note 3, αν θες 5 τότε redmi 3. Για μενα, ένα κινητό είναι ανθρώπινο μέχρι τις 5 και θα το σκεφτώ για redmi 3 pro

και το note είναι αρκετά compact σαν συσκευή πάντως, δεν πιστεύω ότι θα σε ταλαιπωρήσει.

• 2 weeks later...
Ε λογικα θα βγει απλα ειναι πολυ καινουργιο αν και τα ζυγιζω και το g4 μου κανει πιο καλη αγορα λογο εγγυησης και κορυφαιον χαρακτιριστικων.
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................