Jump to content

Αγορά κινητού μέχρι 130 ευρώ

karlosamos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά και ας ανοίξω ένα ακόμα, από τα πολλά, θέμα για αγορά κινητού.

Στο ζουμί και πάσα βοήθεια και συμβουλή δεκτή.

Ψάχνω για:

1. Προέλευση: Λογικά από Κίνα λόγω μπάτζετ.

2. Τιμή: έως 130 ευρώ

3. Λειτουργικό: android

4. Ίντσες: 5

5. RAM/ROM: 2/16

6. Δίκτυο: 4G (800αρα λόγω wind)

7. SIM: dual sim

Οποσδήποτε να δουλέψει out of the box και όσο γίνεται χωρίς παιδικές ασθένειες.

Από εκει και πέρα μιλάμε για χρήση καθημερινή χωρίς παιχνίδια και ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Μου αρέσει πολύ το redmi 3 αλλά υπάρχει προβλημα λόγω έλλειψης της 800αρας. Ξέρει κάποιος να αυτό επηρεάζει και το 3G;

Οτιδήποτε κοντά το xiaomi γίνεται δεκτό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας... ;)

Edited by karlosamos
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

ZTE Blade S6 στα 120$ από minideal. Πολύ καλή περίπτωση, αξιόπιστο κινητό και έχει όλα όσα ζητάς http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

ZTE Blade S6 στα 120$ από minideal. Πολύ καλή περίπτωση, αξιόπιστο κινητό και έχει όλα όσα ζητάς http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Απο οτι είδα δεν έχει την 800αρα για 4g wind. Κάνω λαθος; Ειναι αξιόπιστο το ΖΤΕ;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Αξιοπιστότατο.

Αυτό με την 800ρα που είχες σημειώσει δεν το είχα προσέξει.

Δεν αναφέρθηκε βέβαια πρόβλημα με το 4G από όσους είχαν κινέζικα κινητά χωρίς την 800ρα στο δίκτυο της wind..:!:

To 3G δεν έχει σχέση με το 4g.

Αν υπάρχουν οι σωστές συχνότητες του 3G, δηλαδή 900 + 2100 (8 + 1), δουλεύει στην εντέλεια.

Απο οτι είδα δεν έχει την 800αρα για 4g wind. Κάνω λαθος; Ειναι αξιόπιστο το ΖΤΕ;

Την έχει την 800άρα, δες τις συχνότητες 4g LTE που έχει στα specs. Η ZTE είναι απο τις πιο γνωστές κινέζικες μάρκες. Το κινητό αυτό το έχω πάρει για τη γυναίκα, αξιόπιστο και το ίδιο λένε και τα υπόλοιπα παιδιά στο νημα. Θα το δουλέψεις out of the box.

• 3 weeks later...

Πλέον παίζουμε μεταξύ Redmi 3 (2+16) Meizu Μ2 (2+16).

Στα συν του Redmi 3 η μπαταρία και το ραδιόφωνο. Τι λέτε;

Η 800ρα πλέον δε σε ενδιαφέρει ε??? :lol: :p :lol:

Αν παίξει 4G καλώς. Αν όχι καλό είναι και το 3G...:ninja::ninja::ninja:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δειτε και το umi touch σε αυτά τα χρήματα

Sent from my Mate 8

Ποιο είναι αυτό; Έχουμε λινκ; Γιατί εγώ ένα UMI Rome βρίσκω.

Μια χαρά θα παίξει, μην ανησυχείς....

Όσο για την umi, μόνο και που προφερω αυτή τη λέξη.... μπρρρρρ....με πιάνει κάτι....

Ένας φίλος είχε πει ένα πολύ καλό..παιρνεις 3-4 ίδιες συσκευές να τις χρησιμοποιεις για ανταλλακτικά, για να δουλεύει η μία απ αυτές!!! :lol: :lol:

Μια χαρά θα παίξει, μην ανησυχείς....

Όσο για την umi, μόνο και που προφερω αυτή τη λέξη.... μπρρρρρ....με πιάνει κάτι....

Ένας φίλος είχε πει ένα πολύ καλό..παιρνεις 3-4 ίδιες συσκευές να τις χρησιμοποιεις για ανταλλακτικά, για να δουλεύει η μία απ αυτές!!! :lol: :lol:

Θα περιμένω μέχρι το πάσχα γιατί κάπου διάβασα ότι θα έρθει το Meizu M3. Αν όχι μετά το πάσχα δίνω παραγγελία για Redmi 3.

Πες μου κάτι αν γνωρίζεις. Λέω να το πάρω από vickmall με την official ROM. Αν το πάρω από άλλο κινεζομάγαζο με τι ROM θα έρθει; Η official είναι παντού η ίδια ή αλλάζει;

Αν παίξει 4G καλώς. Αν όχι καλό είναι και το 3G...:ninja::ninja::ninja:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο είναι αυτό; Έχουμε λινκ; Γιατί εγώ ένα UMI Rome βρίσκω.

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_348206.html

Δες το εδώ ,5.5 με 3gb ram και marshmallow με 125 € δεν νομιζω να σε κλεβουν αν μη τι άλλο :)

Sent from my Mate 8

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θα περιμένω μέχρι το πάσχα γιατί κάπου διάβασα ότι θα έρθει το Meizu M3. Αν όχι μετά το πάσχα δίνω παραγγελία για Redmi 3.

Πες μου κάτι αν γνωρίζεις. Λέω να το πάρω από vickmall με την official ROM. Αν το πάρω από άλλο κινεζομάγαζο με τι ROM θα έρθει; Η official είναι παντού η ίδια ή αλλάζει;

Από vickmall τους ζητάς να έρθει με όποια εσύ θέλεις.

Καλύτερα την official αν θες μετά να κάνεις διαφορα με φλασαρισματα rom κ.λ.π.

Φανταζομαι και με τα άλλα μαγαζιά το ίδιο ισχύει, αλλά γιατί να πας στα άλλα εφόσον υπάρχει το vickmall?? ;)

Umi..... μπρρρρρρρρρ..... :cry:

• 4 weeks later...

Μεταξύ leagoo elite 5 και ZTE S6 blade ποιο προτείνεται ως ποιο ποιοτικό και σταθερο;

via tapatalk...

Μεταξύ leagoo elite 5 και ZTE S6 blade ποιο προτείνεται ως ποιο ποιοτικό και σταθερο;

via tapatalk...

Εννοείται ότι η ZTE είναι καλύτερη σε αξιοπιστία και ποιότητα. Και το εν λογω κινητό έχει αποδειχθεί απροβλημάτιστο.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Για το ZTE έχετε να προτείνεται κανά καλο κατάστημα να το παραγγείλω.

via tapatalk...

Για το ZTE έχετε να προτείνεται κανά καλο κατάστημα να το παραγγείλω.

via tapatalk...

Από Κίνα μόνο το minideal το έχει. Από Ελλάδα το έχουνε αρκετά μαγαζιά στο σκρουτζ, κοίταξε να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Wow....:!:

Τα μεγάλα πνεύματα, συναντώνται λένε... :lol: :lol:

Χαχαχα...έτσι...έτσι... :cool:

Απο το minideal έρχεται σφραγισμένο και έτοιμο για χρήση; Νομίζω οτι στην τιμή του ειναι καλη επιλογή.

via tapatalk...

Χαχαχα...έτσι...έτσι... :cool:

Επειδή το chat είναι κλειστό και λέω να το παραγγείλω έχω μια απορεία. Τι εννοούν με αυτό το μήνυμα που έχουν στο site τους

Please kindly note that this item will be installed with international firmware before shipped out, with Google play store, Google services and multi-languages.

Πρέπει να ζητήσω κάτι έξτρα πριν το στείλουν; Ας βοηθήσει κάποιοςπου το πήρε από το minideal.net

Ευχαριστώ.

Επειδή το chat είναι κλειστό και λέω να το παραγγείλω έχω μια απορεία. Τι εννοούν με αυτό το μήνυμα που έχουν στο site τους

Please kindly note that this item will be installed with international firmware before shipped out, with Google play store, Google services and multi-languages.

Πρέπει να ζητήσω κάτι έξτρα πριν το στείλουν; Ας βοηθήσει κάποιοςπου το πήρε από το minideal.net

Ευχαριστώ.

Δεν το έχω πάρει από minideal, αλλά και από εκεί που το πήρα τα ίδια έγραφε. Εννοεί το τηλέφωνο θα έχει την international Rom. Λογικά είναι η official rom της ΖΤΕ, δεν υπάρχει λόγος να σου βάλουν άλλη. Εμένα ήρθε το κουτί σφραγισμένο με ζελατίνα από το εργοστάσιο και είχε την official international Rom. Το δουλεύεις out of the box, το πολύ να σβήσεις 1-2 εφαρμογές.

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι, το πολύ πολύ ζητά κανένα δωράκι.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk