Andreas_thess Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε επικοινωνία που είχα με oppomart 335€+ έξοδα αποστολής 28€ περίπου σε 8-12 μέρες παραλαβη. Για το 32gb σε λευκό μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaross Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) παιδια ειμουν κ εγω για το G4 dual!!! αλλα λογ τιμης ειμαι αναμεσα στο lg g3 dual 3ram k 32bg /// κ στο xiaomi redmi dual note3 pro 3g ram k 32gb ,, με ενδιαφερει η καλη καμερα σε φωτο κ βιντεο ? πια ειναι η γνωμη σας ?? Edited March 21, 2016 by babaross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για το 32gb σε λευκό μιλάς? Ναι αν κι εγώ προτιμώ το μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδια ειμουν κ εγω για το G4 dual!!! αλλα λογ τιμης ειμαι αναμεσα στο lg g3 dual 3ram k 32bg /// κ στο xiaomi redmi dual note3 pro 3g ram k 32gb ,, με ενδιαφερει η καλη καμερα σε φωτο κ βιντεο ? πια ειναι η γνωμη σας ?? Redmi note 3 pro :) Ναι αν κι εγώ προτιμώ το μαύρο. Kαι εγώ αλλά το έχουν preorder και θα είναι σίγουρα πιο ακριβό σύμφωνα με τα περισσότερα site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaross Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Andreas_thess σου έστειλα pm όταν το δεις απάντησε μου για να έχω μία καλύτερη εικόνα για το Xiaomi! Thanx!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts