laznokxd Δημοσιεύτηκε April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2016 Για απλό surfing + viber + gps ποιά από τις 2 εταιρίες θα προτιμούσατε; Ένα πλεονέκτημα που βρίσκω στην MLS είναι ότι δίνει βάση και φορτιστή αυτοκινητου δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα!! :blink: Πάρε το MLS ή οποιοδήποτε άλλο, Ελληνικό ή Κινέζικο, βρεις και αυτό το δίλημμα για το turbo-x, πες πως δεν το χεις ποτέ!!! :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου.. διαλέγεις το δεύτερο (mls):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, προς μλς σκεφτόμουν κ εγω, αφήστε που έχασα πάσα ιδέα μετά την τελευταία μου επισκεψη σε πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αν δεν πηρες ακομα θα σου πω να μην παρεις τιποτα απ τα 2 Μλς βεβαια χιλιες φορες καλυτερο απο τα τρουμποξ αλλα εκτος κι αν εχεις αναγκη την maic δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις μλς Τοσες καλες επιλογες υπαρχουν και επεισης δεν μαας μιλας καν για συγκεκριμενη συσκευη οποτε πως ακριβως να βοηθησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 χαμηλή τιμή με νοιάζει, αφου το gps μου εφαγε τα ψωμια του. Εαν έχεις να προτεινεις κατι κατω των 100 ευρω χωρίς υποβοηθουμενο gps, πες μου. Πηγα να χρησιμοποιησω το here maps και μου βγηκε η πίστη... Ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6642173 για πολύ γέλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σιγουρα οχι turbo x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423360 ή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428970 και τα χαιρετισματα μου στο Πλαίσιο....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν ξερω να σου προτεινω συγκεκριμενη συσκευη για gps καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο, αλλα το μονο που μπορω να σου εγγυηθηω οτι τουρμποξ οτι και να εχει θα σου βγαλει την ψυχη με τα προβληματα που θα βγαλει, ξερω απο προσωπικη εμπειρια δυστυχως Οσο για το mls,ειναι απειρως καλυτερα, αλλα παλι δεν λενε, ειναι υπερκοστολογημενα, και ο μονος λογος για να τα σκεφτει κανεις σαν επιλογη ειναι να χρειαζονται τη maic Οποτε καλυτερα διαλεξε κατι αλλο απο αυτα που θα σου προτεινουν τα αλλα παιδια που θα ξερουν καλυτερα περι gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, συμφωνούμε σε όλα. Σκέφτηκα και κάτι άλλο σήμερα για τουρμποΧ: πολυ πιθανό στο σέρβις να μη το φτιάχνουν ώστε να αγοράζεις καινούριο. Όλοι ξέρουμε την πολιτική της εταιρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, συμφωνούμε σε όλα. Σκέφτηκα και κάτι άλλο σήμερα για τουρμποΧ: πολυ πιθανό στο σέρβις να μη το φτιάχνουν ώστε να αγοράζεις καινούριο. Όλοι ξέρουμε την πολιτική της εταιρίας... Άμα είσαι τον 1ο χρόνο εγγύησης (ή 2 έτη αν υφίσταται ακόμα) είναι υποχρεωμένοι να στο επισκευάσουν εφόσον πληρεί κάποιες προϋποθέσεις η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Άμα είσαι τον 1ο χρόνο εγγύησης (ή 2 έτη αν υφίσταται ακόμα) είναι υποχρεωμένοι να στο επισκευάσουν εφόσον πληρεί κάποιες προϋποθέσεις η συσκευή. Καλα turboux ειναι αυτοι, οτι θελουν κανουν, εχω δει απο δικο μου ατομο να εχει παρει τηλεφωνο και μαζι μια θηκη φτιαγμενη αποκλειστικα για το συγκεκριμενο μοντελο και να μην χωραει να μπει, οποτε καταλαβαινεις για ποσο σοβαρη εταιρια μιλαμε Το ιδιο εχει γινει και κανα 2 φορες με ζελατινες σε ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ε χμμμ, μακριά απο προιόντα Turbo Χ. Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts