alexx Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγο μου καικε το τροφοδοτικο (antec sl350) :mad: Τι μου προτεινετε να παρω? Για αυτο τι λετε τα αξιζει τα λεφτα του? Επισης υπαρχει το ενδεχομενο να επαθε καποια ζημια η μητρικη? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγο μου καικε το τροφοδοτικο (antec sl350) :mad: Τι μου προτεινετε να παρω? Για αυτο τι λετε τα αξιζει τα λεφτα του? Επισης υπαρχει το ενδεχομενο να επαθε καποια ζημια η μητρικη? :wacko: to sigekrimeno trofodotiko einai poli kalo.. kai i timi tou... gia ellada poli kali. to trofodotiko... ean prin kaei petakse tipota spinthirismous, ipertasi (!!!), klp klp... ena trofodotiko mporei na sou kapsei: sklirous, motherboard, mnimes, cpu, karta grafikon pou exei extra sindesi 5V,... alla mporei kai tipota... poli spania talaiporountai apo tetoia ta cd/dvd/rw, kai oi pci kartes kai pote den kaigontai oi USB kai firwire siskeves logo fisis... :) efxomai ola na 'nai kala! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δυστυχώς μπορεί να έχει πάθει κάτι η μητρική, το τροφοδοτικό που λές είναι πολύ καλό. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 to sigekrimeno trofodotiko einai poli kalo.. kai i timi tou... gia ellada poli kali. to trofodotiko... ean prin kaei petakse tipota spinthirismous, ipertasi (!!!), klp klp... ena trofodotiko mporei na sou kapsei: sklirous, motherboard, mnimes, cpu, karta grafikon pou exei extra sindesi 5V,... alla mporei kai tipota... poli spania talaiporountai apo tetoia ta cd/dvd/rw, kai oi pci kartes kai pote den kaigontai oi USB kai firwire siskeves logo fisis... :) efxomai ola na 'nai kala! :) Εκει που ημουνα στο νετ κανει ενα μπαμ (αρκετα δυνατο) και τερμα. Και εγω ευχομαι να μην χτυπησε τιποτα αλλο. Θα δω αυριο. Το e-shop εχει και ενα coolermaster ποιο απ τα 2 να διαλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Τα Enermax είναι πολύ καλά τροφοδοτικά, θα σου έλεγα να το προτιμήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Σας ευχαρισω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα θα προτιμησω το enermax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Ο αδερφός στήνει μηχάνημα απο την αρχή και ζητάει την γνώμη σας για αγορά τροφοδοτικού γύρω στα 500W και το κυριότερο αθόρυβο,μέχρι 200ε το πολύ.Τι προτείνετε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Ο αδερφός στήνει μηχάνημα απο την αρχή και ζητάει την γνώμη σας για αγορά τροφοδοτικού γύρω στα 500W και το κυριότερο αθόρυβο,μέχρι 200ε το πολύ.Τι προτείνετε; :) To παραπάνω Enermax. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Καλησπερα παιδια. Πριν απο λιγο μου καικε το τροφοδοτικο (antec sl350) :mad: Τι μου προτεινετε να παρω? Για αυτο τι λετε τα αξιζει τα λεφτα του? Επισης υπαρχει το ενδεχομενο να επαθε καποια ζημια η μητρικη? :wacko: Το συγκεκριμένο που έβαλες έρχεται καθοδόν σήμερα προς το σπίτι μου... :w00t: :shifty: :D ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 @Βασίλης OCZ PowerStream 600W Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Το συγκεκριμένο που έβαλες έρχεται καθοδόν σήμερα προς το σπίτι μου... :w00t: :shifty: :D ;) Αντε Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Αντε Καλορίζικο! Ευχαριστώ φίλε μου. Καλορίζικο κι από εμένα όταν θα έρθει η σειρά σου να το πάρεις! :) Παρεπιπτόντως πριν κάνα μισάωρο το τοποθέτησα και πραγματικά το τροφοδοτικό τσακίζει! :D Το μόνο κακό (όπως μου είπε ο Seeker και ο Billpeppas. thnx dudes ;) ) είναι ότι πλέον θα ακούω τους ανεμιστήρες του κουτιού και του επεξεργαστή. :( Μπορεί να προτείνει κάνας φίλος ανεμιστηράκια που έχει δοκιμάσει και είναι αθόρυβα; :rolleyes: :) Το κουτί μου είναι ίδιο σαν αυτό το Heroichi που πουλάει το e-shop. :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ευχαριστώ φίλε μου. Καλορίζικο κι από εμένα όταν θα έρθει η σειρά σου να το πάρεις! :) Ευχαριστώ Agent M αν και τωρα πλεον παλιωσε (το εχω απ τον Ιανουάριο). :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλορίζικο και για τον brother..πολύ πέραση το Enermax τελικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts