michaelp900 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Και μενα Ιταλικο unbranded, μου ηρθε χθες. Το αναβαθμισες; Και αν ναι απο μπαταρια πως παει τωρα; Τα ίδια με πριν. Δεν παρατήρησα κάτι. Επίσης έχει πέσει το Android system στο 5% Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχω βρει ενα s7 το οποίο ειναι Αμερικής και συγκεκριμένα της Verizon, το είδα απο κοντά, έβαλα την κάρτα μου βρήκε σημα κανονικά, ουτε ο knox έχει γράψει. Τι προβλήματα θα έχει με τα ελληνικά δίκτυα? Με εγγύηση τι παίζει? Γενικά χρειάζομαι μερικές πληροφορίες.. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Τα ίδια με πριν. Δεν παρατήρησα κάτι. Επίσης έχει πέσει το Android system στο 5% Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παιδιά από που καταλαβαίνετε ότι είναι ιταλικό; δε παίρνουμε όλοι την ίδια αναβάθμιση; εγώ ειμαι μ αυτό από τα μέσα Οκτώβρη περίπου, να περιμένω καινούργια; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/43e0a1a7dccc4697ecc2c92ceb3876de.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παιδιά από που καταλαβαίνετε ότι είναι ιταλικό; δε παίρνουμε όλοι την ίδια αναβάθμιση; εγώ ειμαι μ αυτό από τα μέσα Οκτώβρη περίπου, να περιμένω καινούργια; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/43e0a1a7dccc4697ecc2c92ceb3876de.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το καταλαβα γιατι μετα απο καθε αναβαθμιση-φορματ που εκανα μου εβγαζε την Ιταλικη γλωσσα. Λογικα περιμενεις και αλλη αναβαθμιση. Εγω δεν την περναω ακομα γιατι διαβαζω παραπονα για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδιά από χτες οπότε μπαίνω στο playstore μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο σύνδεση όμως έχω κανονικά και μπαίνω στο ίντερνετ γενικότερα. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Εχω βρει ενα s7 το οποίο ειναι Αμερικής και συγκεκριμένα της Verizon, το είδα απο κοντά, έβαλα την κάρτα μου βρήκε σημα κανονικά, ουτε ο knox έχει γράψει. Τι προβλήματα θα έχει με τα ελληνικά δίκτυα? Με εγγύηση τι παίζει? Γενικά χρειάζομαι μερικές πληροφορίες.. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε παροχό (τα verizon είναι free sim out of the box) Ίσως μονο στα δεδομένα να χάνει τις ρυθμίσεις! (σε vodafone) αλλά νομίζω έχει διορθωθεί, εγγύηση δε θα έχεις! (τουλάχιστον στην ευρώπη) άρα δεν σε νοιάζει αν γράψει ο knox, updates εξαρτάται πως έγινε η αγορά! το πιθανότερο είναι να τα παίρνεις κανονικά (εκτός αν είναι από κάποια επιδότηση) ελληνικά δε μπορείς να έχεις (με verizon firmware) το τηλέφωνο σου έχει διαφορετικό επεξεργαστή = μια προσοχή λοιπόν αν θες να πειράξεις κάτι αργότερα (root/firmware /κ.α) αν είναι καλή η τιμή = είναι μια καλή αγορά πιστεύω, τώρα για την εγγύηση =πόσες συσκευές της verizon είχαν πρόβλημα? (αν ψάξεις στο ίντερνετ δε θα βρεις πολλές με σοβαρά προβλήματα!!! edit: θα πρέπει να τονίσω ότι αν πχ πέσει και σπάσει η οθόνη = δεν μπορεί να γίνει επισκευή σε επίσημο σέρβις! (για οποιοδήποτε πρόβλημα!) ακόμα και επί πληρωμή Edited November 4, 2016 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδιά από χτες οπότε μπαίνω στο playstore μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο σύνδεση όμως έχω κανονικά και μπαίνω στο ίντερνετ γενικότερα. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε ενα clear cache, απο ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης. κανε καμια επανεκκινηση και λογικα θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Τελικά μετα απο δύο σχεδόν μήνες θα επιστρέψω στο S7,κ κάνοντας ανταλλαγή το one plus 3με ένα S7 σχεδόν καινούργιο αφού το έχει 3 βδομάδες.... Βασικα θα ήθελα edge αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω και extra λεφτά γιαυτό και θα ξαναπαρω το flat.... Οι εντυπώσεις είναι 50-50 για.το one plus 3 καλό τηλ αλλά.ως εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Τελικά μετα απο δύο σχεδόν μήνες θα επιστρέψω στο S7,κ κάνοντας ανταλλαγή το one plus 3με ένα S7 σχεδόν καινούργιο αφού το έχει 3 βδομάδες.... Βασικα θα ήθελα edge αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω και extra λεφτά γιαυτό και θα ξαναπαρω το flat.... Οι εντυπώσεις είναι 50-50 για.το one plus 3 καλό τηλ αλλά.ως εκεί... Ευτυχώς δεν πήρα oneplus3 δηλαδή. Ποτέ δεν πήγαινα τα Samsung αλλά το s7 είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Αν είχε μικρότερα bezels (σαν του g2 πχ) θα ήταν ακόμα καλύτερο. Εγώ απορώ πως την βγάζετε με το Edge, εδώ με το απλό s7 και συνέχεια πατάω κατά λάθος την οθόνη στα πλαϊνά. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Παιδια εχω βρει αγγελια σε ενδιαφερον τιμη ενα G930T (T-Mobile) .θα εχω θεμα με τα δικτυα της ελλαδας.βιντεοκληση και τα σχετικα...και επισης η συσκευη θα ειναι κλειδωμενη??? Edited November 7, 2016 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδια εχω βρει αγγελια σε ενδιαφερον τιμη ενα G930T (T-Mobile) .θα εχω θεμα με τα δικυυτα της ελλαδας.βιντεοκληση και τα σχετικα...και επισης η συσκευη θα ειναι κλειδωμενη??? ολα τα tmobile είναι κλειδωμένα, ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα (θα πρέπει να είναι αγορασμένο =full price και όχι από κάποιο πρόγραμμα επιδότησης και φυσικά να μην έχει δηλωθεί ως κλεμμένο) στα apps έχει εφαρμογή = device unlock ακολούθησε τη διαδικασία που θα σου λέει αλλά εκεί που σου ζητάει τι τύπου unlock θες επέλεξε μόνιμο, και αν δικαιούται η συσκευή όπως έγραψα πριν θα ξεκλειδώσει. (όση ώρα κρατήσει η διαδικασία φρόντισε μη χάσεις τη σύνδεση στο ίντερνετ) προσοχή =αν έχει γίνει αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκλειδώσει με unlock code τότε το τηλέφωνο δεν υπάρχει τρόπος να γίνει unlock. εφόσον τηρεί τις προϋποθέσεις που γράφω πιο πάνω και γίνει unlock τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε δίκτυο, για βίντεο κλήση = εξαρτάται από τον παροχό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 ολα τα tmobile είναι κλειδωμένα, ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα (θα πρέπει να είναι αγορασμένο =full price και όχι από κάποιο πρόγραμμα επιδότησης και φυσικά να μην έχει δηλωθεί ως κλεμμένο) στα apps έχει εφαρμογή = device unlock ακολούθησε τη διαδικασία που θα σου λέει αλλά εκεί που σου ζητάει τι τύπου unlock θες επέλεξε μόνιμο, και αν δικαιούται η συσκευή όπως έγραψα πριν θα ξεκλειδώσει. (όση ώρα κρατήσει η διαδικασία φρόντισε μη χάσεις τη σύνδεση στο ίντερνετ) προσοχή =αν έχει γίνει αποτυχημένη προσπάθεια να ξεκλειδώσει με unlock code τότε το τηλέφωνο δεν υπάρχει τρόπος να γίνει unlock. εφόσον τηρεί τις προϋποθέσεις που γράφω πιο πάνω και γίνει unlock τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε δίκτυο, για βίντεο κλήση = εξαρτάται από τον παροχό σου! φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και τον χρονο σου που εγραψες ολο αυτο το κειμενο.δεν το ρισκαρω.με τετοια διαδικασια δεν αξιζει να ασχοληθω.μια στραβη να μου κατσει θα μεινω με μια νεκρη συσκευη με μηδεν εγγυηση.αρα δεν αξιζει για 375 ευρο 1 μηνος κινητο να ασχοληθω.απλα επειδη ψαχνομαι...δεν πετυχαινω αγγελια σε μαυρη συσκευη.και σε τιμη 400 και κατω..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και τον χρονο σου που εγραψες ολο αυτο το κειμενο.δεν το ρισκαρω.με τετοια διαδικασια δεν αξιζει να ασχοληθω.μια στραβη να μου κατσει θα μεινω με μια νεκρη συσκευη με μηδεν εγγυηση.αρα δεν αξιζει για 375 ευρο 1 μηνος κινητο να ασχοληθω.απλα επειδη ψαχνομαι...δεν πετυχαινω αγγελια σε μαυρη συσκευη.και σε τιμη 400 και κατω..:( Γιατί δεν ρωτάς τον πωλητή για λεπτομέρειες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Γιατί δεν ρωτάς τον πωλητή για λεπτομέρειες.... των ρωτησα αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομη.τελος το αφησα...απλα και στην αγγελια δεν αναφερει για αποδειξη.αλλα εχει καλες κρτικες. νομιζω οτι θα το αφησω και δεν το ρισκαρω για 60 ευρο να παρω "κλειδωμενο" κινητο.ηδη που παρακολουθω την πορεια του κινητου εδω και 2 βδομαδες το κινητο εχει πεσει 20 ευρο περιπου.επισης σε αγγελιες δεν το πολυβρισκω..(γνωμη μου οτι το κινητο ειναι καλο) . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεύτερη αλλά μικρή ενημέρωση για ιταλικό unbranded σήμερα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/1b0d99308a567c5ffe763927f44fd90d.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεύτερη αλλά μικρή ενημέρωση για ιταλικό unbranded σήμερα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/1b0d99308a567c5ffe763927f44fd90d.jpg Sent from my SM-G930F using Tapatalk Επιβεβαιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ερωτηση: ήθελα να καθαρίσω το cache του τηλεφώνου. Το έκλεισα και πάτησα τα τρία πλήκτρα. Το τηλέφωνο μου βγάζει μια μπλε οθόνη και στο κάτω μέρος εμφανίζει το ανθρωπάκι με τις λέξεις Android system update. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται στην επόμενη οθόνη πάλι το Android logo με ένα κίτρινο τρίγωνο που μέσα έχει ένα θαυμαστικο. Αμέσως μετά βγαίνει η οθόνη με τις επιλογές για reboot wipe systemperature cache κλπ. Είναι normal αυτο; σημείωση ότι είχα κάνει πρόσφατα μετά το τελευταίο update system restore. Ευχαριστώ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ερωτηση: ήθελα να καθαρίσω το cache του τηλεφώνου. Το έκλεισα και πάτησα τα τρία πλήκτρα. Το τηλέφωνο μου βγάζει μια μπλε οθόνη και στο κάτω μέρος εμφανίζει το ανθρωπάκι με τις λέξεις Android system update. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται στην επόμενη οθόνη πάλι το Android logo με ένα κίτρινο τρίγωνο που μέσα έχει ένα θαυμαστικο. Αμέσως μετά βγαίνει η οθόνη με τις επιλογές για reboot wipe systemperature cache κλπ. Είναι normal αυτο; σημείωση ότι είχα κάνει πρόσφατα μετά το τελευταίο update system restore. Ευχαριστώ Ναι απολύτως φυσιολογικού.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Σε Ιταλικά s7 βλέπω παίρνετε πολύ γρήγορα αναβαθμίσεις... Εμένα είναι Γερμανικό (unbrabded) και δεν έχω πάρει καμιά ως τώρα. (το έχω μια εβδομάδα) Έχω την G930FXXU1BPHB / G930FDDX1BPHK / G930FXXU1BPH1 Και κάτι άλλο και θέλω μια γνώμη. Πρόσεξα πως η φωτογραφίες σε 4:3 (12M) είναι σχεδόν ίδιες με τις 16:9(9.1M) Έκανα τρελό ζουμ και στο κινητό, αλλά και σε περασμένες στο PC και δεν είδα τραγικές διαφορές! Με λίγα λόγια γιατί να μην το έχουμε στα 16:9 που πιάνει μεγαλύτερο εύρος στο πλάνο, αλλά έχει και μικρότερο μέγεθος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Σε Ιταλικά s7 βλέπω παίρνετε πολύ γρήγορα αναβαθμίσεις... Εμένα είναι Γερμανικό (unbrabded) και δεν έχω πάρει καμιά ως τώρα. (το έχω μια εβδομάδα) Έχω την G930FXXU1BPHB / G930FDDX1BPHK / G930FXXU1BPH1 Και κάτι άλλο και θέλω μια γνώμη. Πρόσεξα πως η φωτογραφίες σε 4:3 (12M) είναι σχεδόν ίδιες με τις 16:9(9.1M) Έκανα τρελό ζουμ και στο κινητό, αλλά και σε περασμένες στο PC και δεν είδα τραγικές διαφορές! Με λίγα λόγια γιατί να μην το έχουμε στα 16:9 που πιάνει μεγαλύτερο εύρος στο πλάνο, αλλά έχει και μικρότερο μέγεθος. ;) Αν σε καλύπτει, κάνε το έτσι. Εγώ πάντως σε 16:9 τραβάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όντως τα ιταλικά παίρνουν γρήγορα. Πήρα πριν 4 μέρες αναβάθμιση κοντά στα 170mb και εχτές άλλη μια στα 23. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ετοιμαζομαι για αμεση αγορα εντος των ημερων.απο ποιο skroutz μαγαζι εχετε αγορασει unbraded συσκευη?? προσ'θεου δεν θελω να κανω καμια διαφειμιση και αν υπαρχει θεμα δεοντολογιας μπορει να μου στειλετε pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εχετε να προτεινετε κανενα αξιολογο hands free μιας και χαλασα το μαμα και ψανχομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τελικά από χθες κι εγώ πλέον κάτοχος s7 Black onyx. Πούλησα το G5 και πήρα το s7. Το κινητό έχει πορτογαλική ρομ. Πρώτες εντυπώσεις, παρά πολύ καλές. Πιο όμορφο από το s6 που είχα πέρσι, είναι πολύ γρήγορο, εντυπωσιακή οθόνη, και καταπληκτική κάμερα! Η μπαταρία είναι καλύτερη από του s6, και τις επόμενες μέρες θα την συγκρίνω και με του g5 που είχα πριν. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts