Leolipop Δημοσιεύτηκε March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2016 (edited) Μετα απο παρακινηση απο αυτο το θεμα το οποιο σε μεγαλο βαθμο ειδικα σε οτι αφορα τα Google Play services αφορα και μπορει να βοηθησει ολους ανεξαρτητως συσκευης , σκεφτηκα να αναφερω διαφορες εφαρμογες και υπηρεσιες που μαλλον δεν προσφερουν τιποτα και μπορουμε με ασφαλεια να απενεργοποιησουμε. Προσωπικα τρεχω Fulmics 4.2 αλλα μονο "light" δεν την λεω με το κατεβατο εφαρμογων που εχει ακομα μεσα.Η ρομ ειναι βασισμενη σε 6.0 οποτε ενδεχεται καποιες απο τις εφαρμογες αυτες να μην τις βρειτε αν εχετε την 5.0.2 η καποια aosp based ρομ. Mεχρι στιγμης εχω παγωσει τα εξης : ΑΝΤ ΗΑL - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Cloud Print - Αχρηστο για εμενα com.lge.ims.rcsprovider - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. com.lge.leccp - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. com.lge.lgdrm.permission... - Ανεκαθεν οτι ειχε να κανει με DRM το παγωνα. com.lge.sui.widget - Αφου ειναι widget δεν με νοιαζει Easy Home - Χρησιμοποιω Νοva ΕL test -Την διεγραφα χωρις παρενεργειες FormManager - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. GnssAirTest - Την διεγραφα χωρις παρενεργειες GnssPosTest - Την διεγραφα χωρις παρενεργειες GnnsTest - Την διεγραφα χωρις παρενεργειες GBAservice - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Home Theme - Χρησιμοποιω Nova LDB - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Lgapdu - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LGsmartcard - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG IMS - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LGmapsUI - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG health - Την διεγραφα χωρις παρενεργειες LG health agent - Την διεγραφα χωρις παρενεργειες LGDivXDRM - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG intelligent Agent - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG pc suite - Ποτε δεν το χρησιμοποιω LG pc suite service - Πακετο με το απο πανω LG Wfds services - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG setup wizard - Συνηθως ειναι παγωμενο απο μονο του LG Smartcardservice - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LG Smart cover - Επειδη ειδα οτι και off που την εχω , τρεχει στο παρασκηνιο την παγωνω γιατι δεν εχω θηκη τετοια LG wemickermanager -Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LIA informant - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. LIA S4URecommender - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Licence Provider - Παντα στον παγο Quick remote - Oταν το χρειαστω θα το "ζεστανω" Quickset SDK - κατι για τις υπερυθρες του remote SecureUiservice - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Shutdown monitor - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Sim - Συντομευσεις υπηρεσιων του παροχου Smart cleaning - Θα κανω τα 90ΜΒ ram που τρωει κατι αλλο Smart Notice - Χρησιμοποιω Νova Smart Tips - Χρησιμοποιω Νova Smartworld - Χρησιμοποιω Νova Τalkback - Δεν ειμαι ατομο με προβληματα ορασης κλπ Video Trim - To κανω στον υπολογιστη Wfd service - Δεν ξερω τι ειναι , παντα το απενεργοποιουσα σε ολα τα LG μου Widevine keybox test - Eιδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Εξυπνη οθονη - Εδω λεμε να γλιτωσουμε μπαταρια...σιγα μην εχω την καμερα μονιμα ανοιχτη Αξιοπιστο προσωπο - Παλι καλα που εχω συρσιμο για ξεκλειδω τι να το κανω το προσωπο Aποθηκευτικος χωρος εργασιων (Tasks) - Ποτε δεν το εχω χρησιμοποιησει διαχρονικα Αρχικη - Και αλλο launcher να εχετε ενεργο , τρεχει απο πισω...Στον παγο γρηγορα! Ενημερωση εφαρμογης - Πολυ σπανια να υπαρξει ενημερωση για τις εφαρμογες της LG , τρεξτε το μια φορα το 3μηνο , αρκει. Ενοποιημενη ΕULA - υποθετω πως ειναι αυτη η π@π@ρι@ που σου βγαζει καθε φορα μετα απο επανεκκινηση τα συμφωνητικα. Επιλογη Live ταπετσαριας - Αν δεν εκαιγε μπαταρια θα εβαζα Live Θεμα καιρος - Μαλλον ειναι η κινουμενη εικονα στο κλειδωμα οθονης , δεν ειμαι σιγουρος ισως και το widget.Σε Nova δεν παιζει Kαιρος - Χρησιμοποιω weather underground Λογισμικο ουρας εκτυπωσης - Δεν το δουλευω Oδηγος ρυθμισης - Δεν ξερω τινος οδηγος Πλατφορμα για τον καιρο - Πακετο με τον καιρο Πολλαπλες φωτογραφιες - Δεν μου λεει κατι να αλλαζει το φοντο καθε τοσο Προσβασιμοτητα - Δεν ξερω , δε με νοιαζει Συσκευες εισοδου - Ειδα οτι την εχω , την αναζητησα , ειδα οτι αλλοι την παγωσαν χωρις παρενεργειες , την παγωσα. Υπηρεσια DRM - Aνεκαθεν το παγωνα Υπηρεσια WAP - Υπεθετα πως ηταν σχετικο με τα δεδομενα κινητα αλλα δεν ειναι , δοκιμασμενα Αν τρεχετε στοκ ΜΜ προφανως θα βρειτε μεσα πολλες google εφαρμογες που δεν εχω αναφερει.Οποιος τις εχει ακομα, ας τις ποσταρει , να τις προσθεσω με τη σειρα μου. Με τη βοηθεια σας και τις αναφορες σας μπορουμε αυτη τη λιστα να την μεγαλωσουμε και να ειναι βοηθητικη για ολους ανεξαρτητως εκδοσης (LP/MM) Google Play services για απενεργοποιηση http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-04-06-14-07-17_zpstl7wnmwm.jpg\ Θεωρω πως φαινεται καλα η εικονα.Τα εχω μαζεψει με κοψε ραψε οποτε δε θα τα βρειτε αλφαβητικα οπως τα βγαζει η καθε εφαρμογη και να με συγχωρειτε για τον κοπο που θα σας βαλω...:O Eπιγραμματικα αναφερω πως αν εχετε google photos η google plus δεν κλεινετε οτι εχει να κανει με photos και plus σαν προθεμα. Ομοιως και με αλλες κατηγοριες Edited April 11, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πολύ ωραία.. Μπράβο τοβαπογευμα θα τα πάγωσω και εγώ και θα δούμε πως θα τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Συγχαρητήρια Λεωνίδα Κάποια από αυτά που έχεις αναφέρει υπάρχουν και ίσως βοηθήσουν και εμάς (G2)! Edited March 31, 2016 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τα περισσότερα είναι universal πέρα από τα LG. Που να δεις στα Samsung τι γίνεται από πίσω. Απο μπαταρία Μήπως έχεις σύγκριση πριν και μετα (η έστω Μόνο το "μετα"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ούτε καν ακόμα στην 2η φόρτιση από τη ρομ ειμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Με την πρώτη ευκαιρία αρχίζω και γω το παγωμα. Να'σαι καλα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Προσεθεσα και αλλες εφαρμογες που ειχα παγωμενες απο πριν , με τη σειρα που μου τις βγαζει το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αφού πάγωσα όλα αυτά που είπες και το φορτισα πλήρως η πρώτη εντύπωση είναι ότι η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα.Θα φανεί και στην επόμενη πλήρη φόρτιση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Δωσε του λιγο χρονο.Επισης αν εχεις twrp κανε ενα wipe cache.Αυτο που παρατηρησα σημερα στη δουλεια ηταν οτι επρεπε να ανοιγοκλεισω αρκετες φορες την οθονη και να το ξεκλειδωσω για να πεσει εστω και 1% .Το τηλεφωνο το εχω με ανοιχτο wifi συνεχεια και κινουμαι σε χωρο που ειτε πιανει ειτε οχι και αναζητουσε καθε τοσο, αυτοματη φωτεινοτητα κοντα στο 50%-60% (εντονο led φωτισμο Καταστηματος) Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι τις τελευταιες 12 ωρες η ραμ σε χρηση επεσε απο το 1,9gb στο 1,6gb Εχει συμβει σε κανενα , να αφησει για καμποση ωρα το κινητο με καποιο ποσοστο μπαταριας και αργοτερα να το βρει με μεγαλυτερο ; Edited April 1, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δωσε του λιγο χρονο.Επισης αν εχεις twrp κανε ενα wipe cache.Αυτο που παρατηρησα σημερα στη δουλεια ηταν οτι επρεπε να ανοιγοκλεισω αρκετες φορες την οθονη και να το ξεκλειδωσω για να πεσει εστω και 1% .Το τηλεφωνο το εχω με ανοιχτο wifi συνεχεια και κινουμαι σε χωρο που ειτε πιανει ειτε οχι και αναζητουσε καθε τοσο, αυτοματη φωτεινοτητα κοντα στο 50%-60% (εντονο led φωτισμο Καταστηματος) Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι τις τελευταιες 12 ωρες η ραμ σε χρηση επεσε απο το 1,9gb στο 1,6gb Εχει συμβει σε κανενα , να αφησει για καμποση ωρα το κινητο με καποιο ποσοστο μπαταριας και αργοτερα να το βρει με μεγαλυτερο ; Ναι μου έχει τύχει να ανέβει 1-2%. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Οριστε τα πρωτα στατιστικα μετα απο 3η φορτιση απο το φλασαρισμα της ρομ και πρωτη μετα απο τα παγωματα κλπ... http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-32_zpsfaretmej.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-56_zpsayhurjju.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-37_zpsjyosyppw.png Χρηση : Εκτος απο το βραδυ που απλα αφηνω το τηλ ανοιχτο , ανοιχτο μονιμα το wifi (στη δουλεια βρισκεται και χανεται γιατι μετακινουμε σε 3 διαφορετικους οροφους και αυτη την περιοδο κανω ληψη emails , internet browsing.Λιγο 3g , 5-10 λεπτα.Tinfoil (μακρια απο facebook + messenger), λιγο boom beach και για κανα 10 λεπτο πλοηγηση με GPS. Αυτα για την ωρα... Edited April 3, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Ενημερωνω πως αφαιρεσα απο τη λιστα το Action manager .Ενδεχεται να ειναι οι συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων και το παρατηρησα μετα απο factory reset γιατι για καποιο λογο μου σκαλωσε το κινητο και δεν εμπαινε στο συστημα. Edited April 4, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Οριστε τα πρωτα στατιστικα μετα απο 3η φορτιση απο το φλασαρισμα της ρομ και πρωτη μετα απο τα παγωματα κλπ... http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-32_zpsfaretmej.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-56_zpsayhurjju.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_Screenshot_2016-04-03-17-27-37_zpsjyosyppw.png Χρηση : Εκτος απο το βραδυ που απλα αφηνω το τηλ ανοιχτο , ανοιχτο μονιμα το wifi (στη δουλεια βρισκεται και χανεται γιατι μετακινουμε σε 3 διαφορετικους οροφους και αυτη την περιοδο κανω ληψη emails , internet browsing.Λιγο 3g , 5-10 λεπτα.Tinfoil (μακρια απο facebook + messenger), λιγο boom beach και για κανα 10 λεπτο πλοηγηση με GPS. Αυτα για την ωρα... Οι φωτο μου φαίνονται πολύ θολές. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Οι φωτο μου φαίνονται πολύ θολές. Και εμενα μου το εκανε απ το tapatalk. Στο Pc φαινονται κομπλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Επιβεβαιώνω για τα: FormManager Licence Provider Ενοποιημενη ΕULA com.lge.ims.rcsprovider παγωμένα εδώ και 5 μέρες, κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος να έχει τσεκάρει τα DRM?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Oτι εχει να κανει με drm χρονια τωρα τα διαγραφω κιολας ουτε καν παγωμα. Ανεξαρτητως συσκευης. Εχω την εντυπωση πως οτι εχει στον τιτλο RC κατι με remote call πρεπει να παιζει , αν θυμηθω απο τα windows. Edited April 6, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Oτι εχει να κανει με drm χρονια τωρα τα διαγραφω κιολας ουτε καν παγωμα. Ανεξαρτητως συσκευης. Εχω την εντυπωση πως οτι εχει στον τιτλο RC κατι με remote call πρεπει να παιζει , αν θυμηθω απο τα windows. Το μόνο που με απασχολεί είναι το drm permissions μην επηρεάζει κάποιον app manager που έχω στήσει για δικαιώματα εφαρμογών.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αν διαβασεις εδω http://computer.howstuffworks.com/drm1.htm νομιζω θα διαπιστωσεις πως δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Επισης το εκνευριστικο στην ΜΜ ειναι οτι στο ανοιγμα καθε εφαρμογης ζηταει συγκεκριμενα δικαιωματα και καθε φορα θελει επιβεβαιωση που το συνδεω με το PC και ολα αυτα με αυτα που λες διεγραμμενα ουτε καν παγωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αν διαβασεις εδω http://computer.howstuffworks.com/drm1.htm νομιζω θα διαπιστωσεις πως δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Επισης το εκνευριστικο στην ΜΜ ειναι οτι στο ανοιγμα καθε εφαρμογης ζηταει συγκεκριμενα δικαιωματα και καθε φορα θελει επιβεβαιωση που το συνδεω με το PC και ολα αυτα με αυτα που λες διεγραμμενα ουτε καν παγωμενα. Με έπεισες:D Τα παγώνω! Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Προστεθηκε εικονα στο πρωτο μηνυμα.Επισης προστεθηκαν υπηρεσιες που υπαρχουν στις Lollipop εκδοσεις. Edited April 7, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με επίδοση κινητού σε μπαταρία και μνήμη; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ξεκίνησα να σβήνω εφαρμογές και εγώ σήμερα αλλά τώρα διαπίστωσα ότι το Led του κινητού αναβοσβήνει συνέχεια. Γνωρίζει κάποιος γιατί η ποια εφαρμογή που αφαίρεσα το προκάλεσε; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν νομιζω να εχει να κανει με κατι απο αυτα.Για σιγουρια δες αν εχεις καποιο μηνυμα μη ανεγνωσεμνο η email και μετα fb κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν νομιζω να εχει να κανει με κατι απο αυτα.Για σιγουρια δες αν εχεις καποιο μηνυμα μη ανεγνωσεμνο η email και μετα fb κλπ. δεν χρησιμοποιω την εφαρμογή του facebook και δεν μου ηρθε κάτι..δεν ξέρω. το έχει κάνει 3 φορές μέχρι τώρα και αναγκάστηκα να κάνω εργοαστασιακή επαναφορά για να επανέλθει. αυτή την φορά θα παγώσω τις εφαρμογές μια μια και δεν θα τις σβύσω για να δω ενα φταίει κάποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παγωμα με σβησιμο εχουν το ιδιο αποτελεσμα στη χρηση.Δυστυχως ομως με το σβησιμο , αν κανεις εργοστασιακη επαναφορα , δεν επανερχονται και για αυτο καλυτερα να τις παγωνεις ωστε να τις ξεπαγωνεις αν υπαρξει ασταθεια .Επιμενω πως κατι ενδεχεται να μην εχεις δει/διαβασει και σου αναβοσβηνει το Led , το ειχα παθει παλιοτερα στο G2 και τελικα ηταν νομιζω ενα sms που ναι μεν δεν το εβγαζε στις ειδοποιησεις αλλα ηταν με εντονα γραμματα στα μηνυματα, το ανοιξα και σταματησε το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts