marios_ch Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχεις δίκιο. Θέλει 2Α. Με 1,5Α δεν φορτίζει σωστά. Όμως στο e-shop υπάρχει γνήσιος 2Α σε πολύ καλή τιμή. Τον έχω πάρει και είναι ΟΚ Εγώ εκανα ολο το πακέτακι απο αμαζον. Κεφάλι, ασυρματος και ενα καλο usb 2 μετρα για να φτανει ανετα στο κομοδινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εγώ εκανα ολο το πακέτακι απο αμαζον. Κεφάλι, ασυρματος και ενα καλο usb 2 μετρα για να φτανει ανετα στο κομοδινο Με τα capital control μπορείς να αγοράσεις από amazon; Γιατί από ebay δεν μπορώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Με τα capital control μπορείς να αγοράσεις από amazon; Γιατί από ebay δεν μπορώ Εχω Κυπριακη πιστωτική φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Με τα capital control μπορείς να αγοράσεις από amazon; Γιατί από ebay δεν μπορώ Από αγγλικό Amazon αγοράζω κανονικά, και από αγγλικό ebay. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Από αγγλικό Amazon αγοράζω κανονικά, και από αγγλικό ebay. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως αγοράζεις από Αγγλικό Amazon? Εγώ προσπάθησα πριν λίγο και δεν στέλνει Ελλάδα λέει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 η μόνη λυση απο amazon ειναι revolut Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πως αγοράζεις από Αγγλικό Amazon? Εγώ προσπάθησα πριν λίγο και δεν στέλνει Ελλάδα λέει. Απο το αμαζον μπορεις να αγορασεις κανονικα. Αν σε καποιο προιον σου βγαζει μυνημα οτι δεν στελνει ελλαδα ειναι γιατι ο εξωτερικος συνεργατης του αμαζον που πουλαει το συγκεκριμενο υλικο δεν στέλνει και οχι το αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εγώ με πιστωτική της Eurobank κάνω κανονικά αγορές από αγγλικό και γερμανικό Amazon. Σύνολο 3 φορές έκανα αγορά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πως αγοράζεις από Αγγλικό Amazon? Εγώ προσπάθησα πριν λίγο και δεν στέλνει Ελλάδα λέει. Με Paypal και amex . Άσε που πριν καμμία 20 μέρες πέρασε αγορά απο eBay και με MasterCard που πριν δεν μου περναγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Με Paypal και amex . Άσε που πριν καμμία 20 μέρες πέρασε αγορά απο eBay και με MasterCard που πριν δεν μου περναγε. Ναι τώρα το κατάλαβα κι εγώ. Είναι αυτό που είπε το παλικάρι πιο πάνω, εξαρτάται από τον πωλητή. Δοκίμασα με ένα άλλο προϊόν με paypal και το στέλνει κανονικά. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 καλα η spigen εχει την καλύτερη εφαρμογή αλλα ειναι απαράδεκτη σε γρατζουνιες κ δαχτυλιές... ακυρο έφαγε κ αυτή ρεζίλι ...... η επόμενη δοκιμή θα ειναι η bodyguardz HD Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πως αγοράζεις από Αγγλικό Amazon? Εγώ προσπάθησα πριν λίγο και δεν στέλνει Ελλάδα λέει. Μπορεί να τύχει σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, πριν μια εβδομάδα αγόρασα, ένα ρουτερ και ένα armband για το τηλέφωνο. Έχω παρατηρήσει ότι πολλά αντικείμενα που έχουν σχέση με μπαταρία όπως powerbank σου λέει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να σταλεί Ελλάδα. Ακόμα και σε αυτά όμως μπορεί να βρεις κάποιο που μπορεί να σταλεί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 μπορείτε να μου προτείνεται μια ασύρματη βάση φόρτισης που να κανει και ταχυφορτιση εως 30 ευρω ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 μπορείτε να μου προτείνεται μια ασύρματη βάση φόρτισης που να κανει και ταχυφορτιση εως 30 ευρω ? Είναι πολλές που γράφουν fast charge αλλά στην ουσία δεν είναι. Θέλει λίγο ψάξιμο και προσοχή. Εγώ πήρα μια φθηνή έγραφε fast charge αλλά φυσικά δεν είναι, την πήρα όμως εν γνώση μου μιας και το αφήνω όλο το βράδυ εκεί και το βγάζω το πρωί οπότε εκεί δεν θέλω ουσιαστικά fast charge. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 πια πήρες? μπορεις να μου δώσεις λινκ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μη σχολιάσετε την τιμή! Ζω και εργαζομαι στο Λονδίνο άρα δεν μου φάνηκαν πολλά. Απλά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος εν αντίθεση με tempered της iLuv που είχε άρχισει να παίρνει υγρασία (?) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/e49527851830313679f99f7df188c11f.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μη σχολιάσετε την τιμή! Ζω και εργαζομαι στο Λονδίνο άρα δεν μου φάνηκαν πολλά. Απλά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος εν αντίθεση με tempered της iLuv που είχε άρχισει να παίρνει υγρασία (?) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/e49527851830313679f99f7df188c11f.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk κάνει εύκολα γρατζουνιες?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Όχι καθόλου. Ίσα ίσα είναι πολύ καλό. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια καλησπερα Ιδιοκτήτης ενος απλου s7 και γω εδω και 4 βδομαδες. Οταν το αγορασα το πηγα με τις ζελατινες στο media για να βαλω paintbull. Εκανα την προβλεπομενη διαδικασια(το αφησα γυρω στις 8-9 ωρες) και ολα καλα μεχρι σημερα. Καθαριζοντας σημερα το κινητο με ειδικο πανακι nilkin ειδα μια γρατσουνια μηκους 2εκ περιπου. Δυστυχώς λογω οτι το δευτερο μου κινητο δεν εχει καλη φωτογραφικη δεν ξερω αν φαινεται καλα. Θα παω αυριο απο τα media να δω τι θα μου πουν. Υποψιν οτι το κινητο χρησιμοποιηθηκε πολυ προσεγμενα και γενικα δεν επεσε ποτε κατω η κατι τετοιο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/3d9be484ba4d81e72649eec9092b203d.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα νεότερο από το paintbull?? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 πια πήρες? μπορεις να μου δώσεις λινκ? 10W Qi Wireless Fast Charger Quick Charging Pad Stand For Samsung S6 edge Plus Note 5 S7 S7 Edge http://s.aliexpress.com/ArIzAfem Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/075a0eec7863d24ed5bcb41800765850.jpg Μια ωραία θηκούλα για το καλοκαίρι. Από ebay. Αδιάβροχη, με πυξίδα, λουράκι για το λαιμό και το μπράτσο και το κυριότερο η οθόνη ανταποκρίνεται τέλεια ακόμα και η edge και μπορείς να τραβήξεις και φωτογραφίες αφού και το πίσω μέρος έχει διάφανο πλαστικό εκεί που είναι η κάμερα. Για ομιλία μόνο με bt. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Χωράει και με την rugged armor μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Κανένα νεότερο από το paintbull?? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημέρωση στο μέτωπο του paintbull Πήγα στα media την προηγούμενη δεύτερα όπου είδαν την γρατσουνια. Μου προτάθηκε σαν λύση είτε αλλαγη οθόνης είτε να μου δοθεί ένα tempered για να καλυφθεί ή γρατσουνια από πάνω. Εννοείται ότι ζήτησα αλλαγη οθόνης. Περιμένω ενημέρωση επί του θέματος. Το πρόβλημα είναι ότι αρχικά μου είπαν ότι θα γίνει ή αλλαγή οθόνης από τους ίδιους αλλά με αυθεντικό ανταλλακτικό samsung. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με την αδιαβροχοποιηση και με την εγγύηση είναι το θέμα. Στάλθηκε από το Lenovo A1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ενημέρωση στο μέτωπο του paintbull Πήγα στα media την προηγούμενη δεύτερα όπου είδαν την γρατσουνια. Μου προτάθηκε σαν λύση είτε αλλαγη οθόνης είτε να μου δοθεί ένα tempered για να καλυφθεί ή γρατσουνια από πάνω. Εννοείται ότι ζήτησα αλλαγη οθόνης. Περιμένω ενημέρωση επί του θέματος. Το πρόβλημα είναι ότι αρχικά μου είπαν ότι θα γίνει ή αλλαγή οθόνης από τους ίδιους αλλά με αυθεντικό ανταλλακτικό samsung. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με την αδιαβροχοποιηση και με την εγγύηση είναι το θέμα. Στάλθηκε από το Lenovo A1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω ξαναγραψει πολλακις, οταν κατι ανοιγεται δεν κλεινει ποτε οπως του εργοστασιου. εχω πολλα παραδειγματα πο ρολογια πχ που ηταν μια χαρα αδιαβροχα και οταν πηγα για αλλαγη μπαταριας μετα εμπαζαν υδρατμους. αν σου κανουν αλλαγη οθονης, θα σου προτεινα να μην το βαλεις στο νερο μετα! με την εγγυηση δεν ξερω, αλλα μπορεις να κανεις και ενα τηλεφωνο στην smartec να ρωτησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Το εχω ξαναγραψει πολλακις, οταν κατι ανοιγεται δεν κλεινει ποτε οπως του εργοστασιου. εχω πολλα παραδειγματα πο ρολογια πχ που ηταν μια χαρα αδιαβροχα και οταν πηγα για αλλαγη μπαταριας μετα εμπαζαν υδρατμους. αν σου κανουν αλλαγη οθονης, θα σου προτεινα να μην το βαλεις στο νερο μετα! με την εγγυηση δεν ξερω, αλλα μπορεις να κανεις και ενα τηλεφωνο στην smartec να ρωτησεις. επισης μπορει να ζητησει απο το media markt να τον καλυψει με εγγυηση, και ταυτοχρονα να ζητησει να το βαλουν στο νερο οι ιδιοι. Αν χαλασει ας του δωσουν καινουριο. Ετσι ειναι αυτα.Αλλιως ας του πληρωσουν αλλαγη οθονης απο το επισημο σερβις οπου δινει και στεγανοποιηση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 δεν υπάρχει η ξενερα που έφαγα εγω εβγαλα την γνήσια θηκη να καθαρίσω το τζαμακι πισω που ειχε σκόνη το αφήνω στο κρεβάτι και γλιστράει πως δεν ξερω και σκαει κατω με την γωνία απο τους 7 πόντους (το μετρισα) και σαφώς έκανε ενα ελάχιστο σημάδι που εκλεγα απο τα νεύρα μου έκανα ωρα να εστιάσω την καμερα του ONE για να το δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts