Jump to content

All about V66i

DemiGod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως ισχύει!! Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι!! Το οποίο μάλιστα είναι κρυμμένο στο ημερολόγιο κατα κάποιο τρόπο... Δε φαίνεται να το έχουν και σε ιδιαίτερη υπόλειψη!! :D

Java επίσης θα βρείς στο V66i, εξού και το i, αλλά προσωπικά δε βρίσκω την χρησιμότητά της... Δεν είναι και κανένα computer να θέλεις να τρέξεις εφαρμογές!! Αλλά αυτό πάλι είναι εντελώς υποκειμενικό!! :)

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Sorry αν γίνομαι κουραστική αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Με ποια κριτήρια επέλεξες αυτό το κινητό και όχι κάποιο άλλο, πχ το ν60 ή ακόμα καλύτερα το Τ720i?

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Καταρχήν δεν έχω σκοπό να πληρώσω πολύ περισσότερα για να έχει μια υποτυπώδη φωτογραφική μηχανή το κινητό!! Άρα αποκλείουμε το Τ720i (δεν είναι και τόσο κομψό άλλωστε!)

Για το V60 τώρα, νομίζω ότι και αυτό είναι ακριβότερο, ενώ δεν το βρήκα πουθενά για να κάνω την σύγκριση! Νομίζω όμως ότι είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος..

Όπως και να το κάνουμε προσωπικά πιστεύω ότι το 66 έχει την καλύτερη εμφάνιση!! Με τράβηξε από την πρώτη στιγμή που το είδα! Από εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά!! :)

Συμφωνώ ότι είναι θέμα γούστου. Εγώ είχα στα χέρια μου το ν66 και όσοι το έβλεπαν αν και κινητο 2χρονών έμεναν ενθουσιασμένοι από την εμφάνισή του. Όσο για το Τ720i το ανέφερα σαν παράδειγμα πιο καινούργιου μοντέλου της μοτορόλα. Τώρα το ν60 όντως είναι λίγο μεγαλύτερο (8,7χ4,4χ2,5εκατ.) και βαρύτερο(109γρ) αλλά διαθέτει εξωτερική οθόνη, έχει 1000μνήμες, gprs. Aλλά όπως είπες και συ... γούστα είναι αυτά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Χωρία να θέλω με τη σειρά μου να γίνομαι κουραστικός, απαντώ στο μήνυμά σου, διότι ως γνωστών "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..." :p

Το V66i λοιπόν έχει και 1000 μνήμες τηλεφώνου και GPRS! :cool: