mlojim Δημ. April 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ναι άψογο κινητό... Πολύ γρήγορο UI με πολύ καλή διαχείριση ram και ελάχιστο Lag για τα χαρακτηριστικά που έχει. Ακόμα πιο όμορφο από κοντά, με πλαστικό βέβαια περίβλημα και αξιοπρεπής φωτογραφική σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Αυτό που παρέλαβες σου ήρθε απο Belgium Post, ή είναι αυτό που είχες παραγγείλει με NL Post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αυτό που παρέλαβες σου ήρθε απο Belgium Post, ή είναι αυτό που είχες παραγγείλει με NL Post? Από NLpost πριν 7-8 μέρες παρέλαβα και από BelgiumPost ήρθε σήμερα (σε παρα πολύ κακή κατάσταση το κουτί)... Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Από NLpost πριν 7-8 μέρες παρέλαβα και από BelgiumPost ήρθε σήμερα (σε παρα πολύ κακή κατάσταση το κουτί)... Ομοίως Για 40€ πετάει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ναι άψογο κινητό... Πολύ γρήγορο UI με πολύ καλή διαχείριση ram και ελάχιστο Lag για τα χαρακτηριστικά που έχει. Ακόμα πιο όμορφο από κοντά, με πλαστικό βέβαια περίβλημα και αξιοπρεπής φωτογραφική σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Θα μπορούσες να το φωτογραφίσεις να το δούμε; Πόσο χώρο για εφαρμογές έχει; Θα μπορούσες να ζυγίσεις την μπαταρία του σε ηλεκτρονική ζυγαριά (π.χ. κουζίνας); Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Σήμερα μου ήρθε και μένα σε κοκκινάκι Απο πρώτης άποψης για τα λεφτα του είναι άψογο.Οι 4.5 ίντσες του σε κάνουν να το κρατάς συνέχεια στο χέρι χωρίς να σε κουράζει καθόλου Γρήγορο το UI του και από το 1gb ram αφήνει 750 ελέυθερα!!! χωρίς να έχω φορτώσει ακόμα πολλα πολλα. Η ζελατίνα πρέπει να βγεί γιατι είναι χειρίστης ποιότητας και καλό είναι να μπεί γυάλινη προστασία. Αύριο μεθαυριο λέω να του περάσω την τελευταία αναβάθμιση απο εδώ http://www.needrom.com/download/vkworld-f1/ γιατί δεν είδα να την κάνει ΟΤΑ ,και να τσεκάρω GPS ,PHOTO και μπαταρία. Το μόνο που μου έκατσε άσχημα και είναι κρίμα γιατι θα έδειχνε ακόμα πιο τέλειο, είναι το γεγονός ότι το μεταλλικό φινίρισμα γύρω γύρω από το τζάμι της οθόνης είναι σαν χτυπημένο σαν δηλαδή να μην έχει λιανθεί (δεν ξέρω αν και σε σας είναι έτσι) Το ίδιο ελλάτωμα είχε και το άλλο VKworld VX700x που πήρα πριν 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Έτσι ακριβως είναι, τώρα το πήρα και γω, σε κόκκινο. Το κινητακι έχει πολλή πλάκα, αμα είχες πάρει περισσότερα με την προσφορά στα 40 για δώρα, θα σε έκανε μάγκα.. Εμένα mlojim δεν είναι έτσι... Δεν ξέρω αν μπορείτε να διακρίνετε.. http://s31.postimg.org/5o5a1u997/IMG_20160420_214258.jpg http://s31.postimg.org/i36ceaycb/IMG_20160420_214114.jpg Edited April 20, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το δικό μου έφτασε έτσι: http://s31.postimg.org/lscxntph3/13023486_10206350136374796_1154420031_n.jpg Το everbuying μου πρότεινε 2 επιλογές 1) partial refund 10 usd 2) να το στείλω πίσω για full refund αλλα να πληρώσω εγώ τα έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 φυσικα το στελνεις και περνεις πισω τα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) φυσικα το στελνεις και περνεις πισω τα μεταφορικα edit: ΟΚ το βρήκα. Edited April 22, 2016 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis35 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 πως τα παίρνεις πίσω τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) πως τα παίρνεις πίσω τα μεταφορικά? https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns Υπάρχει θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Edited April 22, 2016 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis35 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns Υπάρχει θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σήμερα μου ήρθε και μένα σε κοκκινάκι Απο πρώτης άποψης για τα λεφτα του είναι άψογο.Οι 4.5 ίντσες του σε κάνουν να το κρατάς συνέχεια στο χέρι χωρίς να σε κουράζει καθόλου Γρήγορο το UI του και από το 1gb ram αφήνει 750 ελέυθερα!!! χωρίς να έχω φορτώσει ακόμα πολλα πολλα. Η ζελατίνα πρέπει να βγεί γιατι είναι χειρίστης ποιότητας και καλό είναι να μπεί γυάλινη προστασία. Αύριο μεθαυριο λέω να του περάσω την τελευταία αναβάθμιση απο εδώ http://www.needrom.com/download/vkworld-f1/ γιατί δεν είδα να την κάνει ΟΤΑ ,και να τσεκάρω GPS ,PHOTO και μπαταρία. Το μόνο που μου έκατσε άσχημα και είναι κρίμα γιατι θα έδειχνε ακόμα πιο τέλειο, είναι το γεγονός ότι το μεταλλικό φινίρισμα γύρω γύρω από το τζάμι της οθόνης είναι σαν χτυπημένο σαν δηλαδή να μην έχει λιανθεί (δεν ξέρω αν και σε σας είναι έτσι) Το ίδιο ελλάτωμα είχε και το άλλο VKworld VX700x που πήρα πριν 10 μέρες. Δε μου βλέπει ο υπολογιστης το F1 οταν το συνδεω μεσω USB για να φλασαρω τη ΡΟΜ Τι παιζει? Εχει καπου USBDrivers?? Windows 10 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δε μου βλέπει ο υπολογιστης το F1 οταν το συνδεω μεσω USB για να φλασαρω τη ΡΟΜ Τι παιζει? Εχει καπου USBDrivers?? Windows 10 Αν κατεβάσεις και αποσυμπιέσεις το αρχείο Flashtools έχει μέσα τον φάκελο Driver που έχει drivers για windows 8 που νομίζω θα κάνουν δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Πόσο χώρο για εφαρμογές έχει; Θα μπορούσες να ζυγίσεις την μπαταρία του σε ηλεκτρονική ζυγαριά (π.χ. κουζίνας); Κάποιος; :rolleyes: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) 27.7gr ειναι Συνολικος χωρος 8,00 gb, διαθεσιμος 7,86 gb. A και εχει εικονιδια και θεμα miui :) Edited April 24, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Μήπως ήθελες να γράψεις 4,86GB διαθέσιμο χώρο; :confused: Πού έβαλαν το Android και τις εφαρμογές; Πολύ ελαφριά η μπαταρία του. Μάλλον γύρω στα 1500mAh είναι. Edited April 24, 2016 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν ξερω, το ίδιο ακριβώς και σε ένα άλλο, νομίζω το vk800x. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Τι μπορώ να κάνω με το δικό μου που μου ήρθε έτσι όπως το βλέπετε? Και είναι και σε άλλα σημεία ψιλοκτυπημένο. Λές και είναι refurbished... Να ανοίξω κανένα ticket στο everbuying να μου πιστώσουν τίποτα EB points ? καθώς για να το στείλω πίσω δεν αξίζει την αναμονή. http://s20.postimg.org/5ydnucpdp/F1_a.jpg Edited April 24, 2016 by mlojim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Ανέβασε στο flickr ή postimg.. Ε ναι και 10$ να σου δώσουν καλά είναι. Να πω κάτι για το καπάκι, ανοίγει υπερβολικά δυσκολα, δεν παίζει να ανοίξει από γυναίκα ή χωρις να έχεις λίγο νύχι, το οποίο μάλλον θα σπάσει, εγώ του χάλασα το χρώμα στο πρώτο άνοιγμα. Edited April 24, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Φλασαρα τη τελευταια ΡΟΜ που ειχε Στο σαητ της vkworld για το f1 Microbugs διορθωθησαν κκαι εχω και ΟΤΑ!!!, ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΡΟΜ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ winXP ή win7. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Φλασαρα τη τελευταια ΡΟΜ που ειχε Στο σαητ της vkworld για το f1 Microbugs διορθωθησαν κκαι εχω και ΟΤΑ!!!, ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΡΟΜ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ winXP ή win7. Σε παρακαλώ γράψε μας ποια είναι η έκδοση της ROM μετά τα updates ( αν γίνεται όπως ακριβώς περιγράφεται στο "Αριθμος έκδοσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Aυτη που έχει στο site της vkworld Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Aυτη που έχει στο site της vkworld Η έκδοση που έχει το site είναι η 1.04. Σε ρώτησα μήπως μετά το φόρτωμα της 1.04 απο PC, σου ήρθε κι άλλη μέσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Η έκδοση που έχει το site είναι η 1.04. Σε ρώτησα μήπως μετά το φόρτωμα της 1.04 απο PC, σου ήρθε κι άλλη μέσω ΟΤΑ HΡΘΕ ναι ΟΤΑ πραγμα που με χαροποιησε Βεβαια σε εκεινον που ηθελα να το κανω δωρο ακυρωθηκε και μου περισσευει :( οποιος ενδιαφερεται ΠΜ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts