Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ACN

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γράφει ο Finn εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56245 αλλά το αντιγράφω εδώ για να το δουν περισσότεροι.

Ο Finn λοιπόν κατέβαζε την ταινία Back to future σε torrent από το Azureus και λόγω αυτού του γεγονότος του διέκοψαν την DSL σύνδεση!

Αν ισχύει το παραπάνω γεγονός προτρέπω όλους όσους έχετε ACN να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσετε εάν ισχύει.

Είχα ακούσει κάτι παρόμοια για Tellas, αλλά δεν είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο. Εντελώς απαράδεκτοι :mad:

Απαράδεκτοι, δεν θα έπρεπε καν να τους νοιάζει τοι κατεβάζουν οι πελάτες τους.

αντι να κοιταξουν να διορθωσουν τις υπηρεσιες τους οι γιωταδες..... μας ειχαν τρεις μερες χωρις internet

υγ: εγινε αληθεια αυτο ? το επιβεβαιωσαμε ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Δεν είναι θέμα provider... υπάρχουν αντι-πειρατικές οργανώσεις που υποχρεώνουν τον provider να διακόψει την συνδρομή του συγκεκριμένου πελάτη (λ.χ. MPAA)

Κάτι ανάλογο συνέβη σε έναν γνωστό μου Γερμανό ο οποίος ασχολούταν για το σπάσιμο του Steam της εταιρίας Valve (Half-Life, Counter-Strike) του οποίου όχι μόνο του έκοψαν την σύνδεση αλλά έκανε meeting ο provider ώστε να προστατέψει το παλικάρι για να μην τον κλείσουν μέσα:o (Υπάρχει θέμα στο forum του Rin)

Πάντως όσοι χρησιμοποιούν Azureus καλό θα ήταν να έχουν extensions όπως το SafePeer...

Δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιαυτό και θα ρωτήσω άλλοστε...

Νομίζω πως, για να ξέρει ο provider τι κατεβάζουμε πρέπει να φαίνεται σε αυτόν ξεκάθαρα το request πράγμα που γίνεται μόνο όταν κάνουμε κλικ στα λινκς από σελίδες που δεν χρησιμοποιούν κάποια κρυπτογράφηση. Τώρα αν κατεβάζεις κάτι από DC++ δεν νομίζω πως είναι τόσο απλό να δουν τι είναι αυτό. Εφικτό ίσως αλλά παρατραβηγμένο αφού ετσι όπως το σκέφτομαι θα πρέπει να έχουν στήσει τρομερά προγράμματα φτιαγμένα ειδικά για αυτό το σκοπό (να κατασκοπεύουν δηλαδή το dc).

Άρα αυτό που συμβαίνει με το bitorrent δεν συμβαίνει και στο dc έτσι δεν είναι;

Από την άλλη ίσως όλα αυτά που φαντάζομαι να μην ισχύουν και ο provider να έχει την δυνατότητα να δει τα πάντα ότι κρυπτογράφηση και να υπάρχει! :X

Η αλήθεια είναι εκεί έξω! Μας κατασκοπεύουν.....να αρχίσω να φοβάμαι;

Έλεος...και πάνω που μπαίνει η DSL μου, μην λέτε τέτοια και τρομάζω.

Α...ωραία! Δηλαδή τώρα θα μπορούμε να αγοράσουμε μια γρήγορη aDSL με μοναδικό στόχο να εμφανίζονται τα posts στο myphone πιο γρήγορα???? :D

Πάντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που έγινε, περισσότερο διότι προσβλήθηκε το απάρρητο (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)!!!!

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Edo emas prepi na mas klisoun mesa gia oti katebazome (Olandia)Pou kalitera na kapnisis 2 kila mayro para na sou kanoun alkootest alli anomalia kai ayti.Ellas sto megalio sou ! :(

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png