Evaggelos1 Δημοσιεύτηκε March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2016 OUKITEL K4000 Pro Android 5.1 4G Smartphone 5.0 inch 2.5D Arc Screen MTK6735 64bit Quad Core 1.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 13.0MP + 5.0MP Camera OTG OTA Μια συσκευη που συγκεντρωνει σχεδον οσα ενας μεσος χρηστης θελει! Εγω θα προσθεσω και την εμφανιση. Μενει να αποδειξει και την αξιοπιστια του. Παιζει αυτες τις ημερες προσφορα σε πολλα μαγαζια και για αρκετες ημερες. Επειδη ολο και καποιος θα προλαβει να το χτυπησει και επειδη αξιζει σαν συσκευη, ας εχει το δικο του νημα! Main Features: Display: 5.0 inch 1280x720 HD 2.5D Arc Screen CPU: MTK6735 64bit Quad Core 1.0GHz GPU: Mali-T720 System: Android 5.1 RAM + ROM: 2GB RAM + 16GB ROM Camera: Front 2.0MP (SW5.0MP) + Rear 8.0MP (SW13.0MP) AF with LED flashlight Bluetooth: V2.0 Features: GPS / OTA / OTG Card Slot: Dual SIM dual standby. Dual Micro SIM cards 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz http://www.everbuying.net/product1136092.html http://gloimg.everbuying.net/E/pdm-product-pic/Electronic/2016/01/13/goods-img/1452708003968663090.jpg Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 αυτη η ουκιτελ ειναι αξιοπιστη αραγε η σαν την umi? που παιρνεις κιν και το πετας σε 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 αυτη η ουκιτελ ειναι αξιοπιστη αραγε η σαν την umi? που παιρνεις κιν και το πετας σε 2 μηνες Διαβασα ολα τα νηματα των συσκευων της, εδω, και δεν ειδα καποια εντονα παραπονα για προβλημα απο τη μανα του. Αυτος ηταν κι ο λογος που χτυπησα ενα δια δοκιμη. Παντως απο χαρακτηριστικα βρισκεται σε καλο επιπεδο για ενα μεσαιο, και λιγο πιο πανω σε κατηγορια, χρηστη! Θα προσθεσω βεβαια και την εμφανιση. Ασε που δεν εχω και σφυρι στο σπιτι! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εξωτερικά είναι αρκετά συμπαγές κα δείχνει ποιοτικό ως κατασκευή. Σίγουρα ο καιρός θα δείξει αν είναι αξιόπιστη η εταιρεία ή όχι, αλλά τολμώ να πώ ό,τι τα πρώτα δείγματα που λαμβάνω από το κινητο αυτό είναι θετικότατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εξωτερικά είναι αρκετά συμπαγές κα δείχνει ποιοτικό ως κατασκευή. Σίγουρα ο καιρός θα δείξει αν είναι αξιόπιστη η εταιρεία ή όχι, αλλά τολμώ να πώ ό,τι τα πρώτα δείγματα που λαμβάνω από το κινητο αυτό είναι θετικότατα.. Φιλε μου το εχεις στα χερια σου? Αν ναι, μην νομιζεις οτι θα την βγαλεις καθαρη με δυο τρεις σειρουλες. Για λεγε περισσοτερα.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Φιλε μου το εχεις στα χερια σου? Αν ναι, μην νομιζεις οτι θα την βγαλεις καθαρη με δυο τρεις σειρουλες. Για λεγε περισσοτερα.:) Ναι το έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες και προορίζεται για δώρο. Δεν έχω πολλά να αναφέρω ως εκ τούτου. Καθαρό android χωρίς κινέζικες εφαρμογες και κολλήματα. Παιχνίδια δεν έχω εγκαταστήσει και με μέτρια χρήση κι ανοιχτό 3G όλη μέρα κρατάει σίγουρα 2 ημέρες. Η κάμερα είναι ικανοποιητική, αλλά δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Αναμένουμε την εκδοση σε Marshmallow. Αν θέλεις να μάθεις κάτι άλλο ρώτησε άφοβα και θα προσπαθήσω να βοηθησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ναι το έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες και προορίζεται για δώρο. Δεν έχω πολλά να αναφέρω ως εκ τούτου. Καθαρό android χωρίς κινέζικες εφαρμογες και κολλήματα. Παιχνίδια δεν έχω εγκαταστήσει και με μέτρια χρήση κι ανοιχτό 3G όλη μέρα κρατάει σίγουρα 2 ημέρες. Η κάμερα είναι ικανοποιητική, αλλά δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Αναμένουμε την εκδοση σε Marshmallow. Αν θέλεις να μάθεις κάτι άλλο ρώτησε άφοβα και θα προσπαθήσω να βοηθησω.. Καλοριζικο να ειναι σε οποιον το δωσεις. Αφου ειναι για δωρο φιλε μου δεν μπορω να σου ζητησω να το σκαλισεις παραπανω. Απλα επειδη μαλλον εισαι ο πρωτος, γραψε οτι νομιζεις και μπορεις. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Ναι το έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες και προορίζεται για δώρο. Δεν έχω πολλά να αναφέρω ως εκ τούτου. Καθαρό android χωρίς κινέζικες εφαρμογες και κολλήματα. Παιχνίδια δεν έχω εγκαταστήσει και με μέτρια χρήση κι ανοιχτό 3G όλη μέρα κρατάει σίγουρα 2 ημέρες. Η κάμερα είναι ικανοποιητική, αλλά δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Αναμένουμε την εκδοση σε Marshmallow. Αν θέλεις να μάθεις κάτι άλλο ρώτησε άφοβα και θα προσπαθήσω να βοηθησω.. Έχεις δοκιμάσει το GPS να μας πεις εντυπώσεις ? Τα πλαϊνά κουμπιά εξέχουν πολύ ( έχουν τριξίματα κτλπ ) ή είναι καλοφτιαγμένα ? Edited March 9, 2016 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Έχεις δοκιμάσει το GPS να μας πεις εντυπώσεις ? Τα πλαϊνά κουμπιά εξέχουν πολύ ( έχουν τριξίματα κτλπ ) ή είναι καλοφτιαγμένα ? To GPS δοκιμάστηκε μια φορά και βρήκε σήμα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα! Αρκετά εντυπωσιακό θα λεγα. Τα κουμπιά, όπως κι όλη η εξωτερική του δομή είναι πολύ ποιοτική. Δεν έχω προσέξει το παραμικρό τρίξιμο και το κινητό δείχνει άψογο στον τομέα αυτόν. Φυσικά δε, το βάρος του δεν είναι αμελητέο. Εξ'άλλου παρέθεσα και σε άλλο θέμα, πως μόνο το βάρος της μπαταρίας ανέρχεται σε 83γρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μεχρι τωρα λοιπον, φαινεται σαν μια καλη αγορα! Μακαρι! Στην τιμη που το δινουν σε προσφορα (δυστυχως για λιγα την φορα κοματια) αν το πετυχουμε θα ειναι περιπτωση,:D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 καλημέρα έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο.... Original Oukitel K4000 have Spots,always 1-2 bright spots,if you can not accept,pls don't order it,thanks.(vickmall) Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δε μπορώ να πώ, ότι έχω παρατηρήσει κάτι. Το κάτω μέρος της οθόνης φωτίζεται λίγο περισσότερο, αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο, που δε νομίζω να το παρατηρούσα μόνος μου κι αυτό με αρκετή προσπάθεια να συγκρίνω το φωτισμό σε όλην την οθόνη. Κατά τα άλλα το έχω ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί αυτόματα τη φωτεινότητα και η οθόνη παραμένει ευδιάκριτη ακόμη και στον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απο την Ουκιτελ ειχα στην κατοχη μου ενα U2, και ενα 4000, τα οποια και τα εδωσα στην οικογενεια μου. Ουτε ενα παραπονο, ολα δουλευουν ρολοι. Ακομη και το μικροτερο μοντελο της, ειναι αρκετα συμπαγες. Τριγμοι, ουτε για αστειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hippirian Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά καλησπέρα εγω το oukitel k4000 (ΟΧΙ ΤΟ PRO) και το πηρα ακριβώς γιατί είναι αυθραυστο κλπ. Δυστυχώς προχθές μου έπεσε ενω περπαταγα με την οθόνη κατω και παιδια εσπασε η μιση οθονη. Το touch δεν εχει επηρεαστεί αλλα απογοητευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fobos2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Τα συλλυπητήριά μου. Την έχω πάθει κι εγώ με δύο τηλέφωνα, και τα δύο της γυναίκας μου. Άουτς... Ερώτηση: Καμιά θήκη έχει εντοπίσει κανείς, σιλικόνης ή άλλη; Αυτές για το απλό μοντέλο λέτε να κάνουν στο Pro; -f2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hippirian Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σ'ευχαριστώ! Εμένα μου είχαν στείλει μια θήκη σιλικόνης μαζί με την αγορά του κινητού.Όχι βέβαια κάτι ιδιαίτερο.Δες τι διαστάσεις του PRO και του κανονικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα εγω το oukitel k4000 (ΟΧΙ ΤΟ PRO) και το πηρα ακριβώς γιατί είναι αυθραυστο κλπ. Δυστυχώς προχθές μου έπεσε ενω περπαταγα με την οθόνη κατω και παιδια εσπασε η μιση οθονη. Το touch δεν εχει επηρεαστεί αλλα απογοητευτηκα. πως εγινε αυτο δεν λενε πως ειναι ανθεκτηκα και εχουν γινει ενα σωρο τεστ επι τις οθονης. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Επιτελους....Ηρθε!:D Αρχιζω το σκαλισμα! Πολυ βαρυ βρε παιδια! Μου πεφτει το παντελονι! Αλλα ομορφο! Edited April 14, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Επιτελους....Ηρθε!:D Αρχιζω το σκαλισμα! Πολυ βαρυ βρε παιδια! Μου πεφτει το παντελονι! Αλλα ομορφο!Χαχαχαχαχα Ευάγγελε μας έχεις τρελάνει, Leagoo Elite 5 έχεις, Ukitel K4000, τα έχουμε μπερδέψει :p Καλορίζικο φιλε ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Χαχαχαχαχα Ευάγγελε μας έχεις τρελάνει, Leagoo Elite 5 έχεις, Ukitel K4000, τα έχουμε μπερδέψει :p Καλορίζικο φιλε ;) Οπως βλεπεις, με φθηνα την βγαζω...:p Που λεφτα για ακριβοτερα. :( Ευτυχως οτι εχω παρει τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει προβλημα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Οπως βλεπεις, με φθηνα την βγαζω...:p Που λεφτα για ακριβοτερα. :( Ευτυχως οτι εχω παρει τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει προβλημα.Ναι βρε δεν το συζητάμε. Μια χαρα. Και μένα ο γιος μου ευχαριστημένος με τοπ Leagoo Elite 5. :lol: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Επιτελους....Ηρθε!:D Αρχιζω το σκαλισμα! Πολυ βαρυ βρε παιδια! Μου πεφτει το παντελονι! Αλλα ομορφο! Για πες μας, αξίζει τον κόπο ή τσάμπα ξοδεύτηκα το τεράστιο ποσό των 90 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428980 Εδω ειναι το δευτερο νημα της συσκευης, που εχω γραψει καποιες απο τις εντυπωσεις μου. Εμενα γενικα η συσκευη μου αρεσει. Βρισκω μονο λιγο ενοχλητικο το βαρος της (αναγκαιο κακο της μεγαλης μπαταριας), και την ελλειψη notification led κατι ομως που διορθωνεται με εφαρμογες τριτων. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πολυ βαρυ βρε παιδια! Μου πεφτει το παντελονι! Αλλα ομορφο! 163 gr το δίνουν στα site. Είναι περισσότερο; Δώσε καμιά επιπλέον πληροφορία για τα συν και τα πλην. :) Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 163 gr το δίνουν στα site. Είναι περισσότερο; Δώσε καμιά επιπλέον πληροφορία για τα συν και τα πλην. :) Ριξε μια ματια στο προηγουμενο ποστ μου.:) Ναι, το βαρος ειναι αισθητο για πενταρι. Παντως σημερα παρελαβα και το δευτερο. Μου αρεσει. Ολα δουλευουν αψογα. Ολο και κανενα φιλο θα κανουμε ευτυχισμενο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts