Jump to content

SOS άμεση βοήθεια! αλλαγή συσκευής Lg G4

adricla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους και καλό 3 ήμερο ! θέλω να αλλάξω το lg g4 και να πάω η σε xiaomi mi note η Xiaomi Redmi Note 3 η Huawei P8 η αλλαγή θα γίνει από ερχόμενη εβδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω... σημαντικό ο χώρος στην συσκευή να είναι 32gb ... η να παίρνει κάρτα επέκτασης !

καλημέρα σε όλους και καλό 3 ήμερο ! θέλω να αλλάξω το lg g4 και να πάω η σε xiaomi mi note η Xiaomi Redmi Note 3 η Huawei P8 η αλλαγή θα γίνει από ερχόμενη εβδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω... σημαντικό ο χώρος στην συσκευή να είναι 32gb ... η να παίρνει κάρτα επέκτασης !

Xiaomi Mi Note Pro.

κάποιο σιτε για αγορά φίλε μου? και είσαι ευχαριστημένος από συσκευή και camera?

Αγορά έκανα από το Vickmall, αλλά μπορείς να το βρεις και ως μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση στο insomnia περίπου στα 350 με 370 ευρώ.

Κατά τ' αλλά είναι η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Έχει ανοιχτό bootloader και του περνάς μια ελληνική ROM - στην οποία ROM δεν έχει γίνει απλώς μετάφραση, αλλά κανονική ελληνοποίηση (συγκεκριμένα την τελευταία stable 7.2.1.0 by xiaomi-miui.gr) και είσαι άρχοντας. Γρήγορη όπως το stock Android, χωρίς κολλήματα και χωρίς battery drain. Και φυσικά με άπειρες ρυθμίσεις για να ρυθμίσεις ότι θες.

Η κάμερα είναι καλή, αλλά για να γίνει καλύτερη πρέπει να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις της μαμά εφαρμογής. Έτσι φτιάχνει πολύ και το βίντεο.

σε ευχαριστώ πολύ Hierophant ! θα το ψάξω λίγο ακόμη γιατί το βρήκα στο minideal στα 316 ευρώ... το huawei p8? έχεις ακούσει κάτι γιαυτό που έχει και service Ελλάδα..

σε ευχαριστώ πολύ Hierophant ! θα το ψάξω λίγο ακόμη γιατί το βρήκα στο minideal στα 316 ευρώ... το huawei p8? έχεις ακούσει κάτι γιαυτό που έχει και service Ελλάδα..

Μήπως είδες το Xiaomi Mi Note ?

Άλλο αυτό και άλλο το Xiaomi Mi Note Pro.

Το HUAWEI δεν το έχω δουλέψει αλλά από τα specs του είναι πολύ πίσω. Καταρχήν χρησιμοποιεί 3GB μνήμη. Ενώ το Xiaomi 4GB, που είναι DDR4. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο έχει περισσότερη μνήμη, αλλά και 2 φορές πιο γρήγορη από τα 3GB του HUAWEI. Επίσης το Xiaomi έχει τον 810 Snapdragon που είναι ο πιο δυνατός επεξεργαστής του 2015. Εκτός αυτών έχει μόνο 1080p οθόνη. Εντάξει έχει παράδοση σε αυτό η εταιρεία.

Το καλό είναι ότι το HUAWEI έχει ραδιόφωνο, αλλά το MI Note Pro έχει ξεχωριστή κάρτα ήχου της Dolby, και με το Dolby Atmos ακούς "όπως πρέπει να ακούς". Και μπάσα και πρίμα και καθαρότητα ήχου και ένταση.

http://www.minideal.net/xiaomi-mi-note-pro-qualcomm-snapdragon-810-2-0ghz-octa-core-4g-lte-android-5-0-5-7-inch-2k-screen-4gb-ram-64gb-rom-smartphone.html αν δεν κανω λάθος είναι αυτό σωστά? απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις διορθώσεις γλώσσας κλπ... θέλω να είναι σταθερό σαν το lg g4 αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή την διαδικασία.. ήρθε το μικρόβιο της αλλαγής πάλι...

http://www.minideal.net/xiaomi-mi-note-pro-qualcomm-snapdragon-810-2-0ghz-octa-core-4g-lte-android-5-0-5-7-inch-2k-screen-4gb-ram-64gb-rom-smartphone.html αν δεν κανω λάθος είναι αυτό σωστά? απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις διορθώσεις γλώσσας κλπ... θέλω να είναι σταθερό σαν το lg g4 αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή την διαδικασία.. ήρθε το μικρόβιο της αλλαγής πάλι...

Ναι αυτό είναι.

Το μόνο που θα κάνεις αν το πάρεις είναι να το περάσεις την ελληνική ROM. Και σου το λέει αυτό, ο πιο πανάσχετος όλων. Που δεν είχα κάνει ούτε ρουτ ποτέ σε κανένα τηλέφωνο.

Υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα από πίσω, που πλέον αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη, η xiaomi-miui.gr, και στα δίνουν όλα μασημένα. Με αναλυτικούς οδηγούς του στυλ "τώρα συνδέετε το τηλέφωνο σας με το καλώδιο, τώρα πατάτε το power για να ανοίξει το τηλέφωνο" και σε 10 λεπτά το πολύ ολοκληρώνεις τη διαδικασία. Και πλέον εισέρχεσαι στον μαγικό κόσμο της miui κοινότητας, όπου βλέπεις για πρώτη φορά τί έχουν φτιάξει άλλοι, Έλληνες κατά κύριο λόγο προγραμματιστές, για εσένα. Πόσο ολοκληρωμένο λειτουργικό δίνουν, και για πόσα χρόνια θα έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις. Μετά θα προσμένεις την ώρα και τη στιγμή να πάρεις την αναβάθμιση της ROM που είναι 3 κλικ υπόθεση.

θα το σκεφτώ και θα επανέλθω λοιπόν!! ευχαριστώ πολύ και πάλι! και καλό 3 ήμερο σε όλους με υγειά !

Huawei P8, απο Ελλάδα στα 285€ με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας 2 χρόνια. Είναι πολλά τα λεφτα τα για το xiaomi να το πάρεις απο Κίνα ή μεταχειρισμένο χωρίς ουσιαστικά να έχεις εγγύηση. Επίσης κοίτα και το Huawei mate s και το Huawei mate 8 το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Και τα 2 είναι ευρωπαϊκά μοντέλα απο Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω τα δουλεύεις out of the box.

The day is my enemy, the night my friend

Η κάρτα μνήμης είναι σε θέση μόνη της ή αντικαθιστά μια θέση κάποιας SIM ;

Γιατι δεν κοιτας για xiaomi mi5?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe