lagoskon Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μόλις αναβαθμισα χειροκίνητα με Odin και πειραγμενο HOME CSC BTU χωρίς να χάσω δεδομένα και με Knox 0https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/8b41b750fa069e5a66e040415f7ed2eb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160519/89a2d94b97aec1f9b271b96017284f12.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αφου εισαι σε doa γιατι δεν σου αλλάζει την συσκευη; Αμα ειναι να στο στελνει στην αντιπροσωπία πια ειναι η χρήση του doa ? Τα σκρουτζομάγαζα λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο απ' ότι φαίνεται. Για να κάνουν αντικατάσταση τη συσκευή πρέπει να έχουν επίσημη διάγνωση από την αντιπροσωπεία πως το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό. Δεν σου αλλάζουν απευθείας τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μόλις αναβαθμισα χειροκίνητα με Odin και πειραγμενο HOME CSC BTU χωρίς να χάσω δεδομένα και με Knox 0 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβως ειχε η αναβαθμιση; εκανες ροοτ και σου εμεινε το knox 0x0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τι ακριβως ειχε η αναβαθμιση; εκανες ροοτ και σου εμεινε το knox 0x0;Όχι root,κάποια παιδιά που είχαν βάλει μέσω odin μαμά rom άλλης χώρας ( σε ποιο παλιές συσκευές Samsung) είχε γράψει ο knox. Εδώ δεν έχει αναφερθεί κάτι από όσο διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Όχι root,κάποια παιδιά που είχαν βάλει μέσω odin μαμά rom άλλης χώρας ( σε ποιο παλιές συσκευές Samsung) είχε γράψει ο knox. Εδώ δεν έχει αναφερθεί κάτι από όσο διαβάζω. Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Για κάποιο λόγο πολλές φορές δουλεύει το android system και κάνει τρελό drain στην μπαταρία με restart φτιάχνει είναι bug? Επιπλέον καμία φορά σταματάνε τα notifications του κινητού να παράγουν ήχο το οποίο πάλι με reatart φτιάχνει, καμία ιδέα?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/783c8d83ed87646a100df6fbee84407d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160430/4eeb04f0a0fccda320d94b5e1c060517.jpg<br /> Edited May 19, 2016 by tsoukis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Για κάποιο λόγο πολλές φορές δουλεύει το android system και κάνει τρελό drain στην μπαταρία με restart φτιάχνει είναι bug? Επιπλέον καμία φορά σταματάνε τα notifications του κινητού να παράγουν ήχο το οποίο πάλι με reatart φτιάχνει, καμία ιδέα?<br /> Ενεργοποιειται ισως το doze του android αυτοματα ετσι ωστε να υπαρχει περαιτέρω εξοικονομηση μπαταριας (αυτο για τον λογω που ισως δεν ακους κατευθειαν τις ειδοποιησεις). Το android system ή η πολυ χρηση που σου βγαζει όχι δεν ειναι bug απο κατω αν δεις σου λεει ποιες υπηρεσίες "κατατάσσει" σαν "android system". Παρολα αυτα, πηγαινε στις τοποθεσιες τσεκαρε αν ειναι απενεργοποιημενο το WIFI+BLUETOOTH scanning(και απενεργοποιησε και το GPS). Επισης πηγαινε στις ρυθμισεις->περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης και απενεργοποιησε το "σαρωση κοντινων συσκευων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ενεργοποιειται ισως το doze του android αυτοματα ετσι ωστε να υπαρχει περαιτέρω εξοικονομηση μπαταριας (αυτο για τον λογω που ισως δεν ακους κατευθειαν τις ειδοποιησεις). Το android system ή η πολυ χρηση που σου βγαζει όχι δεν ειναι bug απο κατω αν δεις σου λεει ποιες υπηρεσίες "κατατάσσει" σαν "android system". Παρολα αυτα, πηγαινε στις τοποθεσιες τσεκαρε αν ειναι απενεργοποιημενο το WIFI+BLUETOOTH scanning(και απενεργοποιησε και το GPS). Επισης πηγαινε στις ρυθμισεις->περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης και απενεργοποιησε το "σαρωση κοντινων συσκευων" το δοκιμαζω και ενημερωνω για τα αποτελεσματα Γιατι εκανα επαναφορα και μετα απο επαναφορα μου εβγαλε οθονη 4ωρες και 49 λεπτα με 10% μπαταρια... Επιπλέον εχω μια spigen Galaxy S7 Case Rugged Armor κανεις που να ξερει κανα καλο tempered glass 3d που να κανει δουλεια, χωρις halo effect.. ευχαριστω :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Πολλά προβλήματα με τα δεδομένα Internet παιδιά, μια χάνει το σημα στα καλά καθούμενα, μια δείχνει ότι έχει σήμα και ίντερνετ δεν έχουμε, τα αντιμετωπίζεται κι εσείς αυτά ή είναι μεμονωμένο το πρόβλημα? Επισης εκανε μια ενημέρωση σήμερα και μετά μου ζητάει και αποτύπωμα και Pin για να ανοίξει το τηλέφωνο. Και το θέμα είναι ότι κάποιες φορές ανοίγει μόνο με αποτύπωμα και κάποιες μου ζητάει pin. Τι κουλά είναι αυτά ρε γμτ, με το S6 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εδώ μέχρι και πριν την αναβάθμιση έδειχνε μόνο Αποτύπωμα, τώρα έχει και την επιλογή pin μαζί γι αυτό μου ζητάει και Pin ορισμένες φορές. Απ'οτι βλέπω όμως δεν υπάρχει δυνατότητα να αφαιρεθεί το pin και να μείνει μόνο το αποτύπωμα. Τα φώτα σας παρακαλώ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/2e01d122c5497d9995091d58a9a6f952.jpg Edited May 20, 2016 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πολλά προβλήματα με τα δεδομένα Internet παιδιά, μια χάνει το σημα στα καλά καθούμενα, μια δείχνει ότι έχει σήμα και ίντερνετ δεν έχουμε, τα αντιμετωπίζεται κι εσείς αυτά ή είναι μεμονωμένο το πρόβλημα? Επισης εκανε μια ενημέρωση σήμερα και μετά μου ζητάει και αποτύπωμα και Pin για να ανοίξει το τηλέφωνο. Και το θέμα είναι ότι κάποιες φορές ανοίγει μόνο με αποτύπωμα και κάποιες μου ζητάει pin. Τι κουλά είναι αυτά ρε γμτ, με το S6 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εδώ μέχρι και πριν την αναβάθμιση έδειχνε μόνο Αποτύπωμα, τώρα έχει και την επιλογή pin μαζί γι αυτό μου ζητάει και Pin ορισμένες φορές. Απ'οτι βλέπω όμως δεν υπάρχει δυνατότητα να αφαιρεθεί το pin και να μείνει μόνο το αποτύπωμα. Τα φώτα σας παρακαλώ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/2e01d122c5497d9995091d58a9a6f952.jpg Υπάρχει thread για αυτό στο xda και αλλού. Μετά την αναβάθμιση που λες, όταν κλείνεις την οθόνη του κινητού με οποιοδήποτε τρόπο πλην του power button , τότε θα σου ζητηθεί κωδικός αντί για fingerprint. Και εγώ με την εφαρμογή screen off and lock που χρησιμοποιώ, πλέον μου ζητάει το pin αντί για fingerprint.. Είναι bug και μάλιστα ενοχλητικό..Για το γεγονός οτι μετά απο restart σου ζητείται πάλι ο κωδικός, αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική και είναι για επιπλέον ασφάλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 [/color]Υπάρχει thread για αυτό στο xda και αλλού. Μετά την αναβάθμιση που λες, όταν κλείνεις την οθόνη του κινητού με οποιοδήποτε τρόπο πλην του power button , τότε θα σου ζητηθεί κωδικός αντί για fingerprint. Και εγώ με την εφαρμογή screen off and lock που χρησιμοποιώ, πλέον μου ζητάει το pin αντί για fingerprint.. Είναι bug και μάλιστα ενοχλητικό..Για το γεγονός οτι μετά απο restart σου ζητείται πάλι ο κωδικός, αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική και είναι για επιπλέον ασφάλεια.. Οπότε δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να το λύσουν σύντομα. Με τα δεδομένα έχετε προσέξει καμία διαφορά? Είμαι με Η+ και ψιλοσέρνεται. Βέβαια μπορεί να φταίει και ο παροχος αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα τέτοια θέματα, για την ίδια εταιρεία μιλάω πάντα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marchas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα ενα s7 και αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Το home button , όταν το πατάς στην αριστερή μεριά, κάνει ένα δυνατό click στην επαναφορά. Έχω ξαναπιάσει s7 στα χέρια μου και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί (citisshop) και με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπία (arvato) έτσι ώστε να το στείλω για έλεγχο για να δουν αν όντως έχει πρόβλημα. Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα ενα s7 και αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Το home button , όταν το πατάς στην αριστερή μεριά, κάνει ένα δυνατό click στην επαναφορά. Έχω ξαναπιάσει s7 στα χέρια μου και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί (citisshop) και με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπία (arvato) έτσι ώστε να το στείλω για έλεγχο για να δουν αν όντως έχει πρόβλημα. Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ; Από εκεί το πήρα κι εγώ φίλε τρεις μέρες πριν και δεν έχει τέτοιο θέμα, είναι μια χαρά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα ενα s7 και αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Το home button , όταν το πατάς στην αριστερή μεριά, κάνει ένα δυνατό click στην επαναφορά. Έχω ξαναπιάσει s7 στα χέρια μου και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί (citisshop) και με παρέπεμψαν στην αντιπροσωπία (arvato) έτσι ώστε να το στείλω για έλεγχο για να δουν αν όντως έχει πρόβλημα. Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ; Στο s6 υπήρχε αυτό το πρόβλημα, πολλά παιδιά λέγανε ότι το κουμπί δεν ήταν σταθερό και το πηγαίνανε στην αντιπροσωπεία και τους το αλλάζανε, αλλά μαζί αλλάζει και η οθόνη πάνε μαζί αυτά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marchas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Την συσκευή την παρέλαβα σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι περίπτωση DOA και θα γινει αντικατάσταση της συσκευής και δεν θα την ανοίξουν για επισκευή Edited May 20, 2016 by marchas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οταν βγαζω φωτο με τη μπροστινη καμερα, παραμορφωνεται το κεφαλι αν δεν ειναι στο κεντρο της οθονης και ειναι λιγο στη γωνια. Σαν fish-eye ενα πραγμα :) Υπαρχει καποια ρυθμιση να πειραξω; Δοκιμασα το shape correction αλλα δεν φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οταν βγαζω φωτο με τη μπροστινη καμερα, παραμορφωνεται το κεφαλι αν δεν ειναι στο κεντρο της οθονης και ειναι λιγο στη γωνια. Σαν fish-eye ενα πραγμα :) Υπαρχει καποια ρυθμιση να πειραξω; Δοκιμασα το shape correction αλλα δεν φτιαχνει. Καλησπερα φιλε, Δες εδω : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/how-to/facing-camera-focus-issue-post-build-t3365536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ακριβως αυτο: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/384697-front-facing-camera-distortion.html Στο link αναφερεται στο Galaxy S5 αλλα το προβλημα που εχω ειναι ακριβως το ιδιο. Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με την μπροστινη καμερα; Δηλαδη να ειναι παραμορφωμενο το κεφαλι αν ειναι στο πανω η στο κατω μερος της οθονης. EDIT: Συμφωνα με το πιο κατω link απο την Samsung, πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το shape correction για να μην το κανει. Μπορειτε να κανετε μια δοκιμη με το συγκεκριμενο mode on και off για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν ειναι προβληματικη η συσκευη μου; http://www.samsung.com/sa_en/support/skp/faq/1101618 Edited May 20, 2016 by Charis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ακριβως αυτο: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/384697-front-facing-camera-distortion.html Στο link αναφερεται στο Galaxy S5 αλλα το προβλημα που εχω ειναι ακριβως το ιδιο. Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με την μπροστινη καμερα; Δηλαδη να ειναι παραμορφωμενο το κεφαλι αν ειναι στο πανω η στο κατω μερος της οθονης. EDIT: Συμφωνα με το πιο κατω link απο την Samsung, πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το shape correction για να μην το κανει. Μπορειτε να κανετε μια δοκιμη με το συγκεκριμενο mode on και off για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν ειναι προβληματικη η συσκευη μου; http://www.samsung.com/sa_en/support/skp/faq/1101618 Και σε εμένα έτσι είναι και με το shape correction μικρή η διαφορά. Όλα αυτά αν η selfie είναι κοντινή. Στις κανονικές που τα πρόσωπα είναι σχετικά μακριά δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ενεργοποιειται ισως το doze του android αυτοματα ετσι ωστε να υπαρχει περαιτέρω εξοικονομηση μπαταριας (αυτο για τον λογω που ισως δεν ακους κατευθειαν τις ειδοποιησεις). Το android system ή η πολυ χρηση που σου βγαζει όχι δεν ειναι bug απο κατω αν δεις σου λεει ποιες υπηρεσίες "κατατάσσει" σαν "android system". Παρολα αυτα, πηγαινε στις τοποθεσιες τσεκαρε αν ειναι απενεργοποιημενο το WIFI+BLUETOOTH scanning(και απενεργοποιησε και το GPS). Επισης πηγαινε στις ρυθμισεις->περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης και απενεργοποιησε το "σαρωση κοντινων συσκευων" Τελικά καμία διαφορά όταν βγει από πλήρης φόρτιση το android system μένει ενεργό και τρώει μπαταρία. Κάνω restore βγάζω 4 ώρες και βάλε μπαταρία είναι σίγουρα bug. Και εχτές παρατήρησα ότι πίσω στην κάμερα πάνω από τον αισθητήρα αν το πιέσω κάνει ένα τακ λογικά δεν έχει κουμπώνει καλά το back όλο και αν πέσει σε νερά θα τα πάρει και μέσα άνετα....Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Τελικά καμία διαφορά όταν βγει από πλήρης φόρτιση το android system μένει ενεργό και τρώει μπαταρία. Κάνω restore βγάζω 4 ώρες και βάλε μπαταρία είναι σίγουρα bug. Και εχτές παρατήρησα ότι πίσω στην κάμερα πάνω από τον αισθητήρα αν το πιέσω κάνει ένα τακ λογικά δεν έχει κουμπώνει καλά το back όλο και αν πέσει σε νερά θα τα πάρει και μέσα άνετα....Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως σου ειπα οταν πατησεις μεσα στο android system βγαζει μια πληθωρα εφαρμογων. κατι που σημαινει οτι καποια απο αυτες τις εφαρμογες κραταει το συστημα σου "ξυπνιο". Μπορει να είναι το AOD, screen mirroring, κ.ο.κ. Οσο αναφορά το αλλο θεμα, αν όντως ισχυει πηγαινέ το στο service να στο κοιταξουν Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ακριβως αυτο: http://forums.androidcentr...istortion.html Στο link αναφερεται στο Galaxy S5 αλλα το προβλημα που εχω ειναι ακριβως το ιδιο. Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με την μπροστινη καμερα; Δηλαδη να ειναι παραμορφωμενο το κεφαλι αν ειναι στο πανω η στο κατω μερος της οθονης. EDIT: Συμφωνα με το πιο κατω link απο την Samsung, πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το shape correction για να μην το κανει. Μπορειτε να κανετε μια δοκιμη με το συγκεκριμενο mode on και off για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν ειναι προβληματικη η συσκευη μου; http://www.samsung.com/sa_...kp/faq/1101618 Το ιδιο και εδω. περισσοτερο feature ειναι παρα "bug" Edited May 21, 2016 by Ultron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οπως σου ειπα οταν πατησεις μεσα στο android system βγαζει μια πληθωρα εφαρμογων. κατι που σημαινει οτι καποια απο αυτες τις εφαρμογες κραταει το συστημα σου "ξυπνιο". Μπορει να είναι το AOD, screen mirroring, κ.ο.κ. Οσο αναφορά το αλλο θεμα, αν όντως ισχυει πηγαινέ το στο service να στο κοιταξουν Το ιδιο και εδω. περισσοτερο feature ειναι παρα "bug" Ναι αλλά άμα κάνω restart σταματάει... με έχει ξενερώσει πολύ θα φύγει για πώληση Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ναι αλλά άμα κάνω restart σταματάει... με έχει ξενερώσει πολύ θα φύγει για πώληση Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις ανοιχτο το Google now? Διαβασα οτι υπαρχει ενα bug που λύνεται με το νεο update που έρχεται Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Ναι αλλά άμα κάνω restart σταματάει... με έχει ξενερώσει πολύ θα φύγει για πώληση Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εψαξα λιγο τσεκαρε αυτο το ποστ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66954589&postcount=1354 ειναι κατι το οποιο θα διορθωθει με καποια αναβαθμιση σιγουρα. EDIT: σε καποιες χώρες ήδη ξεκινησε το update CHANGELOG: the update solves an issue with power saving mode not working when Google Now is running, recorded videos flickering in the first few seconds of playback, and the phone being unable to save files to the SD card. Always On Display has also received an improvement. Samsung says the “icon location cycle has been changed to improve screen clarity” http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2016/05/s7-s7-edge-update-2.jpg Edited May 21, 2016 by Ultron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται με κάθε ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts